עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by imac,

יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TomB,

קיים כזה דבר? כמה עולה? עריכה: אני יודע שזה קיים ועולה בערך 10$ בחו"ל. הבעיה - לא מוצא שום מקום שמוכר את זה בארץ... יש למישהו שמץ של מושג?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by Zeev86,

אני רוצה לקחת זכרון נייד להתקנת Windows7. האם ההתקנה של מערכת ההפעלה יודעת לקחת מהירות של USB3 מבחינת הדרייברים? או שזה עובד רק לאחר שאני מתקין את מערכת ההפעלה עם הדרייברים הנלווים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה בדיוק לפתוח על הנושא הזה אשכול אז בבקשה להעביר אם זה לא קשור לכאן. אני רוצה לקנות SSD מחו"ל ומכיוון שsandisk זו חברה ישראלית רציתי לדעת אם אני יכול לקנות SSD מחו"ל אם אחריות יצרן(במקרה הזה sandisk) ולממש את האחריות בחנויות שלהם בארץ במקום יצרנים אחרים שצריך לשלוח את המוצר בחזרה לחו"ל על מנת לקבל תיקון. מי שיודע מאוד יעזור לי

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. Started by shaks,

קניתי את ההארדיסק הנ"ל. מרגע חיבורו למחשב הכונן התחיל להרעיש (רעש של HUMMM כזה שחולף ומתחדש) וגם הוא רועד הרבה הרבה יותר מכל ההארדיסקים האחרים שיש לי במחשב (יש לי שניים של 500GB ושל 120GB, וכאשר הוא מחובר כל השולחן שלי רועד וזה בלתי נסבל). מבחינת עבודה ההארדיסק עובד ותקין. מה ניתן לעשות בנידון? לפי הבנתי החנות לא תחליף לי אותו כי הוא "תקין ועובד".

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by joelr,

שלום לכולם, יש לי צמד כוננים במערך רייד 0 כבר כמה שנים. פתאום הבוקר אני מקבל הודעת שגיאה בחלון של RAID כשהמחשב עולה. כשאני נכנס לתוך האפליקציה של INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY, שם מוגדר הרייד, הוא מראה לי שאחד הכוננים עם שגיאות. הבעיה היא שאני לא יודע איזה שגיאות אלו ומה אפשר לעשות עם זה. התוכנה לא נותנת לי שום כלים לבדיקה או דיאגנוזה ותיקן של בעיות בכוננים. אני צריך לציין שבחלונות הכונן עולה כמו שצריך (מזל שזה היה רייד 0, ולא רייד 1, כי שם יושבות כל עשרות אלפי התמונות שצילמנו במשפחה בשנים האחרונות). ניסיי לראות מה הבעיה בתוך ווינדוס עם תוכנת DISKCHECKUP, אבל הוא רק מראה שיש מערך רייד ולא מראה את 2 הכונ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by avibl,

שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. היי. הכותרת ממצה את רוב הדרישות שלי...עוד כמה דברים שכדאי להוסיף: הדיסק הוא עבור המחשב הנוכחי הישן שלי (P4 2.4), אבל ישמש גם למחשב חדש שאקנה מתישהו.... כרגע יש לי דיסק 120GB בן כ 4 שנים של WD SATA2 . הדיסק ישמש גם לאיכסון וגם למערכת הפעלה, כך שהוא צריך להיות מהיר. כ"כ גם חשוב לי מאד שיהיה שקט. מערכת ההפעלה שלי כרגע היא XP ולכן חשוב שהדיסק יתמוך בו (בזאפ קראתי שיש דיסקים שעובדים רק עם ויסטה ומעלה). קראתי את הסטיקי, ויש רק שני כוננים של 1T שמומלצים, שניהם של סמסונג. על אחד מהם קראתי שהוא מרעיש,(למרות שיש לו רק שתי פלטות), והשני לא נראה לי שנמכר יותר. חשבתי על אחד מדגמי ה CAVIAR של WD. ה BLACK הוא יקר יותר אבל זה לא ממש מפריע לי. מה שכן, זה שקראתי שהוא די מרעיש. סידרת ה GRE…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  11. http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  12. מה קורה ?? לפני יומיים הכונן הקשיח החיצוני שיש לי מת לצערי !! והאחריות שהיתה לו הסתיימה . אז אני חייב לקנות אחד חדש ויש לי שאלה : האם יש הבדל בין כוננים 2.5" ל 3.5" אני יודע שאחד בא עם כבל חשמל מיוחד והשני לא . האם יש יתרונות לאחד על השני ?? גם מבחינת סיכוי לתקלות בעתיד יש כונן שיש לו בדרך כלל יותר תקלות ?? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by stingeR-,

