אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אם לדוגמא מתוך 40 גיגה יש לי פנוי 2 גיגה אז המחשב יאיט בתוכנות ובמשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביצועים בין W.D. 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ו W.D. 80GB SATA ? ואם יש הבדל הוא שווה 30 ש"ח..? או ששוה להשקיע בחברה אחרת בפחות כסף? כמו מקסטור, היטאצי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שמעניינית אותי הרבה זמן.. מה ההבדל האמיתי בין 16MB ל32MB בBUFFER? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז התפגר לי הסיגייט ברקודה 3TB אחרי שנתיים וקצת. השתמשתי בו לגיבויים של הכל (תמונות, מסמכים, וידאו) וגם כשרת מולטימדיה ברשת הביתית (מוזיקה, סרטים בהזרמה לטלויזיה עם PLEX). אני מחפש מישהו שיחליף אותו (3-6 טרבייט בנפח) - וחשבתי על שתי חלופות: (1) דיסק קשיח רגיל אמין (עם אחוז תקלות נמוך סטטיסטית, אני יודע שיש דגמים כאלה) (2) שרת NAS חיצוני שיעשה את העבודה (בעייתי בעיקר מבחינת תקציב, אני לא רוצה להגיע מעבר ל-1000 ש"ח אלא אם כן זה פתרון bulletproof). אשמח להמלצותיכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצב לקנות 40X12X40 ב 280 ואת 48X24X48 ב 330 ראשית האם לקנות שנית האם צורב אחר לדומא ה לייטאון המומלץ הוא שקט לא כמו הTOSHIBA המפחיד שיש לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשובה לי המהירות עבודה (אני באמת עובד על המחשב) גם משחק לפעמים השאלה כמה זה משתלם כרגע לרכוש M2 ? עכשיו בדיוק שהמחירים של הSSD יורדים כל הזמן ? אני גם צריך נפח 512GB לפחות, כנראה שכל פעם כשיהיה לי פרוייקט אעבוד על הכונן המהיר ובסיום אעביר לגיבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעשור האחרון השאלה עלתה שוב ושוב. בעקבות שיפור עצום בביצועי המעבדים והמעבר לריבוי ליבות (והמערכת בכלל) ומכיוון שגורם ההרדיסק כצוואר בקבוק הולך ומחמיר משנה לשנה. עולה השאלה, האם כתיבה וקריאה ל/מכונן מכווץ תחסוך זמן המתנה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מעדכן את כל ספריית הסרטים שלי ( 300+ ) לגירסת בלו ריי ( 20-50GB כל סרט ) אני מתכוון לקנות 4 כוננים של 2TB בשביל להכניס לתוכם את כל הסרטים, הם יהיו מחוברים למחשב דרך 2 תחנות עגינה שהתחברו ב-USB3 לכל תחנת עגינה יש שקע לחשמל ככה שצריכת החשמל ממש לא משנה לי, אני מתלבט בין שלושה כוננים WD20EARS - מחיר - 400 ST32000641AS - מחיר - 420 HD204UI - מחיר - 430 הסמסונג הכי יקר והמהירות שלו היא 5400 וזיכרון 32MB, ה-WD20EARS הכי זול, וה-Barracuda במהירות של 7200 אומנם זה ישמש לאיכסון אבל הסרטים גדולים ואני לא רוצה ש"יגמגמו" לי באמצע, מה הכי מומלץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התקנתי את הלייט-און ואת תוכנת הצריבה Nero. כאשר אני מנסה לצרוב, אני מקבל רק אופציה ליצירת IMAGE. למה? האם אני צריך להגדיר ל Nero את הלייט-און כצורב? שלומי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plextor.be/english/products/premium.html
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הראשונה שאינה מהווה יצרנית שבבי הבזק מאמצת את טכנולוגיית האחסון הצפופה ביותר בשוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן SSD הכי משתלם למחיר של עד 650 ש״ח ובעדיפות לחיבור Sata 3(אלא אם לא באמת ארגיש בשינויים בין החיבורים). אני מעדיף לקבל את ההמלצה מ-TMS כי אני מתכוון לרשות מהם בקרוב מחשב ולהוסיף את זה לרכישה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חדש כאן... יש לי DVD ישן: Graetz AV-290 ולאחרונה קניתי את הצורב: Nec ND-3520A. ה- DVD שלי לא מזהה את ה- DVD+-RW הבאים: Fujifilm DVD+RW, Memorex DVD+RW, Ritek DVD-RW אני מקבל את ההודעה: no disc בכולם. האם מישהו יודע אילו RWים ה- Graetz AV-290 יודע לקרוא? האם שינוי ה- Booktype עבור DVD+RW יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://queue.acm.org/detail.cfm?id=1670144 חומר מעניין, בעיקר לגבי אלו שהנם אחראים לגבי מערכות המחייבות זמינות-גבוהה (HA).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע משתמש בדיסק קשיח רגיל למחשב הנייח שלי (דיסק אחד בנפח 500gb) ועליו כמובן גם מערכת ההפעלה. אני רוצה לקנות SSD של 128gb ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, ואת הכונן הנוכחי להשאיר בתור כונן רגיל ולהוריד ממנו את מערכת ההפעלה. מה אני צריך לבדוק כדי לראות אם אני יכול לעשות את זה? (מבחינת אם המחשב תומך ב-SSD למשל) ומה התהליך שאני צריך לעשות בהחלפה הזאת אם היא אפשרית? תודה רבה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-