עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! קניתי לאחרונה מצלמה חדשה , עובדת נהדר והכל... הבעיה היא שכשאני מחבר אותה למחשב הוא מזהה אותה כמצלמה ולא ככונן נשלף. מה שמציק זה שככה אני צריך להשתמש בתוכנה של המצלמה על מנת להעביר תמונות וזה מאוד לא נוח. ניתן להגדיר את המצלמה ככונן חיצוני נשלף? אם כן - איך? יש לציין שכבר היו לי מצלמות שהיו מזוהות ככונן נשלף. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by nadav275,

האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Nadav Ofer,

שלום, קרה לי משהו ממש טיפשי, רציתי לעשות דיסק אתחול USB של ווינדוס 10 על מנת לפרמט ולא שמתי לב שגם הכונן החיצוני שלי מחובר. מה שקרה, שבמקום לאתחל על הUSB זה אתחל לי על הכונן החיצוני ועכשיו במקום 1T אני רואה רק 32 ג'יגה. ב Disk management כל ה-900 + גי'יגה הנותרים מופיעים כ Unallocated. יש דרך לשחזר את מה ששם ולראות את כל ה1T שלי? תודה! נדב

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לנו מחשב ממוצע של 3 שנים עם 80 GB... רק שזה לא מספיק. האם ואיך אפשר להוסיף דיסק קשיח נוסף במידה והשגנו אחד (של 40 GB, רגיל) ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפני קנייה של הארדיסקים פנימיים 2 טרה לעבודת עריכת וידאו באמת ה WD BLACK יותר מהיר ועדיף למרות המחיר הגבוהה? (מול סיגייט) הרי כולם 64 מגה באפר יש לו דגש אמינות? דבר נוסף- יש הבדל בבניה/מהירות בין 2 ל 3 טרה בסיגייט ברקודה? (הבנתי ש 2 פלטות פחות אמין) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO. עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת. בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם? ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה חג שמח שיהיה לכם

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by Sundayarak,

ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קניתי היום כונן חיצוני של WD בנפח של אחד טרה(3.5). הכונן מסדרת הESSENTIAL(אם זה אומר למישהו משהו). רציתי רק לשאול כמה דברים כדי שאני באמת יעבוד איתו בצורה טובה והוא לא יהרס לי מהר: 1.יש לו כפתור כיבויי מאחורה, האם כדי שהוא יהיה מכובה רוב הזמן, או שעדיף שיהיה דולק? בכללי, לכבות אותו לפני שאני סוגר את המחשב כל פעם? 2.הבנתי שהם מתקלקלים די מהר, איך אפשר למנוע את זה, או לגבות לפחות חלק מהנתונים, החשובים ביותר, שנמצאים עליו? זה כל מה שעולה לי לראש, אם יש לכם ניסיון עם כוננים מהסדרה הזאת, או סתם ידע בנושא שיכול לעזור לי להתנהל בצורה טובה איתו אני ישמח אם תחלקו איתי. תודה, נדב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ido-nava,

עקב גסיסתם של שני כונני 2TB שיש לי, אני רוכש היום או מחר מאילת כונן 5TB. יש בKSP שני כוננים: 1. Seagate Archive HDD 5TB Sata III ST5000AS0011 http://ksp.co.il/?uin=27083 2. Western Digital Caviar Green WD50EZRX 5TB Sata II http://ksp.co.il/?uin=24381 שניהם עולים 847 ש"ח וההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם הם שהסיגייט מגיע עם 128MB זכרון מטמון (לעומת 64MB בWD) ו3 שנים אחריות לעומת שנתיים. אז איזה כונן עדיף?

12. Started by FIRE-KID,

שלום.. קניתי את הצורב הזה: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige של LG ..ג'ימפרתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב הכל פועל מצויין הוא מזוהה ב"מחשב שלי" ואין שום סימן קריאה\שאלה בהגדרות של החומרה.. אני מכניס דיסקים הכל עובד מצויין.. הכל מצביע שהמחשב מזהה ועובד עם הצורב החדש אחלה.. רק שאני בא לצרוב הנרו (גרסה 5.5) לא מזהה אותו.. מה שעשיתי לא הצלחתי.. (הנרו כן מזהה את הצורב הרגיל שיש לי במחשב אבל את הצורב DVD החדש הוא לא מזהה..)אולי הנרו לא תומך בצורב? בכל מקרה אשמח לפתרונות..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Domovoi,

היי,קניתי דיסקים לצריבה dvd r והם לא עובדים. :-\ אני מכניס את הדיסק לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותו . קניתי את הדיסקים ב office depot וגם כתוב עליהם office depot

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Dana_s,

שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום, יש לי זכרון נייד פלאש של KINGSTON ושחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו וכתב פועל כראוי וגם פעל הנורה הזאת עליו שאומר שהמחשב זיהה אותו.. עכשיו התיקיה לא נפתחה שחיברתי אותו אז בדקתי במחשב שלי ואין שם כלום.. (לא כונן F.. כלום!) אבל במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו והכל.. אז מה הבעיה?!? קיבלתי זכרון חדש של Corsair וגם הוא אותו דבר... בשאר המחשבים בבית שניהם פועלים כמו שצריך.. בכולם המערכת הפעלה XP home Sp2.. (ניסיתי לעדכן עידכונים מהאתר של מיקרוסופט והכל ולא עוזר..) תודה על העזרה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by chook_rl,

