אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק חיצוני של seagate, נפח 1T, ולא ברור למה אבל הוא הפסיק להיות מזוהה (נבדק בשני מחשבים שונים). נורית החיווי שלו דולקת, אז הכבל כנראה תקין. גם מרגישים את המנוע עובד. אבל הדיסק בכלל לא מזוהה במערכת ההפעלה, ברמת ה USB. זאת אומרת, המערכת לא טוענת שהדיסק ריק, או נמצב במצב שדורש פירמוט, אלא הוא פשוט לא קיים מבחינת מערכת ההפעלה. נשמע לי שיש בעיית חומרה (זרוע או ראש בדיסק עצמו). מה הייתם עושים כדי לשחזר את הנתונים מהדיסק הזה? פונים למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ב-DX כמה כוננים שלהם במחירים מאוד נמוכים: 32GB ב-200 ש"ח 64GB ב-340 ש"ח 60GB ב-440 ש"ח המחיר של השניים הראשונים כמובן יותר מפתה, אבל כנראה שיש סיבה למחיר הגבוה יותר של ה-60GB. מהירות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום תצורב שלי חדש באריזה. חיברתי את כול החיבורים אבל אני מנסה לצרוב DVD VERBATIM והוא נכשל אחרי איזה 30 % ? WTF? לא קרה לי אף פעם ה NEC. איזו אכזבה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 קניתי במיוחד דיסקים 90 דקות של GPT (800+ MB) אפשרתי ב- NERO את האופציה: enable overburn (הכנסתי 90 דקות) כשאני מנסה לצרוב קובץ של 730 MB אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק (CDROM) מישהו הצליח לצרוב מעל 700 בהצלחה או יודע מה הבעייה? עוד משהו.. אומרים שזה יכול להרוס את הצורב.. האם זה יכול להרוס את הצורב גם אם אני משתמש בדיסקים שנועדו ל-OVERBURN (כמו ה-GPT 90)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כונן 3-4 טרה שיעבוד 24/7 מה כדאי ? זה לטורנט בעיקר וסרטים , זה כונן שעובד די הרבה וקשה . יש לסיגייט סדרה שחורה ו - WD סדרה אדומה האם זה רלוונטי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו טווח מחירים. מה בוחרים? יש לי במחשב גם ESATA וגם USB3
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק של סביבות 500GB, ולחבר אותו לראוטר בבית. השימוש שלו יהיה בעיקר גיבויים, ואחסון סרטים וכולי. הוא יהיה נייח רוב הזמן במקום מוגן, ינויד מחוץ לבית לעתים נדירות. השאלות שלי הם בעיקר בתחום התצורה שלו, מה מומלץ לי לקנות: חיצוני או פנימי? בעקרון נשמע כאילו חיצוני, אבל האמת שאני נוטה לכיוון פנימי + קופסא כזו שתאחסן אותו עם החיבורים המתאימים. הוא יהיה יותר זול, ובעיקר יותר פרקטי אם ארצה אולי לשלב אותו בהתקנים אחרים בעתיד. 2.5" או 3.5"? בהנחה שקניתי פנימי. ממשק חיבור? אני לא ממש עוקס בתחום הזה, מה נחשב ממשק החיבור הכי מתאים לי? אשמח גם להמלצות לדגמים ספציפיים. תודה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרגע 2 Hard disks אחד עם חיבור SAta ואחד עם החיבור הישן אלה ארדיסק ים ששמרתי אותם ויש בתוכם תוכן תמונות וכל מיני חומרים שלי השאלה שלי היא כזאת איפה אני יכול ליקנות מתאם לארדיסקים / או שפשוט תגידו לי מה השם של המתאם הזה שפשוט אני יחבר את 1 מהם וזה יפתח לי תיקיה במחשב שמשם אני כבר יבצע העברה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקלתי במספר מחשבים שהגיעו אלי בדיסקים של חברת HGST. בחיפוש מהיר ברשת עולה כי החברה היא חברה בת של WD. האם למישהו ניסיון עם החברה הנ"ל ? האם נחשבית אמינה ברמה של WD? ואם כן מה הסיבה לא להוציא תחת הלוגו של WD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מתאם IDE ל USB. ראיתי שיש כמה סוגים כיום בשוק.. אני רוצה אחד עם מארז ושיתאים גם לדיסקים קשיחים וגם לכוננים (יש דבר כזה?) בכל הדגמים שראתי של מתאימים כאלה (גם בלי מארז) שמתי לב שהמתאם מתחבר רק לUSB. מאיפה מגיע החשמל? מה USB? לפי מה שאני יודע ה USB זה רק 5 וולט, זה מה שהספק צורך? ראיתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5163 דיי דול.. 88 שקל ויש גם את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5165 קצת יותר יקר... הראשון 2.5" והשני 3.5" אז נראה לי שאי אפשר להכניס איזה כונן לראשון.. אבל איך אפשר להכניס דיסק קשיח לשני אם הוא גדול מידי? זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם 2 הארד דיסקים של Seagate 500GB (ST3500320AS) מקודם חיברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן (WD 250GB KS) למחשב החדש בשביל להעתיק ממנו את כל הקבצים לחדש. אחרי שסיימתי להעתיק הכל (כלומר קרוב ל-250GB) ניתקתי את הכונן והחזרתי את המחשב למצב הרגיל. (בכוננים החדשים של Seagate לא נגעתי) אני די בטוח שלפני כן זה לא היה- כשהדלקתי את המחשב הוא הרעיש יחסית חזק (מעין קרקושים כאלה), אני חושב שמההארד דיסק. ליתר בטחון החלטתי לבדוק את מצב ה-SMART של הכונן לראות אם רשום משהו חריג. הורדתי תוכנה בשם HDD Health - והיא דיווחה על "בריאות" של 94% לכונן אחד, ולעומת זאת לשני רק 72%. צירפתי תמונה עם הנתונים, הנתונים שהם ככל הנראה הבעייתיים בכונן עם ה-72% (אלה ששונים משמעותית לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק פנימי 320GB של WD. אני רוצה להפוך אותו לחיצוני, אז השאלה היא האם יש לקנות את הקופסה של החיצוניים בנפרד (אין לי צורך ביציאת USB3 כי זה מחשב ישן בעל יציאות USB1.1, אז USB2 יהיה טוב). ועוד שאלה. אני צריך כרטיס הרחבה מ-PCI ל-SATA האם יש דבר כזה (שחיפשתי מצאתי רק ל-PCIE). אשמח לתשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שניהם יציגו את אותם ביצועים? יש לי אפשרות לקבל את של אסוס ללא תוספת מחיר. אני יודע ששניהם באותה המהירות אבל אולי בגלל שהחברות שונות זה לא יציג בדיוק את אותם הביצועים. אז הקיצר, מה עדיף? עם נימוק אם אפשר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפינים בכניסת חיבור ה-IDE של ההארדיסק! הפין העליון הימני ביותר אם זה משנה... בכל מקרה, המחשב עדיין מצליח לזהות את ההארדיסק וזה נראה כאילו אין שום בעיה איתו... השאלה היא האם זה באמת לא קריטי שאחד מהפינים נשבר או שיש לצפות לבעיות למיניהם... אם זה בקריאה, כתיבה או שבכלל תוחלת החיים שלו ירדה... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש המלצות על הארדיסקים בני 60 גיגה שמחירים לא נע יותר מ 600-650 * בינתיים מה שעולה לי בראש הינו : WD 60GB 8MB אבל בכל זאת , אין לי מידע על המחירים וכו' אשמח לקבל פירוטים,הצעות וכדו'. - תודה מראש ; קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-