עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by UV1,

שלום לכולם, אני צריך דיסק חיצוני 1T עם חיבור firewire (רצוי) שקט 3.5" אבל התקציב הוא כ 500 שח ? ובנוסף איך הדיסקים של iomega ? הם מייצרים גם את הדיסק או רק מארז? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matan007,

ברשותי כונן קשיח ישן של 160G שחובר למחשב חדש שקניתי. את המחשב קניתי עם 1TB קשיח וביקשתי מהחנות לחבר את הישן כדי שאני יוכל להעביר מימנו את הנתונים לחדש (לכונן החדש). כעת משהועברו הנתונים, הכונן הישן של ה- 160G מפורמט ואני לא עושה בו שימוש. אני רוצה להוציא אותו פיסית מהמחשב ולהעביר אותו למחשב אחר. הסיבה היא כי מידי פעם המחשב מישום מה מפעיל אותו ואני שומע אותו מתחיל לרוץ בתוך המחשב ועד שהוא לא מגיע למהירות שימוש שזה בערך 4 שניותם הכל נתקע לי!!! זה כאילו המחשב רוצה לבדוק שהוא עוד שם גם אם אני לא עושה בו שימוש או במקרים שאני פותח סייר ואיך שהוא הכונן הזה מופיע! החלק הקל הוא כמובן להוציא אותו פיסית מהמחשב, אבל איך אני מוחק כל תיעוד שלו מהמחשב כך שהווינדוס לא יחפש כל פעם את החו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by boss,

LG- h10NK h10LB h22NK pioneer- 111DSV 111BK איזה ממולץ ולמה? אל תגיד מילה NEC. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by davidgs1,

שלום רוצה לשדרג לבן שלי את הנייד שלו lenovo Y-50-70 משמש בעיקר למשחקים . יש את Silicon Power 512GB SSD 3D NAND A55 באמזוון ב 68$ (75 כולל משלוח) ביקורות די טובות , או שעדיף sandisk ssd plus ב 70$ , https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 https://www.joybuy.com/3367167.html תודה לעונים דוד

8. Started by tordek,

שלום, כונן התקליטורים שלי התקלקל והחלטתי לרכוש צורב ההתלבטות העיקרית שלי היא בין LG 52 x 24 x 52 (kit) 260 ¤ LG 52 x 24 x 52 (box) 280 ¤ ASUS 52 x 24 x 52 (box) 290 ¤ Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 290 ¤ Lite-on 52 x 24 x 52 (kit) 300 על מה הייתם ממליצים? האם ישנו דגם אחר יותר זול או בסביבות או מחיר שכדאי לי לרכוש ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי תחנת עגינה eSATA שמחוברת לבקר של Marvell, ב-BIOS מוגדר AHCI לשני הבקרים ובכל זאת כשאני שמה הרדיסק בתחנת העגינה, ההרדיסק לא מזוהה אלא אם כן אני עושה Restart למחשב או רענון ב-Device manager. אשמח לכל עצה איך ניתן לסדר את זה שההרדיסק יזוהה אוטומטית בלי הצורך לבצע את הפעולות הנ"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, אני אתחיל בכך שאומר שלא היה לי ניסיון עם SSD בעבר. רציתי לדעת האם לפני שאני מתקין מערכת הפעלה יש לבצע פעולות מסוימות? הבנתי שיש לעבוד בתקן AHCI. האם כדי לשדרג גירסה של Frimware לפני התקנה או בכלל? האם יש פעולות נוספות שיש/רצוי לבצע לפני התקנה? תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bluenote,

הי, הדיסק שלי התחיל לעשות קצת בעיות ב-BOOT לאחרונה ואתמול נפטר סופית. אני מדליק את המחשב ומקבל הודעה: Read/Write error. Press Ctrl+Alt+Delete to reset. חיברתי את הדיסק במחשב אחר ואני מצליח לגשת אליו (כרגע מבצע ממנו גיבוי לכונן חיצוני). השאלה היא האם יש דרך להתגבר על בעייה כזו או שהדיסק מת, והאם יש בכלל טעם לנסות או שאין מה לסמוך על הדיסק הזה יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ovid,

המקבוק שלי נתקע במסך ההדלקה... עשיתי איזה עדכון ואז אחרי שהוא עשה רסטרט זה ניהיה ככה... יש לי על הכונן מידע שלא הייתי רוצה לאבד.. ניסיתי לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב הרגיל שלי, אבל למרות שראיתי את השם של הקשיח הזה כשהמחשב עלה, כשאני נכנס למחשב שלי הכונן לא מופיע.. מה הבעיה? תודה

14. הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למי שאינו עוקב באופן קבוע ולכן פספס במקרה, אז המותג Crucial (תת מותג של חברת micron הענקית האמריקאית) הוציא סדרה חדשה של כונני SSD שמטרתה ליישר קו מבחינת מהירות ביצועים עם הכוננים היותר מהירים בשוק כדוגמתם של ה- evo מבית סמסונג, וגם לתת מחיר שובר שוק על מנת לקטוף נתח שוק מעוגת המכירות הכוללת. הסדרה החדשה מכונה MX500 והיא מגיע בנפחים מגוונים, שהיעילים שבהם הם 250GB, 500GB, 1TB - כאשר המוצר מגיע עם 5 שנות אחריות. כונן מסדרה זו שנמצא מבחינת תמחור ב- sweet sport הוא כונן החצי טרה החדש = 500GB שניתן להזמינו במחיר מעולה ישירות מאמזון בלינק הבא: https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6/ref=sr_1_3?ie=U…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oren99,

יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gallevy,

המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לו בעיה עם איזה שהוא מדיות? הוא טוב , למישו יש אותו? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2626839 יש גם את זה מה עדיף יותר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2126 זה גם צורב של NEC עולה 260 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ronen100,

WD 500GB Caviar Green SATA2 32mb או Samsung 500GB SATA2 32mb Spinpoint F3 שניהם באותו מחיר בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אשמח לעזרתכם הדחופה , השבוע הלפטופ שלי נפל וככל הנראה הדיסק הקשיח שלי ניזוק ויש לי הרבה חומרים חשובים עליו , חיברתי את הדיסק למחשב הנייח שלי והוא מזוהה בביוס , כמו כן הדיסק מזוהה במחשב הנייח אך לא ניתן לפתוח את המחיצה שיש בה את החומר(D:\) אלא רק את המחיצה שבו יש את הריקוברי (C:\) , ניסיתי לעבוד את התוכנה testdisk אך היא מסובכת למדי ואני חושש כי אני יהרוס לגמרי את הדיסק , כמו כן הידסק משמיע נקישות קטנות ברגע שהוא מופעל , לכן יש לי 2 שאלות : 1. האם על פי הממצאים הדיסק הרוס לגמרי ולא ניתן לשחזר את המידע ? 2. במידע והדיסק בסדר , איך ניתן לשחזר את המידע ? חש לציין כי חיפשתי חברות שעושות את זה אבל המחירים בשמיים וזה מעל היכולת שלי לשלם סכומים כאלה... האם יש המלצות מניסיונכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הדיסק הקשיח מחולק אצלי ל-3 כוננים C (כמעט מלא), D (כמעט מלא) ו-H (כרגע ריק) ויש עוד שטח של 20GB לא מנוצל - UNALLOCATED. אני רוצה לשנות את גדול המחיצה של כונן C ולהגדיל אותו אבל משום מה כאשר אני נמצא בתוך ה-DISK MANAGMENT הוא לא מאפשר לבצע הרחבת מחיצה (הפקודה EXPEND VOLUME "אפורה"/לא זמינה. איך ניתן להגדיל את המחיצה של כונן C בגל זאת? (מערכת הפעלה ויסטה ביתית 32MB).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Posford,

לאחר שעיינתי קצת בפוסט למעלה וראיתי שאתם ממש משבחים את סמסונג. אני תמיד העדפתי WD על פני כולם, אולי כי התרגלתי לכך. אך אני לא בטוח אם סמסונג לא יותר טובים, מה גם שהם קצת יותר יקרים. אז מה דעתכם? איזה כונן עדיף של SAMSUNG או WD? ויש סיבה? קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות הן לכאן ולכאן, כמו בכל דבר, חלק מרוצים חלק פחות. אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים