עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Iv0ry,

האם באמת זה משפיע על המחשב מבחינת מהירות/ זמן תגובה? או שעדיף מידי כמה חודשים/שנים לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

מדובר בכונן חדש מדגם ST3320620AS אשר משמיע רעש של מעין טרטור, בעיקר בזמן עבודה מאסיבית. מדי פעם אף נשמע צליל גבוה של פגיעת מתכת או משהו בסגנון. יש לציין שהמחשב עובד ללא בעיות קריסה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by itaysp,

NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. קודם כל בלי קשר למהירות - SAMSUNG MAGICIAN בווינדוס 8.1 מעיר את המחשב מSLEEP MODE תוך 30 שניות ושולח אותו חזרה תוך 2-3 דקות, בלי סוף, מהרגע שהוא נכנס לSLEEP עם טיימר. אני חושב שזה קורה רק אם משתמשים בMAX PERFORMACE/RELIABILITY/SPACE. הפתרון הוא לבטל אותו מהתוכנות שעולות בהדלקה, הRAPID הוא תהליך נפרד אז אין בעיה. ממליץ לשים לב - המחשב שלי נדלק ונכבה בערך 200-250 פעמים בגלל זה במשך לילה שלא שמתי לב. עכשיו בנוגע למהירות - אני בדקתי עם הMAGICIAN ורציתי להגיע למספרים שכתובים שם (בודקים עם RAPID כבוי). מה שהוריד לי היה: - דרייבר AHCI של MS. צריך להוריד את החבילה של הדרייבר RAID+AHCI עם התוכנה של הRAPID STORAGE מהאתר של הלוח אם. אני ממליץ גם להתקין את הRAPID STORAGE, יש שם …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by Ace-of-spade,

יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by michael1232,

שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות שרת ביתי. העניין הוא כזה, כיום אני מוריד טורנטים בעזרת שרת שנמצא בענן (משלם עליו כל חודש כ - 20 ש"ח) וצופה דרך קודי במכשירים אחרים ישירות מהענן. אני מנסה למצוא פתרון זול יותר וחד פעמי. השרת הולך להשאר דלוק 24/7 ולכן צריך משהו חסכוני בחשמל. אני לא כל כך מבין בנושא אז פשוט נכנסתי ל KSP וחיפשתי שרת NAS. האם זה מה שאני צריך לרכוש? האם צריך ידע ברמה גבוהה בכדי להגדיר אותו ולהתקין עליו תוכנות או שידע בסיסי יספיק? השרת הולך לשמש בין היתר לגיבוי קבצים. אשמח להכוונה. תודה.

10. Started by maoros,

א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי ורוצה למחוק את הדיסק כדי שלא יוכלי לחטט במידע שהיה עליו העניין הינו כזה : אני רוצה לעשות זאת , כאשר מערכת ההפעלה עדיין מותקנת . כיצד עושים זאת ? אני מוכר אותו עוד שעה וחצי - אשמח לתגובות לכל מי שנמצא פה בפורום ערב מצויין - מחכה לכם

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. היי, ראיתי שיש כל מיני חיבורים. לכונן כמו m2, sata 1.2.3 Pci express 3 אבל כולם מהירים פי כמה וכמה מהמהירות כתיבה וקריאה שזה בממוצע 550 מגה לשניה לכן השאלה אם זה משנה בכלל?

13. Started by gimdy,

הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  14. יש לי 2 הרדיסקים בנפח 250GB - האחד הוא WD 2500YS והשני הוא סיגייט, באותו נפח, למרות שאני לא זוכר את הדגם שלו. האם RAID 0 ביניהים בעייתי ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by madror,