סליחה על הבורות.. אבל לאחר שצרבתי על DVD-RW, איך אני מוחק את הקבצים? ואז גם צורב חדשים?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by Roieba,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה חמורה ואשמח לקבל את עזרתכם בנדון. ברשותי Storage מסוג EonStor של InfoTrend דגם: A08U-C2410 לסטורג' 8 סלוטים, כאשר ב-4 מתוכם יש דיסקים ב-RAID5 ושאר הסלוטים ריקים. כאשר עלה הצורך בהרחבת נפח האחסון, קניתי עוד 4 דיסקים ורציתי לבנות RAID חדש. וזה מה שבאמת עשיתי והכל היה בסדר. היה לי 2 מערכים מסוג 5 תקינים. אני עובד עם התוכנה RaidWatch ושם היה מסומן לי ליד כל דיסק נורה ירוקה המסמלת תקינות. עד שאחרי כמה דקות, ליד הדיסק הראשון של הרייד השני (סלוט 5) במקום נורה ירוקה היה כמין פלוס (+) כתום. ניסיתי לבדוק מה הבעיה אבל לא היה לי אפילו קצה חוט, אז פירקתי את הרייד החדש ע"י הוצאת כל 4 הדיסקים. כשהכנסתי את הדיסקים מחדש, הסטורג' זיהה את 3 הדיסקים האחרונים (סלוטים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  16. היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by OutLawZ,

שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות כונן חיצוני בגודל 2TB לאחסון מידע ללא גיבוי, רציתי לדעת אם עדיף לקנות 2 כונני 1TB חיצוניים ולקוות לטוב (במידה ו2TB לא אמינים).. ולגבי הכונן עצמו, אני חשבתי על הדגם של Western Digital - WDBACW0020HBK במחיר של בערך 600 שקלים, הוא גם מאוד מומלץ אבל יש עוד כוננים חיצוניים של WD הנה לינק למוצר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 מישהו ממליץ/חוו"ד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by SEangel,

האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by ron38n,

קניתי ליפני חודש מארז לדיסק SATA 3.5 USB 2 בסטרימר פשוט ולינוקס הוא מזוהה בווינדוס פרופשונל 7 לא בדקתי בשני מחשבים וחפרתי בגוגל לא מוצא דרייבר או פיתרון מישהוא מכיר תודה רונן

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. מדובר בפיוניר אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by dvirb,

אהלן חברה אני מחפש כונן חיצנו של טרה בתחום ה 500 שקל נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי כמה אפשריות שכוללות בינהן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 ועוד כונן של verbatim נראה לי שהמליצו לי עליו בנתיים הכי אהבתי את הסייגייט, מבחינת עיצוב, ונוחות(הבנתי שלא צריך להתקין שום תוכנה, פשוט לחבר ולהעביר קבצים) אבל אני גם יודע שבזמן האחרון היו בעיות עם סייגיט של קריסת הדיסק וכו' אני יודע שזה משהו שאפשר לתקן בעדכון קשוחה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להסתבך עם זה, איך אני יכול לדעת אם הדיסק הזה הוא אחד מהבעייתים או לא? אשמח אם תמליצו לי על דיסקים נוספים של טרה בתחום ה 500 שקל תודה רבה דביר

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.