עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by INFERNO,

צורבים איכותיים , ? אמינים ? , מהירים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tzion,

אני מניח שההבדל בין CD-ROMים הוא רק העיצוב והמהירות (52/56 לא משנה לי :) או שמלבד העיצוב יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם כמו אמינות ומהירות ATA... ??? או מגבלות ספציפיות בדגם מסויים... בקיצור, מה אתם אומרים? ללכת על הLG או שיש משהו עם עיצוב יותר יפה?? וגם מה המהירות ATA שלו? יש משהו יותר מהיר???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי HDD חדש 3TB של סיגייט, התוכנה מזהה 3TB, אבל אני לא יכול להקצות את מלוא הנפח, הוא תמיד משאיר לי 760GB "לא מוקצים" מה אני עושה לא טוב? עדכון: מצאתי את השרשור הזה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535763.0 נקווה שיפתור את הבעייה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מערכת ההפעלה שלי יושבת על ראפטור בודד נכון לעכשיו (הראפטור השני עדיין באריזה, לא מצאתי זמן להקים את מערך הרייד 0 שלי) מבחינת טמפ' אצלי היא בסביבות ה33-36 מעלות, עם קולר ייעודי הדבר היחידי שמפריע לי הוא הרעש שהכונן עושה מידי פעם, הרעש חזק יחסית לכונן "רגיל", אך מצד שני, הרעש אינו דומה לרעש של כונן שעומד למסור את נשמתו. מבחינת ביצועים, ישנו שיפור קל בעליית מערכת ההפעלה, ובתגובות המחשב לטעינת תוכנות\משחקים וכו'.. מה קורה אצלכם מבחינת שלושת הקריטריונים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sashakrik,

http://www.amazon.com/gp/product/B004W2JL3Y/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=motherboard0a-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B004W2JL3Y

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by liran2003,

שלום, לפני יומיים הווינדוס (7) קפא לי במהלך עבודה שוטפת, ללא סימנים מקדימים. הדלקתי מחדש את המחשב והווינדוס לא עלה. הופיעה לי הודעה: עשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי את כל הפתרונות שהציעו אך ללא הועיל ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש. כשהווינדוס עלה גיליתי שנעלמה מחיצה מאחד (מתוך 2) הדיסקים הקשיחים. במקומה מופיעה לי מחיצה שנקראת System Reserved בנפח של 99.99mb. מישהו יכול להעריך מה בדיוק קרה? אפשר לשחזר את המחיצה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by udicol,

כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gal,

היי לכולם אני אמור לקבל מתנה בקרוב מכשיר DVD שקורא צרובים ופורמטים רבים האם מישהו מתמצא בעניין ויכול להגיד לי האם כאשר אני מקבל ממישהו דיסק עם סרט לאיזה פורמט צריך להעביר אותו בשביל לצפות בDVD והאם אני יכול לשנות את הרזולוציה כדי שאפשר יהיה לראות בטלויזיה בכל המסך? האם יש תוכנות להעברה מפורמט לפורמט ואם כן מה שמם? תודה מראש גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bneli,

אני צריך זיכרון לפלאפון חדש שהזמנתי ואני מתלבט בין 2 זיכרונות הSDMICRO האלה Patriot LX Series Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15123 או G.Skill Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15404 מי נחשבת יותר טובה מבחינת איכות ומוניטין? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כבר שנים שאנחנו מתווכחים על אותו נושא . מי השקט ביותר? מי המהיר ביותר? מי האמין ביותר? בזמן האחרון WD ו Seagate מראים ביצועים שווים (מניסיון,יש לי סיגייט והיה לי WD), Seagate גם הוכיח את עצמו כשקט,מול Maxtor שאולי יותר שקט מימנו. מתרוצצות שמועות ש SAMSUNG עוקף את כולם,ו IBM הוא דיסק קשיח לא משתלם, ו Hitachi הוא תקציבי. הסקר המשפיע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EliranB,

ברצוני לקנות את הכבל הנ"ל בשביל לחבר 2 צורבים הנ"ל Nec 3540A x16 Dual x8 LITEON CDRW 52x32x52 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_630_1346&products_id=7909 האם הכבל יתאים לחיבור הכוננים אלה ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אוריפ,

היי! אני מתכנן רכישה של זכרון USB (הראשון שלי), בנפח של 1GB. יש לי כמה דרישות, פחות או יותר בסדר חשיבות: 1. מהירות כתיבה וקריאה. 2. חברה מוכרת ואמינה. 3. גודל. ראיתי שרוב המחירים מסתובבים סביב ה400 ש"ח, אז נראה לי נשאר בטווח הזה בערך... אפשר לחרוג בקצת... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4205 איך הוא? יש המלצות אחרות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Chura,

שלום חברים, יש לי HDD של 250 ג'יגה מקסטור, בן כמעט שנה. יש לי 2 מחשבים עם אותו HDD, ואני עובד על אחד קבוע. המחשב השני עם הHDD הזה יושב לידי ומידי פעם אני שומע אותו כאילו עושה BOOT רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו. אני לא אוהב את הרעש הזה, זה מבשר רעות. האם יש תוכנה אמינה שיכולה לבדוק תקינות של HDD ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. המותג הוותיק ינסה לספק תחרות איכותית למוצריהן של סמסונג וסאנדיסק לכתבה

21. Started by SuB,

שלום לכם! צרבתי תיקיות של תמונות (לגיבוי) על דיסק DVD+R של ELK 8X (הדיסקים נקנו בהמלצת זיגזג) באמצעות צורב DVD של Toshiba. זאת הפעם הראשונה שיצא לי לצרוב DVD והניסיון הראשון לא היה מוצלח. צרבתי עם NERO 6 ULTRA ומשום מה ב-99% של תהליך הצריבה התהליך נתקע, ה-Buffer נשאר על אותו אחוז, רק הזמן זז. עצרתי את הצריבה בלית ברירה וניסיתי שוב. הפעם הצריבה הצליחה אך מערכת ההפעלה התקשתה לקרוא את הדיסק. כשלחצתי פעמיים על הכונן ב-"מחשב שלי" לקח זמן עד שתוכן הדיסק נקרא (הגיוני - 4GB) אך כשניסיתי להיכנס לתיקיות בתוך הדיסק התקבלה הודעה "ל-Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן שהוא פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows." מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by qwe,

אני מעונין לקנות צורב של PLEXTOR. על איזה דגם אתם ממליצים לי מבין אלו ואולי משהו אחר בכלל: PLEXTOR CD-RW 40X12X40 PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מה זה INT?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. NASHUA MEMOREX GPT VERBATIM BENQ MAXELL מיועד לצריבת אלבומי מוסיקה בלבד. CD-R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני בונה HTPC והביצועים הנמוכים יותר לא מטרידים אותי. העיקר שהוא קטן יותר וסקסי מאוד. מדובר על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=500303 עם לוח אם ממוצע. ספק FSP300. אמורה להיות בעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב למחשב ורציתי לדעת אם יש הבדלים באיכות הצריבה (במוסיקה, כמובן) בין הצורבים השונים, או שכולם אותו דבר. אותי לא מעניין במיוחד הפונקציות של הצורב או אפילו מהירות הצריבה אלא האיכות. האם בצורב מסוים, האיכות של הדיסק שאני אצרוב תהיה יותר טובה מצורב אחר? או ששוב כולם צורבים באותה האיכות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.