אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי דיסק התקנה של windows 7 סוג הדיסק הוא DVD. ניסיתי להעלות את הדיסק דרך הביוס והוא עולה יופי! אבל כאשר אני רוצה לעיין בדיסק או סתם לפתוח אותו תחת מערכת windows הוא מראה את דיסק ההתקנה כריק מתוכן כאילו אין בו כלום! יש לציין כי דיסקים אחרים של DVD כן עובדים במחשב שלי ויש באפשרותי לראות את התוכן שלהם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס על דיסק קשיח אחר איך אני מגדיר בביוס שהדיסק קשיח שעליו יותקן הווינדוס יעלה ראשון עם הפעלת המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במשהו מוזר אני מעביר קבצים ל DOK כל שהוא(USB2) והם עוברים מהר (50-90MBPS) אבל רק לכמה שניות,ולאחר מכן המהירות פשוט צונחת ל10-7MBPS בעיה מוכרת? ועוד בעיה שיש לי זה כשהעברה מגיע לחמש שניות אחרונות היא פשוט לא זזה....וזה לא מעביר את הקובץ בשלמותו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הומלץ כאן בסטיקי על הכונן של סיגייט הזה ST31000520AS ואני ביום חמישי הולך לרכוש מ- KSP כונן של 1 טרה, מה שנראה באתר שלהם הדגם המוצע הוא ST31000528AS יש הבדל מהותי שאני צריך לחשוש ממנו או שמה יש דגם יותר טוב ממנו שאתם יכולים להמליץ עליו, תודה ניר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים, נתקלתי בכונן SSD מתוצרת Viking בפורמט MO-297 (הידוע כ-Half Slim Sata) שפורק ממכשיר רפואי תקול. דגם הכונן VRFEM1037GBISSMA. בנוסף כתוב על המדבקה שעליו: Industrial grade, Raw Capacity 64GB (50GB usable), SLC NAND Flash רכשתי את הכונן במחיר סמלי (50 ש"ח), ואז גיליתי שקשה מאוד למצוא מתאם מפורמט זה ל-Sata רגיל (ב-Ebay לא היה קיים אפילו מתאם אחד). בסופו של דבר, מצאתי ב-Alibaba מוכר שהסכים למכור לי מתאם אחד (בדרך כלל הוא מוכר רק בכמויות). אתמול קיבלתי סוף סוף את המתאם בדואר. חיברתי את הכונן למתאם ואת המתאם למחשב, ניסיתי להעתיק קבצים ולקרוא קבצים והכל עובד חלק, אבל לא הרגשתי שיפור מהמהירות של הכונן הקשיח המכני (WD 640GB). הפעלתי את התוכנה Crystal Disk Mark וק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, נשים בצד את העניין הכספי (בין שני המוצרים האלה בלבד, ולא אני לא רוצה שרת NAS ייעודי כי אני לא מבין בזה וזה גם יותר יקר לי, כי אני מזמין את הכונן - זה שאבחר - מאמזון ארה"ב בסביבות ה - 1,000 ש"ח). יש לי במחשב בסביבות ה - 5/6 טרה של דברים ואני רוצה לגבות אותם (איבדתי כונן השבוע אז למדתי את הלקח על בשרי/קבציי). אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שאליו אעתיק את כל המסמכים, תמונות, מוזיקה, תוכניות וסרטים שיש לי ולאחר מכן לנתק אותו מהחשמל ופעם בחודש בערך לעדכן אותו בקבצים החדשים שיתווספו למחשב עם הזמן), הניתוק מהחשמל כדי לשמור עליו שיחזיק לי לאורך שנים רבות ולא ייהרס כתוצאה מבלאי שימוש. אז ככה - ראיתי את שני הכוננים שציינתי לעיל - אנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן עם 3 מחיצות. כל המחיצות ריקות ואני רוצה לאחד אותן כך שלא יהיהו מחיצות בכלל. יש לי WINDOWS 7 נכנסתי לניהול איכסון דיסקים, איך ממשיכים משם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח ישן של 160G שחובר למחשב חדש שקניתי. את המחשב קניתי עם 1TB קשיח וביקשתי מהחנות לחבר את הישן כדי שאני יוכל להעביר מימנו את הנתונים לחדש (לכונן החדש). כעת משהועברו הנתונים, הכונן הישן של ה- 160G מפורמט ואני לא עושה בו שימוש. אני רוצה להוציא אותו פיסית מהמחשב ולהעביר אותו למחשב אחר. הסיבה היא כי מידי פעם המחשב מישום מה מפעיל אותו ואני שומע אותו מתחיל לרוץ בתוך המחשב ועד שהוא לא מגיע למהירות שימוש שזה בערך 4 שניותם הכל נתקע לי!!! זה כאילו המחשב רוצה לבדוק שהוא עוד שם גם אם אני לא עושה בו שימוש או במקרים שאני פותח סייר ואיך שהוא הכונן הזה מופיע! החלק הקל הוא כמובן להוציא אותו פיסית מהמחשב, אבל איך אני מוחק כל תיעוד שלו מהמחשב כך שהווינדוס לא יחפש כל פעם את החו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן קשיח שיש לו "זיכרון מטמון " של 8 MB השאלה שלי אם אקנה קשיח נוסף עם מטמון כפול או יותר מזה איך תהיה הקומבינציה בעבודה של שניהם [בקשר למטמון של כל אחד מהם ומהירות הכתיבה/קריאה]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נניח שאני צורב DVD DUAL LAYER עם הצורב שלי שתומך בפורמט הזה. האם כדי לקרוא את הדיסק הצרוב אני צריך גם קורא מיוחד או שכל כונן DVD ידע לקרוא את זה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות מאוד קשה... חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים. עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M.. אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80גיגה מקסטור 7200 שמחולק ל 20 ו 56 גיגה הבעייה שאני מסמן את כל הקבצים למשל בהארדיסק של ה 20 הוא אומר לי שהם תופסים 14.5 גיגה (כן אני מסמן הכל והכונן ב NTFS והקלסטורים בגודל קטן והבעייה לא בגללם) אבל כאשר אני מסמן את הכונן הוא מראה לי שיש לי רק גיגה אחד פנוי לאן נעלמו 3 גיגה אחרים (נניח שיש לי שמונה מילאירד קבצים והלך חצי גיגה בגלל גודל הקלסטורים) יש לכם מושג? ד"א אותו דבר קורה גם במחיצה השנייה ד"א ניסיתי לתקן שגיאות ולעשות איחוי שני הפתרונות לא עזרו תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-