אחרי התלאות עם ההרד דיסק החיצוני של סיגאט (חזר לפעולה היום) והחלפתו ב WD . מבקש המלצתכם למארז חיצוני ל הרד דיסק SATA (אליו יכנס ה סיגייט לאחר כבוד .... :'( ) . האים יש דגם מומלץ על ידיד הפורום המכובד ? כיום אני משתמש במארז חיצוני של CLOOLER MASTER עבוד דיסק אחר. האים יש משהוא טוב יותר ? מומלץ יותר ? (חשוב לי מאוד "השקט" ). תודה מראש, דרור.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  16. היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שלום לכולם!. יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום... תודה.. ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. הי, חיברתי הארד דיסק שהיה במחשב ישן שלי מדגם : WD5000AADSI למחשב שולחני שיש לי בבית, להארד דיסק יש חיבור sata . המטרה היא לגבות את התמונות שהיו שמורות בכונן מאחר שהמחשב הישן קרס. כאשר חיברתי את המתח והחיבור SATA ונכנסתי לBIOS אז הכונן זוהה תחת SATA1 ביחד עם שני הכוננים השניים שקיימים במחשב שזוהו בSATA2,SATA3. אך כאשר נכנסתי לwindows תחת disk management ורציתי ליצור מחיצה חדשה לכונן , לא מצאתי אותו אלא רק את שני הכוננים האחרים. הwindows הוא win7 . האם יש סיבה למה הwindows לא זהה אותו ? בנוסף ראיתי שיש ממיר SATA to USB , האם מומלץ להשתמש בו לצורך גבוי התמונות ? תודה למשיבים:)

19. Started by RonCohen,

כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SensatioN,

שלום, קניתי לפני כמה ימים pioneer 111dbk ואני רוצה לצרוב סרטי DVD-R עשיתי חיפוס בגוגל וראיתי שהדי-וי-די קורא DVD, DVD-R, DVD-RW, DivX, VCD, SVCD CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA JPEG אבל לא מופיע כלום על DVD+R אז השאלה שלי אם זה משנה אם אני צורב עם דיסקים של DVD+R [אין לי עדיין דיסקים אבל קראתי בפורום שהם יותר טובים מDVD-R] ? ועוד משהו , בנוע מחשבים ראיתי שמוכרים דיסקים של Verbatim מישהו יודע אם זה מהסוג הטוב ? ::עריכה אחרי 10 שניות:: מה זה עדכון "קשוחה" ? ואיך אני עושה את זה [בשביל ה DVD-RAM, לא שאני יודע מה זה בכלל ]

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Dj_Gal,

שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by MzDay,

אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

תיראו כתבתי בגוגל את הדגם הזה wd 500gb aaks ואמרו שיש לו באגים שאחרי כמה חודשים או שנה הוא מתחיל להידפק זה נכון? שמעתי שזה רק בגירסת ה aaks זה באמת נכון? והמון אנשים אומרים שיש את הבאג הזה ועזרה דחוף למה כבר הזמנתי את המחשב החדש שלי עם ההארד דיסק הזה ואני שוקל אולי להחליף עזרה מהירה בבקשה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by blabla2002,

אני שומע זימזומים בהרדיסק, זה מפחיד אותי אז לא יודע מיפו זה בא, כי זה בא ל5 שניות והולך ועד אז אני לא מצליך לגלות. אז אני 60 אחוז זה בא מההרד דיסק. אז יש לי שאלה א. אם קניתי לפני שנה את ההרד דיסק אז זה עדין 3 שנים אחריות או רק שנה. ב. אם יש בעיה בהרדיסק ניצאת מחת שוברה או משהוא כזה אז ההחאריות מגינה אל זה. ומה אתם חושבים שזה בבקשה תעזרו לי. עריכה: מרוצה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bneli,

במקרה פתחתי לראות מה מצב הכונן שלי מבחינת בריאות.. לא שקרה משהו מיוחד אני ממש בלחץ.. ראיתי שיש איזו אזהרה עכשיו אחרי זה נילחצתי ועשיתי בדיקת דיסק של ווינדוס.. וזה משיצא.. האם אני צריך לדאוג? האם זה כבר זמן לקנות כונן חדש? הכונן בן 2 וחצי ומשמש לסרטים ותמונות המערכת עצמה יושבת על SSD

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים