עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by IRONMAN153,

האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by ninja29,

יש ברשותי maxtor 1tr חיצוני אני רואה איתו סרטים PS3 הצלחתי לפרמט רק ל 500 gb בFAT32 אני רוצה לפרמט הכל לFAT32 אם יש אנשים שהצליחו או מכירים מדריכים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

האם אפשר לצרוב 2 דברים שונים עם 2 צורבים נפרדים באותו זמן?? נרו מאפשר מצב כזה? חוץ מ 2 צורבים ,כמובן ,צריך שיהיה משהו מיוחד במחשב? (הרבה RAM ,מעבד חזק או איזה כרטיס מיוחד)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, מותקנים לי במחשב שני צורבים: TEAC 52x24x52 LITEON 52x32x52 השאלה היא כזו: האם אני יכול לצרוב בו זמנית שני קבצים שונים? לדוגמה, בצורב אחד לצרוב סרט, ובזמן שהוא צורב, להכין דיסק מוזיקה ולהתחיל לצרוב אותו עםהצורב השני, עוד לפני שהראשון סיים. מקווה שאני ברור. תודה HF

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rikus,

משום מה בנרו הוא מראה לי שאין לי דיסק בפנים שאני יכול לצרוב 8152MB ושאני מכניס יש לו 4800MB או משהו, עכשיו שקניתי את הצורב (פיליפס 1668LI) הבנתי שיש לו מה שנקרא DUAL LAYER, וככה אפשר לצרוב ביותר מ-4.5 ג'יגה.. לא קיבלתי את החוברת עם הצורב ככה שאין לי שמץ, אני מחפש גם בגוגל..עדיין כלום.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. ואם לא-האם אפשר לעשות שימוש למוזיקה בדיסק DVD או רק בדיסק CD? שאלה אחרת-אני זוכר שכשצורבים יש אפשרות "לסגור" את הדיסק. האם זה קיים בכל התוכנות צריבה? תמליצו לי על תוכנה שמאפשרת צריבה כזאת כי אני מעדיף להוסיף שירים כל פעם

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. האם אפשר לצרוב עם צורב רגיל על דיסק DVD שהוא 4 ג'יגה.. הכוונה לא לצרוב סרטים אלה קבצים שונים..? בתודה manorking

10. השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by tavor21,

http://www.oversearch.net/products/dvdroffer.html אפשר אפילו לעשות הזמנה קבוצתית

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. כפי שכתוב בכותרת, האם כונן דיסקים רגיל (או DVD לצורך העניין) יצליח לקרוא מיני-דיסק?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח. יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר. בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי. יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. יש לי דיסק של מקסטור 120 ג'יגה. לאחרונה הוא משמיע תיקתוקים (כאילו הוא נכבה ושוב נדלק). הוא אמנם באחריות אבל השאלה היא אם מתקנים דברים כאלו או שפשוט מחליפים אותם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lyoko,

מחשב עם שני הארדיסקים, אחד 320, שני 250.. האם אפשרי RAID תוכנה דרך וינדוס?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  19. נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  21. מקווה שזה הפורום הנכון.. עכשיו ככה: אני מעוניין להעתיק את הווינדוס שלי (XP) להארד דיסק משנה כדי להעביר אותו למחשב אחר. כי אני לא הכי מסתדר עם הביוס =/ זאת אומרת שבמקום להתקין ווינדוס אני אשתמש באחד קיים ע"י העתקה, או כל דרך אחרת העיקר לא לעבור דרך הביוס. זה אפשרי? אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  23. יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. האם אפשרי לעשות RAID 0 עם שני הארדיסקים זהים בנפח אבל משני יצרנים שונים? תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים