עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מחקתי בטעות את הכרטיס SD של המצלמה עם המון תמונות,ניסיתי לשחזר עם R-STUDIO והתוכנה לא מוצאת כלום,יש תוכנה אחרת שיכולה לשחזר? או שזה בלתי אפשרי לשחזר כרטיס SD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tzion,

אני מניח שההבדל בין CD-ROMים הוא רק העיצוב והמהירות (52/56 לא משנה לי :) או שמלבד העיצוב יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם כמו אמינות ומהירות ATA... ??? או מגבלות ספציפיות בדגם מסויים... בקיצור, מה אתם אומרים? ללכת על הLG או שיש משהו עם עיצוב יותר יפה?? וגם מה המהירות ATA שלו? יש משהו יותר מהיר???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kebibas,

אני צריך כונן קשיח חיצוני לשמירת קובצי מדיה, בחיבור eSATA. חשבתי על הכונן סמסונג 2Tb F4 ועל המארז NexStar 3 של Vantec http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לנו מחשב ממוצע של 3 שנים עם 80 GB... רק שזה לא מספיק. האם ואיך אפשר להוסיף דיסק קשיח נוסף במידה והשגנו אחד (של 40 GB, רגיל) ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, מתלבט איזה SSD 250 לקנות. ראיתי שממליצים על ה840 של סמסונג. הם באמת יותר טובים ומשתלמים מכל השאר? ראיתי שיש דגם חדש יותר שנקרא EVO שנמכר ב 120 שקל יותר. מה הוא נותן? שווה להשקיע את ה120 שקל האלה בנוסף ל800 שקל שעולה ה840 הרגיל? איך הכונן הזה למשל משתווה אליהם? SanDisk 256GB SDSSDP256G דבר נוסף שאני לא מבין, ניקח את סמסונג לדוגמא (וזה קורה בכל חברות שעושות SSD), נגיד יש הארדיסק 250 גיגה והוא עולה 900 נניח, למה יש גם כונן של 256 שעולה 1100? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bneli,

אני צריך זיכרון לפלאפון חדש שהזמנתי ואני מתלבט בין 2 זיכרונות הSDMICRO האלה Patriot LX Series Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15123 או G.Skill Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15404 מי נחשבת יותר טובה מבחינת איכות ומוניטין? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 343,

1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guardian Spirit,

האם לדעתכם רכישת צורב דיסקים של BlueRay שווה את ההשקעה לצורך גיבויים מאסיביים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ברצוני לגבות את המערך רייד 0 שלי של שני כוננים לכונן SATA נפרד; שיש לי כשל בכוננים או בסקטורים בכונן אני רוצה שיהיה אפשר להעביר מהגיבוי למערך בלי בעיות. איזה דרך הכי טובה? חשבתי על כמה תוכנות: NORTON - http://www.symantec.com/norton/ghost CLONZILLA - http://www.clonezilla.org HHD REG - http://www.dposoft.net/#b_hddhid תמליצו על הדרך\תוכנה הכי טובה! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Chura,

שלום חברים, יש לי HDD של 250 ג'יגה מקסטור, בן כמעט שנה. יש לי 2 מחשבים עם אותו HDD, ואני עובד על אחד קבוע. המחשב השני עם הHDD הזה יושב לידי ומידי פעם אני שומע אותו כאילו עושה BOOT רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו. אני לא אוהב את הרעש הזה, זה מבשר רעות. האם יש תוכנה אמינה שיכולה לבדוק תקינות של HDD ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by THE FOX,

הקריאת SMART מראה נתונים מרתיעים..ולא הגיוניים כי רק היום נקנה.. האם זו בעיה מוכרת עם הקשיחים של סגייט? מישהו נתקל בתופעה זו? על פי ווקפדיה זה נפוץ בכוננים הקשיחים של סגייט..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by morben,

שלום הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הכונן הבא: [h=1]Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA מחיר: 580 ₪ האם יש לכם המלצה לכונן אחר ביחס מחיר תועלת שהוא יותר טוב וכדי לרכוש תודה רבה[/h]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, רכשתי לאחרונה DOK של סאנדיסק (אולטרה) 32 ג'יגה בייט עם USB 3.0. כשחיברתי אותו למחשב שלי וניסיתי להעביר מידע אליו (על מנת לראות כמה מהר הוא מעביר), ראיתי שהמהירות מתחילה מ-120 מגה בשנייה ויורד על -15 מגה בשנייה ושם הוא נעצר. יש לי כניסות USB 3.0 (הלוח אם תומך) ובביוס האפשרות של ה-USB 3.0 פעיל. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות של ה-DOK ואיך ניתן לפתור זאת? תודה רבה, סער

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוא יעבוד בSATA 2?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tal h,

שוקל רייד0 ל 2 דיסקים חדשים של ברקודה 2 טרה למטרת עריכת וידאו (מהירות). הלוח שלי asus P6X58D Premium אחרי קריאה ברשת החלטתי ללכת על רייד10 עם 4 כוננים, עם הבקר הפנימי של הלוח. רייד10 מסובך לביצוע? צריך לבצע אותו בפעם אחת לכל ה 4 או לעשות את זה כפעמיים? הבנתי שזה גורע מביצוטעי המעבד. בכמה אחוזים? מבלי לגרום נזק לשאר הכוננים הפנימיים, מומלץ לנתק אותם (מידע חשוב מאוד)? - ושאלה חשובה: נניח שאחד מהכוננים קרס וצריך להחליפו, איך אני יודע איזה קרס בעצם ומה להחליף? (הבנתי שאם אני מחליף אחד אחד אני יוצר נזק בלתי הפיך). אשמח למידע והסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zinger777,

היי, אין לי מושג איך לתאר את זה.. אבל מה זה הפלסטיק השחור שיש לפני המחבר מיני USB שיש פה: http://www.kombinator.co.il/uploaded_files/users_profile/370.fuji_12pin_cable.jpg לשם מה הוא נועד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

לפני כמה שבועות נפטר הקודם, ואני צריך לקנות חדש. לאחר כמה בדיקות באינטרנט הבנתי שהאופציות הקיימות הן ST1000DM003 של Seagate WD10EZEX של WD שניהם הפשוטים ביותר ו1TB. חיפשתי קצת והבנתי שמבחינת אמינות WD הרבה יותר טובים מSeagate, אבל זה לא משהו ספציפי לכונן הזה.. (http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drives) והבנתי בנוסף שהSeagate מעט יותר רועש מהWD.. יש באמת סיבה להתלבט בין השניים? ההבדל במחיר ביניהם הוא שקלים בודדים. אין לי צורך באחד מהיר יותר ואין לי צורך ביותר מהנפח הזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davidz85,

שלום, ברצוני לעשות עידכון קושחה לכונן הSSD שלי. הכונן מדגם AGILITY 60 ג'יגה. השאלה שלי היא האם אני יכול לעדכן קושחה ללא דאגה שהכונן יימחק, או שאני צריך לעשות גיבוי לפני? הענין הא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על הSSD. אשמח לתשובה ולעצות, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים