עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. א. האם על פי המידע שמופיע פה הכונן עובד על מקסימום הגדרות (מהירות) ? ב. ישנה קטגוריה OS OPTIMIZATION שמופיע בה שאינה מוגדרת - לבצע הגדרה ? ג. הכונן משמש למשחקים בלבד והמטרה שיפתחו/יעלו מהר. ד. ותחושתי שהמהירות היא לא מי יודע מה , המהירות של כונן מערכת ההפעלה הרבה יותר מהירה (CRUCIAL MX 256 MB) ה. כל מידע חשוב שניתן לקרא מהתמונות (אשמח ללמוד) ו. תודה

2. שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניתקלתי באינטרנט במספר אפשרויות להרכבה במערכת נייחת: 1. שני הארדיסקים רגילים: אחד למערכת הפעלה ותוכנות והשני למידע. 2. שני הארדיסקים כאשר העיקרי למערכת ההפעלה הוא ההארדיסק ההיברידי של סיגייט (500 ג'יגה): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762428 3. SSD+ כונן קשיח למידע. האם עד סכום של 550 ש"ח (מחירו של הכונן ההיברידי) עדיף להשקיע ב SSD קטן (64 ג'יגה) או להשקיע בכונן ההיברידי? ניתקלתי בהרבה דיונים על הכונן ההיברידי אבל רובם בני שנה ויותר, נכון להיום איזו קונפיגורציה עדיפה בתקציב לא גבוהה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tall-Guy,

שלום :-) קיבלתי מחבר שעזב לחול מחשב לפני כמה ימים. זה המחשב הראשון שאני משתמש בו עם חיבור SATA לה Harddisk ולא IDE ישן. אני קצת מבולבל וחיפוש ברשת רק עשה אותי מבולבל יותר. באתר הלוח אם שלי, יש שתי סוגי Drivers: 1. Marvell Sata Drivers 2. Storage Matrix Manager + Drivers הבנתי בגדול ש Matrix Manager זה רק למחשבים שה SATA מוגדר כ RAID (זאת אומרת, שתי הרדיסקים - תקנו אותי אם אני טועה). מאחר ולי יש רק הארדיסק אחד, אין לי צורך בזה. אולם, אני לא כל כך בטוח בקשר ל Marvell Drivers. נראה כי המערכת הפעלה עובדת כמו שצריך, למה אני צריך Drivers? הרי Windows כבר זיהה את ה Hardisk. ובנוסף, ראיתי את המילה ACHI הרבה, ואני מניח שהיא קשורה ל SATA. האם מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tharbad,

מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה: היום יש לי הארדיסק של Excelstor או Jupiter או משהו כזה אין לי מושג , מן הסתם לא משהו מוכר... אין לי בעיות איתו (יש לי בעיות אחרות עם המחשב, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו)... מציעים לי להחליף אותו בחינם לHD של WD נראה לי... 7200Rpm כמובן... האם שווה את הטרחה? היום יש לי זיכרון 256Mb 333Mhz גם של חברה לא מוכרת (קברית?) - אותו לקחתי - בלי ידיעת אחי - מהמחשב שלו... לא שזה ישנה לילד בן 9 שמשחק פיפא 2001 . בעיקרון אמור להיות לי זיכרון 266MHZ, גם של חברה לא מוכרת. אותו מציעים לי להחליף לזיכרון 256Mb 266Mhz של Buffalo... אני לא מתכנן אוברקלוקינג! האם כדאי לי להחליף זיכרון? האם השינוי לחברה יותר מוכרת (?) ישפיע ויעזור יותר מאשר זיכרון של מהירות יותר גבוהה (266MHZ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן יש לי כונן קשיח שיש לו "זיכרון מטמון " של 8 MB השאלה שלי אם אקנה קשיח נוסף עם מטמון כפול או יותר מזה איך תהיה הקומבינציה בעבודה של שניהם [בקשר למטמון של כל אחד מהם ומהירות הכתיבה/קריאה]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ילדמחשבים,

השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. HD חדש, עכשיו בWIN XP יש אפשרות לחלוקת מחיצות, ויש שם מספר אפשרויות: 1. primary partition 2. extended partition 3. logical drive מה ההבדל ביניהם ??? ואיך כדאי לחלק HD שעליו מותקנת מערכת הפעלה? (למשל כונן C צריך להיות PRIMARY אבל כונן X, גם PRIMARY? או אולי EXTENDED?) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. סיכום שנת 2017 הפומבי של יצרנית השבבים חושף מוצר חדש ומבטיח שיהפוך לזמין בשנה הקרובה לכתבה

11. Started by Computertalk,

שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shayh,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זיכרון micro sd hc בנפח 8GB (של סאן דיסק) כשנתיים. עד היום בבוקר הוא עבד באופן מושלם, אבל היום כשניסיתי להיכנס לשירים ששמורים עליו, הטלפון הסלולארי שלי העלה הודעה שהקובץ לא קיים, אחרי כמה ניסיונות הוא העלה הודעה שהכרטיס אינו תקין. כשהעברתי אותו למכשיר אחר, המכשיר בכלל לא זיהה אותו. עכשיו כשחיברתי אותו למחשב עם מתאם, בהתחלה המחשב העלה הודעה שהכרטיס לא מפורמט ואחר כך זה פשוט תקע את המחשב. הבנתי שהכרטיס כנראה סיים את חייו, רציתי לדעת אם יש דרך להוציא ממנו את מה שהיה עליו..? מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון? ומה יכול להיות הגורם לזה? הדבר היחיד שהשתנה בשבוע האחרון זה שהחלפתי את הטלפון הסלולארי שבו הוא היה למכשיר מדגם אחר. אבל הוא עבד בו יומיים - ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי במחשב שני צורבי IDE על אותו כבל מסטר וסלייב עובדים חלק.אני רוצה לדעת איך אפשר להגדיר להם שכל אחד מהם יצרוב צריבה שונה בו זמנית כלומר שניהם יעשו עבודה כפולה.הגדרתי בתוכנת צריבה נרו 6.6 את המולטי (הוי בתוכנה עצמה בלשונית) השאלה אם צריך עוד משהו? האם פשוט פותחים צריבה ופשוט בוחרים כל פעם צורב אחר?? כלומר 2 צריבות ופעם בוחרים את הראשון ופעם את השני? יש לי מחשב יחסית חזק עם 3 גיגה זיכרון ומעבד דואלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…

15. אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, אני אתחיל בכך שאומר שלא היה לי ניסיון עם SSD בעבר. רציתי לדעת האם לפני שאני מתקין מערכת הפעלה יש לבצע פעולות מסוימות? הבנתי שיש לעבוד בתקן AHCI. האם כדי לשדרג גירסה של Frimware לפני התקנה או בכלל? האם יש פעולות נוספות שיש/רצוי לבצע לפני התקנה? תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי יש ברשותי דיסק התקנה של windows 7 סוג הדיסק הוא DVD. ניסיתי להעלות את הדיסק דרך הביוס והוא עולה יופי! אבל כאשר אני רוצה לעיין בדיסק או סתם לפתוח אותו תחת מערכת windows הוא מראה את דיסק ההתקנה כריק מתוכן כאילו אין בו כלום! יש לציין כי דיסקים אחרים של DVD כן עובדים במחשב שלי ויש באפשרותי לראות את התוכן שלהם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hd500,

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני קנייה של הארדיסקים פנימיים 2 טרה לעבודת עריכת וידאו באמת ה WD BLACK יותר מהיר ועדיף למרות המחיר הגבוהה? (מול סיגייט) הרי כולם 64 מגה באפר יש לו דגש אמינות? דבר נוסף- יש הבדל בבניה/מהירות בין 2 ל 3 טרה בסיגייט ברקודה? (הבנתי ש 2 פלטות פחות אמין) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by carman6,

הכנסיתי דיסק און קי MP3 למחשב וכשאני משנה קבצים בו או מנסה להעביר אליו קבצים חדשים הוא אומר שהמכשיר מוגן בפני כתיבות. איפה אני משנה את ההרשאות שלו ואיך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by vadiklip,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני מחברת toshiba עד לא מיזמן עבד רגיל עכשיו לא נפתח , המחשב לא מזהה אותו. ה usb מחובר ישר ניפתח החלון של הסגירה שלו ( safely remove hardwere) ולא מוצא אותו ב "המחשב שלי" בדקתי את הכונן במחשב אחר והוא עובד רגיל. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gallevy,

המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.