אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ניסוי על מערכת הפעלה של חבר ואני לא יודע אם אני ישאיר את המערכת הזאת אז אני רוצה להיות בטוח שאם אני יפרמט את המחשב כמה פעמים ההרד דיסק לא יתקלקל לי מדובר בHHD של WD 160GB שיש בו 2 מחיצות אחת של 25GB והשניה כל השאר ד"א אני יפרמט רק את המחיצה הקטנה C שהיא מיועדת למערכת הפעלה תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק של מקסטור 5400RPM 40 ג'יגה ATA אין לי כסף להרד דיסק חדש ואני קונה מחשב עם מעבד E6300 זכרונות 2 ג'יגה 800MHZ משחק משחקים וכל מיני דברים בלה בלה בלה בלה השאלה אם חוץ ממקום, הוא יאט את המערכת בדברים מסויימים שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי SSD והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה(XP). קראתי ושמעתי שבניגוד להארדיסק רגיל, לSSD יש יכולת מוגבלת לכתוב מידע מחדש. שלוש שאלות: 1) האם מדובר בשינויים אלקטרוניים פיזיים, שגם פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס לא תעזור? 2) האם מדובר בירידה מוגבלת בביצועים, אן שההתדרדרות כל כך משמעותית, בסופו של דבר הדיסק יהפוך לעיות "בעייתי"? 3) האם חלוקה לPARTITIONS רלוונטית לפתרון הבעיה? כלומר, אם אני אבודד את מערכת ההפעלה והקבצים הקבועים שלי משאר הקבצים על ידי חלוקת הדיסק- האם תהיה לזה השפעה?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
המחשב שלי יחסית ישן ועם SATA2 עד שאתחדש במחשב חדש, רציתי לדעת אם התוצאות האלה תקינות התקנתי את הSamsung magician ועידכנתי גירסא. תודה. המפרט של המחשב: intel q9450 gigabyte GA-EP45-DS3 4gb ddr ATI hd4850
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, פרקתי ממארז חיצוני של Western Digital דיסק פנימי מסוג WD Caviar Green בנפח של 1.0TB עם 8MB Cashe חשבתי לשדרג את המחשב שלי עם מערכת הפעלה חדש של WIN7 עם הדיסק הזה. מה דעתכם ואיפה אני בדיוק ירגיש את ההבדלים עם הייתי שם דיסק עם 16 או 32 mb Cashe ? המחשב שלי הוא מסוג intel core 2 מסוג 6400 עם 2.13GHZ עם 3GB זכרון פנימי.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם התקנת windows 2000 ב-dok אפשרית ,כך שהוא יוכל לעשות boot? אם כן ,אז איזה גודל ומהירות זיכרון צריך עבור ה-dok ? האם חייבים dok שתומך ב-u3? מה הם החברות האמינות שמייצרות dok בנפחים גדולים?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מתקין WIN7 שדורש ש-XP יהיה מותקן במקור - אני מפרמט את הכונן, מתקין XP ואז ישר מתקין WIN7. האם גם במצב זה מתבצע ב alignment שחשוב לביצועי SSD?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הדיסק הראשי - Hard Disk WDC WD64 00AAKS-00A7B0 Hard Disk Maxtor 6L200P0 הדיסק המשני- הרדיסק מיושן בתקן P-ATA
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני פונה בגלל שהיו לי BAD SECTOR כמו כן בעיות התעקויות של מחשב. Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated: Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good. Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good. Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מגבה eGO 2TB (או שזה iomega כתוב עליו את שניהם) ויש לי מגבה wd 500GB 3.5 inch העברתי מהמגבה wd למחשב בשתי נגלות 150 ג׳יגה וזה לקח בערך שעה ורבע כל נגלה אחר כך העברתי מהמחשב למגבה השני את הכל ב2 נגלות וזה גם לקח כל נגלה שעה ורבע בערך ובכללי אני מעביר הרבה פעמים 20 ג׳יגה רצוף כי אני מוריד מלא סרטים בhd זה יכול להרוס את זה? נגיד זה במחשב לפעמים כותב לתאום שיש 200 דקות לסיום ואז זה יורד וזה עושה כמה פעמים בלי שאני נוגע זה אומר משהו רע? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את הברזלים האלו? הם בד"כ משמשים להתקנת כונני דיסקטים במדף של 5.25 במארז כאשר ה 3.5 תפוסים כולם ע"י הרדיסקים אז זה המצב אצלי, רק שאני רוצה עוד הרדיסק במקום ;D שאלה טיפשית ,אני יודע, אבל better safe than sorry ומשהו יותר לעניין - בהנחה והתשובה היא כן, זה בסדר שבמדף מעליו יש צורב? או שעדיף להזיז את הסידירום מדף אחד למעלה (מתחת ל DVD) ? אני שואל כי אני יודע שלא טוב במדפים של ה 3.5 שיהיה הרדיסק אחד ישירות מעל השני אבל מצד שני ב 5.25 יש לו יותר מרווח נשימה בגלל שהוא דק יותר מהמדף ??? 10x
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מיקמתי את הכונן הקשיח שלי מתחת למסך המחשב, עכשיו זה יוצר מצב שהמעמד של המסך מרים במקצת את צידו האחד של הדיסק הקשיח ונוצר מצב שהדיסק הקשיח נמצא בשיפוע, אמנם קטן אבל עדין שיפוע. השאלה שלי האם זה בסדר, וזה לא מפריע לעבודה של הדיסק בפנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-