עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by commander,

רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nore0,

שלשום פירמטו לי את המחשב לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי DAEMON Tools ו-Alcohol 120% עכשיו אני בא להכניס דיסק והמגש לא נפתח אין גם את האייקון ב-מחשב שלי מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by danield51,

http://www.skypc.co.il/pl_product~DV-LO-IHAS122~16~0.htm זה הכי זול שמצאתי כדאי להוסיף עוד כמה שקלים בשביל חברה יותר מוכרת או שזה מספיק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי דיסק גיבוי חיצוני Iomega Prestige של חצי טרהבייט. קניתי אותו לפני 3-4 שנים לצורך גיבויים והוא עובד טוב. השאלה שלי: האם הוא מתבלה באופן משמעותי אחרי זמן מסוים, וכמה זמן אני יכול לסמוך עליו שלא תהיה בעיה במידה שאני אצטרך לשחזר ממנו גיבויים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב שלי כונן SSD שעליו תותקן מערכת ההפעלה. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-S2C (המפרט המלא מופיע בצד ימין) אבקש המלצה לכונן אמין, מהיר וטוב שיפעל עם לוח האם הנוכחי שלי. נפח אני מתלבט בין 120 ל-250, התקציב גמיש תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by haziri,

אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. החברה האמריקאית משיקה אלטרנטיבה למשפחת ה-CS1311 שלה לכתבה

10. Started by yanaym,

שלום, אני מתכנן לקנות כונן SSD, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום זה לצורך חיצוני גיבויים.יש לי בבית מתאם כבלים חיצוני SATA - USB 2 שמחברים למחשב דרך USB. ופעם ראשונה חלונות XP או חלונות 7 הדיסק קשיח מזהה אותו. ומתחיל לעשות גיבויי קבצים גדולים. בזמן העתקה פתאום ניעצר והודעה כתוב : לא מחובר אות כונן.. והבנתי שזה מנתק את דיסק קשיח.זה קורה לי תמיד. אני לקחתי דיסק SATA 2 500GB 16MB ובדקתי גיבויי והעתקתי קובץ גדול. והוא סיים ולא היתנתק. והכל תקין. כנראה כבלים חיצוני אולי ספק חשמל לא ממש מחזיקים מעמד לדיסק קשיח החדש 2TB וזה מנתק. אני חושב ליקנות קופסא חיצוני שמחברים דיסק קשיח בפנים SATA 3 ומחברים חשמל ומחברים דרך המחשב USB וליבדוק אם זה עובד ולא מנתק.אתם חושבים שקופסא חיצוני יעבוד לי טוב ולא מנתק? הקופסא חיצוני הזאת יהיה קבוע דיסק …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tom123,

למה אומרים תמיד שזה לא טוב לצרוב על מהירות גבוהה יש לי צורב 52X ואמרים לצרוב על מהירות נמכוה למה זה? או שזה נכון רק לגבי מקרים מסויימים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. משפחת ה-P300 של המותג האמריקאי תתבסס על בקרי Phison מצד אחד ובקרי Silicon Motion מהצד השני - בתקווה שזה מה שיאפשר למחירים לרדת הרבה מתחת לערכים הרשמיים המומלצים לכתבה

16. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לבדוק האם הקשיח תקין לגמרי או שלא? בדקתי עם התוכנה של Acronis ושם נאמר לי שה"בריאות" שלו על אחוזים גבוהים והוא בסדר. אבל איך אפשר לדעת שאין בעיה בקשיח ובגלל זה המחשב איטי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BobCaT,

אוקי הסי די שלי מוגדר בסלייב אם אני יעביר אותו למאסטר הוא יעבוד יותר מהר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kukishin,

הורדתי תוכנה בשם ACRONIS...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. נראה לי שהארד דיסק שלי נדפק מה שאני רוצה זה לדעת איזה הארד דיסק מתאים לי אמרו לי שאני צריך IDE כי המחשב שלי ישן איך אני יודע בדיוק? איפה זה צריך להיות רשום? ומה ההבדל בין IDE SATA וכל אלה איך אני מבדיל ביניהם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לו בעיה עם איזה שהוא מדיות? הוא טוב , למישו יש אותו? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2626839 יש גם את זה מה עדיף יותר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2126 זה גם צורב של NEC עולה 260 שקל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי הארדיסק ישן .. ואני רוצה להעביר אותו למחשב שלי הוא יזהה אותו לבד? לא צריך לפרמט?.. הוא יהיה הארדיסק משני תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fox gitlis,

היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by boss,

LG- h10NK h10LB h22NK pioneer- 111DSV 111BK איזה ממולץ ולמה? אל תגיד מילה NEC. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים