עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iakovl,

טוב, אחרי שהVERTEX 2 שלי חי טוב מאוד והחליט לעשות בעיות שלחתי RMA וקיבלתי VERTEX 3 הבעיה היא שעכשיו כשהרכבתי אותו במחשב החדש הוא עושה בעיות, המערכת קופאת ונדלקים לו לד ירוק ואדום לי אין כוח לחכות שוב לRMA ולכן אני קונה עכשיו SSD מKSP מאחר והם ממוקמים מטר ממני בערך צריך המלצה לSSD חדש ולא יקר במיוחד חייתי בכיף עם 60GB ואני יכול להמשיך לחיות עם נפח כזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, ברשותי מחשב קטן ישן נושן כפי שמתואר בדיון (הישן בפני עצמו) הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402409.0 ראוטר\פירוול הוא כבר לא יהיה (אני מבסוט מהנתב הנוכחי שלי) וכשחיפשתי עוד רעיונות ל"מה לעשות עם הקופסא הזו לכל הרוחות", עלה הרעיון של לעשות ממנה NAS פיזית אין בה מקום לאחסון של דיסקים, אבל בהנחה ואני רוכש PCI TO SATA ומחבר כבלים החוצה - אני אוכל לבנות קופסא ייעודית נוספת שתחזיק את הדיסקים. השאלה היחידה היא האם החומרה הישנה הזו מספיק חזקה בשביל לסחוב עליה NAS שינהל 4 דיסקים קשיחים. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ==LION==,

אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 750 גיגה בן 6 שנים USB 2 השתמשתי בו לגיבויים עד לאחרונה, ולפני כחודש בערך התחיל לעשות בעיות: כשחיברתי אותו היה רשום התקן לא מזוהה, כשחיברתי אותו על מחשבים אחרים לא זוהה ולא היתה כל הודעה, עכשיו כשחיברתי אותו שוב למחשב שלי ליציאת USB לא זוהה ולא היתה כל הודעה החלפתי יציאה בהתחלה נשמעו צפצופים מוזרים כאלה ופתאום זוהה טוב ,ועכשיו עובד טוב מזהה את הדיסק ומעתיק אליו קבצים ,מה זה אומר , מה עושים ??? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא מוצא את הקבלה עבור הדיסק או אזכור של הקנייה במייל. לפי הבדיקה באתר של סיגייט (שרכשה כזכור את חטיבת הדיסקים הקשיחים מסמסונג), הדיסק שלי באחריות עד יולי 2013. השאלה היא איך אוכל להחליף אותו אם אני לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TheCrow34,

המחשב התחיל להיתקע ברגעים לא קשורים, ניסיתי לפרמט והבעיה המשיכה. אז עשיתי סריקה לסקטורים פגומים על הדיסק קשיח דרך windows 7, ועכשיו הוא כותב לי מדי פעם your hard disk is failing, ושכדאי לי להחליף אותו בהקדם. יש לי עדיין אחראיות על הדיסק קשיח, האם אני אוכל לממש אותה במקרה כזה ? אם כן מה אני אומר להם ? תודה לעוזרים (יש לי 500GB של WD)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מקווה שניסחתי נכון, אני אפרט, האם יש הבדל משמעותי בין אם יש לי הארד דיסק 1 מחולק נגיד ל 2 כוננים אחד 20GB והשאר נגיד 180GB ה20GB לווינדוס ה 180GB לשאר. לבין אם יש לי הארד דיסק אחד לווינדוס נגיד 40GB ואחד לשאר 200GB ? תודה. [אני שואל כי יש לי עכשיו הארד דיסק אחד מחולק ל-2, ושמתי לב שעכשיו כשאני מוריד על מהירויות גבוהות ובאותו זמן סתם מחפש משהו במחשב, עושה פעילויות כמו חיפוש במסד נתונים, אז המחשב ממש ממש ממש איטי, והמנורה של ההארד דיסק על המארז דולקת כמו מטורפת, האם זה בגלל שיש לי הארד 1?] תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Fox,

ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לבצע את התהליך שבכותרת. מישהו התנסה עם העניין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב (רק מחכה למארז שיגיע בע"ה כמה שיותר מהר). חשבתי לקנות 320GB, אבל אני בספק אם זה יספיק לי לעוד כמה שנים טובות, ולכן חשבתי כבר עכשיו ללכת על 250GB - כפול 2, וליצור ביניהם מערך RAID0. רציתי לדעת אם אני עושה את המערך הזה, דבר ראשון עד כמה זה מסובך ?, דבר שני האם אני אוכל לפצל את ההארדיסק למחיצות ולהשתמש ב2 מערכות הפעלה שונות? תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי זיכרון נייד של WD 750GB והוא הועבר מFAT לNTFS. רציתי להחזיר אותו לFAT אז ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם Aomei NTFS to FAT32 Converterהתוכנה עשתה לי מכל ה750GB עכשיו רק 7.59GB איך אני מחזיר את זה למצב שהיה קודם?או אפילו לFAT אבל באותו הנפח?תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sxs,

