אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, ככל שחפרתי, ככל שנרתעתי.. עכשיו אני לא יכול להתאפק יותר.. אני רוצה SSD.. בדיוק יצאו החדשים של אינטל.. חדשים חדשים, אבל עם ביקורות שדי הרשימו אותי.. וכן אני מודה שהשם "אינטל" גורם לי נחת במיוחד בתחום כה "בעייתי"! ה-60GB יחנוק אותי, ה- 120GB יהיה בסדר, אבל ל-180GB יש ביצועים עדיפים (כנראה בלא מעט!) הנה השוואת הגרסאות.. מזמין את ה-180GB.. לשנות? מה אתם אומרים?
-
- 45 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה הגעתי למסקנה שהמקום על הדיסק הקשיח שלי לא מספק אותי, ולכן אני רוצה "להחיות מהמתים" את הHD הישן שלי יחסית. ההארד דיסק הוא 250GB, מסוג IDE. הייתי רוצה המלצה למארז חיצוני, מחיר אני לא כלכך יודע את הטווחים, אבל שלא יהיה יקר בצורה מוגזמת, בסה"כ זה רק מארז חיצוני. יש לציין שיש לי בקר firewire, וכמובן שיש עדיפות גדולה למארז שיתחבר בצורה כזאת, שכן היא הרבה יותר מהירה מUSB (לא?). תודה מראש, מתן
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש SAN ביתי פשוט (וזול יחסית). יש לי דיסקים פנויים, כך שמספיק ה NAS עצמו ללא הדיסקים הפנימיים. מה שיצא לי לראות זה מוצרים החל מסביבות ה 1000 ש"ח - אני מחפש משהו יותר פשוט. הצורך העיקרי הוא גיבוי נתונים, כך שהיבט הביצועים הוא לא קריטי. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אז ככה תקציב:400 שקל ומטה דרישות: שטח אחסון נייד של יותר מ2GB מיקום:חיפה וצפונה *הערה:יש לי גם דיסק קשיח ישן של 4 GB (אז אולי כדאי לחשוב על מגירות)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כונני WD Blue 500GB זהים . אחד מחובר ככונן C והשני כ D ו E .... כאשר אני מריץ HDDTUNE אני רואה שהכונן הראשי הרבה יותר מהיר מהשני... למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. רכשתי דיסק קשיח בנפח 640GB של WD. רציתי להיוועץ בכם בכדי לדעת מהי חלוקת הדיסק האופטימלית בשבילי. אני רוצה להתקין עליו שתי מערכות הפעלה, אחת - XP והשניה -8.10 ubuntu. ובנוסף מחיצה גדולה לאחסון שאר הדברים. באיזו גודל צריכה להיות כל מחיצה? אם דרוש עוד מידע אשמח לתת . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שאני אקנה יש משהו יותר טוב בסביבות המחיר של 235 שקל? עריכה: יש שתי דגמים שראיתי מה עדיף?? DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA DVR-112D DVD±RW Black
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מקבל מחר את ההארד דיסק והולך להתקין עליו windows 7 השאלה היא לכמה אם בכלל לפצל אותו, כרגע יש ברשותי כונן 250 גיגה ישן- האם כדאי לשקול להתקין עליו את מערכת ההפעלה (הוא כבר בו 3-4 ומתחיל לעשות רעשים של גסיסה- כל מיני תקלות כאלה של אי זיהוי ולפעמים מחייב לעשות scandisk- למרות ששום בדיקה שעשיתי לא העלתה שיש בו משהו תקול כולל בדיקות S.M.A.R.T והבדיקות של כל התוכנות של WD). המחשב הינו רב תכליתי (אינטרנטף משחקים, צפייה בסרטי hd- הכל חוץ ממדיה סנטר). מודה מראש משה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם התוצאות נראות טוב בנוסף למה יש הפרשים כל כך גדולים בין התוכנות?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי דיסק (לא שלי) הוכרז כמת לאחר שמערכת ההפעלה לא עלתה. הכל נעשה בחנות שידועה כלא רמאית (אם כי אני לא קונה שם אפילו בורג). האם יש סיכוי שחומר עדיין נגיש? כיצד לגשת אליו? האם חיבור חיצוני + תוכנות על MINIPE יעזרו לי או שיש צורך בדברים נוספים? תודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפי ההגיון כונן חיצוני הוא כונן לכל דבר ועיניין... האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הי יש לי מצלמה (של KODAK אם זה משנה) והמחשב מזהה אותה באמת כמצלמה, במצב כזה אני חייב לעבוד עם התוכנה של KODAK על מנת להעביר תמונות למחשב , למחוק וכו'... עכשיו - התוכנה כ"כ מסורבלת ומעיקה כך שאני רוצה לסדר את התמונות בצורה הכי פשוטה שיש - דרך תיקיה רגילה - ממש כמו DOK בעבר כל המצלמות שלי היו כך בגלל שהם הוגדרו בווינודס ככונן חיצוני נשלף , איך אני מגדיר גם את המצלמה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של lg בטעות מחקתי קבצי מערכת הונדווס לא עולה איך אני יכול לגבות את הכונן קשיח יש לי כונן אחד של c: וכמעט שלא נשאר מקום להתקין עוד ווינדוס מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי בהזמנה ואמור להגיע ביום שני אבל אני יכול לערוך מחר שינוי בHDD אני בחרתי IDE כדאי לי לשנות לSATA? עידכון האם שווה לי ללכת על SATA DiamondMax 10? של מקסטור
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד של הווינדוס והשני יש איתו פתאום בעיה. הכונן של הווינדוס נקרא אצלי I: שזה הדיסק קשיח הראשון , והדיסק קשיח השני הוא D עד לא מזמן.. המחשב פתאום שינה את D לC! עכשיו כשיניתי בחזרה את C לD פתאום נהייה לי שני כוננים של הדיסק קשיח (לא שפיצלתי) כלומר יש לי C וD שזה אותו דיסק קשיח (גם כן אותו נפח כך ועם אותם הקבצים) עכשיו שאלתי היא איך אני משאיר את הכונן בשם D בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא סקירות ברשת אבל לא מצאתי. מה שכן, הצלחתי למצוא סקירות של 500 GB אבל אני לא צריך כל כך הרבה מקום והמחיר שלהם גבוה מדי עבורי. מבחינתי הייתי קונה גם הרדיסק בנפח 250 GB (את ההיטאצי) אבל הדגם הספציפי שאני רוצה לא קיים יותר :'( אז אני נאלץ לעבור להרדיסקים של 320 GB. עכשיו, השאלה היא האם מישהו נתקל במבחני ביצועים/ השוואת של הנפח הזה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-