עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי כונן חיצוני ובמחשב אחד הוא מזוהה מיידית ללא בעיה ובמחשב השני הוא מבקש דרייבר. איך מסדרים את זה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 3d7,

שלום! יש לי דיסק קשיח חיצוני של iOmega מסדרת iGO בנפח של 1TB. היום ניסיתי להעתיק קובץ לדיסק הקשיח, והעתקה נתקעה. הוצאתי את הכבל USB והחזרתי אותו שוב, והמחשב כותב שצריך לפרמט את הדיסק הקשיח, והוא לא מזהה את המחיצה. איך אני יכול לשחזר את המחיצה, בלי לפרמט את הדיסק הקשיח, ולשמר את כל הקבצים שיש בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mashas,

היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by b0nzZ,

אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין להוסיף חיבור ESATA למחשב הנייח שלי בכדי להעביר קבצים/סרטים למחשב הנייד שכבר יש בו חיבור כזה. השאלה מה מבין השניים כדאי? http://www.ebay.com/itm/Internal-SATA-to-eSATA-External-PCI-Slot-Cable-Bracket-/280656726441?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item415871c9a9 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330717610533 האם הזול יותר יעשה את העבודה או שמבחינת מהירות העברה היקר עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש ברשותי הארד דיסק של wd 1tb usb 3.0 הוא עבד ממש טוב עד עכשיו פתאום יום אחד הוא התחיל להתנהג מוזר כשאני מעביר ממנו מידע למחשב זה מהיר מאוד כשאני מעביר מהמחשב מידע אליו זה מעביר על 2 מגה לשניה ולרוב נתקע. האם המקרה עבוד? מה אפשר לעשות? נסיתי לעשות פירמוט דרך ה windows אבל הפירמוט נחשל וכשעשיתי פירמוט מהיר זה הצליח אבל לא השתנה דבר.. יש איזה תוכנה מומלצת שיכולה לבדוק ולתקן את הארד דיסק? האם במקרה כזה צריך לקנות פשוט חדש? אני ישמח אם תביאו לי איזה תוכנה שתנסה לפחות לתקן מה יש לי להפסיד.. עריכה: אם אי אפשר תגידו לי אני יזרוק ת זה לפח, עשיתי עכשיו אתחול (לא מהיר) כל הלילה והוא עוד לא סיים יש מצב זה נהרס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by talsa,

שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by h_nahumi,

אהלן, לפני תקופה חיברתי למחשב שלי משהו ל-USB שהביא לשריפת ההארד-דיסק שלי. כשהמחשב נדלק הדיסק מטקטק ולא עולה - מדובר ב WD 320 GB BLUE. מבדיקה במעבדה מתברר שהמעגל החשמלי נשרףאבלהמידע כולו עוד קיים על הדיסק. אני מחפש מישהו שיודע להתעסק בתיקון כזה (לא כל חברות השחזור יודעות).. בנתיים קיבלתי הצעת מחיר של 1600-4000 ש"ח, מד"ר דיסק, מחפש משהו יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש והחיבור של ההארד דיסק שלי הוא עכשיו sata אני רוצה להעביר מידע מההארד דיסק הישן לחדש ההארד הדיסק הישן הוא ide איך אני עושה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כולם, אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה. בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו' הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K.. מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר. רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות. אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי WD Elements 500GB שהנפח שלו כבר לא מספיק לי, וגם הקשיח הזה די איטי לטעמי, האם הוא באמת נחשב לאחד איטי? כמה יעלה לפחות אחד עם 1TB מהיר בהרבה? בנוסף, יש לי SSD מדגם 840 EVO בנפח 120GB, זה כמובן שמגביל אותי, אבל הססדים יקרים ולכן אני פחות רואה החלפת ססד לנפח גדול יותר כאופציה, אלא את הכונן החיצוני.

14. כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום קניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPM אני מעוניינת לחלק אותו ל-2 דיסק C - 20 גיגה דיסק D - כל השאר יש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זה והרצתי FDISK נראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISK זה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה. רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Bear Cub,

לגבי westrern digital מה זה משנה לגבי כונן 160BG 7200 8mb אם הוא sata או SATA2 ? מעבד אינטל ליבה כפולה E6300 לוח אם gigabyte 945ps3

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by skyline,

http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/][/url']http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/"][/url]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by udiudi,

שלום. אני זקוק לעוד כמה ג'יגות (80..120..) למחשב. איזה דיסק קשיח אני אמור לקנות? הרי אני יכול להכניס עוד אחד למחשב, נכון? איך אני יכול לדעת אם דיסק קשיח X מתאים למחשב שלי או לדיסק הקשיח שיש לי כרגע...? (איך אני יכול לדעת איזה דיסק קשיח יש לי?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OmriF,

כיום אני משתמש בהארד דיסק פנימי בנפח 250 שבזמן האחרון התחיל להתמלא (Full HD ומשחקים). החלטתי לשדרג אותו. ההתלבטות שלי היא בין פנימי או לבין חיצוני בנפח של 1 טרה. כיום אין לי כונן חיצוני וזה דבר שבזמן האחרון אני דיי צריך ולכן אני מעדיף לרכוש חיצוני. האם ניתן להשתמש בכונן 3.5 חיצוני לשימוש יום יומי, זאת אומרת מחובר קבוע לחשמל ולהוריד אליו ישירות קבצים וכנ"ל גם להתקין עליו משחקים ולהריץ אותם דרך המחשב? ושאלה נוספת: האם כבר יוחלט לרכוש כונן חיצוני, האם עדיף לרכוש כזה ייעודי או לרכוש כונן פנימי עם מארז מתאים? מה ההבדל בביצועים, צריכת חשמל, שקט? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רכשתי אתמול את הכונן החיצוני הנ''ל רציתי לשאול האם זה נורמלי שהטמפ' שלו תיהיה בין 62 ל67 מעלות במאמץ ? זה לא יותר מדי חם? ממה שהבנתי בכוננים פנימיים אין לעבור את הסביבות 50 מעלות.. זה תקף גם בכוננים חיצוניים ? ועוד שאלה: הגיוני שיקח להעתיק להארדיסק הזה 480 ג'יגה ב19 ומשהו שעות? (מאתמול ב18:40 עד עכשיו זה מעתיק מכונן חיצוני אחר..) אני יודע שUSB איטיים, מה, אבל עד כדי כך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nesber,

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

שלום, קניתי דיסק קשיח חיצוני יד שניה, אילו בדיקות מומלץ לעשות כדי לבחון את מצבו? ברשותי התוכנות HDDScan, SeaTools ו-HD Sentinel.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה.. חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mazinya,

מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.