עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסדרה הפגומה ויש לי את הדיסק מעל לחצי שנה ואין לי שום פגם, אני הולך לקנות עוד קשיח של סיגייט ולעשות RAID עם הקשיח הנוכחי שלי, מישהו יודע למה אין לי שום בעיות והאם יהיו לי בעיות שאני יעשה את הRAID עם הקשיח החדש?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  2. יש לי דיסק 2.5" של WD בנפח של 5 טרה המחובר למחשב ב USB3. מהירות הכתיבה לתוכו משתנה בין 100 מגה בייט (בדרך כלל, לא תמיד) בהעתקת קבצים גדולים לבין 5(!) מגה בייט עם קבצים קטנים יחסית (כ 10 ג'יגה), ההעתקה בין הדיסקים הפנימיים במחשב (כולם בחיבור SATA) של אותם קבצים בדיוק מתבצעת במהירות של יותר מ 100 מגה בייט. יש אולי הסבר ופיתרון?

3. בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  4. אני רוצה להוסיף למחשב שלי (המפרט מעודכן בפרופיל) עוד כונן קשיח של 320 ג'יגה, השאלה היא האם זה רעיון טוב, או שזה יאיט ביצועים? (אם הכוננים הם על אותו כבל או משהו כזה) העניין הוא שהכונן של ה - 200 ג'יגה עדיין באחריות ואין לי טעם לזרוק אותו ולהחליפו ב - 320 אם אני יכול להוסיף בנוסף לו עוד 320... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by DrowNz,

שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  6. אחרי שעזרתם לי להחליט על כונן SSD MSATA של סמסונג EVO וגם התייעצתי עם הטכנאי מחשבים שלי (שבניגוד גמור למוכרים ברשת חנויות שבדרך כלל יגידו על כל חלק שהוא טוב) אשמח לקבל המלצה על הרד דיסק חיצוני אמין בגודל של 1TB... אגב, לגבי ה SSD, הטכנאי מחשבים שלי אמר שהוא אישית משתמש בו והוא יודע על הבאג ועדכון שלו פתר את הבעיה אז ככה, אני צריך שההרד דיסק החיצוני יהיה אמין, אני הולך לגבות בו את כל המחשב ולא להשתמש בו יותר מדי, רק כשאני אצטרך לעשות פורמט, יש לי ניסיון לא טוב עם WESTERN DIGITAL אבל זה אולי כי הוא קיים אצלי כמה שנים טובות ואני מאמין שהם התקדמו עם השנים... אשמח לקבל המלצה, אני מעוניין לקנות בשעה הקרובה... מוכן להשקיע 350 ש"ח ואפילו לחרוג טיפה.. סניף KSP עפולה... תו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omrit,

שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 2GB. אני מתלבט אם לקחת אחד שתומך U3 או לא.... הם באותו מחיר, אני מדבר על ה sandisk cruzer אני יודע מה זה אומר אבל חשבתי לשמוע תגובות של אנשים שבאמת ניסו להשתמש בזה...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by iakovl,

Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by FastJack,

שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי זה התחיל לי לפני כמה ימים בכל פעם שאני טיפה מאמץ את המחשב המחשב עומד במקום ובקושי זז, אני מדגיש לא קופא אבל כמעט ואי אפשר לעבוד איתו. עשיתי סריקת וירוסים (היה קשה להשלים אותה מפני שהוא נתקע כל פעם באמצע) בכל מיני תוכנות אך לא הועיל. פירמטתי את הווינדוס ושמתי לב שאחרי שהחזרתי את התוכנות הבעיה שוב חוזרת. אין איזה תוכנה חדשה שהתקנתי בזמן האחרון מלבד כרום אולי, אבל גם אחרי שמחקתי אותה הבעיה המשיכה.. אני לא יוד מה לעשות כבר, אני חייב את המחשב ללימודים.. חקרתי טיפה ומצאתי שבכל פעם שהדבר קורה הדבר הכחול שבתמונה מגיע ל 100% אולי זה אומר משו.. אשמח ממש אם תעזרו לי. תודה ויום נעים!! נ.ב מדובר במחשב נייד לנובו G50-70

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. פירקתי הארדיסק SATA מהמחשב שלי (יש בו מידע) חיברתי אותו לקופסא חיצונית של COOLER MASTER אחרי שחיברתי קיבלתי בועה למטה שרשום שהחומרה מותקנת כמו שצריך והיא מוכנה לשימוש הבעיה כשאני מכנס ל"מחשב שלי" אני לא רואה את ההארדיסק,במנהל התקנים אני דווקא רואה אותו בצורה תקינה ניסתי לשים את ה USB במקומות שונים גם של המארז וגם של הלוח ניסתי לעשות ריסטים למחשב,אבל בנתיים ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה? תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 21:58:08 תודה הסתדרתי אחרי שעשיתי את זה:

12. Started by amisha,

בכונן C יש לי 20 GB , במאפיינים של הדיסק אני רואה שפנוי לי 2 GB בעוד שכשאני סוכם את כול הקבצים שעל הדיסק נראה שהכול תופס לי גג 5 GB , מה קרה ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by golansa,

שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . אשמח לכל רעיון ! תודה !

