עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by manticore,

יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את הכונן לSATA ולמקור הכוח - המחשב עשה בדיקת סטטוס כמו לכל חיבור מכשיר חדש. לאחר מכן ביקש ממני לבצע רסטרט - אך הכונן לא עולה. מה לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם המבינים באיזה מהירות הכי שווה לצרוב מוזיקה או data כי אמרו לי בחנות היום שזה לא אמיתי מה שרשום על הצורב שהוא צורב לך *48 וגם ראיתי את כול הדיסקים שלהם שמכירים עד מהירות *24 אז מה החברות עובדות עלנו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי כונן קשיח חיצוני של WD MY BOOK Pro Edition 750GB שנקנה בארה"ב השנה. כשאני מחבר אותו למחשב ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שיש בו כ- 300GB בשימוש. אבל כשאני נכנס לתקייה היא רייקה. חוץ מזה הנורית הכחולה שבחזית לא מפסיקה לדלוק ואני לא מצליח לכבות אותו. יש לי בו חיים שלמים (ולא רק שלי)- תמונות, סרטונים, מסמכים ועוד מידע שאני מנוע מלפרט כאן... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by tk4,

יש את WD6400AAKS של Western Digital‎ ויש את HD642JJ של Samsung‎... איזה מהם יהיה יותר טוב? הסמסונג עולה 60 שקל פחות...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Mpro,

שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by MAChaifa,

כותרת, הדגם המדוייק: HDP725050GLA360 ואיך Hitachi בכללי? חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by kobekoo,

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by dudu.levi.75,

אהלן. ברשותי כונן של WD 1.0 Tera עד לפני יומיים הוא עבד הכל טוב ויפה. אתמול הייתי צריך לפרמט אותו ומאז היא לא עובד. כשאני מנסה לפרמט הוא ניתקע וכשאני נכנס לניהול דיסק קשיח ועושה פירמוט שם הוא נתקע על formatting. מה עליי לעשות? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by aviv5g,

שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by orlupo,

האם ניתן למדיית DVD-RAM לעשות BITSETTING? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by NuNaTaK,

סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מישהו יכול להסביר לי מה זה מערך RAID? למה זה טוב? מה צריך בשביל להכין מערך RAID? ואיך להכין אותו?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by ofirterev,

אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by aaviran,

כותרת האם יש חיה כזו? איפה אפשר להשיג את זה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by burekas,

אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום אני מחפש צורב שיתמוך בכול הפורמטים הקיימים ,שיהיה מהיר כמה שאפשר,שיהיה מאוד מאוד שקט..בקיצור צורב מושלם חח.. ועוד עניין שאני צריך את עזרתכם.. ראיתי לאחרונה שיש גם כוננים אופטיים עכשיו השאלה שלי היא מה הטכנולוגיה הזאת והאם היא עדיפה? והאם קיים צורב אופטי? מקווה לעזרתכם,תודה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by mushka,

שלום רב, קראתי על ערכות השבבים החדשות (יחסית) של אינטל שבהן (לפחות ב H77/Z77) ניתן להנות מביצועים מוגברים של כונן SSD על ידי יצירת מערך RAID בין כונן קשיח רגיל לכונן או כרטיס SSD. ואז מתקינים את התוכנה של אינטל (rapid storage) ובתוכנה הזו אפשר להגדיר להעביר את הקבצים שנצרכים ביותר אל ה-SSD ועל ידי כך לשפר את ביצועי המחשב. וגם ראיתי שמגיעים מחשבים ניידים שכתוב שהאחסון שלהם זה (500GB HDD + 32GB ssd) כלומר יש להם כרטיס mSata שמשמש כבאפר. רציתי לשאול בעלי ניסיון מה הם יודעים על הביצועים במצב הזה (RAID), והאם כדאי להשתמש באפשרות זו או עדיין מומלץ להתקין את windows על כונן SSD ואת קבצי הדאטה בנפרד על כונן קשיח רגיל, מה עדיף ומה היתרון בכל שיטה. תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Holy,

בעיקרון Maxtor 120GB SATA חדש חנדנד וכשונא NTFS רציתי לעשות אותו FAT32 (הישן והטוב) השאלה איך עושים את זה FDISK יודע לעבוד עם SATA? יש דגך לגרום לוינדוס לפרמט הרדיסק גדול מ-30 גיגה ב-FAT32?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לאחר הנפילה של שני דיסקים לפני שבועיים (ספק כח דפוק) החלטתי לשדרג את יכולת הגיבוי שלי. כיום אני מגבה ישירות לדיסק נשלף חיצוני (חיבור SATA ומתח דרך מגירה) אך לאחר הנזק שנגרם לי כתוצאה מבעיית הספק שהייתה לי אני חושש לאבד את דיסק הגיבוי... כרגע חשבתי על מספר פתרונות: -שימוש בדיסק USB חיצוני עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: פיתרון קיים ומנוסה, ערוץ ה USB ואספקת החשמל הנפרדת מבודדים את דיסק הגיבוי . חסרונות: יקר, איטי. -המרת הדיסקים החיצוניים לדיסקי USB עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: שימוש בחומרה קיימת. חסרונות: לא בטוח כי קיים ממיר איכותי מ SATA ל USB (אני לא הולך לסכן את הדיסקים עם חומרה סינית זולה מאליבבה...), צריך למצוא מארז בעל יכולת קירור בסיסית…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.