אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש בנפח 3 טרה, חיברתי אותו למחשב כהארדיסק נוסף ולא הצלחתי להגדיר מחיצות כמו שצריך. ניסיתי להגדיר דרך הכלי של הוינדוס, זה נתן לי להגדיר מחיצה בנפח 2 טרה(2048 ג'יגה), מה שהשאיר לי 746 ג'יגה שלא הוגדרו ולא ניתן להגדיר כמחיצה נוספת. איך ניתן להגדיר מחדש את המחיצות כדי שיהיה כונן אחד בנפח של כל ההארדיסק, או לפחות להגדיר כונן נוסף בנפח 746 ג'יגה שנשארו לא מנוצלים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי DOK מחברה גנרית כלשהי שעליו יש כונן וירטואלי עם מידע מסויים. אני רוצה לפרמט את הDOK כך שיהיה נקי וריק מהכל. מסיבה מסויימת, גם לאחר הפירמוט נשאר הכונן הוירטואלי הזה. למישהו יש פתרון לכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי קבצים של 780 ו-825 (זה משחק) ואני לא מצליח לצרוב את זה בנרו עם דיסק של 780 מגה. מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי את ה H10A שאמור להגיע אלי בימים הקרובים ואני מתלבט האם לנסות לשים לו את ה firmware שהוצע כאן כדי להפוך אותו ל H10N. השאלה שלי היא האם מישהו כאן ניסה לעשות את זה והצליח? מישהו נתקל בבעיות? האם ניתן להחזיר את ה firmware הישן ללא נזק? אני פשוט חושש להרוס צורב חדש ולא בטוח שכדאי לי לנסות. תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילה של 100 דיסקים לצריבה ואני מתלבט בין LG ל-TDK. מה אתם אומרים על האיכות של 2 החברות (כמובן ביחס גם למחיר)? 10x
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שוקל לקנות DOK (אחרי שעד עכשיו לא השתמשתי באחד אף פעם, וזה היה דיי חסר לי). נראה לי שהCruzer Micro מתאים לכל הצרכים שלי - בלי מכסה (אני נוהג לאבד דברים), קטן, אפשר לתלות על המחזיק מפתחות, והכי חשוב, עד כמה שהבנתי, הוא תומך בהתקנת תוכנות שלא נועדו להיות ניידות (portable) בלי להשאיר עקבות על המחשב שבו משתמשים בהם. זה מעולה בשבלי, בגלל תוכנות כלשהן שיהיה לי מאוד מאוד מאוד נוח אם אני אוכל לגשת אליהן בכל מקום בלי בעיה. עכשיו יש בעיה. הDVD שלי (לא זוכר איזה דגם בידיוק, אבל משהו של LG) תומך בהצגת סרטים מDoK. יש סיכוי שהU3 של הקרוזר יתנגש איתו וימנע ממני לנגן סרטים כמו שצריך? חוץ מזה, יש DoK אחר שיתאים לצרכים שלי? (הU3 [או משהו שדומה לא] לא חובה, השאר דיי כן.) בקשר לנפח - ההבדל …
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שתי סיבות שמרחיקות אותי בינתיים מקניית מדיות דיוידי הם המהירות הנמוכה(4X) שלא מנצלת את המהירות של הצורב שלי(16X) וגם מחירם הנמוך. במידה ואני טועה ויש מדיות טובות במחיר יחסית נמוך,אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אולי למישהו יש איזהו ניסיון, או היכרות עם חברת SEAGTE בכל המובן הזה של אמינות? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח תוצרת החברה הזו, אך שמתי לב שרוב החנויות נותנות שנתיים אחריות וזה הקפיץ לי נורית אזהרה (לא אמורים תמיד לתת מינימום 3 שנים בדיסקים קשיחים???). בבקשה תעזרו לי, נהרסו לי 3 דיסקים קשיחים בנפח כולל של 4TB בחודשים האחרונים...
