אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אם אני מתקין את מערכת ההפעלה + משחק על כונן SSD האם הגרפיקה תהיה יותר טובה מאשר התקנתה על דיסק קשיח רגיל. זה מעניין כי עד כה כרטיס המסך היה אחראי על הגרפיקה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי היום דיסק קשיח IDE חדש, אבל ווינדוס לא מזהה אותו. חיברתי אותו לספק כח, החיבור הזה עם ה4 פינים, אם אינני טועה צבעי הכבלים שלו הם שחור-צהוב-צהוב-אדום. אחרי זה חיברתי אותו לחיבור IDE שמשותף לו ולכונן DVD. אחרי זה הדלקתי את המחשב, וראיתי שהווינדוס לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? צריך להגדיר איזה משהו שלא הגדרתי? תודה, Zzzz
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי לכולם מבקש עזרה/המלצה לכונן SSD מ 60GB ומעלה ועד 1000 שקל פחות או יותר! עדיפות ל Random access time וגודל ופחות ל Read/Write Speed תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לאחר קריאה של תרד המומלצים, סקירת הצורבים באתר ובעוד כמה מקומות החלטתי ללכת על הצורב של LG ה LG GSA H42N בכל אופן הרמתי טל' לחנות לברר שיש אותו במלאי ואמרו לי שם שיש גם אותו וגם את ה H44N ושזה אותו דבר רק שיש לו Lightscribe. ההבדל זניח (20 ¤). האם ניתן ללכת בבטחה על ה H44N? כי לא מצאתי יותר מדיי תגובות עליו. אולי הדגם הספציפי הזה לא טוב. כדאי ללכת על דגם חדש? או על בטוח? סה"כ הLS זה דבר נחמד (שאני לא יודע אם אשתמש בו) אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות של הצורב. למישהו יש את הצורב? מכיר? או יכול לעזור בבקשה. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני עוד לקנות דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של מערכת הפעלה והשניה לכול השתויות אז רציתי לדעת כמה להקצות לכול אחד?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש דרך לתקן אותו במחשב אחד הוא לא מעלה את התוכנה ולא נותן להכנס זיכרון במחשב אחר הוא רושם לי שאני צריך לפרמט אותו וכשאני לוחץ לפרמט הוא רושם לי שאין אפשרות לפרמט יש איזה תוכנה לתיקון זיכרונות ניידים?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש SSD, בשנה האחרונה נכנסו לשוק כונני SATA3, כונני הSSD לא יעברו לטכנולוגיה הזאת? להמתין עוד קצת או לרכוש עכשיו
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g
-
מדובר בHD 500GB ברור לי שהוא לא 500 'אמיתי' אלא 465. מה465 נשאר לי כ317 יש לי רק מחיצה אחת. בדקתי ככה, במשתמש שלי - כל הקבצים ביחד כ45GB במחשב שלי - program files + windows גג 34GB ביחד נסגור על 80? 80+317=397? נעגל ל400 איפה עוד 65GB מפוזרים במחשב?? אין לי עוד תיקיות או משהו שלפחות אני מכיר.. מחקתי את כל הtemp וקבצי אינטרנט זמניים, חוץ מזה שאין מצב יגיע ל65GB ועוד במחשב חדש :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן WD 320G שהתמלא דיי מהר ואני כבר חושב על הרחבת האיחסון במחשב, קראתי בעיון את הסיקורים במדור והחלטתי לרכוש כונן 1G Samsung HD103UJ Spinpoint F1 או SeagateBarracuda 7200.11 . המחשבה היא לחלק את הכונן בנפח 320G ל-2 מחיצות, הראשונה עבור מערכת הפעלה, השניה עבור מסמכים אך בעיקר עבור ומשחקים. הכונן החדש בנפח 1G לא יחולק למחיצות וישמש עבור סרטים, מוזיקה, תמונות, שיתוף קבצים וכו' השאלה היא, חשבתי לרכוש עוד כונן WD 320G עבור Raid 0 אשר ישפר ביצועי מערכת ההפעלה ובעיקר המשחקים שיותקנו כל המחיצה השניה של הכונן. יועיל, לא יועיל ? אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר מנסיונכם, האם השיפור ניכר או שעדיף להשאיר את המרשרשים בכיסי אגב, האם שיפור הביצועים הצפוי שווה את הסיכו…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הכונן החדש מתת המותג של טושיבה מציע שבבי MLC במחיר תחרותי, בשוק עמוס TLC ומבנים תלת מימדיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו כזה רק שהוא יהיה חיצוני עם חיבור USB לא מצאתי כלוב ל-3/4 הרד דיסקים
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC דגם 4551 (שתומך ב LabelFlash) וחיפשתי דיסקים של LB לקניה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי (דיסקים של LightScribe דווקא יש ) אם מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות דיסקים של LB אני מאוד אשמח לדעת!! ועוד שאלה יש מצב שאפשר לקנות דיסקים של LightScribe ולצרוב עליהם בצורב של Labelflash ? דיי מבאס אותי העסק שיש לי צורב שיכול לצרוב Labels ואין לי מה לעשות איתו.. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה להארדיסק חיצוני עם חיבור eSATA בנפח של 1TB. התקציב 1000-1200 ש"ח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי abit ic7 max3 ו-2 wd 120 GB S-ATA שמחוברים ב S-ATA 3 ו 4 ומשום מה הלוח לא מזהה אותם והם לא מופיעים בווינדוס אולי משהו בהגדרות הביוס????
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-