אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי כבר בראש על זה, אבל יש לי כונן חיצוני (HDD) עם קבצי עבודה (אדריכלות בעיקר ותמונות של המשפחה). חשוב לי ביותר. נכנסתי לחנות מחשבים. הבחור טען שהעלות תהיה 7,000 ש"ח. יצאתי משם. הלכתי ל KSP. הם שלחו למעבדה. נאמר לי שה"כונן תקול, לא ניתן לשחזר מידע". אני יודע שלפעמים מחפפים. האם יש למישהו עצה? כל עצה תתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן קשיח ממש איטי - זה הכונן Maxtor 6L200P0 200GB IDE חוץ מהבדיקה עצמה המחשב עצמו עובד בסדר גמור. המערכת AXP 2500 NOFRCE 2 1.5 GB DDR WIN XP SP3 דרייברים ללוח לא מותקנים, אבל הדרייברים של הבקר IDE מותקנים. ע"פ האתר, אלה הביצועים שאמורים להיות לו. http://www.hdtune.com/results/Maxtor_6L200P0.gif [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי. יש לי כונן קשיח חיצוני של LACIE עם ממשק ESATA. עכשיו אני מעוניין שכל פעם שאני מכבה את המחשב גם הכונן יכבה..(וכמובן ידלק בהפעלה.) יש אופציה כזו? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו. יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][move]תודה לכל מי שהביע את דעתו[/move]
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו התנסה בזה? win10 על SSD 128GB עובר ל SSD 500GB האם זה עובר חלק או שמומלץ להתקין הכל מחדש על הדיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי היום באופיס דיפוט וקניתי אריזת קייק של 10 Verbatim DataLifePlus 4X במחיר 99 ש"ח. המדיה קוד שלהם הוא MCC 01RG20? מספיק איכותי בשביל שאני יוכל לסמוך על זה בגיבויים מאוד חשובים?(השאלה מופנת בעיקר לאינטגרל אבל כולם מוזמנים לענות )
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כונן נייד של seagate בן חצי שנה, 500 מ"ב. הכונן עבד בסדר מצויין עד שלאחרונה הוא התחיל לעבוד ממש לאט עד שכמעט תמיד הוא נתקע. פיצלתי אותו לשני כוננים אחד מהם עדיין עובד בערך כמו שתריך השני כמעט תמיד נתקע. לדעתי הבעיה נעוצה בקצה העברת נתונים נמוך מאוד (פחות ממגה לדקה) האם יכול להיות שקצב העברת נתונים ישתנה? מה אפשר לעשות? האם פירמוט יעזור?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה? החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. ) אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..) פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה. * לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל …
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק WD 250 SATA2 בנוסף על הארד דיסק קיים שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אני רוצה לחבר אותו למחשב אבל לא יודע איך. כמה שאלות: 1. שני כבלים צריכים לצאת לי מההארד דיסק? כמו בתמונה כאן..? 2. צריך לחבר כבל אחד לספק וכבל שני ללוח אם? חובה? 3. צריך לתאם איפשהו שהוא יהיה SECONDARY או משהו כזה? 4. צריך להתקין דרייברים או שהוא פשוט יפעל כרגיל אחרי אתחול המחשב כשWIN יזהה אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי צורב liteon 24X10X40 בכל מקרה הצריבות הרגילות מהארדיסק הולכות חלק ומהר(4 דקות בערך לדיסק),אבל כשאני עושה צריבה מדיסק לדיסק הצריבה נעשית במשהו כמו 12 דקות... הסידרום שממני אני צורב הוא MSI X56 מישהו יודע אולי מה הבעייה?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך רק בSATA1 ואני אקנה כונן קשיח SATA2 האם תיהייה בעיה? הכונן לא יעבוד? הלוח אם לא יזהה את הכונן או כל בעיה אחרת? אני מתלבט ביןWD1600JS לביןWD1600AAJS מה ההבדלים בינהם ואיזה אחד עדיף?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכונן פשוט לא עובד!!! ניסיתי להחליף 4 כוננים שהיו לי ו2 כבלי IDE וזה עדיין לא עוזר ולמי שחושב שהכבל מחובר הפוך הוא טועה כי הנורה לא דולקת ושאני מחבר אותו הפוך היא כן דולקת. אני מחליף מלא דיסקטים והוא עדיין רושם לי שאני צריך להכניס דיסקט לכונן למישהו יש פיתרון לבעייה
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-