אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רק מבינים בזה תעזרו לי... יש לי כונן קשיח במחשב שהוא E ואני הורדתי מהאימיול קובץ בין של משחק אז אני הוצאתי מקובץ הבין את כל הקבצים שהיו בתוכו והעתקתי אותם ישר לE(לא לתוך תיקייה) והפעלתי אאת ההתקנה התקנתי,הכל היה בסדר ולמחרת(היום) נעלם הסמל של הכונן והוא הפך לסמל של המשחק אז מה שאני מנסה לומר זה שE(כונן קשיח!) הפך להיות כאילו של דיסקים ויש לו אפילו AUTOPLAY והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבטל את זה שיהיה AUTOPLAY ואיך אני יכול להחזיר את האייקון בבקשה תעזרו לי... מי שעוזר לי הוא מלך :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport. כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא בעקרון יכול להסביר לי איך הוא בינוי? איך יוצרים אותו? האם אני יכול ליצור דיסק גיבוי יותר מ 800 מגה? (כלומר ליצור דיסק גיבוי עם המשך...על שני דיסקים) הבנתי שלNERO יש אפשרות ליצור כזה דיסק..זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על דיסק און קי שיהיה מהיר משהו באזור 64 GB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מומחי השחזור: איזו תוכנה לשחזור מידע תוכל לסייע לי לשחזר מידע ממחשב נטבוק MSI WIND? אני צריך משהו שניתן להעלות ב-BOOT מהתקן USB מאחר ואין אפשרות להיכנס למערכת ההפעלה.. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם סוג של גיבוי למקרה שאחד ייהרס וגם שטח האחסון לכל כונן הוא קטן יותר ועל פי ההגיון יעבוד מהר יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני אמור לקבל מתנה בקרוב מכשיר DVD שקורא צרובים ופורמטים רבים האם מישהו מתמצא בעניין ויכול להגיד לי האם כאשר אני מקבל ממישהו דיסק עם סרט לאיזה פורמט צריך להעביר אותו בשביל לצפות בDVD והאם אני יכול לשנות את הרזולוציה כדי שאפשר יהיה לראות בטלויזיה בכל המסך? האם יש תוכנות להעברה מפורמט לפורמט ואם כן מה שמם? תודה מראש גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שבועות נפטר הקודם, ואני צריך לקנות חדש. לאחר כמה בדיקות באינטרנט הבנתי שהאופציות הקיימות הן ST1000DM003 של Seagate WD10EZEX של WD שניהם הפשוטים ביותר ו1TB. חיפשתי קצת והבנתי שמבחינת אמינות WD הרבה יותר טובים מSeagate, אבל זה לא משהו ספציפי לכונן הזה.. (http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drives) והבנתי בנוסף שהSeagate מעט יותר רועש מהWD.. יש באמת סיבה להתלבט בין השניים? ההבדל במחיר ביניהם הוא שקלים בודדים. אין לי צורך באחד מהיר יותר ואין לי צורך ביותר מהנפח הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה הלכתי על זה: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS מחיר: 290 ש"ח וראיתי שיש את זה: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS מחיר: 314 ש"ח ההבדל הוא ב-24 ש"ח, אבל יש בו יותר 70GB. אני לא מפגר ואני יודע שיש שם איזה קאצ'.. בקשר למהירות או משהו מה אתם אומרים? אממ.. המחשב הזה יהיה למשחקים אם זה משנה O_ם.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה640 שלהם, האם צפויה הורדת מחירים בקרוב עקב הגעת הדגמים החדשים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 4 הארד דיסקים משני מחשבים קודמים שאני רוצה להעתיק מהם את התכולה, לכונן חדש של טרה בייט, באמצעות חיבור כבל USB עם חיבור IDE, דרך הלפטופ שיש לי. בתור התחלה ניסיתי לעשות זאת עם הארד דיסק מדגם caviar 36400 , אם אני לא טועה הוא יוצר בערך ב 1997, יש לו 5400 סיבובים, ונפח של 2.1 ג'יגה... ניסיתי לעשות את זה דרך ה UBUNTU (שהעלתי עם דיסק בוט) כדי שיהיה יותר מהיר, אחרי שחיכיתי איזה 5 דקות מרגע החיבור, ההארד דיסק אכן הופיע, והראה לי את הקבצים (די באיטיות, ועשה רעשים, אבל הראה), אבל כשניסיתי להעתיק כמה קבצים בודדים לניסיון, הוא לא הצליח להעתיק קבצים גדולים יותר מ 32K, ונתן לי הודעת שגיאה, אולי זה קשור לזה שהוא מפורמט בשיטה ישנה יותר? מה הפתרון אם ככה? אם דרך הויסטה לא תהיה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה קצב העברת הנתונים של הדוק הזה אבל אני לא מצליח למצוא את הדגם שלו. בכל מקרה אני רואה שהוא במבצע עד 18:00 במאה שקל שזה מחיר דיי זנותי, על אחת כמה וכמה אם הוא מהיר. מישהו יכול למצוא עליו נתונים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct_7719039.html?came=574 - - - עריכה - עכשיו אני רואה שהדגם שכתוב שם הוא FP1000, אבל אני לא מוצא בכלל דגם כזה באף מקום...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי טלויזיה שתומכת בחיבור דיסק און קי הייתי רוצה לדעת אם יש עדיפות לחברה מסוימת? תכונות מסוימיות? לאותו דיסק און קי שאחבר לטלויזיה. הייתי שמח לקבל המלצה על אחד מהמוצרים האלה (16 GB) Ksp | חנות מחשבים עפולה תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&affiliate=zap 2) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6042
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-