עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EagleXDR,

אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי חברה, אני די מבולבל מרוב הכתבות והעצות שקיבלתי מחברים בנושא ולכן אני פונה אליכם לעשות לי סדר בנושא. אייך אפשר לעשות גיבוי ל-7 מחשבים שמחוברים לראוטר netgeer vvg2000 של בזק (החיבורים הם:4 קווי ו-3 אלחוטי). ואין לי בעייה של מקום ליד הראוטר. 1. יש אנשים שאומרים לי שה-USB של הראוטר איטי והמחשבים יהיו מאוד איטיים בגלל זה... 2. יש שאמרו לי שבכלל אני צריך דיסק עם חיבור רשת חיצוני. (נשמע לי מופרך....) 4. אם אני אסתכל 3-5 שנים קדימה, אז אני צריך משהו כמו 2T. 5. האם זה יאט את המחשבים? 6. ובכלל, אחרי שקונים את הדיסק - מה מגדירים (בחלונות 7) ואייך עושים כדי שהכל יעבוד אוטומאטית? תודה רבה לכל העוזרים הראל

4. כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by miim17,

זה תוכנה? או ג'אמפר? או משהוא אחר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן חברים, יש לי במחשב 3 הארדיסקים 2 של SEAGATE ואחד של SAMSUNG הבעיה היא עם אחד מהSEAGATEים הוא עובד הכל טוב ויפה..הוא גם עבר בדיקה ע"י הכלים של היצרן (בדיקה שאני בצעתי) ונמצא תקין הבעיה איתו הוא שהוא פשוט נעלם מהCOMPUTER אחרי פרקי זמן לא קבועים..ורק RESTART מחזיר אותו.. הוא גם לא מופיע בDEVICES ככה שאני משער שהBIOS פשוט מאבד אותו סתם כך פתאם .. הפרטים המדוייקים של הארדיסק הם Model: ST31000340AS, Firmware: SD1A אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לזרוק רעיונות מה לבדוק זה עשוי להיות מועיל... תודה מראש לכל העוזרים, וחג שבועות שמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by efee123,

איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם שתומך ב ATA133 אני מתלבט בין: Maxtor 80GB 7200 ATA133 לבין: WD 80GB 7200 8MB cache (אין הבדל במחיר) האם אין למקסטור יתרון מהירות בשל תמיכתו בATA133? היה לי נסיון רע מאד עם WD בעבר, מישהו יודע מה האיכות של הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idanshmu,

שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dolev16,

לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mandheling,

http://www.dealextreme.com/p/kingspec-2-5-16gb-sata-ii-ssd-solid-state-drive-82848 חבל ש-16GB לא מספיקים בשביל להריץ את חלונות 7

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה

15. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shlomi1234,

היי חברה , יש לי במחשב הרארדיסק אחד (500 ג') מפוצל לשתיים (os-100 ו - 360 נוספים), יש לי גם כונן חיצוני של טרה וחצי. מבחינת מקום אחסון יש לי די והותר, אך בהפעלת מחשב\שרת בתוכנת VMWARE זה עובד לי מאוד לאט (עובד על המחיצה השנייה , לא של מערכת ההפעלה). יש לי מעבד 4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (מקצה 2 גיגה לשרת בVMWARE ) , אך נראה כי המחשב מצד אחד לא מתאמץ להפעיל את השרת (לא מזיז ל CPU ולזיכרון בצורה קיצונית) ובכל זאת זה עובד ממש לאט. עד כמה קנייה של עוד הארדיסק תשפיע על הנושא ? עדיף לעשות מערך RAID 0 ? עד כמה הוספה של עוד הארדיסק עם RAID 0 תשפיע גם על משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Waze,

יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים

22. שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מישהוא יודע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ובתוכו הארד דיסק 500 GB. בתהלית התקנת החלונות נשאלתי אם אני רוצה ליצור מחיצה חדשה וחילקתי את הכונן לשניים. משום מה מופיע לי רק כונן אחד © בנפח 200 GB וה-300 הנותרים לא מופיעים. מה ניתן לעשות על מנת שיהיו לי שני כוננים C+D ושיופיעו במחשב ? תודה, ניצן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by topcat115,

האם יש הבדל מורגש בין SSD Sata עם 1GB ו2GB זיכרון Cache? במידה שבSSD מותקן Windows 10.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.