אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרתה לי איזו בעיה במחשב ואני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין לי דרך להגיע לסייפמוד ולגבות את הדברים שני רוצה. ראיתי שאני יכול להעביר את הHDd ממחשב אחד למחשב אחר ולהגדיר אותו בתור סלייב. סוג הכונן שברשותי הוא hitachi stardesk 7k160 721616pla380 sata 160 Gb ובגדול הבנתי איך לנתק אותו ולחבר אותו. הבעיה שלי היא שקראתי שצריך להגדיר אותו כסלייב ע״י הג׳אמפרים שנמצאים על הכונן עצמו, אך אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום. אם אני אחבר אותו למחשב השני שבו מותקנת מערכת ההפעלה על כונן אחר, אני אוכל לגבות מהכונן השני את הנתונים? אולי אפשר להגדיר אותו בביוס כסלייב? מה אני צריך לעשות? תודה ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן SSD הכי משתלם למחיר של עד 650 ש״ח ובעדיפות לחיבור Sata 3(אלא אם לא באמת ארגיש בשינויים בין החיבורים). אני מעדיף לקבל את ההמלצה מ-TMS כי אני מתכוון לרשות מהם בקרוב מחשב ולהוסיף את זה לרכישה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי 2 דיסקים חדשים והגדרתי דרך ה BIOS את הRAID אבל אז הWINDOWS לא עלה לי ולאחר בדיקות מעמיקות באינטרנט, הבנתי שזו הטעות בעצם שהWINDOWS הותקן כאשר הCONTRALLER מוגדר לIDE אז, איך אני משנה את זה מבלי להתקין מחדש את ה WINDOWS? ומגדיר כמו שצריך RAID תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשאול יש לי את המחשב הבא המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR 80GB דיסק קשיח אני רוצה לרכוש דיסק קשיח בגודל 320GB או 500GB, עכשיו אני הייתי רוצה לשאול האם לא יהיה לי בעיות עם המחשב הוא יתחיל להיתקע או משהו כזה?, או בכלל לא יתמוך לי המחשב עם גודל שכזה של דיסק קשיח? ???[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:42:50 ההתלבטות בין Samsung - 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II שעולה 230 ש"ח.או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שעולה 285 ש"ח. או Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II שגם הוא עולה 285 ש"ח אחחריות לחמש שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי( יגיע השבוע) Asus Z87 Deluxe ו SSD 525 240GB של אינטל. בנקודה מסויימת הבנתי שבלוח אם אין חריץ מתאים ל msata ועם ה SSD לא מגיע מתאם ל SATA רגיל(או אפילו מתאם ל 2.5) אף על פי שאני לא מכיר את הנושא באופן חזק, הלכתי וקניתי(עדיין יכול להחזיר) http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=19502&txt_search=syba&buy=&minprice=0&maxprice=0 1.האם המתאם מתאים למה שאני צריך? - יתן לי אפשרות לחבר את הSSD ללוח בתאימות ל -SATA 3 ?. יש לי מארז Thermaltake Overseer RX-I - והוא אמור לתמוך ב mounting של 2.5 2. האם המתאם שקניתי מתאים ליכולת המארז, או שצריך לקנות מתאם נוסף 2.5 ל - 3.5 ? בפועל קיבלתי מוצר של חברת IOCrest , משהו מוזר - עם מק"ט זהה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז התפגר לי הסיגייט ברקודה 3TB אחרי שנתיים וקצת. השתמשתי בו לגיבויים של הכל (תמונות, מסמכים, וידאו) וגם כשרת מולטימדיה ברשת הביתית (מוזיקה, סרטים בהזרמה לטלויזיה עם PLEX). אני מחפש מישהו שיחליף אותו (3-6 טרבייט בנפח) - וחשבתי על שתי חלופות: (1) דיסק קשיח רגיל אמין (עם אחוז תקלות נמוך סטטיסטית, אני יודע שיש דגמים כאלה) (2) שרת NAS חיצוני שיעשה את העבודה (בעייתי בעיקר מבחינת תקציב, אני לא רוצה להגיע מעבר ל-1000 ש"ח אלא אם כן זה פתרון bulletproof). אשמח להמלצותיכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי