אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך! הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק. סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי, חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד. לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד. הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
האם צורב חיצוני שמחובר ב-USB עובד לאט יותר מצורב פנימי? אני מתלבט אם להכניס אחד למפרט שאני בונה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבחנתי שכרטיסי המסך ירדו במעט האם יהיה ירידה בקרוב במחירי הSSD?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית דיסק קשיח נוסף. עקב דרישות storage גדולות, אני מעדיף לרכוש דיסק בגודל 2tb אך המחיר כרגע יקר מדי ולמעשה עדיף לקנות שני כונני 1tb (כמובן קיים גם השיקול של פיצול הסיכון אך אני מעדיף שלא להוסיף עוד דיסק ל4 שכבר ישנם). 1. האם מחירי כונני 2tb צפוי לרדת בקרוב? (שמתי לב שמחי ר wd 1tb black עומד על 490 כבר זמן רב). 2. האם דגם הwd 2tb caviar black מגיע בכלל לארץ? לא מצאתי חנות כלשהי שמוכרת אותו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כדלעיל {לא הבנתי מה לשנות איך לכתוב יותר ברור?}
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח אם p35c-ds3r ובמחשב הנוכחי שלי כל פעם שאני מתקין XP אני צריך להכניס דיסקט עם הדרייבר של הסאטא כדי שההתקנה תזהה את ההארד דיסק אז השאלה (שאני לא בטוח אם אני בפורום המתאים ) האם צריך בלוחות אם של היום את הדרייבר והאם לקנות גם כונן דיסקטים (בנתיים אני לא רואה צורך ) תודה לכל העוזרים נ.ב אני מתקין XP ו VISTA לכל מי שישאל למה לא להתקין ויסטה וזהו
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז בעיקרון השאלה שבכותרת... האם אני צריך לעשות איחוי לכונן SSD שברשותי, ועוד שאלה האם זה גורם לנזק לדיסק ?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מכוון לעשות איחוי אוטומטי אחת לשבוע השאלה שלי אם כונן SSD גם צריך איחוי? כי אם לא זה סתם יוריד את אורך החיים שלו תודה לעוזרים ושבת שלום! _________________________________________________ עריכה: אפשר לנעול! אחרי שפירסמתי את הדיון הנ"ל ראיתי למטה את הדיון הזה ומצאתי תשובה לשאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523512.0 ושוב תודה!
-
- 20 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של WD בנפח טרה וחצי, דגם: WD15EARS על העטיפה שלו וגם על הדיסק עצמו כתוב: Advanced Format Drive To achieve full performance Windows XP single partition - set jumpers 7-8 prior to installation or use WD Align SW במחשב שלי כמובן מותקנת מערכת הפעלה XP האם אני באמת צריך לג'מפר את 7-8 ? ואם כן מה היעוד של הגימפור הזה ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב כ8 שנים, כיום מן הסתם הוא לא נחשב חזק אבל עושה את העבודה. (משחקים קלים, עבודה משרדית) הבעיה שבחודשים האחרונים לפעמים המחשב נתקע, וכשהוא נתקע זה מלווה בצירוף צליל של קליקים, שאני כמעט משוכנע שנובעים מהדיסק הקשיח. בנוסף, בזמן הקריסות / איטיות ביצועי המחשב מראים תמיד שהדיסק הקשיח על 100 אחוז. ביצעתי איחויים / chkdsk אבל לא נראה שזה תורם משמעותית אם בכלל. בהרצת HD Sentinel: SMART: האם מכל המידע הנ"ל אפשר להניח שהבעיה המרכזית היא הדיסק הקשיח? אם כן, יש מניעה מלהחליף אותו? (פתרונות תוכנה אולי?) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחשב חדש עם דיסק Samsung ssd 840 250GB והותקן עליו ווינדוס 7. לא התקנתי שום דרייברים או את הדיסק שהגיע עם הכונן, בחנות אמרו לי להתעלם ממנו ולהתקין רק את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך. האם צריך לעדכן Firmware? או פשוט לא לגעת? איזו תוכנה ממולצת לבדיקת המהירות ותקינות הכונן? (לא שיש לי איזושהי בעיה, מן הסתם גם אין לי דרך להשוות למשהו אחר). והאם שימוש בתוכנה כזאת יכול לפגוע בכונן? ושאלה אחרונה, מה מותר/מומלץ בכדי לשמור על הביצועים המירביים לאורך זמן ומה אסור לעשות עם הכונן? (לעומת שימוש בכונן רגיל - נניח פרמוט / דחיסת נתונים וכו') תודה.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-