אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
פתאום בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהדיסק השני שלי (SATA) פתאום נעלם מהמחשב. אחרי ריסטארט הוא חוזר. כל היום הוא קיים פתאום נעלם שוב. קרה למישהו?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מי אמין יותר? מי מהיר יותר? מבחינת מחיר seagate יק יותר בכ- 60 ש"ח שזה לא נורא...
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקים מערך RAID לטובת שיפור הביצועים והגיבוי נתונים להימנע מאובדן מידע. הקמתי מערך RAID5 דרך הפיצ'ר המובנה בלוח אם עם ערכת שבבים H97. המערך עובד כראוי אך משום מה כאשר אני מעתיק משהו אל הכונן אני נתקל באיטיות של העתקה 40MB/s. ראו תוצאות בדיקת מהירות למערך באמצעות CrystalDiskMark. אנא עזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי יש פשוט מלא אז אני יגיד לכם פשוט מה אני צריך אני חייב שהוא יעביר קבצי ISO וקבצים מעל 4G (אני יודע זאת מנסיון מכיוון שלחבר שלי יש חיצוני של WD שלא מעביר קבצים מעל 4G וזה מעפן ברמות) וכמובן שיהיה זול ומשתלם תודה (500G כמובן) ואם אפשר בסביבות ה 600-700 ש''ח
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח, עם ווינדוס 7, ו-3 כוננים. (את השלישי אני אמור לקבל עוד שבוע בערך) 1)ה חדש, 1TB WD CAVIAR BLACK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136533&cm_re=1tb_caviar_black-_-22-136-533-_-Product 2)הבינוני 500GB GP CAVIAR WD5000AACS-00G8B1 3)ואחד קצת יותר ישן 160GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145051 אני מתכוון לפרמט בכל מקרה ורציתי לשאול, בשביל משחקים, איך אני אקבל את הביצועים הכי טובים? על איזה כונן כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, ועל איזה את המשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HD502HJ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה איזה כוננים לחבר לאיזה יציאות בלוח האם שלי. יש לי מחשב נייח עם שני כוננים קשיחים 1) SSD - CRUCIAL M4 128GB (מחיצה עם ווינדוז, מחיצה עם לינוקס) 2) HDD - SEAGATE BARRACUDA 1TB (בעיקר תמונות, מוזיקה, סרטים, ופרוייקטי תיכנות שונים) לוח האם שלי הוא: Gigabyte H77-D3H שני הכוננים הם SATA 3 ומחוברים לשתי היציאות המתאימות בלוח. לאחרונה המקום בSSD החל להצטמצם וקניתי SSD נוסף - Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce V300 אני מתכנן להסיר את התקנת הלינוקס מהSSD הקיים ולהתקין על הכונן החדש. השאלה היא האם כדאי לחבר את הSSD החדש לסאטה 3 במקום הHDD ואת הHDD להעביר לסאטה 2, או שכדאי לעשות משהו אחר שיהיה יותר יעיל מבחינת ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , מעבד 2.4 GHZ ו-512 זיכרון. כשאני צורב משהו אני בדר"כ מפעיל גם וינאמפ וגם תוכנות שיתוף כמו קאזה וכדומה . שמתי לב שהמחשב שלי לא נתקע אלא דווקא עובד טוב מאוד אפילו בלי שום בעיות איטיות מיוחדות. הצריבה עצמה לא נדפקת והיא עוברת בסדר גמור . השאלה שלי היא כזאת , האם זה שאני מפעיל תוכנות נוספות בזמן שאני צורב הורס את הצריבה לא במובן כמו שידפק הדיסק אלא נגיד העברת הנתונים לא עובדת כמו צריך ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים במחשבי נמצא לוח אם ASUS P4P800SE (כבר 3 שנים לפחות...) יש לו רק שני חיבורי SATA והם כבר תפוסים האם יש אפשרות לחבר הרדיסק שלישי בחיבור SATA ע"י פיצול או משהו? או שעליי להשאר איתו מחובר כחיצוני דרך USB? תודה לעונים ישי
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה הטכנלולוגיה שניתן לצרוב באמצעותה 8 גיגה? מה מיוחד בצורבים האלו? והאם כמו ששמעתי צריך להוך את הדיסק בזמן הצריבה (למרות שנשמע לי מופרך ביותר)?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלוש שנים ויום בדיוק קניתי את המחשב. (כולל HD כמובן) הHD השמיע רעשים חזקים, כאילו משהו נתקע שמה ושומעים מן קירטועים... ישר כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי את המחשב שוב, אבל הפעם הווינדוס לא עולה. ויש את השגיאה ההיא שאומרת שהדיסק FAILURE.. בכל אופן, האחריות נגמרה בדיוק היום. ככה שאי אפשר להחליף. אבל מה שיותר גרוע זה שיש לי בHD קבצים שאני צריך, מאוד. לכן אני שואל אתכם, האם יש דרך, איכשהו להפעיל את הHD לכמה דקות כדי לגבות את הכל הדברים החשובים? האם אפשר לחלץ איכשהו את המידע בלי לשלם כמה אלפים לאיזו חברה שתעשה את זה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב עצמו יש 16GB RAM, יש לי כמה קבצי מערכת גדולים על ה- HD כגון: Hiberfil.Sys = 12,857,286,656 bytes , 12.8GB pagefile.sys = 6,412,042,240 ... 6.4GB ובדקתי לפי- http://blogs.technet.com/b/askpfeplat/archive/2013/10/08/breaking-news-reduce-the-size-of-the-winsxs-directory-and-free-up-disk-space-with-a-new-update-for-windows-7-sp1-clients.aspx ה- Windows Update שלי תופס עוד 6.17GB 1) אם הבנתי נכון לפי- http://windows.microsoft.com/en-au/windows7/sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions אז Hybrid sleep זה hibernation ו- Sleep ביחד? (זה כלול ב- HD שמותקן ווינדוס 7 או רק על SSD?) 2) אם ב- Hard Disk אני משתמש רק ב- Sleep mode ולא ב- hibernation, מומלץ ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים בין דיסק SSD לנייח ולנייד של אותה חברה באותו נפח . אם אני רוצה את זה לנייח האם יש סיבה שאקנה את הגודל הקטן יותר של נייד ומה השיקולים אם בכלל קיימים כאלו. 2. מה המציין במקט של הדיסק שמאפיין גודל של נייד ומה של נייח ( ראיתי מספרים כמו 1.8 ו 2.5 אבל אני לא בטוח ) חוץ מזה יש מן שסי מפח כזה שאמור להגדיל אותו לתושבת של נייח אבל מהתמונות באינטרנט לא ממש הבנתי מתי צריך את זה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם. לפני שבוע קניתי הארד דיסק חיצוני חדש מKSP של Westren Digital . היום עשיתי פאדיחה ובטעות חיברתי את הדיסק לספק חשמל של המחשב נייד שלי במקום לשלו. התוצאה היא שהדיסק הפסיק לעבוד, הוא יותר לא נדלק , אין נורת חיווי , אין שום תגובה . בנוסף , היה ריח קל של "שרוף" מהדיסק. על הדיסק עצמו יש המון מידע שלי שמאוד חשוב לי. ישר שזיהיתי את הבעיה טסתי לסניף הקרוב של KSP לראות מה אפשר לעשות עם האחריות ומסתבר שאפשר להחליף את הדיסק אבל לשמור את המידע אי אפשר כי אין אחריות על מידע. יש לי דילמה פה כי חלק חשוב ממה שיש בדיסק שמור לי אבל חלק אחר לא. הערכה שלי היא שנשרפה דיודת ביטחון או פיוז או משו קל שאפשר פשוט להחליף וזהו. אני לא חושב שהארד דיסק עצמו נפגם. מה שכן אני לא יודע מה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-