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ברשותי 2 כוננים חיצוניים, אחד 1 טרה, השני 3 טרה, שניהם מהדגם WDBACW0010HBK Western Digital My Book Essential Edition קניתי למחשב הנייח שלי כרטיס PCI-E USB3 עם 2 יציאות לפני כשנה. הכרטיס נקנה מחנות KSP, מחברת NEC, אין לי את הדגם בדיוק, אני רק יודע שהוא בצבע כחול, עם 2 יציאות. חיברתי אותו לאחת יציאות הPCI-E במחשב שלי, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו. הכל נראה מבטיח. חיברתי את הכוננים, הכל עבד מהר, מהר מאוד אפילו. קצב ממוצע להעברה 110MB\SEC. לפני כחודשיים בערך, המהירות ירדה בשני הכוננים למהירויות קריאה וכתיבה של משהו כמו 35-25 MB\SEC. יש לציין כי בכונן של ה1 טרה המהירות טיפה יותר גבוהות (מגיעות ל40-60 MB\SEC, אולי קשור לזה שהנפח יותר קטן בכונן אז המהירות יותר גדולה - סת…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני עומד להזמין היום את המוצר הבא http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה. בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה. ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר אבל אין סכנה למערכת נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני פחות מחצי שנה חבילה של 5 דיסקים מסוג CD-RW של חברת ורביטיים השתמשתי בדיסק אחד מתוך החבילה לצורך של מוסיקה למשך תקופה של בערך 3 חודשים ואז יום אחד(לפני שבוע) הדיסק נשרט ואז הקומפקט שאיתו אני עובד הפסיק לקרוא אותו אז בגלל שאותו דיסק הפסיק לעבוד צרבתי על דיסק אחר מאותה חבילה אבל הפעם הקומפקט לא קרא את הדיסק למרות שהוא חדש לגמרי אז ניסיתי דיסק נוסף מהחבילה אך גם אותו הקומפקט לא קרא אז השמעתי דיסק מקורי ודיסק מסוג CD-R וקומפקט השמיע אותם טוב מבלי בעיות להבדיל מהדיסקים המחיקים. אז מה אפשר לעשות שהוא יסתדר כמו שהיה עם הדיסק הראשון? תודה רבה לכל העוזרים! דרך אגב הצורב שלי הוא של חברת פיוניר אך אני לא זוכר את הדגם אבל אני יכול להגיד לכם שיש לי אותו בערך 5 שנים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר דיסק קשיח דרכו ואני מגלה שהחיבורים שמגיעים עם הלוח לא מתאימים לחיבור הזה,האם יש חיבורים מיוחדים לSATA ON THE GO? (לגבי מתח חשמלי אני יודע) ותודה לךx-dude על הלינק...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי disk on key בנפח של 16 GB אבל המערכת קבצים שלו היא FAT32 ולכן אני לא יכול להעתיק לשם קובץ שגדול מ 4 GB ...מישהו יודע איך להפוך אתזה ל NTFS??? ניסיתי לעשות איתחול אבל הוא לא נותן לעשות NTFS!!!!!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור Serial ATA HDD ל ATA133 HDD ואיך אני יודע מה מביניהם יש לי? בתודה manor
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שניהם של SANDISK שניהם 8 גיגה נראה לי ששניהם במהירות קריאה דומה.. תג המחיר שונה משמעותית, האם שווה את פער המחיר? Cruzer Micro U3 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=SANDISK-8GB&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=134&aff=Zap〈=HE Cruzer Contour U3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18045
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך דיסק חיצוני 1T עם חיבור firewire (רצוי) שקט 3.5" אבל התקציב הוא כ 500 שח ? ובנוסף איך הדיסקים של iomega ? הם מייצרים גם את הדיסק או רק מארז? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד dell studio 1555 p87 ATI הדיסק הקשיח בתצורה המקורית הוא: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h השימוש המרכזי שלי במחשב יהיה שרטוט דו ותלת מימדי .המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת, מה היתרון בשדרוג כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-