עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by oded6188,

יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום כולם, אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה. בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו' הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K.. מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר. רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות. אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kfirkb,

שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני מחפש HDD בנפח 2TB במהירות 7200 RPM (הולך לשמש למערכת הפעלה לאחותי), חשבתי על אחד מהבאים: https://www.tms.co.il/dt01aca200 https://www.tms.co.il/hua723020ala640pc ובנוסף, HDD בנפח 4TB שישמש לאחסון (אלא אם כן יש איזה כונן 7200 RPM בנפח הזה שלא קורע את הכיס) https://www.tms.co.il/st4000dm000 הדגמים האלה בסדר? בהחלט אין לי שום בעיה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל כונן שהוא יותר "אמין" תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Pro_2004,

חשובה לי המהירות עבודה (אני באמת עובד על המחשב) גם משחק לפעמים השאלה כמה זה משתלם כרגע לרכוש M2 ? עכשיו בדיוק שהמחירים של הSSD יורדים כל הזמן ? אני גם צריך נפח 512GB לפחות, כנראה שכל פעם כשיהיה לי פרוייקט אעבוד על הכונן המהיר ובסיום אעביר לגיבוי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ==LION==,

אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dvirf1,

היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה

9. Started by TheCrow34,

המחשב התחיל להיתקע ברגעים לא קשורים, ניסיתי לפרמט והבעיה המשיכה. אז עשיתי סריקה לסקטורים פגומים על הדיסק קשיח דרך windows 7, ועכשיו הוא כותב לי מדי פעם your hard disk is failing, ושכדאי לי להחליף אותו בהקדם. יש לי עדיין אחראיות על הדיסק קשיח, האם אני אוכל לממש אותה במקרה כזה ? אם כן מה אני אומר להם ? תודה לעוזרים (יש לי 500GB של WD)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avivboker,

אני מיתלבט בין שני צורבים אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב ? הראשון NEC AD7170A X 18 BLACK שעולה 155 השני ND4571 NEC 16 X שעולה 281 אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב למה הוא יותר טוב או שהוא ממליץ על צורב אחר שבתווך המחירים האלה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Internal,

אני מחפש דיסק און קי חדש של 16GB שיהיה מהיר ,חושב לקחת USB 3 עם תמיכה לאחור . תקציב בערך 150 Patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0 זה על מה שחשבתי. האם באמת כדי לקחת את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Fox,

ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. ברשותי צורב הDVD הבא: NEC ND-3550, שאיתו אני נתקל בבעייה חמורה. כאשר אני מכניס מדית DVD שיש עליה מידע, צורב הDVD מזהה אותה כמדית DVD ריקה. בעייה זו קורה גם כאשר אני מכניס מדית DVD שהחומר נצרב עליה באותו צורב. חשבתי על אפשרות לבצע עדכון קושחה, אך אין לי מושג איזה עדכון קושחה להוריד.. עזרה? אגב- עד היום לא ניסינו להכניס מדית DVD , ככה שאינני יודע אם זה פעל לפני או לא. בתודה, אודי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שבת שלום. יש לי כרגע 2 Hard disks אחד עם חיבור SAta ואחד עם החיבור הישן אלה ארדיסק ים ששמרתי אותם ויש בתוכם תוכן תמונות וכל מיני חומרים שלי השאלה שלי היא כזאת איפה אני יכול ליקנות מתאם לארדיסקים / או שפשוט תגידו לי מה השם של המתאם הזה שפשוט אני יחבר את 1 מהם וזה יפתח לי תיקיה במחשב שמשם אני כבר יבצע העברה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sky1sky10,

האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asvg,

שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי RAID1 במחשב מ-2 דיסקים קשיחים 1TB של WD (סדרה ירוקה). שלשום, תוכנת ה-MATRIX הודיעה כי הRAID כשל עם X אדום על אחד מהכוננים. פירקתי את ה-RAID1 וחיברתי כל אחד למחשב ישן יותר, כמובן לא בו-זמנית. ראיתי כי המידע קיים, אז הרצתי על כל מחיצה בכל דיסק קשיח CHKDSK עם תיקון. זה מצא במחיצה אחת בכל דיסק קשיח תקלה ב-MFT ותיקן. החזרתי את שניהם ועדיין זה נכשל בבנייה מחדש של ה-RAID. אותו דיסק קשיח. אני לא רואה כל בעיה בדיסק קשיח, המחשב הישן קורא אותו ואת כל המידע שבו ולא ברור מה הבעיה. יש לציין שיש לי עוד RAID1 אך מ-2 דיסקים קשיחים של סיגייט והיו מספר מקרים בהם ה-RAID1 כשל אך בנה עצמו מחדש בלי בעיה וכמובן אוטומטית. כאן זה לא עובד, פשוט נכשל שוב ושוב. אני בספק אם החנות ממנה רכש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liav12,

יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טרה WD10EARS SAMSUNG HD103SJ SEAGATE ST31000528AS HITACHI HDS721010KLA330

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. קראתי במדריך זה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ויש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי לפני שאתקין את מערכת ההפעלה קניתי SDD samsung 830 ssd 128gb הוא צריך להגיע אלי ביומים האילה השאלות איך אני יודע אם אני צריך לעדכן את הקושחה של הSDD ? כתוב במדריך שצריך לעשות את העדכון לפני ששמים עליו משהו, האם הפירמוט לא מוחק את העידכונים? פעולת ה-TRIM מתאפשרת "ופועלת אוטמטית" אך ורק כאשר הלוח במצב AHCI?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי WD Elements 500GB שהנפח שלו כבר לא מספיק לי, וגם הקשיח הזה די איטי לטעמי, האם הוא באמת נחשב לאחד איטי? כמה יעלה לפחות אחד עם 1TB מהיר בהרבה? בנוסף, יש לי SSD מדגם 840 EVO בנפח 120GB, זה כמובן שמגביל אותי, אבל הססדים יקרים ולכן אני פחות רואה החלפת ססד לנפח גדול יותר כאופציה, אלא את הכונן החיצוני.

22. Started by Big_White,

האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני בן אדם שצריך נפח אכסון, וה80 של הנייד לא הכי מספקים. הדגם+מפרט בצד, האם יש HD כמו בכותרת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ה WD 320 KS שלי התחיל לעשות בעיות עם העברת נתונים, הרצתי chkdsk /f /r ויש סקטורים פגומים. 1. לקנות חדש? אין עליו אחריות. 2. מה יכול לגרום לזה? איך למנוע בעתיד?

25. Started by mokisho,

יש לי הרד דיסק מקסטור 120 גיגה רשום עליו 15 למרס 2004 האם יד עליו עדיין אחריות ואם כן מי היבואן שלהם כי לא זכור לי מאיפה קניתי אותו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים