עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מארז מפח אלומיניום מאוד דק.. ושהכונן חושב בעיקר בהדלקה שנטען הווינדוס אז שומעים את הרעש של הכונן(ההרדיסק לא מרעיש בצורה מוגזמת או משהו..ההרדיסק תקין ובן פחות משנה Barracuda 7200.12 פשוט בגגלל שהפח דק הוא מעביר ווירציות קצת ושומעים מאמרז שהוא חושב) עכשיו יש איזה תושבת שאפשר להלביש אותו בפנים שניני מבודד אקוסטית?(אני יודע שיש כאלו תושבות שיש בהם מאוורר כדי לדאוג לקירור אבל השאלה עם יש גם כאלו שגם מקררות וגם "משתיקות קצת תרעש שלו בלי לפגוע בחום שלו?? נ.ב: לא להציע לי להחליף מארז אני אוהב את המארז שלי :-* "Eagle viper"

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברת פתרונות האחסון Backblaze מפרסמת את דו"ח האמינות הרבעוני של הכוננים הקשיחים בהם היא משתמשת לכתבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סיכום שנת 2017 הפומבי של יצרנית השבבים חושף מוצר חדש ומבטיח שיהפוך לזמין בשנה הקרובה לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש צורב זול וטוב . KSP לידי ככה שאני מעדיף לקנות מהם . יש לי שלוש אפשריות . 1. Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black http://ksp.co.il/?uin=20709 2.Samsung SH-224BB/DB http://ksp.co.il/?uin=17016 3. LG DVD±RW GH24NS http://ksp.co.il/?uin=8908 מי מהם עדיף ? מ LG אני מעדיף להימנע בשנים האחרונות שתיים מהם נהרסו לי . אני לא מחפש פיצרים רק שיהיה אמין תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by devek,

שלום חברים. עשיתי מעשה. היה לי WIN 7 עם אהרד דיסק של מערכת 500GB ועוד אהרד דיסק נוסף של 2TB . פירמטתי את ה500GB ובהתקנה מחדש של WIN7 פיצלתי את הארד דיסק ככה שיהיו שלוש מחיצות של 25GB ועוד אחת גדולה להתקנות של 392GB , המערכת הותקנה והכל בסדר אבל פתאום ההארד דיסק של ה2TB נעלם! . בבדיקה בDISK MANGMENT אני רואה שהוא נמצא שם אבל אני חושש לעשות פעולה כלשהי בשביל שלא ימחק מידע (אין סיבה שימחק נכון ): ) אשמח לעזרתם איך אני מחזיר את המחיצה הזו עם כל המידע שלה למחשב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GGuyZ,

האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by barakmda,

שלום רכשתי כונן קשיח חדש מדגם WD30EFRX של ווסטרן דיגיטל. כיום במחשב (לוח אם GA H97 D3H) ישנם 4 חיבורים בשימוש: 1. כונן דיסקים 2. כונן SSD 256GB 3. כונן קשיח 500GB 4. כונן קשיח 2TB המטרה היא לחבר את הכונן הקשיח החדש במקום כונן הדיסקים (להבנתי יש בלוח האם עוד חיבורים שאפשר להשתמש בהם, אבל כרגע אין לי כבל נוסף לכן אני רוצה להחליף את כונן הדיסקים) חיברתי את כונן הדיסקים, ולמס' דקות הוא אכן זוהה במנהל ההתקנים ובניהול המחשב (הופיע במחשב שלי וכו'). כעת אני לא מצליח לגרום לו להופיע. אני מנסה להחליף בין כבלי הSATA והמתח השונים לכונן הזה ובין הכוננים האחרים אך לא מצליח לגרום לו להופיע במנהל ההתקנים, וגם אם לעיתים הוא מופיע אני לא מצליח לגרום ל-4 כוננים להופיע בו זמנית. שאלתי: 1. הא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the_lighting,

למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש ברשותי דיסק קשיח של 500GB של סיגייט מהדגם ST3500320AS, המקום עוד מעט נגמר לי ואני רוצה לקנות עוד HDD של 500GB ולעשות RAID 0 עם הכונן שיש ברשותי. אשמח שתמליצו לי על כונן של 500GB שיהיה מהיר, אמין ושקט, ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים שהוספתם דגם של סיגייט ודגם של SAMSUNG אבל WD לא הוספתם, האם יש סיבה מיוחדת לכך? בכללי אני מתלבט בין כמה קשיחים - Samsung 500GB SpinPoint F3, SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ו WD 500GB AAKS WD5000AAKS. אשמח שתגידו לי מה ההבדלים ביניהם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vissor,

שלום. ברצוני לרכוש SSD, בדקתי בעיקרון את ה VERTEX 2 OCZ,אבל ראיתי שיש להרבה אנשים בעיות איתו,לכן החלטתי ללכת על ה G.SKILL, האם מישהו עבד עם SSD של G.SKILL? והאם הוא מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shmil_y,

קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD. ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל. ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט. השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB. האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pro,

חבר שלי קנה צורב ואני לא זוכר לאן מחברים את הקבלים (צורב פנימי)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נגמר לי המקום ב-HTPC, אני צריך להוסיף דיסק. ביצועים לא ממש חשובים - כל עוד הוא מסוגל לעמוד ב-1080p כמובן. יש משהו ששווה לשקול חוץ מה-ST4000DM000 של סיגייט (כל דבר אחר שראיתי עולה משמעותית יותר)? ושאלה נוספץ - יש איזהשהן מגבלות עם כוננים בגודל כזה עם win7 64bit? הווינדוס עצמו יושב על דיסק נפרד, החדש יהיה אך ורק לאחסון.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Delux,

בערך? (איכותי וזול)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AgentZ,

אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omertgm,

ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים