אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, במחשבי יש 4 סלוטים ל-IDE כאשר בכל אחד אני יכול לחבר 2 התקנים, חישוב פשוט = 8 התקני IDE 2 IDE יש על הלוח מובנים ועוד 2 IDE יש לי על כרטיס PCI שקניתי בכ-200 ש"ח. כך זה מחובר אצלי: IDE0 הארדיסק IBM 60 ג'יגה הארדיסק WD 13 ג'יגה IDE1 צורב ו-DVD עכשיו ב-IDE של הכרטיס, אני משתמש רק ב-IDE0 שעליו יש 2 הארדיסקים. עכשיו הגעתי לעיקר... אני קונה בקרוב הארדיסק 80 ג'יגה של WD עם ה-8 מגה באפר. רציתי לדעת איפה כדאי לחבר אותו? על ה-IDE1 שפנוי לגמרי בכרטיס PCI שקניתי, או ליד ההארדיסק של ה-IBM ב-IDE0 של הלוח-אם ואת ה-WD של ה-13 ג'יגה שנמצא שם עכשיו, להעביר לכרטיס PCI? איפה ההארדיסק החדש יפעל יותר ביעילות ויפגין יותר ביצועים? תודה רבה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, להלן המחשב שלי: Intel core i5 750 2.67GHz DDR 3 8 GB 1333 Gigabyte P 55A-UD 4 WESTREN DIGITAL WDC WD10EARS HD 7950 OC SHAPPIRE אני מעוניין לשדרג את מחשבי לכונן SSD , ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב שלי תומך ? מה ההבדל בין SATA 2/3 ? 2. אני מעוניין להוציא עד 300 ש"ח על הקנייה, האם אפשר להשיג משהו איכותי במחיר הזה? 3. אני מעוניין לשים רק את מערכת ההפעלה עליו , כמה נפח עליי לקחת? 4. הבנתי שיש הבדל משמעותי במהירות מערכת ההפעלה, אך אין הבדל במשחקים? אם אפשר פירוט בנושא. 4. על פי חומרת המחשב שלי, הייתם ממליצים לי בכלל לקנות SSD? ברשותי Windows 7 , אני כרגע לא חושב על לשדרג מערכת הפעלה, אלא אם יש הבדל בביצועים? * בנוסף למערכת ההפעלה אולי אתקין משחק אחד , אם זה ישפר את ה…
-
- 38 תגובות
- 27.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחפש לאחותי כונן חיצוני. הדרישות: 2.5" נפח 1T זיכרון מטמון 8MB או 16MB ביצועים RPM 5400, אם מישהו מכיר משהו טוב עם 7200 אז בכלל נפלא, לא הצלחתי למצוא. לא SSD, לא USB3 החיפוש בזאפ הביא אותי לIomega prestige, אבל הבנתי שהוא דורש חיבור ל-2 כניסות בשביל לעבוד, וזה לא בא בחשבון. התקציב הוא בערך 600-700, אבל יש גם אפשרות להתגמש בשביל משהו שבאמת שווה את ההבדל. תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורא ביקורות ברחבי האינטרנט ולא מצליח לבחור על איזה דגם ללכת האופציות הם seagate , wd red , wd blue , wd purple. יש לכם איזשהי המלצה ? הוא הולך לשבת בתוך מחשב Mid Tower ולתפקד לאחסון בלבד לא למערכת הפעלה. תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש שאלה יש לי מחשב חדש יש לי לוח p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx יש לי גם שני דיסקים קשיחים אחד 160 גיגה sata 2 ואחד 250 ide וצורב גם ide האם ההרדיסק של ide מאיט לי את המחשב והצורב גם מה אני אמור לעשות להחליף את ההרדיסק של ide וגם לקנות צורב חדש של sata בבקשה עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשלום קניתי לפני חצי שעה הארד דיסק: western digital 80G 7500 RPM 8MB Buffer עכשיו אני רוצה לחבר אותו כ slave ולעשות בו מחיצות ולהתקין את הווינדוס xp ואז להפוך אותו למאסטר... אבל הרגע חיברתי אותן, את שני הכבלים שצריך, ושמתי את הג'מפר על slave וזה כאילו לא קולט שחיברתי אותו! אני נכנס למשל לmy computer ורואים רק את הארד דסיק c מה אני יכול לעשות? אני מת כבר להתקין אותו!