אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי שהמחירים של רוב הצורבים היום דומים /זהים...המוכר בחנות מתעקש על החברה הזו >> על הצורב הזה של LiteON LITEON DVDRW DH-20A3S07C X20 - SATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=315 מה אתם אומרים? הוא שווה? מי היצרן האמיתי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי WD AAKS 500GB SATA2 16MB, ואני כבר על הסף לסיים את כל ה500 ג'יגה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של לפחות 500-1000 ג'יגה ולחבר אותו שישמש בעיקר לאיכסון, לא מתוכנן להתקין עליו ווינדוס או תוכנות, אלא שוב-רק לאיחסון וגיבוי. אז הנה לשאלה, בשביל להוסיף עוד הארד דיסק אני חייב את המערכות RAID וכו'? הלוח אם שלי לא תומך בהן ואני פשוט רוצה לשים את ההארד דיסק, לחבר אותו ללוח אם ולצאת בראש שקט. וחייבים לשים הארד דיסק נוסף מאותה חברה וסדרה? שלא תיהיה התנגשות ביניהן. התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר לחרוג עד 600 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 דיסק-און קי של 32GB יו אס בי 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10945 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11463 http://ksp.co.il/?uin=19845 איזה הכי מומלץ ומהיר? כרגע הנטייה שלי היא ללכת על הראשון. יש משהו יותר מומלץ? התקציב שלי הוא גג 120 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הארד דיסק שלי הלך, ואני רוצה לקנות כונן בגודל חצי טרה בתקציב של עד 250 שקל. אני צריך המלצה בדחיפות(קונה היום) לכונן אמין שלא קורס אחרי שנה, שיהיה שקט ומהיר. בסטיקי ראית את ההמלצה על הכונן HD502HJ של סמסונג. רציתי לדעת אם באמת כדי לקנות אותו מבחינת אמינות, או יש אלטרנטיבה אחרת אמינה בסכום לא גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה
-
עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה שוב אני קיבלתי מתנה דיסק און קי (לא משו פ33ה רק 8 מ"ב) יש לי 5 מחשבים 1 XP PRO אחד ME ושניים 98 המי והאקספי לא היו צריכים דרייברים וה98 כן והורדתי להם. הכל עבד טוב עד שפשוט זה לא עבד לא קרה לדיסק כלום ופשוט המחשב לא קולט שהוא נכנס אליו מה קרה ומה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-