אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4 הארדיסקים. אחד מהם הוא SSD. כרגע ה Page File מבוטל בכולם. ראיתי אצל כמה משתמשים שכל הכוננים על System managed size יש לי 8GB RAM אם זה משנה האם אני אמור לשנות את הכוננים האחרים חוץ מה SSD שיהיו מנוהלים עם Page File? למה הם צריכים בעצם? אוסיף ואגיד שאני עורך קבצי וידאו על הכונן, האם התוכנות האלו צריכות Page File?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש ssd m.2 למחשב שלי. רציתי לדעת מה דעתכם על הssd הזה? Kingston a1000 m.2 240gb האם הוא מומלץ ? או שאתם ממליצים משהו אחר? ה ssd הזה עולה 360 שקל בערך הלוח שיש לי הוא asus z370-f תודה מראש למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי SSD 256GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 10 אם זה משנה משהו ) ה hdd sential מראה לי שהוא על 98% health. האם זה תקין או שהגיע הזמן להחליף ? אם צריך להחליף אז איזה SSD יש מומלץ במחיר סביר של עד 500 ש"ח ? כונן רגיל נוסף של 2TB גם מראה לי HEALTH של 98% ואני פוחד שיקרוס לי עם כל החומר עליו כי שם זה כבר יותר רציני, 2TB. אם הוא גם דורש החלפה אשמח לקבל המלצה על כונן של 4 TB תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם ה-bitsetting מופעל כברירת מחדל ב-LG או שצריך להפעיל אותו ואיך?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של סמסונג HD103SJ. קניתי אותו לפני שנה וחצי. אתמול מערכת ההפעלה לא עלתה, אחרי זה עלה ה-CHKDSK ומצא שגיאות בקבצי מערכת. גם אחרי זה הווינדוס לא עבד קשורה וכנסיתי לבצע שחזור מערכת זה לא נתן וכתב שיש כנראה בעיה בדיסק. נאלצתי להתקין מחדש... עכשיו בבדיקה של הכלי של סמסונג ESTOOL יוצאת תקינה, כולל READ SURFACE SCAN שלוקח כמה שעות. לעומת זאת יש ערכים לא טובים ב-SMART: HD Tune: SAMSUNG HD103SJ Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 4 Ok (02) Throughput Performance 252 252 0 0 Ok (03) Spin Up Time 72 70 25 8768 Ok (04) Start/Stop Cou…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם ה-Nec 2510A קושחה 2.15 תומך bitsetting? אם לא האם קיים עידכון firmware רשמי המוסיף את האופציה הזאת? בכל מקרה חיפשתי בכלל עידכונים רשמיים ולא כל כך מצאתי, איפה הם נמצאים? ואם אנחנו כבר בשוונג איך מפעילים את זה?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-USB-Flash-Drive-64GB-64G-64-G-GB-Brand-New-Life-Time-Warranty-/320803613299?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ab162aa73 כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלשום עדכנתי את הFIRMWIRE של הצורב שלי וכנראה זה עזר, עכשיו אני עומד לפרמט את המחשב, עוד איזה שעתיים, ואני רוצה לדעת אם אני יצטרך לעדכן שוב פעם אחרי הפירמוט או שזה נשאר ? תודה עריכת המודר: סימני שאלה רבים מכערים את הפורום. אנא השתמש בהם בקמצנות
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש הארדיסק של WD 250GB KS. נקנה לפני פחות מחצי שנה. הנה תמונה יש סיבה לדאגה? כדאי כבר לגבות ללכת להחליף?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
