עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני כרגע משתמש בדיסק קשיח רגיל למחשב הנייח שלי (דיסק אחד בנפח 500gb) ועליו כמובן גם מערכת ההפעלה. אני רוצה לקנות SSD של 128gb ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, ואת הכונן הנוכחי להשאיר בתור כונן רגיל ולהוריד ממנו את מערכת ההפעלה. מה אני צריך לבדוק כדי לראות אם אני יכול לעשות את זה? (מבחינת אם המחשב תומך ב-SSD למשל) ומה התהליך שאני צריך לעשות בהחלפה הזאת אם היא אפשרית? תודה רבה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RaGe,

האם שניהם יציגו את אותם ביצועים? יש לי אפשרות לקבל את של אסוס ללא תוספת מחיר. אני יודע ששניהם באותה המהירות אבל אולי בגלל שהחברות שונות זה לא יציג בדיוק את אותם הביצועים. אז הקיצר, מה עדיף? עם נימוק אם אפשר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קונה מחשב בקרוב שיתבסס על מעבד 3770K או 3570K לוח אם מבוסס Z77 המחשב יהיה בעיקר לתיכנות ומשחקים לא מעונין לחרוג מהתקציב אם זה יהיה 2 כוננים הם יחוברו ב RAID

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ztahie,

שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Crapy,

ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם יש כונן קשיח חיצוני שניתן לחברו/בעל יציאה (חיבורים) לטלויזיה בצורה ישירה (בלי מתאם כלשהו)? כלומר משהו כמו HDMI/S VIDEO... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asaf047,

שלום. סליחה עם היו שגיאות כתיב (חיי עם זה ) ככה לאחרונה התקנתי win8 על intel 40GB בנוסף יש לי את wd 1TB בלאק אודישן וc400 128GB הכול יושב על gigabyte p55 ud6 כדי לא להקשות זה לוח שיש לו שני sata3(תומך 6Gbps) והשאר 2 רגילים אז כמו שאמרתי התקנתי את הwin8 על ה40 GB ובאמת שניסיתי להיות קפדן ולא להתקין בו כלום אך אבוי נשארו לי רק 3 GB בערך בכל אופן חשבתי לקנות עוד ssd ולהעביר הכול בghost או image (ישמח לדעת את ההבדל ) לקונן החדש עכשיו : אני מוכן להשקיע עד 250 דולר כולל הכול +/- 1000 ש"ח אבל עדין להישאר ביצועיסטי מכון לאזור ה GB250 בערך והאם האקטיבציה שיש לי לwin 8 תישאר איתי תודה וכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The-Fox,

ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רק מבינים בזה תעזרו לי... יש לי כונן קשיח במחשב שהוא E ואני הורדתי מהאימיול קובץ בין של משחק אז אני הוצאתי מקובץ הבין את כל הקבצים שהיו בתוכו והעתקתי אותם ישר לE(לא לתוך תיקייה) והפעלתי אאת ההתקנה התקנתי,הכל היה בסדר ולמחרת(היום) נעלם הסמל של הכונן והוא הפך לסמל של המשחק אז מה שאני מנסה לומר זה שE(כונן קשיח!) הפך להיות כאילו של דיסקים ויש לו אפילו AUTOPLAY והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבטל את זה שיהיה AUTOPLAY ואיך אני יכול להחזיר את האייקון בבקשה תעזרו לי... מי שעוזר לי הוא מלך :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לבצע את התהליך שבכותרת. מישהו התנסה עם העניין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 2ten,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KillerOfReligion,

היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא יודע מה לעשות.... יש לי לוח אם עם צ'פסט של אנוידיה 650I SLI ואחרי שהתקנתי דרייבר לצ'יפסט הבעיה החלה.... תודה ענקית לכל העונים!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Iv0ry,

האם באמת זה משפיע על המחשב מבחינת מהירות/ זמן תגובה? או שעדיף מידי כמה חודשים/שנים לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Stealth,

שלום לכולם ניסיתי לצרוב בnero 5.5.8.2 תמונות גם בפורמט svcd וגם בפורמט vcd כשניסיתי על dvd וגם על המחשב זה פשוט לא הולך משהו יודע איך עושים את זה בצורה מושלמת? או האם עלי לעשות או לנסות את זה על תוכנה אחרת? הגדרות מיוחדות? ברשותי teac 40x12x48 ויש לי dvd standalone hyundai שדרך אגב קורא svcd וvcd ושאר ירקות תודה לעונים :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ovego,

אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NOVA,

http://www.plextor.be/english/products/premium.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.