יש סיבה שהצורב לא מוכן לצרוב יותר מ32X על דיסקים 52X של NASHUA?! הוא אמור לצרוב על 48X... והנרו מזהה לי מהירות מקסימלית 32X אפשר לעשות משהו? יש פיתרון? מה לא בסדר... אגב ה FIRMWARE שלי זה 2.07... יש עדכון? אולי הוא יפתור? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מצב לקנות 40X12X40 ב 280 ואת 48X24X48 ב 330 ראשית האם לקנות שנית האם צורב אחר לדומא ה לייטאון המומלץ הוא שקט לא כמו הTOSHIBA המפחיד שיש לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אחרי בדיקה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שזהו הכונן החיצוני הכי מומלץ, חיפשתי בכל בלק פרידיי וסייבר מנדאי ולא מצאתי מחיר טוב בחול. https://www.amazon.co.uk/Seagate-Backup-Portable-External-Drive/dp/B01127CY26/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480506961&sr=8-1&keywords=STDR4000200 יש אותו ב KSP ב 590 שקל אבל האם מישהו מכיר מקום יותר זול באתר בחול? בבדיקה שלי בשנה שעברה בבלק פרידיי הוא עלה 100$ באמזון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מערכת ההפעלה שלי יושבת על ראפטור בודד נכון לעכשיו (הראפטור השני עדיין באריזה, לא מצאתי זמן להקים את מערך הרייד 0 שלי) מבחינת טמפ' אצלי היא בסביבות ה33-36 מעלות, עם קולר ייעודי הדבר היחידי שמפריע לי הוא הרעש שהכונן עושה מידי פעם, הרעש חזק יחסית לכונן "רגיל", אך מצד שני, הרעש אינו דומה לרעש של כונן שעומד למסור את נשמתו. מבחינת ביצועים, ישנו שיפור קל בעליית מערכת ההפעלה, ובתגובות המחשב לטעינת תוכנות\משחקים וכו'.. מה קורה אצלכם מבחינת שלושת הקריטריונים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני לפני קנייה של כונן חיצוני 2.5", וחסרים לי השוואת ביצועים בין הכוננים השונים. צרפתי תמונה של ביצועי הכונן הנוכחי שלי (TRANSCEND) , שנמדדו ע"י התוכנה החינמית HDTUNE. ישנם הרבה כוננים בשוק כגון VERBATIM,TOSHIBA, IOMEGA,WD,SAMSUNG, וכרגע מי שמעוניין לקנות כונן לא יכול להשוות בין הביצועים. אשמח אם מישהו שיש לו כונן 2.5", של 320GB-500GB, יעלה את התוצאות שלו עם התוכנה לכאן. בהצלחה לכל הכוננים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NTK1,

אני כרגע מעדכן את כל ספריית הסרטים שלי ( 300+ ) לגירסת בלו ריי ( 20-50GB כל סרט ) אני מתכוון לקנות 4 כוננים של 2TB בשביל להכניס לתוכם את כל הסרטים, הם יהיו מחוברים למחשב דרך 2 תחנות עגינה שהתחברו ב-USB3 לכל תחנת עגינה יש שקע לחשמל ככה שצריכת החשמל ממש לא משנה לי, אני מתלבט בין שלושה כוננים WD20EARS - מחיר - 400 ST32000641AS - מחיר - 420 HD204UI - מחיר - 430 הסמסונג הכי יקר והמהירות שלו היא 5400 וזיכרון 32MB, ה-WD20EARS הכי זול, וה-Barracuda במהירות של 7200 אומנם זה ישמש לאיכסון אבל הסרטים גדולים ואני לא רוצה ש"יגמגמו" לי באמצע, מה הכי מומלץ ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש ברשותי כונן קשיח היטאצי 2TB אשר הומלץ בפורום. הכונן מרעיש כאשר המחשב נמצא במנוחה (כלומר - אני לא עובד עליו). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הבעיה או לפחות להבין מאיפה היא נובעת. לפני כן היה לי כונן 500BG של WD ולא הרעיש בכלל (באותו מארז/מחשב). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים