אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה צורב DVD חדש לפני חודש הוא חיבר אותו הכול עבד סבבה רק עכשיו המחשב לא קוראה את הצורב שאני ניכנס למחשב שלי אני רואה שאין לי את הכונן ושאני ניכנס למנהל התכנים אני רואה את הצורב עם סימן קריאה. ואין לי איך להתקין את הדיסק של הDRIVER כי אין לי כונן דיסקים. ניסיתי הכול לפרק אותו ולחבר מחדש ניסיתי להסיר אותו דרך מנהל התקנים וזה לא עזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף הצורב הוא LG GSA-4167B
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה. בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו' הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K.. מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר. רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות. אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה או…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OCZ VERTEX 2 מ- RSM והתקלקל פעמיים. עכשיו הם אמרו לי שאני אצטרך לחכות שבועיים שיחליפו לי אותו מהיבואן ואני לא מוכן לזה.(המחשב היה יותר בתיקון מאשר בבית). אז הציעו לי להחליף את ה-VERTEX 2 ב- OCZ AGILITY 3 בתוספת של 40 שקל שווה? (או להחליף ל-M4 ללא תוספת). הוא אמר לי להתקשר אליו היום להודיע לו מה נסגר. אני רוצה לדעת האם אחת מהאופציות האלה שווה בכלל, כי אם לא אני אגיד לו שאני לא מוכן לזה ואני רוצה לבטל את הקניה של ה-SSD. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה.. חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עושים חלונות 7 ניסיתי עם תוכנה של החברה אבל התוכנה אינה מזהה את ההתקן במחשב ההתקן מופיע ולספריה אחת יש לי גישה ספריה שניה לא ואנני יכול למחוק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איזה דעה של מישהו לגבי הרדיסק חדש איך שקונים לתת לו לעבוד יום שלם או יומיים רצוף בלי כל פעולה מאמצת--אז הוא אומר שזה מאריך את חיי ההרדיסק ---האם זה נכון או שטות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי מותקן הארד דיסק Western Digital 250GB SATA-II. כרגע כמו שקיבלתי אותו ה-S.M.A.R.T. לא פעיל, האם כדאי להפעיל את זה? (אני לא ממש בטוח מה זה עושה בכלל..)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
גם לא חשובה המהירות . אם בתוספת עד 10 אחוז רעש המהירות עולה משמעותית אז גם זה יתקבל. תודה מראש אגב הדיסק הראשון יהיה SSD כנראה revodrive
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כן כן, הלך ההארד דיסק שלי והיה לי בו את כל התיכנות שלי (שווי של כמה עשרות אלפי שקלים...) עכשיו, השאלה שלי היא כזו: ממי אני מקבל את האחריות (זה WD בן מקסימום שנה). איך לעזאזל הוא נהרס ? עשיתי שלא יעשה קיבוץ קבצים וזה גרם לזה שכל הקבצים יהיו מפוצלים, אז עשיתי איחוי דיסק, השארתי אותו כל הלילה (עבד המון המון שעות קשה...) ושהתעוררתי סגרתי את האיחוי (הוא לא גמר...) וסגרתי את המחשב. חזרתי, החלפתי ראם (לקינגסטון) והHD לא עבד. חיברתי אותו למחשב השני, אני מגלה שהמסמרים האלו שיש לו למטה רותחים, ממש שרפו לי את האצבע. ואז סגרתי את המחשב, אני מדליק שוב ופוף, הHD לא מגיב, לא מסתובב ולא מזוהה. יש סיכוי שזה יסתדר מתי שהוא ? בבקשה תגידו שכן :[ ושוב, ממי אני מקבל את האחריות (כתוב עליו שיש א…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , קניתי docking station של thermaltake שתומך ב- USB3. חיברתי אליו הרד דיסק חדש של סמסונג בגודל של 2 טרה (204UI). כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים (בוא נגיד יותר מ- 15GB) מהמחשב ל- DOCKING STATION הוא נותן לי הערת שגיאה: An error has occurred The destination you have specified does not exist. it might be an offline network location or an empty CD or DVD drive. check the location and try again הוא "נתקע" כשנשאר בערך עוד איזה 2GB (מתוך ה- 17GB) בקבצים קטנים אין בעיה. (העברתי קובץ של כ- 6GB והיה בסדר) ידוע לכם מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי את ההרד דיסק והוא תקין וגם פורמט ל- NTFS. (אם יש תוכנה טובה לבדיקת ההרד דיסק אשמח לדעת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכונן קשיח של הטרה המחשב מזהה רק 8GB ממנו ואני לא יכול ליצור מחיצות. ניסיתי בהרבה תוכנות. גם כשפירמטתי לא יכולתי ליצור מחיצה. ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-