בדיקה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שזהו הכונן החיצוני הכי מומלץ, חיפשתי בכל בלק פרידיי וסייבר מנדאי ולא מצאתי מחיר טוב בחול. https://www.amazon.co.uk/Seagate-Backup-Portable-External-Drive/dp/B01127CY26/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480506961&sr=8-1&keywords=STDR4000200 יש אותו ב KSP ב 590 שקל אבל האם מישהו מכיר מקום יותר זול באתר בחול? בבדיקה שלי בשנה שעברה בבלק פרידיי הוא עלה 100$ באמזון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שתבקש ממני כל הזמן סיסמא בהכנסת DOK בכל מחשב חוץ ממחשבים שאגדיר מראש? (לדוגמא שתמשוך מפרט מחשב או סריאלי של נייד וכו'). אני רוצה סיסמא ל DOK אבל לא במחשב שלי כי זה די מציק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על מקרים שונים של בעיות עם התקן SATA. בעיות שמתעוררות כאשר רוצים לפרמט וכו'. למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! חבר מהעבודה אתגר אותי בשאלה האם אפשרי ליצור דיסק קשיח פנימי במחשב לצרכי גיבוי כשרק ברגע שהוא מגבה את הקבצים הוא נדלק אוטומטית וברגע שהוא מסיים הוא נכבה חזרה האם קיימת שיטה כלשהי ליישם את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי samsung ssd evo 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (win7 ent 64 bit) מדדתי לפני ההתקנה עם HDD את זמן עליית המחשב שהיה כדקה, ולאחר ההחלפה ל SSD הזמן התקצר לכ 40 שניות. האם זה זמן סביר? ציפיתי לביצועים יותר טובים. יש לציין שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, ואם זה משנה משהו אז מעבד הוא INTEL QUAD וזכרון 4G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש HD שקט עם REVIEW רציני שמדד את רמת הרעש שלו. ב- SILENCEPC יצאתי עם תחושה שכולם רועשים ואני נוטה ללכת SSD . נפח 1TB בנוסף מחפש HD לצרכי גיבוי גם בנפחים של 1TB פה חשובה האמינות כמובן. אולם רצוי עם תמיכה ב- SATA /ESATA אשמח להמלצות בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיבה שהצורב לא מוכן לצרוב יותר מ32X על דיסקים 52X של NASHUA?! הוא אמור לצרוב על 48X... והנרו מזהה לי מהירות מקסימלית 32X אפשר לעשות משהו? יש פיתרון? מה לא בסדר... אגב ה FIRMWARE שלי זה 2.07... יש עדכון? אולי הוא יפתור? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני אלה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=363 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1002
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-HDD הכ"כ מומלץ של סמסונג, כשנכנסים לעמוד המוצר באתר שמים לב שהקיבולת של הכונן היא 750GB בלבד (תחת הספקס) http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507 כתוב למטה את ההסבר הבא: Actual accessible capacity may vary from advertised capacity due to formatting and partitioning of the hard drive, as well as due to your computer's operating system אני מבין שלא מקבלים את מה שמפורסם, אבל בד"כ עושקים אותך בכמה עשרות גיגהבייטים ולא בכמה מאות...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו יודע מה הקיבולת האמיתית של ה-WD השחור? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה ותודה מראש לכולם, רציתי לשאול לגבי הדיסק שבכותרת, אני צריך מתאם בשביל זה, ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה KEY הדיסק הזה, האם M בלבד או B ? לפי מה שראיתי זה בוודאי לא B & M. אם מישהו יודע ויכול גם להמליץ לי על מתאם שמתאים לזה, אני מודה לו מאוד מראש. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-