עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ADIR_M,

יש לי כרטיס זיכרון שהיה בשימוש במצלמה דיגיטלית ברגע שחיברתי אותו למחשב בעזרת קורא כרטיסים הוא דורש פירמוט וכרגע הוא גם לא עובד במצלמה. יש דרך לשחזר את התמונות שעליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נגמר לי המקום ב-HTPC, אני צריך להוסיף דיסק. ביצועים לא ממש חשובים - כל עוד הוא מסוגל לעמוד ב-1080p כמובן. יש משהו ששווה לשקול חוץ מה-ST4000DM000 של סיגייט (כל דבר אחר שראיתי עולה משמעותית יותר)? ושאלה נוספץ - יש איזהשהן מגבלות עם כוננים בגודל כזה עם win7 64bit? הווינדוס עצמו יושב על דיסק נפרד, החדש יהיה אך ורק לאחסון.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dominic16,

אני צריך המלצה לחנות בחיפה שבה יש MICRO SDHC 16 GB CLAS 4 או 6 כי לא ממש מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Delux,

בערך? (איכותי וזול)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה

7. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

8. Started by nucleo,

שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. HD חדש, עכשיו בWIN XP יש אפשרות לחלוקת מחיצות, ויש שם מספר אפשרויות: 1. primary partition 2. extended partition 3. logical drive מה ההבדל ביניהם ??? ואיך כדאי לחלק HD שעליו מותקנת מערכת הפעלה? (למשל כונן C צריך להיות PRIMARY אבל כונן X, גם PRIMARY? או אולי EXTENDED?) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by naorz20,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DeeKay,

יש לי קובץ ISO בגודל 4.7GB שתוכנו לא צריך לעניין אף אחד. כאשני מנסה לצרוב אותו דרך Nero Express (אין לי Burning ROM) ע"י לחיצה על "Disc Image or Saved Project", התוכן מסתכם בכ-4.8GB - ולא משנה מה אני בוחר (Overburn למשל), התוכנה לא צורבת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lempsar,

שלום קניתי וחיברתי את הסמסונג איבו שקניתי במסגרת הקניה הקבוצתית ורציתי לשאול על ACHI. לוח Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 עליו ישנם 5 שקעים ל SATA. מצב לפני חיבור:sata2_2: Empty, sata2_4-DVD , Sata3_0:: C drive (Segate 1GB Sata2_3: WD disk After connecting the SSD; sata2_2: Empty, sata2_4-DVD , Sata3_0:: SSD Sata2_3: WD disk, Sata3_1: Seagate על הביוס ישנו פרמטר של PCH sata control mode שעובד במצב של IDE וכך אני עובד. כאשר ניסיתי לשנות את הפרמטר ל ACHI, המחשב מסרב לעלות - נמצא בלולאה אינסופית ברמת לוח אם. ה SSD שוכפל מ C הקודם באמצעות התוכנה של סמסונג. אחרי כל הסיפור, ברצוני לשאול איך אפשר להעביר ל ACHI וגם להעלות את המחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום זה לצורך חיצוני גיבויים.יש לי בבית מתאם כבלים חיצוני SATA - USB 2 שמחברים למחשב דרך USB. ופעם ראשונה חלונות XP או חלונות 7 הדיסק קשיח מזהה אותו. ומתחיל לעשות גיבויי קבצים גדולים. בזמן העתקה פתאום ניעצר והודעה כתוב : לא מחובר אות כונן.. והבנתי שזה מנתק את דיסק קשיח.זה קורה לי תמיד. אני לקחתי דיסק SATA 2 500GB 16MB ובדקתי גיבויי והעתקתי קובץ גדול. והוא סיים ולא היתנתק. והכל תקין. כנראה כבלים חיצוני אולי ספק חשמל לא ממש מחזיקים מעמד לדיסק קשיח החדש 2TB וזה מנתק. אני חושב ליקנות קופסא חיצוני שמחברים דיסק קשיח בפנים SATA 3 ומחברים חשמל ומחברים דרך המחשב USB וליבדוק אם זה עובד ולא מנתק.אתם חושבים שקופסא חיצוני יעבוד לי טוב ולא מנתק? הקופסא חיצוני הזאת יהיה קבוע דיסק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Bright Moon,

חברת Seagate הכריזה היום, לראשונה בהיסטוריה, על כוננים בנפח 1.5TB (!!!), שלטענת החברה מהווים את הזינוק הגדול בהיסטוריה מביחנת נפח אחסון (50% יותר מהכונן הגדול ביותר עד כה - 1TB). הכוננים פועלים ב-7200 סל"ד, יש להם 32MB קאש והם מהווים את התוספת החדשה ביותר לסידרת Barracuda של החברה. הכונן צפוי להישלח לשוק החל מאוגוסט, והמחיר עדיין לא ידוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by גינגית,

האם יש כזה דבר בכלל? ואם כן - איך אני יכולה למצוא מארז שיתאים לי לזה: https://direct-israline.co.il/sandisk-ssd-plus-2tb-sdssda-2t00-g26-כונן-קשיח-פנימי.html מה אני צריכה לבדוק? (סוג חיבור? גודל?) ואיך אני בודקת את זה? וכמובן - הכי טוב - אם יש המלצה על מוצר ספציפי!... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by raiman1,

נניח שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לDOK. במה תלויה מהירות העברת הקבצים? (מעבד? זכרון?) אם אני עושה עוד שימוש במחשב כמו משחק או גלישה באינטרנט- האם זה מאט את קצב ההעברה, ואם כן האם באופן משמעותי?? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oba3k,

מה אתם חושבים על המדיות שלהם? קניתי היום אריזה של DVD+R כפול 8 והנרו נותן לי לצרוב בהם בפי 16 (כולל בדיקת מידע שעברה ללא תקלות) - נראה לכם אמין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מכיוון שאני כבר כמה חודשים עם אובונטו שמותקן על DOK, אני צריך די בדחיפות קשיח חדש במקום זה שהלך. אין לי שום בעייה להזמין מחו"ל (יש מי שישלח לי מארה"ב למשל) ולכן חשבתי אולי לקנות כונן SSD שאפילו יחסוך לי קצת בזמן סוללה. מאחר והנפח לא הכי חשוב לי (מתכנן קניית כונן חיצוני בכל מקרה), חשבתי על ה-M4 שמצאתי במחיר מצויין: http://www.buy.com/prod/crucial-m4-64gb-2-5-sata-iii-solid-state-drive-ssd-ct064m4ssd2/221150371.html האם אתה מכירים משהו זול יותר? אולי קשיח 500GB במחיר ממש טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yaniv1306,

התקנתי כונן נוסף במטרה עיקרית לגיבוי אך גם להמהרת המחשב טיפה אייך אני מחלק את המידע(תוכנות ,משחקים,סרטים,עריכת סרטים,WINDOWS,..) הבנתי שכונן נוסף מחלק את העומס ומאיץ במעט את המחשב אייך לעשות זאת נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אשמח לקבל המלצה להארדיסק (ההגיון שלי אומר שפנימי - כי SATA יעבוד מהר יותר מ-USB). הוא צריך להיות 2TB ומהירות גבוהה (7200). המטרה היא לשמור שם את כל המדיה שיש לי הכוללת סרטים וסדרות באיכות 1080p, מוזיקה בפורמט FLAC ועוד, ומן הסתם להריץ אותם מפעם לפעם ושיעבוד בצורה הכי חלקה שניתן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי 2 כוננים חיצוניים, ואני מתכנן לקנות אחד נוסף, יש לי מספר שאלות ואשמח להיעזר בכם. 1. בסטיקי דיברתם על אפשרות שאפשר לקנות כונן חיצוני ועליו לשים מארז, אז מצאתי איפה קונים מארזים לכוננים קשיחים, אבל.. איפה קונים כוננים קשיחים בלי מארז? ההיגיון שלי אומר שאני צריך לקנות כונן קשיח פנימי רגיל, ועליו להרכיב מארז חיצוני שקניתי, האם זהו המצב? לדוגמא זה: http://skypc.co.il/pl_product~ST32000542AS~7~0.htm ו http://skypc.co.il/pl_product~SE-ESATA-EH-03~108~0.htm (לפחות לפי הדוגמא שהבאתי, לא נראה ממש שמשתלם לקנות מארז וכונן בנפרד, לדוגמא המוצר הבא: http://skypc.co.il/pl_product~STAC2000200~141~0.htm אמנם יקר יותר ב100 שקל, אך מציע תוכנה נלוות ועיצוב טוב יותר) 2. הייתי ר…

24. Started by ToMeRv32,

רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים