אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כמו שאני רואה אלו הם 2 צורבי הDVD החדשים ביותר של LG. איזה צורב מבין השניים טוב יותר, ובמה זה מתבטא (למה האחד טוב יותר מהשני?)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לממיר של YES ומקליט תוכניות כמו מכונה משומנת (אם מישהו רוצים פרטים איך מבצעים זאת, אשמח לפרט). הבעיה היא כזאת - המחשב נמצא במקום אחד, והטלוויזיה הגדולה נמצאת במקום אחר. יש איזשהו התקן שבאמצעותו אני אוכל לאחסן את קבצי הוידאו על גביו, ולאחר מכן לחברו לטלוויזיה שנמצאת במקום אחר, ולצפות בהם? כלומר, בקיצור - DISK ON KEY עם יציאת S-video, יש חיה כזאת? (: אם למישהו יש רעיונות אחרים, אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 קניתי במיוחד דיסקים 90 דקות של GPT (800+ MB) אפשרתי ב- NERO את האופציה: enable overburn (הכנסתי 90 דקות) כשאני מנסה לצרוב קובץ של 730 MB אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק (CDROM) מישהו הצליח לצרוב מעל 700 בהצלחה או יודע מה הבעייה? עוד משהו.. אומרים שזה יכול להרוס את הצורב.. האם זה יכול להרוס את הצורב גם אם אני משתמש בדיסקים שנועדו ל-OVERBURN (כמו ה-GPT 90)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3500ag ועד עכשיו צרבתי עליו רק דיסקים cd-r, ועכשיו קניתי גם מדיות DVD, ויש לי כמה שאלות לפני שאני צורב: -שמתי על הצורב FIRMWARE 2.18 שהורדתי מהאתר של NEC. ה-FIRMWARE הזה מאפשר לי לצרוב על המדיות האלה יותר מהר מ-X4? אם לא, האם קושחות אחרות (פרוצות) מאפשרות את זה? ואם כן, האם אני יכול לעדכן אותן בצורב, אחרי שכבר עדכנתי ל-2.18? והקושחה הזו כוללת תמיכה ב-BITSETTING? -יש סרט של חתונה של בת דודה שלי שאני רוצה לשכפל. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? והאם יהיה אפשר לנגן את הסרט בנגן DVD? -ראיתי בחנות גם מדיות של TEAC X8 ב-10 שקל יותר מהריטק, אבל הלכתי על הריטק כי ידעתי שהמדיות האלה טובות. האם ה-TEAC מדיות טובות? -וסתם שאני ידע - מדיות DVD+R אפשר לנגן בנגן DVD?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Wholesale-price-pen-drive-8-gb-usb-flash-drive-16-gb-and-32-gb/2036447153.html?s=p 10 דולר ל64GB. כשבארץ זה עולה איזה 300 שקל. יש פה איזשהו קאצ' או שללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=11118
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני שם את הכונן הקשיח בתנוחה מאונכת ( | ) ולא מאוזנת ( - ) זה מזיק ? מפחית ביצועים ? מקצר חיים ? או שזה בסדר גמור אין הוכחה שזה מזיק לטווח ארוך ? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הזמנתי את ה640 של wd ורציתי לשאול אם אני צריך לשים לב למשהו ..פשוט ראיתי פה שיש גירסה ירוקה בסוגים מסוימים של hdd ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ולבדוק את מה שהביאו לי אם הוא ה640 שהמליצו פה כוללם..
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, פעם היה לי במחשב הרדיסק אחד והכל היה בסדר. עכשיו יש לי עוד הרדיסק ופירמטתי את הראשון, אז מה שקרה הוא שהאותיות התבלבלו לגמרי. ההרדיסק הראשון היה C D ו-E ועכשיו הוא G H ו-I וההרדיסק השני הפך להיות C D ו- E. השאלה שלי היא איך אני מחזיר את זה שההרדיסק הראשון יהיה C D ו-E וההרדיסק השני יהיה H G ו-I. תדוה מראש! D:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב סרט רגיל(mpeg( ל דיסק DVD אז כמה דקות בערך ניתן לצרוב על דיסק אחד?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי dok שבור ואני רוצה להוציא ממנו תמונות, הוא שבור בחלק שמחבר בין הזיכרון לחיבור usb, כמו שהבנתי חיבור הusb הזכר בנוי מ-4 גידים, האם אפשר פשוט לחבר את הגידים האלה לusb הנקבה בעזרת חוטים, פשוט להעביר כבל מגיד בזכר לגיד בנקבה? אלה הם תמונות של הdok
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דגם: WD3200KS עד 800 שח אחרי שאני מקבל תמעמ יוצא שהוא עולה לי 650 שח ..?! שווה יחד איתו אני רוצה לקנות אל פסק (רק אני לא יודע איזה) ועוד סט קירור עם פוטנציומטר לקירור)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם להשאיר צורב כזה שלא קורא לי דיסיקים dvd סוני 4.7 gb לאחי יש גם צורב ואצלו זה כן קורא שהלכתי לחנות ואמרתי להם הם אמרו לי שאין מה לעשות יש כאלה שלא קוראים האם להחזיר להם אותו או להשאיר אותו
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה לפני כחודש מחשב נייד של דל vostro 3550, הוא מחפש כונן נייד חזק מהיר ואיכותי בתקציב של 400-500 שקל, מה מומלץ בטווח מחירים הזה? כמה GB? האם עדיף אולי לקנות מארז לכונן וכונן בנפרד? עדיפות לeSATA? USB3.0? תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-