אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הכונן הבא: [h=1]Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA מחיר: 580 ₪ האם יש לכם המלצה לכונן אחר ביחס מחיר תועלת שהוא יותר טוב וכדי לרכוש תודה רבה[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\. רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני , 1 TERA , איזה הכי אמין? מיועד לגיבוי תמונות... שמעתי פעם על WD שהיו להם נפילות אבל מצד שני שמעתי גם שהיא חברה אמינה... מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??? אני חייב את עזרתכם המקצועית אין לי שום מושג איזה הארד דיסק לקנות סיגייט או מקסטור ? אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח 60 גיגה ו7200 סיבובים לדקה אבל לא יכול להחליט איזה מהחברות יותר כדאית ? יש הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: אם אי אפשר 7200 אצטרך להתפשר על 5400 גדול. איפה ניתן להשיג כזה במחיר נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה הרבה זמן לא היתי זמין באתר ולא היה לי אפילו זמן לעצמי העבודה הזאת עכשיו יהיה לי זמן לטפל קצת במחשב סוכות(: אז ככה אני רוצה כונן 2T מהיר ויציב ובלי תקלות. כי בזמני החופשי קראתי קצת וראיתי שיש כוננים שעושים בלאגן אז אני רוצה כונן טוב. תאמינו או לא אני הSSD מהרכישה הראשונה עוד בתול אצלי ולא פעל, דיברתי פה בפורום עם כמה אנשים אז והם הסבירו לי מה לעשות ועשיתי ואז קיבלתי צרורות של עבודה ולא היה לי זמן לעשות את זה. אז ככה אני רוצה לקנות תכונן קשיח הזה בשביל להעביר אליו בזמן עכשיוי את החומר שנימצע על המחשב לפרמת תמחשב ולהתקין תואיינדוס על ה SSD. ועם מישהוא יכול לעזור לי עם הSSD התקנה וכו כי שחכתי על מה הם דיברו איתי וזה לא יעזור אני חושב שנימצא ברשותי M4 ככה לפחות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&affiliate=zap 2) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6042
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניגוד לvideos הרגילים של 350MB בערך ל42 דקות (אני מדבר על סדרות), יש את הגרסאות של 700 מ"ב בערך שנקראים high resolution, HR. אני מנסה לצרוב אותם על CD רגיל, כData disc, כמו שאני צורב סרטים ב350MB, והDVD לא קורא אותם. הבעיה היא בDVD? או בצריבה? אני יודע שסביר להניח שזה לא קשור, אבל הטלוויזיה שלי היא HD ready אז אני מניח שהבעיה לא בה... הסרטים הם בavi ד"א. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי. בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן. ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק). מה עושים?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת שעורי בית וגיליתי כי הcrucial m4 הוא כונן ממש טוב. לצערי אני לא יכול לקנות אותו כי הטכנאי שלי לא עובד עם הספק שלהם. הוא הציעה לי את ה : Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 האם זהו כונן SSD שנחשב אמין וטוב? מחכה לתשובה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא בעקרון יכול להסביר לי איך הוא בינוי? איך יוצרים אותו? האם אני יכול ליצור דיסק גיבוי יותר מ 800 מגה? (כלומר ליצור דיסק גיבוי עם המשך...על שני דיסקים) הבנתי שלNERO יש אפשרות ליצור כזה דיסק..זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש דיסק קשיח 500 GB אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 500 GB לגיבוי מה שאני רוצה לעשות זה להורות למחשב לעבוד רק עם דיסק 1 וכשאני ארצה למשוך נתונים אז להפעיל את הדיסק השני . כל זאת מבלי לנתק ולחבר חיבורים אלה בעזרת תוכנה או מלוח האם . תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב על תקליטור שמיועד לצריבת סרטים DVD מידע..DATA ולא סרט.. לדוגמא אני רוצה לצרוב על התקליטור שירים [MP3] ורוצה שזה ישמר לי ..ושאם אני הולך עם הדיסק לחבר ורוצה להלקיט לו מהדיסק אני יוכל.. דיסק בנפח 4.7 או דומה לו.. זה אפשרי?.. מישהו ניסה?.. הצליח לו..?. וכך גם בקשר לסרטים בפורמט AVI MPG יש לי סרטים ישראלים אני רוצה לצרוב אותם על דיסק אחד שישמרו לי האם זה אפשרי?.. לאחסן אותם על דיסק אחד ואם אני ירצצה בעתיד להעתיק למחשב אני יוכל..?.... כמה עולה דיסק של 4.7 GB או דומה לו כי שחכתי תגודל.. בתנאי שזה אפשר: איזה צורב כדיי לקנות כרגע ומה המהירות שלו.. כי אני רוצה לפנות מקום מהארדיסק.. כמה עולה ..?..דגם וחברה.. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה!, אני חייב עזרה! מחקתי בטעות את העבודה של הביודע שלי על ידי כך שהעתקתי את הקובץ של העבודה הישנה מדיסק למחשב והחלפתי את הקובץ המעודכן של העבודה שנמצא על המחשב. מקווה שהבנתם... יש דרך לשחזר את זה איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-