עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 8-Ball,

אם מכשיר אחד ישומש לקריאת דיסקים, צריבת דיסקים וצפייה ב-DVD..יש משהו לא טוב בזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, ברשותי מחשב קטן ישן נושן כפי שמתואר בדיון (הישן בפני עצמו) הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402409.0 ראוטר\פירוול הוא כבר לא יהיה (אני מבסוט מהנתב הנוכחי שלי) וכשחיפשתי עוד רעיונות ל"מה לעשות עם הקופסא הזו לכל הרוחות", עלה הרעיון של לעשות ממנה NAS פיזית אין בה מקום לאחסון של דיסקים, אבל בהנחה ואני רוכש PCI TO SATA ומחבר כבלים החוצה - אני אוכל לבנות קופסא ייעודית נוספת שתחזיק את הדיסקים. השאלה היחידה היא האם החומרה הישנה הזו מספיק חזקה בשביל לסחוב עליה NAS שינהל 4 דיסקים קשיחים. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ebrami,

חבר'ה!, אני חייב עזרה! מחקתי בטעות את העבודה של הביודע שלי על ידי כך שהעתקתי את הקובץ של העבודה הישנה מדיסק למחשב והחלפתי את הקובץ המעודכן של העבודה שנמצא על המחשב. מקווה שהבנתם... יש דרך לשחזר את זה איכשהו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aviv00,

טופיק אחרי שעות של קריאה הגעתי למסקנה שהדבר הכי חשוב ב SSD זה המהירות קריאה רנדומלית בקבצים קטנים מ 512 K ואפילו 256 K אפשר לראות בתמונה hdd.jpg שהבעייה של ה HDD היא זאת אם הביצועים של ה SSD חלשים בתחום אז לא שווה לקנות אותו [ אפשר פשוט לעשות RAID ולקבל כמעט את אותו ביצועיים ] הקובץ PDF יש רשימה של SSD עם מהירות קריאה וכתיבה רנדומלים בבלוקים של 4 K שרק מהם כדאי לקנות לבינתיים .אולי אני יוסיף עוד SSD לחברות האחרות לקח המון זמן להגיע לביצועים של ה SSD של INTEL http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3631&p=27&cp=21#comments עכשיו אפשר לעבור לכוננים החדשים שמבוססים על הבקר של Indilinx וכמובן תמיכה ב TRIM ===================================== נושא ישן אם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladsh,

אהלן, אני מעוניין לרכוש כונן SSD פנימי חדש, השימוש בוא יהיה כמעט אך ורק למערכת ההפעלה (Windows 7 64BIT). ישנן 4 דגמים שאני מתלבט ביניהם: (להלן השוואה) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=100008120%20600038510%204027&IsNodeId=1&bop=And&CompareItemList=636%7C20%2D227%2D393%5E20%2D227%2D393%2DTS%2C20%2D220%2D580%5E20%2D220%2D580%2DTS%2C20%2D227%2D607%5E20%2D227%2D607%2DTS%2C20%2D233%2D177%5E20%2D233%2D177%2DTS אלו הם הדגמים המוצגים: Patriot Torqx 2 PT232GS25SSDR 2.5" Internal Solid State Drive (SSD) OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGT40G 2.5" MLC Internal Solid State Drive (SSD) Corsair Force CSSD-F40GB2-A 2.5" MLC Internal Solid State Dri…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gal,

היי לכולם אני אמור לקבל מתנה בקרוב מכשיר DVD שקורא צרובים ופורמטים רבים האם מישהו מתמצא בעניין ויכול להגיד לי האם כאשר אני מקבל ממישהו דיסק עם סרט לאיזה פורמט צריך להעביר אותו בשביל לצפות בDVD והאם אני יכול לשנות את הרזולוציה כדי שאפשר יהיה לראות בטלויזיה בכל המסך? האם יש תוכנות להעברה מפורמט לפורמט ואם כן מה שמם? תודה מראש גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by psybrain,

מחפש הארד דיסק מהיר ואיכותי 1TB מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kitt0s,

http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SSD,

חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.

13. Started by waizman,

היי בנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי. בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן. ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק). מה עושים?? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD ב- 795 ש"ח VS Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD ב- 695 ש"ח אני בהתלבטות קשה, מה כדאי ? השימושים שלי הם בעיקר: פייסבוק, יוטיוב, אימיילים, חדשות, פורומים, שירים, תוכנות, הורדות ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ag43,

יש לי 2 צורבי DVD, ופתאום הבוקר שניהם מסרבים לזהות דיסקי CDRW בתור רב פעמיים ולא נותנים למחוק אותם. לא התוכנה של הWINDOWS ולא NERO. הכוננים תקינים לחלוטין, צורבים וקוראים את כל סוגי הדיסקים אבל לא מזהים CDRW, כאמור. מישהו מכיר את הבעיה הזו? עריכה: הסרת הכוננים ממנהל ההתקנים והפעלה מחדש לא עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by giliboy,

רכשתי את הצורב הנ"ל ויש לי דיסקים של silver line x8 אבל הצורב מסכים לצרוב רק x4 עידקנתי את הקשוחה וזה לא עזר....מה עושים ? :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hz707,

יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה? אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD) אבל זה לא עבד.... יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים. תודה . יום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה מומלץ יותר בשלב ה windows setup לפרמט את המחיצות פירמוט מהיר ולאחר מכן למחוק אותן או רק למחוק ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by edoson,

מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by klingon,

שלום אני מחפש חנות שמוכרת כבלי SCSI . מי מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים