אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD עד 200 שקל של חברת LG מחפש את הצורב עם התכונות הכי חדישות בקיצור המילה האחרונה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של חבר צרבתי DVD מתוצרת (CMC (RICOH הצורב : NEC 3520 כשהרצתי cd-speed העקןמה הייתה סבירה פחות או יותר. הבעיה היא שאני לא מצליח לקרוא את הדיסק במהירות סבירה במחשב שלי... אני מנסה לקרוא אותו באמצעות כונן DVD רגיל של TOSHIBA המהירות איטית מאוד, כשאני מנסה לבדוק את הקריאה בCD-SPEED , הכונן לא מתניע... מאוד שקט, וקורא במהירות X2 בערך... האם הכונן לא בסדר ? מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה הדיסק ? עכשיו אני מגלה שיש לי בעיה גם עם דיסקים רגילים... אני לא מבין איך זה יכול להיות, פעם אחת זה עובד טוב, פעם שניה עושה בעיות. כניראה שזה עיניין של מזל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי אותו במחיר טוב! השאלה שלי האם משיהו נתקל בבעיות איתם? ושווה בכלל לקנות צורבים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה DOK של סאנדיסק (אולטרה) 32 ג'יגה בייט עם USB 3.0. כשחיברתי אותו למחשב שלי וניסיתי להעביר מידע אליו (על מנת לראות כמה מהר הוא מעביר), ראיתי שהמהירות מתחילה מ-120 מגה בשנייה ויורד על -15 מגה בשנייה ושם הוא נעצר. יש לי כניסות USB 3.0 (הלוח אם תומך) ובביוס האפשרות של ה-USB 3.0 פעיל. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות של ה-DOK ואיך ניתן לפתור זאת? תודה רבה, סער
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רוצה לשדרג לבן שלי את הנייד שלו lenovo Y-50-70 משמש בעיקר למשחקים . יש את Silicon Power 512GB SSD 3D NAND A55 באמזוון ב 68$ (75 כולל משלוח) ביקורות די טובות , או שעדיף sandisk ssd plus ב 70$ , https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 https://www.joybuy.com/3367167.html תודה לעונים דוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אין לי מושג איך לתאר את זה.. אבל מה זה הפלסטיק השחור שיש לפני המחבר מיני USB שיש פה: http://www.kombinator.co.il/uploaded_files/users_profile/370.fuji_12pin_cable.jpg לשם מה הוא נועד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HDD של 250 ג'יגה מקסטור, בן כמעט שנה. יש לי 2 מחשבים עם אותו HDD, ואני עובד על אחד קבוע. המחשב השני עם הHDD הזה יושב לידי ומידי פעם אני שומע אותו כאילו עושה BOOT רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו. אני לא אוהב את הרעש הזה, זה מבשר רעות. האם יש תוכנה אמינה שיכולה לבדוק תקינות של HDD ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600). יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ? עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן בבית שאין לי חיבור לSATA עכשיו אני רוצה לחבר לו כונן SATA השאלה מה כדאי לי לעשות? 1) לקנות מתאם בין IDE לSATA 2) הבנתי שיש כרטיס PCI שגם מאפשר חיבור SATA חוץ מזה האם זה לא יאט לי את המהירות של הכונן אם אני אשתמש במתאם כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לצורב עוד סשן סדיק אודיו? או ברגע שצורבים סשן אחד הדיסק נסגר? אני משתמש בנרו.
-
חבר שלי רוצה לדעת איזה הרד דיסק יותר אמין / יותר טוב דגמים: IBM DLTA 30GB WD300J שני ההרד-דיסקים בנפח 30GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חיצוני לשמירת קובצי מדיה, בחיבור eSATA. חשבתי על הכונן סמסונג 2Tb F4 ועל המארז NexStar 3 של Vantec http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע ה-NEC3540 החדש שלי, ולאחר התקנה וקריאה בפורום הבנתי שיש המון גירסאות של קושחות לא רשמיות שמוסיפות כל מיני אופציות. רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי על קושחה מסוימת. כמו כן קניתי 25 דיסקים של Philips DVD+R 1-8X ב-80 ש"ח, איך המדיות\המחיר ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתלבט איזה SSD 250 לקנות. ראיתי שממליצים על ה840 של סמסונג. הם באמת יותר טובים ומשתלמים מכל השאר? ראיתי שיש דגם חדש יותר שנקרא EVO שנמכר ב 120 שקל יותר. מה הוא נותן? שווה להשקיע את ה120 שקל האלה בנוסף ל800 שקל שעולה ה840 הרגיל? איך הכונן הזה למשל משתווה אליהם? SanDisk 256GB SDSSDP256G דבר נוסף שאני לא מבין, ניקח את סמסונג לדוגמא (וזה קורה בכל חברות שעושות SSD), נגיד יש הארדיסק 250 גיגה והוא עולה 900 נניח, למה יש גם כונן של 256 שעולה 1100? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מייצב מתח למחשב, והאם הוא עוזר לשמירה על הארדיסקים ועל מידע, או שלא ממש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-