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לגולשי הפורום, קניתי מחשב נייד (Asus X554L) לפני כמה שבועות ואני מתכנן לשדרג לו את הכונן הקשיח לSSD. אני חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי את הכונן הזה: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..377.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם עליו? לא מצאתי עליו מידע כלשהו/ביקורת, ולכן אני פונה אליכם.. אין לי הרבה אפשרויות מאחר שהתקציב שלי מוגבל (קניתי כבר כונן SSD למחשב אחר ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר), ולכן אני מנסה לחסוך כמה שיותר, אבל לא במידה שאני אקנה בסוף כונן איטי/לא משתלם וכו'.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המותג של Lite-On הטאיוואנית הציג את משפחת דגמי ה-M8Pe, שיוצעו בשלוש תצורות שונות ועם הבטחה למהירויות של 2.5 ג'יגה-בייט בשנייה לא בטוח שעדיין יש לה סיכוי בעידן בו סמסונג, מיקרון וטושיבה-סאנדיסק שולטות בשוק ביד רמה, אך אנחנו בהחלט שמחים לראות את Lite-On ואת המותג Plextor שבבעלותה מנסים את מזלם בקאמבק לשוק כונני ה-SSD – ובפרט לשוק כונני ה-SSD הביתי עתיר הביצועים, עם חיבורי M.2 מבוססי PCI-Express ותקני ה-NVMe שמאפשרים למהירויות ההעברה להגיע לאיזור הג'יגה-בייטים בשנייה. סדרת ה-M8Pe החדשה של Plextor הוצגה לנו לראשונה עוד בתחילת השנה במסגרת תערוכת CES, אך כעת נראה שההשקה קרובה באמת, ואנחנו מקבלים את ההדגמה ואת הפרטים הטכניים שהיו חסרים לנו בעבר. הסדרה החדשה תבוסס על בק…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני משתמש בכמה HHD לצורך גיבוי של מידע שמאוחסן על המחשב שלי. בזמן שאינם מחוברים למחשב, אני מעוניין לשים אותם במקום בטוח במגירה. האם יש דרך כלשהי לאחסן אותם בצורה שתשמור על תקינותם ואורך חייהם? האם יש נרתיק/חיפוי או משהו בסגנון שימנע זעזועים/מכות/שאר דפקטים...? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כונן חיצוני עד מחיר 650 שקל, כמו בכותרת, 750-1000 ג'יגה וחשוב חיבור firewire או esata. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, בעת התקנת וווינדוס על המחשב שלי היה מחובר למחשב disk on key, בטעות במסך ההתקנה בחרתי לפרמת את disk on key במקום את ההארדיסק בפועל מה שקרה הוא שההתקנה מחקה את ה MBR של ה disk on key ולא איפשרה לי לפרמט אותו משום מה משיהו מכיר כלי כלשהו שיאפשר לי לשחזר את ה mbr ולפרמט את disk on key (אין לי צורך בהצלת הנתונים שהיו עליו) תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים ששני הכוננים האלה מומלצים בקטגוריית ה1TB. אני רוצה לקנות כונן קשיח למטרת גיבוי. אני מעדיף 1.5TB כי יש לי כונן חיצוני של 1.5TB, אבל הוא לא כל כך מומלץ לפי הסטיקי. בכל מקרה, מי משניהם מומלץ ככונן לגיבוי בלבד? או שאולי כדאי לקנות את ה1.5 TB?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM. משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD. ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו. הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון. איך פותרים את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-