אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה.. הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי. ניסיתי להעביר למחשב אח…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם לדוגמא מתוך 40 גיגה יש לי פנוי 2 גיגה אז המחשב יאיט בתוכנות ובמשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות עוד הארדיסק פנימי. יש לי כבר 2. לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים (שלא כללה קירור חדש), הטמפ' הכללית במארז עלתה, ולדוגמא המעבד עכשיו עובד על הגבול העליון בזמן מאמץ. אני לא יכול להרשות לעצמי עוד קפיצה בטמפ', האם עוד הארדיסק יעשה הבדל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי את זה ב PCMark 2004 אחרי אתחול כשהמחשב נקי לגמרי... זה מהירות נורמלית? דרך אגב, בביוס יש אפשרות שקוראים לה משהו עם 32bit transfer שהיא מבוטלת, זה צריך להיות מופעל?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כי קנו לי כזה. ואני צריך לדעת אם הוא שווה משהו?
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך הבדיקת מהירות שעשיתי לכונן SSD שלי: הביצועים טובים או נמוכים? ד.א זה כונן של samsung evo 840 250g
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב קטן ישן נושן כפי שמתואר בדיון (הישן בפני עצמו) הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402409.0 ראוטר\פירוול הוא כבר לא יהיה (אני מבסוט מהנתב הנוכחי שלי) וכשחיפשתי עוד רעיונות ל"מה לעשות עם הקופסא הזו לכל הרוחות", עלה הרעיון של לעשות ממנה NAS פיזית אין בה מקום לאחסון של דיסקים, אבל בהנחה ואני רוכש PCI TO SATA ומחבר כבלים החוצה - אני אוכל לבנות קופסא ייעודית נוספת שתחזיק את הדיסקים. השאלה היחידה היא האם החומרה הישנה הזו מספיק חזקה בשביל לסחוב עליה NAS שינהל 4 דיסקים קשיחים. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי סיפר לי כי הזמין dok של 2TB, שעלה לו כ-16 דולר. לא האמנתי כל כך, אבל עכשיו הוא הגיע וראיתי אותו פיזית. חיברתי למחשב והוא באמת מזוהה כ-2TB. הייתי מופתע שבכלל הצליחו לדחוס 2 טרה ל-dok בגודל ממוצע ומטה. אני מפספס פה משהו? יש איזה קאטצ'? איך המחיר נמוך כל כך לכזה נפח זיכרון? זה הקישור למוצר שהוא הזמין: http://www.wish.com/c/55a13b44056786404b353b5e
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://lamir.co.il/product.asp?product=11888
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הבא מתאים לי? לוח אם: ASUS P4P800SE..לגבי שאר הנתונים משהו SATA וזה לא יודע ממש.. =\ כונן קשיח WD1600JB Western Digital נפח: 160GB מהירות: 7200RPM ממשק: ATA\IDE זכרון נדיף(Buffer): 8MB ואם מישהו יכוון אותי לדיסק קשיח שכן יתאים לי אם לא זה..אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, האם הדיסק הקשיח בנפח 1TB שמוצג כאן: http://www.buy2.co.il/o/685117dd-f184-48b1-aff1-1cc778ae1007 מתאים לראווטר שלי מדגם D-Link 6850 של בזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הדיסק הקשיח שלי נהיה איטי מאוד. הדיסק הוא של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים. ב7-ZIP למשל הוא מחלץ לי במהירות של 1.5 MB שזה ממש איטי לעומת מה שהיה בעבר. יש לכם מושג מה היה יכול לגרום לו להיות כזה איטי והאם יש דרך לתקן את זה? דרך אגב מצורפת תמונה של HDTUNE אז תגידו לי מה אתם חושבים. זה פעם ראשונה שאני שולח תמונה ככה שאני מקווה שתיראו את התמונה. תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על זה האם המצב כזה גרוע? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, לאחרונה קורה לי שהמחשב נתקע לפעמים לכמה שניות עד דקה או שניים. קרה כמה פעמים שהיה BSOD אחרי התקיעה. אני חושד או במערכת ההפעלה (windows 7 שלא פורמט כ3.5 שנים) או בדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח נהיה חשוד כי נדמה לי שהתקיעות קוראות בעיקר כשיש פעילות בדיסק הקשיח. צרפתי בזאת את נתוני הSMART, מוזר לי שכל הערכים מעבר לסף (לא יודע אם זה תקין או לא). איך אני יכול להמשיך לתחקר את התקלה ? יש בדיקות ספציפיות לדיסק הקשיח ? תחת עומס או משהו ? תודה, מייק.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אני עורך וידאו, ולכן אני משתמש בקבצים בנפח גדול כל אחד. יש לי כמה הארד דיסקים גדולים, של 120 ושל 200GB. אחד מהם, SATA עושה צרות: נקנה לפני 3 חודשים. דיסק של WD, 200GB 8MB BUFFER SATA בשימוש של עריכה (לא כולכם תבינו), הפרמייר עושה לי איתו צרות. הגעתי למסקנה שהקבצים הגדולים שעליו (סרטים בפורמט AVI) נכתבים עליו מפוצלים ולכן אי אפשר לעבוד ולערוך אותם. (הלוח הוא ASUS P4C800 E DELUX) גם שאני מוחק אותם ודוגם מחדש, הם נכתבים מפוצלים ועושים צרות. אם אני מעביר את הקובץ עצמו, שעשה צרות לדיסק אחר- שם אין בעיה איתו. מה אפשר לעשות? האם הדיסק הלך לעולמו? להחליף? אם לא מובן אני יסביר בצורה שונה... (אל תציעו לי לעשות איחוי, כי הקבצים לא יאוחו, בגלל גודלם,ככה זה בקבצי וידאו ענקים- בין 2 ל …
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח gigabyte ga-k8n pro sli ו 200GB SATA 2 של WD... עכשיו אני לא בטוח שזה SATA 2 ... איפה אמור להיות רשום ? EVEREST: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 40 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל שמלווה אותי כבר יותר מחמש שנים. אתמול הפעלתי את האימיול, ושנייה אחרי שהפעלתי אותה שמעתי אתהדיסק קשיח מפסיק לעבוד ומסך כחול שמבשר לי לבדוק את הדיסק הקשיח שלי. חשבתי שזאת מעידה חד פעמית, אבל היום הווינדוס נתקע כמה פעמים במהלך העלייה שלו. מה קרה לדיסק שהוא הפסיק לעבוד בבת אחת? האם הדיסק שלי יכול לחיות עוד זמן רב? איזה תוכנות מומלצות לבדיקת המצב שלו? והאם מישהו חווה ארוע דומה? נ.ב. הנתונים החשובים מגובים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_media_reviews/benq_16x_dvd_minus_media_review_page_1.html
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק 160GB חדש, חשבתי לקנות את הדיסק הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=824 מה דעתכם עליו?האם יש דיסק אחר שכדאי לי?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-