אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! ברשותי מחשב משנת 2012, לוח אם asrock - h61m-hvs. אני רוצה להתחדש בכונן מהיר חדש. האם יכולות להיות בעיות תאימות? למה עלי לשים לב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי צורב DVD של נק מדגם 3540 , קניתי דיסקים של 900 מגה (100 דקות) וניסיתי לצרוב דיסק של 94 דקות , באמצע הצריבה היא נכשלה וזה רשם לי Invalid block , האם לא אפשרי לצרוב דיסק של 94 דקות עם הצורב הזה? אם כן איך עושים את זה? דרך אגב , אני עובד עם נרו 7.5 עריכה : ניסיתי לצרוב פעם אחת במהירות של X16 ופעם שניה במהירות של X8 , שני הצריבות נכשלו
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים עם הפלוס R ואלה עם המינוס R וגם בקשר לדיסקים שנמכרים גם כתוב עליהם R+ ו R- תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי אני רוצה להשתמש בזכרון USB DOK כזכרון SWAP יתרון ברור - חסכון בחיי דיסק קשיח חסרוונת - לא יודע ??? האם מישהוא ניסה ? האם יש הצלחות? כשלונות? ??? תודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחר 6 שנים הצורב שלי הפסיק לעבוד - הוא מסרב להיפתח ולהיסגר, ולפי איך שהוא נשמע, משהו לא תקין במנוע שלו. לכן, למרות השימוש המועט, יש לי צורך בצורב חדש. במפרטים המומלצים הכונן האופטי המומלץ הוא "LG/Samsung DVD-RW SATA". לעומת זאת, בחיפוש בפורום עולה שדווקא הכיוון הוא על הצורב של ASUS, ובפרט על ה Asus DRW-24B5ST (באתר הרשמי יש רק עוד דגם נוסף, ה DRW-24B3ST). ממה שאני רואה בחיפוש בחנויות מחשבים באינטרנט, ההבדל העיקרי הוא באחריות - לצורב של אסוס יש שנתיים אחריות ולשאר - שנה. האם הצורב המומלץ כיום הוא עדיין ה Asus? האם אחריות היא השיקול היחיד בקניית צורב כיום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת האם כדי לי לשקיע כסף על כונן רפטור 10 אלף RPM או על הכוננים הרגילים שיש כיום !... תחלס מה השוני ואיך זה בא לידי ביטוי ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול האם זה מזיק או מאט לחבר דיסק IDE של 80G בנוסף לדיסק SATA2 חדש 250G. אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שאם אני עורך וידאו מידי פעם, כדאי דיסק נפרד למערכת הפעלה. האם זה נכון? פשוט רציתי להשתמש בדיסק הישן שלי למערכת ההפעלה. תודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אולי יש לי קארמה שלילית אבל חוץ מDOK אחד של סנדיסק שקניתי בזמנו (2 גיגה קרוזר מיקרו) כל שאר ה6-7 DOK שברשותי פשוט בלתי אמינים בעליל. חלקם של קינגסטון, חלקם ג'נריים שקיבלתי כמתנה אבל פשוט כולם סובלים מאותה תופעה. חלקם בכלל לא עובדים, חלקם פתאום נדפקים עם כל החומר שעליהם וחייבים לעבור אתחול, חלקם פתאום מייצרים קבצי "Something" בלתי מזוהים בעלי תו אחד ששוקלים 18 ג'יגה או משהו כזה בלתי הגיוני בעליל. יש דרך או איזה כלי שירות לבדיקת תקינות של DOK? אולי לפרמט אותם עם מערכת קבצים כלשהי שתיהיה יעילה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שמעו אני הולך להחליף חלקים למחשב שלי ורציתי לדעת אם כדי לקחת sata או sata2 ?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם מדובר על 60 מגה בייט לשניה, למה אנחנו מקבלים קצב העברה של 10 מגה לשניה בלבד?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-