עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by stingeR-,

מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. Started by udi,

שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by asmy999,

רציתי את המלצת הפורום לגבי כונן חיצוני האם ללכת על : ST310005EXD101-RK של seagate או על WDH1U10000 של westren digital. השיקול העיקרי הוא אמינות לגיבוי קבצים. תודה מראש, אסף

5. שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by Triple-z,

היי, אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגה כרגע האפשרויות מבחינתי הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116 או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=features עזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK ואני רוצה להעביר אליו קבצים כמו שמעבירים לדיסק או קי- בלי תוכנה אלא פשוט שיהיה ב"מחשב שלי" כונן חדש (נגיד H) ואליו אני פשוט אעתיק את הקבצים.איך אני עושה את זה? יש לי ב"מחשב שלי" כונן חדש FreeAgent Drive אבל כשאני לוחץ עליו פעמיים נפתחת התקנה של seagate manager ואני לא רוצה להשתמש בתוכנה כדי להעביר קבצים. כשאני עושה על הכונן הזה מקש ימני בעכבר ובוחר ב"פתח" יש לי שם תיקיה בשם "Seagate" ותיקיה בשם "Seagate Backup". בתוך התיקיה "Seagate Backup" יש תיקיה עם השם של המחשב שלי והיא ריקה. האם לשם להעביר את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי 3 שנים שהלפטופ שלי עובד כמעט נונסטופ והוא מראה סימנים של "התעייפות" ולקראת ההגעה הצפויה של ווינדוס 7 אליי , החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. מצאתי מס' כוננים קשיחים שעומדים בתקציב שלי אבל יש לי התלבטות לגבי שני מאפיינים כאשר חשוב לי להדגיש שנפח הוא לא מאפיין עיקרי(ועברתי על סטיקי קשיחים ועל ה-FAQ) - מדובר בכוננים 2.5" : ישנו כונן אחד של WD שהוא 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER והשני גם הוא של WD שהוא 250GB SATA2 5400RPM 8MB BUFFER רציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בבאפר ובמהירות סיבוב הפלטות (מבחינת ביצועים) בין הכונן הראשון לשני והאם הוא עדיף בצורה משמעותית על הכונן השני. ההבדל הכספי ביניהם עומד על כמס' שקלים שהכונן הראשון יותר יקר (זניח למדי מבחינתי) תודה מר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Parsus,

שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי יש לי מחשב ישן P4 שהביוס שלו יודע לעשות BOOT מUSB. קראתי פעם שהזיכרונות פלאש נידפקים לאחר מספר ימים של עבודה עם מתקינים עליו וינדוס בגלל שזה "טוחן" את מחזורי הזיכרון. אגב עם מי שחושב שזה לא אפשרי אז פשוט פעם הכנתי דיסק עם nLite והגדרתי שם שאפשר להתקין על כל מעבד (כמעט) וכל זיכרון. ^וגם זה אני לא בטוח. נניח אני יתקין על dok של sandisk (עם הפלאג הנישלף והLED הכתום והU3 ) או בלי קשר יש מצב זה ידפוק? כי פשוט ההארדיסק בHTPC חופר. אני לא מדבר פה על שהוא קורא אני מדבר בכללי. שמעתי שמי שרוצה את הפיתרון עם הדיסק און קי עדיף לקנות כרטיס CF עם מתאם לIDE (או SSD) אבל אני רוצה להתנסות במה שכבר יש לי. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by viper_sb,

מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעתיק או לגזור קובץ mkv מכונן קשיח אחד לשני או מהמחשב לדיסק און קי הוא רושם שכונן היעד מלא למרות שיש הרבה מקום. מישהו יודע מה הסיבה? תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אמא אסוס P5N-T Deluxe וכיום יש לי זוג של 1TB בRAID0 להורדות וRAID1 לגיבויים חשובים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pcmania,

שלום לכולם. אני מחפש צורב טוב ואני מתלבט בין ASUS SAMSUNG SONY וLG אני יודע שחלק אומרים שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל אין איזה צורב שהוא הכי טוב מכולם בסדרות של הצורבים עד 200 שקל?

19. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by geebor,

שלום, בשעה טובה אני רוצה להרחיב את המשפחה ולקנות הרד דיסק חדש. אני מסתכל באתר של אחת החברות המוזלות ורואה שני דברים בטווח המחירים שלי: ‏500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ ב-285 שקל ו- ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS‎ ב-355 שקל על פניו ההבדל הנראה לעין הוא intellipower מול 7200rpm. זה הבדל של 70 שקל גם, שזה בכל זאת כסף ביחס לכמה שכל הכונן עולה. אז נשאלת השאלה מה זה בדיוק intellipower, מה המהירות סיבוב של אותו כונן (הרי לא יכול להיות שאין לו מהירות סיבוב...), ומה יותר כדאי? תודה!

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. Started by Elad87,

שלום לכולם, אני יוצא לטיול בחו"ל של כחצי שנה היעדים הם מרכז ודרום אמריקה, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לאחסן תמונות באינטרנט בלי לאבד מהאיכות שלהם, אין לי מושג אם תיהיה אפשרות להוריד תוכנות למחשב כמו picasa ככה שזה לא פתרון טוב.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by digitalseeker,

חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?

23. Started by genius,

היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.

24. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.