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום, אני רוצה לפתח קצת את הנושא של מכונת צריבות, כרגע תיאורטי אבל יתכן ובאמת אצטרך לבנות אחת בקרוב. אני מעוניין במחשב בעל 8 צורבים לפחות (אולי אפילו 10) שמסוגל לצרוב (בהצלחה כמובן) 8-10DVD במקביל. זה בהחלט יכול להיות מבוסס לינוקס (אפילו רצוי לצורכי scripting) כי זאת מכונה יעודית לנושא. הנפח הכולל של הדיסקים פחות קריטי ה-ISO יועברו למכונה לצורך צריבה מהרשת. אז אני מניח שצריך מארז יחודי שמסוגל להכיל כמות כוננים כזאת, 8-10 DVD writer. כמובן מערכת מחשב שתתמוך בכך - יציאות SATA מספיקות או כרטיס נוסף. ודיסקים קשיחים. אני חושב שהבעיה במכונה כזאת היא רוחב הפס שדרוש בין הדיסק הקשיח לצורבים ולכן צריך לחשוב איך לתכנן את זה נכון. מנסיון, צריבה של DVD בודד מופרעת בקלות על ידי מטלות ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נגיד ואני מחבר דיסק קשיח אז מה אני עושה ? צריך לעדכן או שזה מתעדכן לבד ? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Roeih12,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש וגיביתי על אחד ההארדיסקים הפנימיים שלי, משום מה אחרי שניתקתי אותו הוא הפסיק לעבוד לדעתי ולהבנתי אפשר להחליף מעגל חשמלי רק שצריך משהו תואם לחלוטין. ההארדיסק הוא: יש מישהו שיכול לעזור לי עם הנושא? רעיונות או מקום שבו אפשר למצוא כזה מעכל חשמלי?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nahum2,

הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מישהו יודע אם קיים יבואן לקשיחים של LaCie?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by adi518,

לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by niva401,

יש לי במחשב צורב CD ישן שמסרב להיפתח. מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום לכולם. לאחרונה קניתי שני כונני WD Elements Desktop 6TB ( WDBWLG0060HBK -NESN). הם נקנו באמאזון, מה שאולי מתברר כבחירה לא נבונה כשקונים כונן קשיח, אך אני בספק שמכאן נובעת הבעיה. לשניהם יש את אותה בעיה מוזרה: כשמנסים לעשות כל פעולה איתם לאחר שהם נכנסו למצב שינה (ובעצם מעירים אותם), לוקח להם המון זמן להתעורר. המון. 15 שניות במינימום, 25 במקסימום. בדרך כלל באזור 20 השניות. בזמן הזה הלד שלהם מהבהב, שומעים אותם מתחילים לעבוד והאקספלורר קופא. 20 שניות. כשהם מתעוררים בסופו של דבר, עושה רושם שהם מתפקדים בצורה די תקינה. העתקה, קריאה, גישה רנדומלית - עושה רושם שהם חיים ונושמים. כל ערכי הSMART תקינים וכלי הבדיקה של WD גם לא מצא איזושהי בעיה. ניסיתי כמה דברים: …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by nw,

אפשר לצרוב מעל 700MB? יש לי YAMAHA 16 10 40

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ovid,

התקנתי את וינדוס 8.1 (אגב אני מתחיל מהר מאוד להתחרט וכנראה חוזר בקרוב ל7) על הSSD הותקנה המערכת הפעלה, והHDD של חצי טרה רציתי לשמור לכל שימושי מדיה למיניהן. הבעיה : הכונן של הHDD (השמאלי) לא שימושי/לא מוגדר... אני צריך לפרמט אותו ? אם כן, פורמט NTFS יהיה בסדר? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by alfred3,

מחפש הארד דיסק חיצוני 1 טרה אשר ישמש אותי להעברת קבצים(די גדולים כמה GB) מהמחשב נייד להארד דיסק חיצוני שיתחבר לסטרימר בכדי להקרין סרטים. אודה לכם באם תוכלו להמליץ לי משהו מתאים (דגמים ספציפיים) לשימוש הנ"ל . האם מהירות ה MB או הRPM של ההארד דיסק משנה לשימוש שלי? תודה אלפרד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים