אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מערכת הפעלה ועוד כל התוכנות כרגע אני מועניין לחלק את הדיסק לשני מחיצות ,האם זה מומלץ ולא יגרום לבעיות ? עדיפות לחלוקה מהחלונות עצמם (זקוק להסבר) תודה !
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אנה עיזרו לי אני יודע שאסור לי לדבר על זה באתר אבל אני לו מוצא מישהו שיעזור לי לימצוא צורב טוב הלכתי לאתר של ksp ומצאתי שם את הצורב של asus רציתי לשאול מישהו מהאתר שבאמת מנוסה אם הוא צורב טוב ??? הצורב הוא 48*12*40
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לצרוב 200 קבצים, שכל אחד מהם בגודל 100 מגה. מה שאני עושה היום כדי לצרוב את הנ"ל, הוא לגרור לתוכנת הצריבה 47 קבצים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ולבסוף לגרור 12 קבצים אחרונים, ולצרוב. אין מילים לתאר עד כמה התהליך הזה מעצבן. ועכשיו לשאלה: האם ישנה תוכנת צריבה קסומה, שתאפשר לי לגרור בבת אחת את כל 200 הקבצים, והיא כבר תחלק אותם אוטומטית ? (כלומר אני אתחיל לצרוב את כל 200 הקבצים בבת אחת, וכל פעם שיגמר המקום ב DVD, היא תבקש שאכניס מדיה חדשה). ה Catch הוא שאני לא רוצה שהתוכנה תכניס את הקבצים ל Container חדש (כמו ש Norton Ghost למשל עושה), אני רוצה שהקבצים הצרובים ישארו כמו שה…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם אתם משתמשים ב-RAID, אם כן איזה, ולאיזו מטרה.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני יודע איך דיסק עובד וזה שתלוי בצבע והחומר איך הוא מחזיר אור אבל אני זוכר שבזמנו עשו עניין גדול מדיסקים שחורים ואמרו שהם טובים לגיבוי ממושך של מידע והם קריאים יותר וכו' אז מה באמת הם שווים?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ערכתי בדיקת ביצועים ל SSD ורציתי לדעת אם התוצאה תקינה והאם יש מה לשפר? מצורף Screenshot תודה למגיבים...
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
רוצה לחבר כונן חיצוני SSD ללפטופ עם חלונות 7 פרו (בבקשה אל תשפטו אותי ;-)). רציתי לקנות את הכונן הזה - אבל - כתוב שהוא מיועד לחלונות 8 ומעלה. האם זה יעבוד עם חלונות 7? (בתקווה שכן, לא רוצה להתעסק עם כונן קשיח או דיסק און-קיי שעובד ל-א-ט :-()
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
בהגדרות החיסכון בחשמל של WIN ניתן להגדיר כיבוי אוטומטי של הדיסק לאחר פרק זמן מסויים. שמעתי שהדבר לא "בריא" לדיסק. האם נכון הדבר? האם בטוח להגדיר את הכיבוי?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם בעבודה עם ארדיסק בופר 16MB מרגישים הבדל מארדיסק 8MB האם מרגישים שהוא יותר מהיר מ8MB?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD , אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ? כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון , או שגיליתי את אמריקה ? (הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה כדי להעתיק את המערכת מכונן ה-SSD הישן (קורסייר 240GB) לחדש של סאנסונג (EVO850, 500GB) והתוכנה הזהירה שקבצים פתוחים לא יועתקו. סגרתי את כל האפליקציות הפתוחות ואת כל המסמכים, ולאחר ההעתקה נראה שהכל עובד בסדר. המערכת מאתחלת כמו שצריך ונראה שהתוכנות שבדקתי עובדות ללא בעיה. האם אפשר לסמוך על זה, או שעדיף להעתיק שוב עם תוכנה שעולה מדיסק נפרד (כמו Clonezilla)?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מי שמבין קצת בכרטיסי RAID. יש בשוק כרטיסים זולים (בערך 160-180 שקל) עם שבבים של silicon image. אני חושב גם שהם עושים RAID בתוכנה. בצד השני יש כרטיסים של ADAPTEC שעולים אלפי שקלים, ובאמצע יש מעט מאד (יש כרטיסים של PROMISE שעולים 300-400 שקל). רציתי לשאול האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים הזולים ועד כמה הם גרועים (האם אפשר לחיות אתם או שזה לגמרי בלתי נסבל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם גודל הבאפר בקשיח חשוב למהירות העתקה אליו כי יש לי דיסק לא חדש במיוחד מקסטור 6Y120LO לוקח לכתוב אליו המון זמן הוא לא מיתחמם במיוחד אבל הוא כמעט מלא והבעיה שאין לי לאן לגבותו כך שהייתי מפרמט מחדש מישהו ניתקל בתופעה כזאת מדובר על קובץ של גיגה אחד לא יכול לעשות דפרגמנט כי זה יקח שבוע כל הקבצים הם בערך באותו הגודל
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Western Digital brings Advanced Format to Caviar Green For quite some time now, mechanical hard drives have stored data in 512-byte chunks called sectors. That sector size worked for lower capacity points, but as areal densities rise, it's become increasingly inappropriate for new drives. As a result, the industry has decided to transition to a 4KB sector size dubbed Advanced Format. So-called legacy formatting schemes sandwich each 512-byte sector between Sync/DAM and ECC blocks that handle data address marking and error correction, respectively—and also take up space. You still need those blocks with Advanced Format, but only every 4KB rather than every 512 byt…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
לקחו 3 מערכות מחשבים דומות. באחת התקינו SSD בחיבור SATA ישן. בשני SSD בחיבור NVME GEN3 ובשלישי SSD GEN 4. על הנייר/בבנצ'ים יש הבדלים אדירים במספרים, אך האם משתמש ממוצע (קצת יותר באמת - מדובר פה על גיימרים ועורכי וידאו) יוכלו לשים לב להבדלים במבחן התוצאה העיוורת? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש כונן 6-8 TB , לא מרעיש , אמין ,מהיר http://www.hye.co.il/HGST/Deskstar-NAS/6TB#!main מצאתי את הכונן הזה של היטאצי , האם הוא מרעיש ? יש משהו מומלץ יותר במהירות וחוסר רעש ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סדרות וסרטים האם הדיוידי יתמוך ב פלוס תודה מראש אלירן המלך
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-