עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nitro,

השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי יש ברשותי דיסק התקנה של windows 7 סוג הדיסק הוא DVD. ניסיתי להעלות את הדיסק דרך הביוס והוא עולה יופי! אבל כאשר אני רוצה לעיין בדיסק או סתם לפתוח אותו תחת מערכת windows הוא מראה את דיסק ההתקנה כריק מתוכן כאילו אין בו כלום! יש לציין כי דיסקים אחרים של DVD כן עובדים במחשב שלי ויש באפשרותי לראות את התוכן שלהם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הכונן החדש מתת המותג של טושיבה מציע שבבי MLC במחיר תחרותי, בשוק עמוס TLC ומבנים תלת מימדיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, חיברתי את ה-SSD החדש שלי.. אך הוא לא מופיע לי במחשב שלי .. כשנכנסתי ל-Device Manager ובפנים ל-Disk Managment, הוא ישר הקפיץ לי את את ההודעה הזו- כשאני עושה Cancel אני כן רואה את הדגם של הסמסוונג ורואים אותו מחובר.. אבל אני לא יודע מה לבחור בחלון הזה.. כל פעם שאני נכנס לשם אני צריך לבחור פה משהו .. מה לבחור ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by overload,

3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ה-NEC 3549A שלי לא רוצה לקרוא דיסקים. הוא קורא אותם רק אחרי שאני עושה ריסט. העניין חוזר על עצמו, כאשר אני צורב דיסק, מנסה לקרוא אותו והופ... הוא שוב לא קורא, אני עושה ריסט ואז הוא קורא, ואז אחרי מספר דקות הוא שוב לא מוכן לקרוא יותר עד הפעם הבאה שאני אעשה ריסט. לא חשבתי שהוא יפשל ככה. קניתי אותו לפני שנתיים, אם לא יותר. מישהו יודע אולי מה הבעיה, המקור שלה, או איך פותרים את זה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by evy,

שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LiorZi,

אתמול התקנתי אותו כדיסק מערכת. כל הדרייברים מעודכנים (AMD SATA ו-FIRMWARE), בנוסף Write Caching פועל. שימו לב שה-4K נמוך, אמור להיות בסביבות ה-80 בכתיבה ו-30 בקריאה. יש אולי משהו ששכחתי לעשות? תודה מראש לעוזרים. AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: M4-CT064 M4SSD2 SATA Disk Device Firmware: 0009 Controller: amd_sata Offset: 1024 K - OK Size: 59.62 GB Date: 11/1/2011 4:53:17 AM ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 456.71 MB/s Write: 104.16 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 12.31 MB/s Write: 21.60 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ----------…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KF,

שלום לכולם ניצלתי את כל ה-15GB החינמיים שקיבלתי ב-GOOGLE DRIVE. אם אני קונה 200GB נוספים בעלות של -120 ש"ח לשנה - האם אחרי שנה כל התוכן נמחק משם ? האם אני יכול לפנות אחסון ע"י מחיקה ?

12. חברת פתרונות האחסון Backblaze מפרסמת את דו"ח האמינות הרבעוני של הכוננים הקשיחים בהם היא משתמשת לכתבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by d_leaper,

מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם ממשיכה לקדם את חזון הכוננים ההיברידיים הכפולים עם אב טיפוס אשר כולל קשיח מכאני בנפח 4TB בשילוב כונן SSD בנפח 128GB - ועם המהירויות הגבוהות של תקן ה-SATA Express החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-western-digital/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rafip77,

