אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לדעת איזה הרד דיסק יותר אמין / יותר טוב דגמים: IBM DLTA 30GB WD300J שני ההרד-דיסקים בנפח 30GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAT2-MV8 אני רוצה להגדיר אותו על VMWARE ESXI4 אני רואה אותו בביוס מה המצרכים/צעדים שאני צריך לעשות כדי להגדיר אותו ולהתחיל להגדיר את השרת שלנו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&affiliate=zap 2) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6042
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק מהיר ואיכותי 1TB מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרתה לי איזו בעיה במחשב ואני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין לי דרך להגיע לסייפמוד ולגבות את הדברים שני רוצה. ראיתי שאני יכול להעביר את הHDd ממחשב אחד למחשב אחר ולהגדיר אותו בתור סלייב. סוג הכונן שברשותי הוא hitachi stardesk 7k160 721616pla380 sata 160 Gb ובגדול הבנתי איך לנתק אותו ולחבר אותו. הבעיה שלי היא שקראתי שצריך להגדיר אותו כסלייב ע״י הג׳אמפרים שנמצאים על הכונן עצמו, אך אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום. אם אני אחבר אותו למחשב השני שבו מותקנת מערכת ההפעלה על כונן אחר, אני אוכל לגבות מהכונן השני את הנתונים? אולי אפשר להגדיר אותו בביוס כסלייב? מה אני צריך לעשות? תודה ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אין לי מושג איך לתאר את זה.. אבל מה זה הפלסטיק השחור שיש לפני המחבר מיני USB שיש פה: http://www.kombinator.co.il/uploaded_files/users_profile/370.fuji_12pin_cable.jpg לשם מה הוא נועד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב ריקו MP7200A ואני רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בצורב הזה כדיי לצרוב דיסקים קטנים, אני חושב שקוראים להם 8cm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מייצב מתח למחשב, והאם הוא עוזר לשמירה על הארדיסקים ועל מידע, או שלא ממש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מעוניין לקנות SSD בנפח של לפחות 500GB, שני HD פנימיים של 4 ג'יגה ושני HD חיצוניים של 4 ג'יגה (שישמשו לגיבוי של הפנימיים). המלצות לאילו לקנות ואיפה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בדיוק עכשיו 500GB נוסף של WD SATA2 יש לי כבר אחד של 200 גיגה מחובר במחשב, עם 2 כבלים אחד שחור כנראה לספק.. ואחד צהוב. עכשיו אני פותח את השקית של הכונן החדש ורואה שאין לי כבלים לחבר אותו... ראיתי בחיבורים במארז עוד כבל דומה לשל הקיים (השחור), אבל את הצהוב אין לי... איזה כבל זה צריך לקנות אותו? או שלא צריך אותו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על דיסק און קי שיהיה מהיר משהו באזור 64 GB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן בלוריי פשוט המתחבר למחשב ויודע לקרוא פורמטי 3D, האם זה בכלל קיים? או שבכלל כל כונן בלו ריי פשוט ידע לקרוא סרטי 3D? השימוש של הכונן יהיה אך ורק להעברת התכנים של הדיסק למחשב (כמו בתוכנת DVDSHRINK). קיים משהו כזה בזול? אני מחפש עד מחיר של 300-400 שח'. איך הדגם הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6848 הוא גם צורב בפורמט DVD/CD ממה שקראתי, אך האם הוא יודע לקרוא פורמטים של 3D? האם זה פורמט אחר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין על המחשב (שאקנה בקרוב) שתי מערכות הפעלה VISTA ו- LINUX עבור לינוקס את אקנה דיסק נפרד. השאלה היא עבור WINDOWS האם כדאי לרכוש 2 דיסקים אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני גדול יותר למידע? (כלומר 3 דיסקים סך הכל) או לחלק דיסק גדול נניח 500GB לשתי מחיצות אחד למערכת ההפעלה ותוכנות שונות ואחד למידע? או שכדאי לייצר מחיצה עבור מערכת ההפעלה בלבד? איזו קומבינציה תיתן לי ביצועים טובים יותר? האם רצוי שמערכת ההפעלה תשב לבד בדיסק משלה? ואם כן אז אפשר לחלק דיסק לשלושה חלקים, מערכת הפעלה, תוכנות ומידע. האם ביצועי המערכת יהיו חלשים יותר אם המידע ישב בדיסק ניפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש כונן SSD למחשב מדיה סנטר שיריץ עליו רק מערכת הפעלה OPENELEC. כבר קניתי אחד של 120 של סמסונג, שעלה 520 ש''ח מחפש כונן יותר קטן מבחינת מקום - כי זה בזבוז רק למערכת הפעלה. במידה ולא כדאי, אז המלצה לכונן 120 SSD איכותי ואמין - שלא קורע את הכיס. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן נוסף למחשב שלי , כונן 80GB 7200 SATA אני מתעניין ב SEGATE WITH NCQ או HITACHI DESKSTAR-SATA II או WEATREN DIGITAL JD השאלה הראשונה שלי זה , אם הלוח שלי לא תומך ב SATA II ואני אחבר לו כונן SATA II האם זה יכול ליצור בעיות ? והשאלה השנייה : איזה כונן עדיף מבין השלושה , אני יודע שהביצועים כמעט שווים , וגם אין הבדל במחירים שהוא כול כך משמעותי אבל עדיין אשמח לשמוע המלצות לכונן , אני נוטה לכיוון ה SEGATE אבל אמרו לי שהוא לא הכי טוב ושה NCQ עושה לפעמים בעיות המקום לשפר ביצועים, אז בבקשה אשמח לקבל המלצה ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש, וחיברתי אותו למחשב שלי. הוא זוהה מייד בביוס, וגם הווינדוס לא הראה בעיה לזהות אותו (מצא דרייבר מתאים באופן אוטומטי), אבל הווינדוס לא נותן לי להשתמש בו (לא מראה לי שקיים דיסק נוסף). אם למישהו יש מושג, איך גורמים להארד דיסק הנוסף לעבוד, אודה על כל עזרה. רק פרט אחד שאני לא יודע אםן הוא קשור, יש לי כאמור שני הארד-דיסקים, שניהם SATA, ושניהם מוגדרים כמסטר (על Channel שונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רוצה לשדרג לבן שלי את הנייד שלו lenovo Y-50-70 משמש בעיקר למשחקים . יש את Silicon Power 512GB SSD 3D NAND A55 באמזוון ב 68$ (75 כולל משלוח) ביקורות די טובות , או שעדיף sandisk ssd plus ב 70$ , https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 https://www.joybuy.com/3367167.html תודה לעונים דוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר פירמוט כונן c והתקנת windows מחדש +כמה תוכנות כאשר אני בודק את הכונן הוא מראה ששטח הדיסק בשימוש הוא 5.5gb כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים זה בסך הכל 2.5gb לאן יכולים להעלם 3gb מנפח הדיסק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-