השאלה פשוטה,האם ה LG GSA-H30N שקט? כי יש לי את הצורב של נקשקניתי מזמן והוא שואב אבק קטן :-X אני יודע שהLGים לא כל כך קועשים, גם פה זה ככה? השאלהעל הצורבים - האםהם יותר מהירים מצורבי IDE? וגם קראתי שיש לאנשים פה הרבה בעיות עם צורבי SATA שפתאום מפסיקים לעבוד או לא רוצים לצרוב, האם זהי נחלת הכלל של הצורבים האלו (נוטים להתקלקל מהר)? או שמדובר במספר צורבםפגומים? *מצטער אם חסרים רווחים ואותיותמתחלפותאחרות, אני רושם ממקלדת סילוקון מהמחשב של אחותיוזה פשוט סיוט, צריךלשרוף אתהדבר הזה :errrr:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרחיב את הזיכרון SSD במחשב נייד FLEX שנמצא ברשותי. האם ישנה אפשרות להרחיב את הזכרון במחשב הנייד באמצעות הssd הבא: https://ksp.co.il/mob/item/74521/כונן-קשיח-transcend-830s-ts1tmts830s-m-2-ssd-sata-iii-נפח-1tb כונן קשיח Transcend 830S TS1TMTS830S M.2 SSD SATA III - נפח 1TB וכמו כן קישור למפרט של המחשב: https://zuzu.chat/t/lenovo-flex-6-2-299/42151 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כרגע יש מבצע באמזון 500 GB ב150USD באיביי אפשר גם להשיג אותו בבמחיר הזה ואפילו פחות. השאלות שלי : 1. אני מעוניין בהתקן אחסון עם נפח גדול בעיקר לגיבוי , האם יש לי צורך בSSD כזה? לא עבור שום מטרה שמצריכה העברה מהירה של קבצים גדולים.. 2. איך SSD מבחינת עמידות ? האם זה רכיב שנוטה להתקלקל כמו דיסק מכני? - שוב צריך למטרת גיבוי . 3. אם אני מחליט להמתין (לא דחוף לי ) וליפול על איזה מכירה פומביט טובה , האם יש לי צורך באחריות על הכונן או שזה לא קריטי כלומר אחרי שאבצע בדיקות של המהירויות שלו ,והכל תקין אין ממש צורך באחריות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ביום שני קניתי מחשב חדש מKSP ב7.5K אבל הבעיה היא שהדיסק קשיח מאוד רועש (הדיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9832) האם הוא אמור להיות כ"כ רועש? הרעשים שלו הם סוג של תקתוקים (של קריאה כמו במחשבים של פעם) Western Digital Caviar Black 2TB - WD2001FASS - Drive Sounds ב0:18 יש דוגמה לרעשי תקתוקים האלה (שימו לב, הרעש בסרטון מאוד מוגבר אבל הרעש של הדיסק שלי מבחינת התיקתוקים בערך משתווה לרעש הזה) האם כדאי להחליף את הדיסק לCaviar Blue? מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 5 שנים לא יודע למה אבל PartitionMagic מראה שהוא "bad" (סתכלו בתמונה הראשונה) ניסיתי בעזרת התוכנה (PartitionMagic ) לעשות פרמוט אבל הוא מראה שגיאה(תמונה שניה) נראה לכם הלך הארד -דיסק? ד"א ניסתי להתקין עליו ווינדוס (xp) אבל אחרי שההתקנה מעתיקה קבצים להארד דיסק ויש הפעלה מחדש זה מראה שגיאה שחסר קובץ ד"א2 ההארדיק מופיע לי גם במחשב שלי והוא עובד (תמונה שלישית) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מוצא את עצמי לפעמים מנסה להחביא את הארד-דיסק כמה שאפשר מהאזור הקדמי, בתקווה שהמאוררים שיותקנו שם יוכלו להזרים כמה שיותר אוויר למארז. בכל אופן, השאלה שלי היא האם הארד-דיסק דורש איוורר אקטיבי, או שהוא "מבסוט" גם כשהו יושב לו בכלל בתא העליון (שמיועד בכלל לכונני 3.5 כמו DVD)? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש את ההארד דיסק HITACHI Deskstar 0S03230 3TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145493 ידוע לי שיש לפעמיים בעייה של תאימות עם לוחות אם ''ישנים'' לזיהוי הארד-דיסק בנפח של 3TB ומעלה לגבי מערכת הפעלה אין לי בעייה מותקן לי WIN7 X64 לוח האם שלי: GIGABYTE GA-EP45-UD3P תומך ב: SATA 3Gb/s מותקן העידכון ביוס האחרון מ: 2010/10/06 ההארד-דיסק שאני רוצה לרכוש הוא SATA 6Gb/s האם ההארד-דיסק יתאים למחשב שלי ? ואם כן האם אני צריך תוכנה מסוימת לזיהוי ? ולגבי הפירמוט האם הוא צריך להיות מפורמט ל: GPT ? אודה לכם אם תוכלו לעזור תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-