יש לי רשת ללא DHCP, לא מצאתי שום דבר, וחיפשתי הרבה באינטרנט, להפעיל את הכונן.. מה אפשר לעשות? (מדובר על דגם 500MB שנקנה לפני חצי שנה, ומאז שוכב כי אין לנו מושג מה לעשות איתו) HELP

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by kk_kk,

* האם מערך זה תומך במערכת הפעלה xp ו- vista :s05: * האם יש לו השפעה רבה על רמת ביצועי המעבד (למשל e8400) וכמה באחוזים :s05: * האם מהירות הקריאה (ולא הכתיבה) ברייד 5 קרובה לזו של רייד 0 , ומה לגבי מהירות הכתיבה :s05: * איך מערך זה אמור לעשות גיבוי או שיחזור לנתונים שאבדו. האם פעולות השחזור תהיה ברמת חומרה כלומר הוא משחזר מיכנית בלי התערבות מהמשתמש, או צריך לשחזר באמצעות תוכנה שתומכת במערכים אלו - הכוונה לרייד 1 ו- 5 :s05: * כמה ואטים צריך לספק לו , האם 450 ואט מספיק :s05:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by omerha,

אני מעוניין לקנות כונן נוסף למחשב שלי , כונן 80GB 7200 SATA אני מתעניין ב SEGATE WITH NCQ או HITACHI DESKSTAR-SATA II או WEATREN DIGITAL JD השאלה הראשונה שלי זה , אם הלוח שלי לא תומך ב SATA II ואני אחבר לו כונן SATA II האם זה יכול ליצור בעיות ? והשאלה השנייה : איזה כונן עדיף מבין השלושה , אני יודע שהביצועים כמעט שווים , וגם אין הבדל במחירים שהוא כול כך משמעותי אבל עדיין אשמח לשמוע המלצות לכונן , אני נוטה לכיוון ה SEGATE אבל אמרו לי שהוא לא הכי טוב ושה NCQ עושה לפעמים בעיות המקום לשפר ביצועים, אז בבקשה אשמח לקבל המלצה ? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by b127,

WD740ADFD Western Digital WD740GD Western Digital בקצרה מה ההבדלים ביניהם? אני רוצה להזמין היום אחד כזה. בשביל לשים עליו בעסק את כונן הרשת המשותף לארבעת המחשבים. אז מה הכי כדאי? תהיה אליו קריאה וכתיבה מסיבית, ולפעמים אפילו משלושה מחשבים בו זמנית, אבל לא תהיה עליו שום תוכנה או מערכת הפעלה. אז מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Gil_T,

עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הכונן קורא מדיות צרובות רגיל ורב פעמי שהיו רגיל X4 ורב X2 וCD אבל רק אלו מלפני כמה שנים רב פעמי ורגיל החדשים רב X4 ורגיל X8 לא מזהה בכלל דיסק הם תקנים ועובדים גם בצורב וגם במכשיר DVD האם יש מה לעשות או לזרוק אותו "עבד אולי 3 שעות בכלל"

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני עומד לעשות הזמנה גדולה, וזה חשוב לי. אגב, יש לי משחק בשם Act of War - Direct Action, אני רוצה לגבות אותו, אבל הוא שוקל 5 ג'יגה. האם זה אומר שאני חייב לקנות DL? למרות שאמרו שהוא פיספוס? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. משום מה ה HD התחיל קצת להרעיש לאחרונה, חריקות לא נעימות ואני לא יודע אם לקשר את הרעשים לזה שסידרתי קצת את כל המארז ושיפרתי סריקולציה של אויר, אולי הוא קיבל מכה.. כאמור: WD2500KS בכל מקרה גם אני לא עומד על הרבה שטח פנוי בדיסק חשבתי לקנות HD חדש, שקט, קריר ואיכותי - עליו אני אשים את הVISTA וכל שאר השטח יהיה לי פנוי.. הלוח: INFINITY NF ULTRAII-M2 ועכשיו מתוך האתר אני (כמעט) מבין שהוא תומך רק SATA רגיל (הכוונה לא SATA2) http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4755&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US (נכון?) מכאן, איזה HD כדאי לקנות היום בהתחשב בנסיבות שציינתי? במחיר של כ 250 בוא נגיד

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. שלום,ביצעתי חיפוש ומצאתי רק כמה תרדים על ההבדלים בין סיגייט לווסטרן ושהסיגייט משמיע תיקתוקים ושב קי אס פי אמרו שהדיסק הנל עושה בעיות. עקב קריאת השירושורים אני כבר ממש מתלבט אם לקנות את ההרדיסק תיכננתי כבר השבוע ללכת לקנות. אז מה דעתכם....?והאם החיבור של הסאטה 2 יתאים לסטה 1. ולא יפגע במהירות הדיסק?והאם מומלץ לקנות אותו באייבוריר סניף ראשלצ?תודה בבקשה לא לנעול ערכתי חיפוש לא מצאתי תשובות חד משמעיות תודה.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים