עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by A.Z.P,

היי, היום החלטתי להתקין את כונן הHDD 1TB שרכשתי לאחרונה. הכונן הוא מדגם WD10EZEX. תחילה כאשר חיברתי אותו הוא זוהה בביוס וגם כאשר עלה הוינדוס ונכנסתי לDISK MANAGEMENT הכונן הופיע כUNALLOCATED. לאחר שפרמטתי אותו בהצלחה הוא הופיע ככונן שמיש בניהול דיסקים, אך לא הופיע במחשב שלי כאשר רציתי להתחיל להשתמש בו. לכן עשיתי RESTART למחשב כדי לראות האם זו הבעיה שהוא לא מופיע עדיין. המחשב החל לעלות אך בצורה איטית מאוד וכאשר הגיע לסמל של WINDOWS 7 פשוט נתקע. ניתקתי את הכונן ובדקתי בלעדיו, עלייה תקינה של המערכת. יש לי עוד שני SSD מלבדו שניסיתי להחליף ביניהם (כבלים שונים וחיבורי SATA שונים), כמו כן להריץ רק את הכונן החדש בלבד אך התוצאה זהה. כשבדקתי בשנית ה…

3. Started by haziri,

שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…

6. שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Syrex,

שלום לכולם, הכונן שלי LG gdr - 8162b הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די ,אבל דיסקים רגילים הוא קורא ניסיתי לעדכן את הכונן אך זה לא עזר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by woodk1d,

היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BURTON,

קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש תוכנה, ואם אפשר מדריך טוב להעתקה של מערכת ההפעלה עם כל התוכנות המותקנות אל SSD חדש שאני מתכוון לקנות. תודה, חיים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SoapSeller,

אני משתמש בשרת לינוקס כדי לשתף אינטרנט וקבצים אצלי בבית. המפרט שלו הוא: P MMX 166 32 SDRAM כיום מחוברים עליו מספר הארדיסקים, בסך של עשרים ואחת גיגה בערך, זה לא מספיק לי. המחשב משרת ארבעה תחנות, בעיקר אמפי שלושים, שפוול-לאוד כול תחנה משמיעה שיר אחר, ולעיתים קליפ(או לעיתים יותר נדירות - סרט דוויקס). השאלה שלי אם בכלל שווה להשקיע בארדיסק חזק ומהיר(בסגנון הווסטרן דיגיטל שרץ ב 7200 עם שמונה מגה באפר), מכיוון שבטוח המחשב לא ינצל אותו בבאס גבוה(הבאס הוא 66, אני מקווה :), או לקנות 5400 סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. סיכום שנת 2017 הפומבי של יצרנית השבבים חושף מוצר חדש ומבטיח שיהפוך לזמין בשנה הקרובה לכתבה

14. אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wariror42,

אני מתעניין בדבר הזה Samsung 960 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6P512BW השאלה אם זה קיים אותו דגם גם ב 256?

16. תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אשמח לעזרתכם הדחופה , השבוע הלפטופ שלי נפל וככל הנראה הדיסק הקשיח שלי ניזוק ויש לי הרבה חומרים חשובים עליו , חיברתי את הדיסק למחשב הנייח שלי והוא מזוהה בביוס , כמו כן הדיסק מזוהה במחשב הנייח אך לא ניתן לפתוח את המחיצה שיש בה את החומר(D:\) אלא רק את המחיצה שבו יש את הריקוברי (C:\) , ניסיתי לעבוד את התוכנה testdisk אך היא מסובכת למדי ואני חושש כי אני יהרוס לגמרי את הדיסק , כמו כן הידסק משמיע נקישות קטנות ברגע שהוא מופעל , לכן יש לי 2 שאלות : 1. האם על פי הממצאים הדיסק הרוס לגמרי ולא ניתן לשחזר את המידע ? 2. במידע והדיסק בסדר , איך ניתן לשחזר את המידע ? חש לציין כי חיפשתי חברות שעושות את זה אבל המחירים בשמיים וזה מעל היכולת שלי לשלם סכומים כאלה... האם יש המלצות מניסיונכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by o_O,

יש לי הארדיסק 80גיגה מקסטור 7200 שמחולק ל 20 ו 56 גיגה הבעייה שאני מסמן את כל הקבצים למשל בהארדיסק של ה 20 הוא אומר לי שהם תופסים 14.5 גיגה (כן אני מסמן הכל והכונן ב NTFS והקלסטורים בגודל קטן והבעייה לא בגללם) אבל כאשר אני מסמן את הכונן הוא מראה לי שיש לי רק גיגה אחד פנוי לאן נעלמו 3 גיגה אחרים (נניח שיש לי שמונה מילאירד קבצים והלך חצי גיגה בגלל גודל הקלסטורים) יש לכם מושג? ד"א אותו דבר קורה גם במחיצה השנייה ד"א ניסיתי לתקן שגיאות ולעשות איחוי שני הפתרונות לא עזרו תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matan007,

ברשותי כונן קשיח ישן של 160G שחובר למחשב חדש שקניתי. את המחשב קניתי עם 1TB קשיח וביקשתי מהחנות לחבר את הישן כדי שאני יוכל להעביר מימנו את הנתונים לחדש (לכונן החדש). כעת משהועברו הנתונים, הכונן הישן של ה- 160G מפורמט ואני לא עושה בו שימוש. אני רוצה להוציא אותו פיסית מהמחשב ולהעביר אותו למחשב אחר. הסיבה היא כי מידי פעם המחשב מישום מה מפעיל אותו ואני שומע אותו מתחיל לרוץ בתוך המחשב ועד שהוא לא מגיע למהירות שימוש שזה בערך 4 שניותם הכל נתקע לי!!! זה כאילו המחשב רוצה לבדוק שהוא עוד שם גם אם אני לא עושה בו שימוש או במקרים שאני פותח סייר ואיך שהוא הכונן הזה מופיע! החלק הקל הוא כמובן להוציא אותו פיסית מהמחשב, אבל איך אני מוחק כל תיעוד שלו מהמחשב כך שהווינדוס לא יחפש כל פעם את החו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הדיסק הקשיח מחולק אצלי ל-3 כוננים C (כמעט מלא), D (כמעט מלא) ו-H (כרגע ריק) ויש עוד שטח של 20GB לא מנוצל - UNALLOCATED. אני רוצה לשנות את גדול המחיצה של כונן C ולהגדיל אותו אבל משום מה כאשר אני נמצא בתוך ה-DISK MANAGMENT הוא לא מאפשר לבצע הרחבת מחיצה (הפקודה EXPEND VOLUME "אפורה"/לא זמינה. איך ניתן להגדיל את המחיצה של כונן C בגל זאת? (מערכת הפעלה ויסטה ביתית 32MB).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לבדוק האם הקשיח תקין לגמרי או שלא? בדקתי עם התוכנה של Acronis ושם נאמר לי שה"בריאות" שלו על אחוזים גבוהים והוא בסדר. אבל איך אפשר לדעת שאין בעיה בקשיח ובגלל זה המחשב איטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ניתקלתי באינטרנט במספר אפשרויות להרכבה במערכת נייחת: 1. שני הארדיסקים רגילים: אחד למערכת הפעלה ותוכנות והשני למידע. 2. שני הארדיסקים כאשר העיקרי למערכת ההפעלה הוא ההארדיסק ההיברידי של סיגייט (500 ג'יגה): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762428 3. SSD+ כונן קשיח למידע. האם עד סכום של 550 ש"ח (מחירו של הכונן ההיברידי) עדיף להשקיע ב SSD קטן (64 ג'יגה) או להשקיע בכונן ההיברידי? ניתקלתי בהרבה דיונים על הכונן ההיברידי אבל רובם בני שנה ויותר, נכון להיום איזו קונפיגורציה עדיפה בתקציב לא גבוהה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tharbad,

מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kobi_sion,

רשתי דיסק חדש לצורך הורדות התקנתי דיסק 6 טרה על המחשב (win7 -64 ) להורדות ישמש אך ורק לזה - יש דיסקים אחרים על המערכת לדברים אחרים יש צורך לחלק אותו (פטישנים) ?- או משהו אחר ? או פשוט להעמיס הכל בספריה אחת - סרטים ומוזיקה עם חלוקה לדירקטורי בהתאם ? קובי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.