שלום רב על המחשב שלי (חדש) icore5 3570k לוח אם gigabyte z77 מערכת win 8 מותקן ssd samsung830 128g + hard disk WD caviar blue לאחר התקנת מערכת הגדרת ACHI ושאר כיוונונים ע"י מדריך שקראתי כאן עשיתי בדיקות בנצ'מרק על הSSD שלי (תמונה בקובץ המצורף) האם הם תקינות? זה המקסימום ניתן להוציא? תודה לעוזרים וליועצים וכמו כן שאלה שנייה: בתמונה השנייה בניהול דיסקים רואים כי יש מחיצה ששייכת לקבצי מערכת ואז מחיצת C: ואז "מחיצת תרדמת" בערך 5% מהכונן שהוא שטח לא מוגדר, מה זה ומדוע? תקין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. קיבלתי היום WD My Book 1TB ושמתי לב שהוא לא מעביר קבצים שגדולים מ- 4GB. קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה בגלל שהתצורה שלו היא FAT32 ולא NTFS. מצאתי בפורום בדיון השאלו הנבחרות איך לפרמט או להמיר ל- NTFS. רציתי לדעת כמה דברים - מה עדיף? לפרמט או להמיר? הדיסק הקשיח הנייד הגיע כשבתוכו כל מיני קבצים שמגיעים מהיצרן כמו למשל ה- Installer של תוכנת הסנכרון עם המחשב. במקרה של פרמוט על מנת להפוך אותו ל- NTFS, האם גם הקבצים שמגיעים עם הכונן הקשיח ימחקו? ובתכלס.. מה הסיכונים בהמרה? אני במצב בעייתי כי אין סרט HD שקטן מ- 4 ג'יגה.. הרבה תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ההורים שלי נוסעים לחול בעזרת השם עוד שבועיים ונכסנתי לסאקאל דיוטי פרי ומצאתי את זה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=863&CategoryID=108&Page=1 שווה? או שמה לקנות בחנות פה למשל כמו לוג'יק פיסי... תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני לא זוכר אם הוא כבר לא עבד אז שהיה בסטרימר או שכן עבד. בכל מקרה אחרי שאני מכניס את הדיסק להתקין את ווינדוס 10 ומגיע לשלב הפרמוט ובחירת גדלי המחיצות וכו' הארד דיסק לא מופיע שם בכלל. שאלה..... האם זה אומר שהארד דיסק מת? או שיש מצב שזה עניין של הגדרה כי עד עכשיו הוא עבד בתוך הסטרימר? הוא גם לא מופיע בניהול דיסקים. הוא גם לא מפוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי. יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר) הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת) לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by imac,

ביררתי בחנות ליד הבית שלי על כונן קשיח 160 GB 8MB CACHE, והם אמרו לי שיש במלאי רק Samsung וה WD נגמר... לפי מה שהבנתי ממנו אין הבדל בביצועים, וגם ב SAMSUNG יש 3 שנות אחריות.. האם ההבדל הוא קריטי? כי ממש אין לי כוח לחכות, אני רוצה לקנות כבר היום..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מה המצב חברים?, לא חשבתי שהיום הזה יגיע אבל מתחיל להיגמר לי מקום ב HDD חיצוני של 2TB, בעקבות כך חשבתי לרכוש NAS, קודם כל די נמאס מחשבונות החשמל רק כי אני רוצה להוריד כמה טורנטים, דבר נוסף הוא שנמאס כל פעם שאני צריך משהוא, צריך 2 מחשבים דלוקים רק כדי לגשת לקובץ כלשהוא מהדיסק, יש לי בראוטר USB האמת אבל זה מקרטע משהוא מבחינת מהירות, ומוגבל לגודל הידסק שאני מחבר, NAS ממה שקראתי חוסך גם חשמל וגם יכול לעשות קימת כל דבר שמחשב רגיל יכול, כולל הורדות מטורנט והם לא תופסים הרבה מקום כמו NAS בנוי, אני יודע שאפר עפילו להתקין מארכת *NIX שלמה במקום מה שיש בהם ואז השמיים הם הגבול, מבחינת BAYS חשבתי על לפחות 4 לשימוש עתידי וכננרה שימוש ב HDD של 3TB לפחות ע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DL,

אני מחפש כונן קשיח 2TB ורציתי לקנות את ה 203WI אבל אמרו לי בחנות שכבר אין אותו כי יצא לו מחליף ה 204UI באותו מחיר. מישהו יודע אם הכונן הזה מומלץ כמו קודמו? או שכדאי לחפש את ה203WI במקום אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 19:49:36 טוב, אני יענה על השאלה של עצמי בשביל כולם, ב silentpcreview מבסוטים ממנו יותר מהקודם בעיקר מבחינת רעש:http://www.silentpcreview.com/article1076-page5.html CONCLUSIONS Samsung EcoGreen F4 2TB The newest EcoGreen is a huge improvement noise-wise over the disappointing F3. Measuring only 13 dBA and 15 dBA at one meter when idle and seeking, respectively, the acoustics of the 2TB F4 at last brings EcoGreen parity with Caviar Green. When it comes t…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים