אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להקים שרת גיבוי (עם תוכנה של QNAP) -בקונפיגורציית RAID כלשהי. האם זה משנה אם אני לוקח דיסקים קשיחים מסדרות ירוקות (green) ואיטיות עבור שרת גיבוי, או שלצרכים האלה זה פחות קריטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חברים שלום ומועדים לשימחה קרה לי תקלה של הרס קבצים לא ברור הסיבה ואני צריך מערכת הפעלה להתקין על כונן חדש אשמח להמלצה לכונן שהוא יהיה מיועד רק למערכות הפעלה אשמח לסיוע בברכה B
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי CD ישן (לא היה בשמש ואין עליו שריטות). כאשר אני מכניס אותו למחשב המחשב נתקע לכמה זמן. למשל אם אני שם את הדיסק ונכנס לMy Computer אז אני צריך לעשות End Task כי הוא הופך להיות Not Responding. על הדיסק יש גיבוי של מלא תמונות חשובות שנמחקו מהHD שלי. ניסיתי לשחזר על כמה תוכנות שונות אבל כולן נתקעות כאשר הן מנסות לגשת לCD. ניסיתי את Badcopy וכל מיני תוכנות כאלה. מה עוד ניתן לעשות? אני לא רוצה לשלם מליון דולר למיצי. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כרגע יש לי 840 EVO בנפח 120GB ומחפש להחליף אותו בגלל נפח מועט וגם כי הסדרה הזו של הכונן ידועה כבעייתית. חשבתי על 850 EVO האם זה שווה? האם זה שווה לקנות 250GB או שאם כבר עדיף 500GB? אני מחפש כונן משתלם, וגם שמעתי שבשנה הבאה יצאו כוננים חדשים של סמסונג, שווה לחכות? לא מתכוון להשקיע הרבה, אולי עד 350-400 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני הצורבים שמעתי ש NEC יותר טוב אבל קראתי ב אתר CDFREK שNEC לא יעיל בגיבוי משחקים שהוא לא תומך בכל שיטות הכתיבה ואני רוצה לגבות משחקים לפני שאני מלווה אותם לחברים שלי והם לא מחזרים תודה לכל עוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מותקן לי כונן פנימי 2TB של WD הסדרה הירוקה בסטרימר. ניסיתי לעלות קבצים לכונן והוא טוען שהכונן מלא, בדקתי על המחשב את גדול המידע בכונן (דרך מאפיינים) ונכתב שיש עליו 1.15TB! איך יכול להיות שהכונן מלא עם לפי החישוב שלי אמור להיות לי עוד בערך לפחות חצי טרה פנוי או לא יותר? הכונן עובד תקין ובמידה ואני מוחק ממנו מידע ניתן לעלות עוד עד שנגמר המקום שוב. אולי יש מידע תקוע איפה שהוא בכונן שצריך לנקות? מה לעשות? על כל עזרה או הערה בנושא הודה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רועש?אמין? http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1cd981f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US WD 500 ג'יגה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום על מה אתם ממליצים לגיבוי? אני מתלבט בין ST320005EXD101-RK לבין WD Elements Desktop ST320005EXD101-RK זול יותר אבל הביקורות לא משהו. המחיר שלו זה 415 ש"ח (שזה הכי זול שמצאתי עד כה). לעומת זאת WD Elements Desktop נשמע יותר אמין אבל המחיר 500 ש"ח. (ואולי בכלל יש המלצות נוספות?) באופן עקרוני אני צריך אותו לגיבוי נטו. אחת לחודש אני מתכנן לחבר אותו למחשב ולגבות... ולשים במגירה לאחר מכן. אני לא מתכנן להריץ ישירות מהכונן דברים).
-
- 21 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות כונן חיצונים של 3 טרה ואני מתלבט בין כמה דגמים ותהיתי אם מישהו יוכל להמליץ לי מה עדיף ולמה. [h=1]Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3:[/h]http://ksp.co.il/?uin=17091 [h=1]Seagate Backup Plus Desktop Drive STCA3000200:[/h]http://ksp.co.il/?uin=18815 [h=1]Western Digital My Book Essential WDBACW0030HBK:[/h] http://ksp.co.il/?uin=13384 [h=1]Western Digital Elements 3TB 3.5 Inch External HDD USB 2.0:[/h] http://ksp.co.il/?uin=17456 ה Seagate יקר יותר מהאחרים, האם הוא שווה את זה? אני לא כל כך מכיר את החברה Transcend' האם היא בסדר ובטוחה? ושאלה אחרונה אין לי במחשב חיבור USB 3, האם זה אומר שיהיו לי בעיות או שהם יעבדו גם עם החיבור USB2, ואם כן צריך לקנות כבל נו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
המחשב שלי מפוצל לשני דיסקים קשיחים באחד מהם מותקן המערכת הפעלה ובשני יש את כל הדברים שלי תמונות משחקים שירים עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ופתאום נעלם לי הכונן קשיח שיש בו את כל הדברים שלי נכסנתי לניהול דיסקים ושם אני רואה את הדיבק שנעלם אבל אני לא מצליח להחזיר אותו שיראו אותו ושאני יוכל לגשת למידע עשיתי מקש ימני והוא לא נותן לי את האופציה לעשות אותו אקטיב ..מה עושיםם????? הינה תמונה http://img39.imageshack.us/i/10410066.jpg/ [br]פורסם בתאריך: 19.10.2009 בשעה 21:40:22 טוב חברים הצלחתי אפשר למחוק לנעול
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-