אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס על דיסק קשיח אחר איך אני מגדיר בביוס שהדיסק קשיח שעליו יותקן הווינדוס יעלה ראשון עם הפעלת המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3301&p=4 אי אפשר לאלתר משהו בסגנון באמצעות איזה פלאש דיסק של נאמר 10 גיגה ולדחוף עליו את ה OS בשביל ביצועים מהירים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי היום את ההארד דיסק, והוא ממש ממש מרעיש כשהוא עובד, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, והוא מפסיק את הרעש כל 5 שניות ואז מחזיר אותו. זה הגיוני? או שמשהו פגום?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח של סיגייט 500GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 אני רוצא להכניס אותו למחשב לבד. השאלה שלי אם זה משהו מסובך או שפשוט פותחים ת'מחשב מחברים ת'כבל לכניסה של SATA2 פנויה והווינדוס(XP) מזהה את הכונן לבד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים במחשב Segate ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB WD WD3200KS 320GB 16MB SATA2 Maxtor 6Y120M0 120GB 8MB SATA והחלק המוזר הוא ה-Burst Rate של הSegate החדש שנמוך יותר משאר הדיסקים לא משנה כמה בדיקות עשיתי הוא תקוע על 55MB\S [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אצל חבר שלי יש ATA 100 והמשחקים מותקנים אצלו מאוד מהר ,כמו כן גם ההארד דיסק יותר מהיר למשחקים, אצלי יש ATA 133 שאמור להיות בקצת יותר מהיר מה-100 אבל אצלי זה בכלל לא יותר מהיר :nono: לכן אני נוטה לחשוב שלא חיברו לי את ההארד דיסק עם כבלי ATA 133 ,איך אני יכול לדעת האם זה מחובר או לא דרך ווינדוס???? יש לי xp ? לוח 7VRXP REV 2.0 ודיסק MAXTOR 40 GB 7200rpm ATA 133
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה HARD DISK במצב תקין כי שאני מחשב אותו במקביל לדיסק קשיח שיש לו מערכת הפעלה הוא מראה לי את הדיסק קשיח וכשאני מנתק את הדיסק קשיח הישן ורוצה להשאיר רק את החדש ולהתקין עליו WIN7 הוא לא מוצא אותו... ? דיסק קשיח תמונה שלu : http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg דגם: hds721010dle630 לוח אם P55-GD55 MSI ביוס מעודכן עם הגירסה הסופית כשאני מנסה להתקין את ה WIN7 הוא אומר לי שאני יכניס USB דרייבר של ה דיסק קשיח מאיפה אני משיג דרייבר ל hitachi hds721010dle630 ניסתי לחפש באתר החברה לא מצאתי דרייברים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני צורבי IDE על אותו כבל מסטר וסלייב עובדים חלק.אני רוצה לדעת איך אפשר להגדיר להם שכל אחד מהם יצרוב צריבה שונה בו זמנית כלומר שניהם יעשו עבודה כפולה.הגדרתי בתוכנת צריבה נרו 6.6 את המולטי (הוי בתוכנה עצמה בלשונית) השאלה אם צריך עוד משהו? האם פשוט פותחים צריבה ופשוט בוחרים כל פעם צורב אחר?? כלומר 2 צריבות ופעם בוחרים את הראשון ופעם את השני? יש לי מחשב יחסית חזק עם 3 גיגה זיכרון ומעבד דואלי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות עוד הארדיסק פנימי. יש לי כבר 2. לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים (שלא כללה קירור חדש), הטמפ' הכללית במארז עלתה, ולדוגמא המעבד עכשיו עובד על הגבול העליון בזמן מאמץ. אני לא יכול להרשות לעצמי עוד קפיצה בטמפ', האם עוד הארדיסק יעשה הבדל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כשנה וחצי היה מבצע בחנות בירושלים (עיר מגורי) תביא מחשב פנטיום 1/2 תקבל מחשב אינטל סלרון 800 לוח של אסוס הארד דיסק IBM 10G ata100 7200 בתוספת של 400 ש"ח עשיתי קומבינה הבאתי מחשב פנטיום 1 שבקושי נדלק ועשיתי את הטראיד אין ... עכשיו המחשב הסלרון הוא מחשב הנסיונות שלי .. מי שאני בעסק של מודינג אוברקלוקינג עליו אני מנסה ולא על שלי. לפני עשיתי פירמוט .. אחראי הפירמוט אני רואה Bad Sectors .. בדקתי אם כמה תוכנות פירמטתי שוב והכל הראה שבאמת ישנם סקטורים פגומים .. החנות שבה עשיתי את הטראיד אין נסגרה ... ההארד דיסק הוא משנה 2001 בחודש מאי ויש על 3 שנים אחריות מה שאומר עוד שנה וחצי .. אבל אני לא ידוע היכן להחליף אותו ! יש לי את המספר של שרות IBM 03-9534744 אתם אומרים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 160GBJS 8MB SATA2. אם אני קונה עוד כונן קשיח של 160GB SATA2 אני יכול להפוך אותם ל RAID0 אפילו שעד עכשיו זה שומש ככונן רגיל? האם אצטרך לפרמט את כל הכונן בגלל זה? (ב RAID0 אז 2 כוננים של 160GB נחשבים ככונן אחד של 160GB נכון ? ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לו בעיה עם איזה שהוא מדיות? הוא טוב , למישו יש אותו? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2626839 יש גם את זה מה עדיף יותר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2126 זה גם צורב של NEC עולה 260 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-