עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by spirit,

בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by darkman,

שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. מישהו התנסה עם בקר ל-Firewire 800 1394b עם חיבור PCI Express ויכול לדווח אם הוא נתמך ב-Vista/Win7 64bit? מקריאה ברשת ממליצים על כרטיסים שמבוססים על צ'יפסט של TI XIO2213 אבל לא מצאתי אף כרטיס כזה שנמכר בארץ ולחנויות שהתקשרתי אין מושג על מה אני מדבר... יש לכם המלצות (מניסיון) על דגמים ספציפים לבקרים? חשובה לי המהירות של הבקר (עבור קורא כרטיסים). אלו הדגמים שמצאתי בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SE-PCIE-1394B&cart=126775120518525986〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-107&cart=126775120518525986〈=heb http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5150 דגם שמומלץ בחו"ל עם הצ'יפסט של TI: http://www.firewiredirect.com/product/347/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  5. שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. האמת שאני לא בטוח שיש דבר כזה, אבל בן דוד שלי מחפש כונן קשיח חיצוני (עם חיבור USB מינימום) שיכול לנגן מוזיקה ישר (בעזרת חיבור של רמקולים כמובן) ללא צורך במכשיר נוסף. הוא אמר לי שהוא ראה משהו כזה אבל לצערי לא הצלחתי למצוא. אז מה שאני צריך זה כונן קשיח של TB1 שיכול לנגן מוזיקה בעזרת רמקולים. אם יש דבר כזה אשמח לשמוע המלצות לגבי מוצרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. Started by ngc224,

לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by tomerlon,

הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by kibub,

היי ניסיתי היום לצרוב משחק ל XBOX עם IMGEBURN וקיבלתי שגיאה : ניסיתי דיסקים אחרים - אותה השגיאה ניסיתי קובץ אחר- אותה השגיאה ניסיתי לצרוב סתם קובץ DVD רגיל עם ASHAMPO וזה עובד טוב. ניסיתי לעשות LIGHTSCREEB וזה עובד טוב ניסיתי לצרוב CD וזה עובד טוב. אז את השגיאה אני מקבל רק בצריבת DL . האם הצורב משתמש באותו עיין לייזר לצריבת DL ולצריבת DVD רגיל? כי עם זה אותה עיין צורבת אז זה לא בעייה של הצורב כי אני מצליח לצרוב DVD רגיל והבעיה היא בDL.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. האם אתם מכירים משהו טוב וזול? כרגע אני חושב לקנות את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28763 האם הוא נראה לכם טוב? האם יש מוצר עדיף באותו סגנון ומחיר של עד 10$?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by wallace,

אז ככה, אמנם תקן ה-IDE חולף מהעולם, אך יצא ושמתי את ידי על לוח של מחשב נייד, התומך ב-IDE 2.5" בלבד. שאלתי היא האם יש כבל מאריך לIDE 2.5", בדומה למאריכים הידועים של 3.5", והיכן ניתן להשיג אחד כזה? (חיפוש ממושך בגוגל לא הניב יותר מדי תוצאות מעניינות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. היי לכולם התחלתי לקרא, בין היתר לא מעט פה באתר, אודות ענייני SATA ונוצר אצלי מעט הרבה בלגן שאודה לכם אם תועילו לעזור לי לסדר 1. SATA3Gb/s הוא חיבור (בעיקר?) מלוח האם למתקני איחסון 2. בצורתו הבסיסית, החיבור קבוע ופנימי ונדרש בנוסף חיבור של המתקן לספק כוח לשם קבלת חשמל. 3. יחסית לאחרונה יצא חיבור SATA6Gb/s שמהירותו תהה גדולה בהרבה (?) בינתיים אינו קיים ברוב הקשיחים וגם לא ברור הלוחות. כרגע, אם רוצים לחבר קשיח בעל חיבור SATA6Gb/s ללוח בעל חיבור SATA3Gb/s יצטרכו כנראה לשים לקשיח ג'מפר. אם להפך (קשיח SATA3Gb/s ללוח SATA6Gb/s ) כנראה שלא היות והחיבור יתמוך אחורה ללא בעיה (תקנות אותי אם אני טועה). תהיה: האם לבד ממהירות גבוהה יהיו לSATA6Gb/s יתרונות ותכונות נוספים? 4. ישנה אפשרו…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום, אני בוחן כרגע את ההשתלמות של אפיק רכישת מחשב יד שניה, ואת העלויות הנלוות. האם לדעתכם ניתן לרכוש מחשב מיד2, נניח ב500 ש"ח, לחבר אותו לחשמל ולהתחיל לעבוד כרגיל, או שאני צריך להחליף את הדיסק הקשיח (ב 250 ש"ח נוספים)? למה עלי לצפות בעבודה כזאת(עם הכונן המשומש)? מה עלי לבדוק בדיסק בעת הקניה(/אחריה)? מה יכול להשתבש בתסריט הרכישה המדובר (מבחינת הדיסק הקשיח)? איזו עוד שאלה הייתי צריך לשאול אתכם ולא שאלתי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני זקוק בבקשה להמצלה לכונן חיצוני USB עד סכום של 500 ש"ח ועדיפות למטה. חשבתי על 4 דגמים: 1- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4446&CatCode=405 2- http://www.speed4u.co.il/sg_product~WDH1U10000~45~69.htm 3 - http://www.getit.co.il/Prod/55384/728 4 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8885 מה אתם אומרים ? וד"א קראתי את סטיקי לא מצאתי שם תשובות... :-\ תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  18. שלום לכולם. לפני חודש בערך רכשתי HP SimpleSave Portable 320GB, עבד מעולה. בהתחלה בוודאות שהוא עבד לי דרך ה USB בפאנל הקידמי ( מפרט בצד ), אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד. נדלקת מנורה, אבל הוא לא עובד. ברגע שמחברים לחיבור האחורי זה פותר את הבעיה. אם מההתחלה זה לא היה ככה, בסדר. אבל בוודאות שבהתחלה זה עבד דרך הפאנל הקידמי, לא מצליח להבין מה השתבש |: תודה!

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. הבקשה מופיעה "בנושא" א. מה ההצע וביקוש ב. מה עדיף וטוב

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by roeesnir,

מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kilrah,

אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Sundayarak,

ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by omri09,

*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by pitter,

האם ההבדל בין WD1001FALS‎ ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.