אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת כונן SSD 128 הכונן צריך להיות מחנות IQPC אין סכום מוגבל לגביו תודה נ.ב - עלו בעקרון שני דגמים שראיתי שנראו לי מתאים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9652 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9242
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687&CatCode=405 חברה שלי מחפשת הארד דיסק חיצוני. השימושים שלו הם בעיקר אחסון של דברים. הוא לא אמור להיות מחובר למחשב 24/7. כבר כמעט ננעלנו על ה MY BOOK של WD, עד שראינו עכשיו את הכונן הזה ב 100 שקל פחות. יש למוצר 3 שנות אחריות במעבדות אייבורי. את הסיפורים עליהם שומעים מפה ועד אילת. השאלה היא, אם המוצר יידפק במהלך ה 3 שנים האלה, יש סיכוי שהם לא יחליפו אותו? הדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות כשאני חושב על זה הוא להחליף אותו באחד אחר שעבר תיקון. מה אתם אומרים? כדאי ללכת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת להכי טובה לבדיקת תקינות של כונן קשיח? כזו שאפשר לסמוך על התוצאות שלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באחד השרתים שלנו בטכניון, התקלקל אחד הכוננים במערך הרייד (הכולל חמישה כוננים אם איני טועה ומטעה). הכונן הוא מסוג UltraStar ddys-t36950 של IBM בממשק SCSI במהירות 10000RPM. (בנפח של 36GB) חברת החומרה שהמעבדה שלנו עובדת איתה הודיעה שהיא לא מסוגלת לספק כונן דומה אלא רק כונן מתקדם יותר במהירות של 15000RPM. האם תהיה בעיה לחבר כונן מהיר יותר למערך הרייד?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מדגם ABIT IP35 Pro, לפי מה שראיתי, יש לו SATA2. יש לי HD של סמסונג 650 גיגה שמקפיץ הודעות על כך שאינו תקין ויש להחליפו. ההודעות קופצות גם ב WIN8 וגם בתוכנה HD TUNE. חשבתי לקנות HD בנפח של 2 טרה. שני הדגמים שעלו על הפרק הם: Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX או Seagate Barracuda Green 2000GB ST2000DL003 ראיתי ששניהם עם SATA3, האם צפויה בעיה לחבר אותם? זה הולך להיות הכונן הראשי של המחשב, כמובן שאחלק אותו למחיצות. בהנחה שללוח אם אכן יש רק SATA2, האם יש טעם להשקיע בכוננים מהירים יותר? שאלה אחרונה, יש לי אפשרות לקנות את הכוננים בארה"ב ושמישהו יביא לי אותם לארץ, ח.י. אומרים שלא יתנו אחריות על הכונן של סיגייט שלא נקנה בארץ. מישהו יודע מה המצב לגבי …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין NTFS לFAT 32 מכיוון שאני מפרט את הכוננים שלי כל חצי שנה ויש לי אפשרויות של זה וזה ואני לא יודע מה עדיף? וכמובן, למה? תודה מראש, אפק!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי 2 צורבי DVD, ופתאום הבוקר שניהם מסרבים לזהות דיסקי CDRW בתור רב פעמיים ולא נותנים למחוק אותם. לא התוכנה של הWINDOWS ולא NERO. הכוננים תקינים לחלוטין, צורבים וקוראים את כל סוגי הדיסקים אבל לא מזהים CDRW, כאמור. מישהו מכיר את הבעיה הזו? עריכה: הסרת הכוננים ממנהל ההתקנים והפעלה מחדש לא עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אגיד כי עזרתם לי באחרונה הרבה.. אז תודה ועכשיו לשאלה... החלטתי שאני הולך על SSD. ההתלבטות שלי היא עם איזה דיסק ללכת.. מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הדיסק של אינטל (120 ג'יגה), מצד שני אני קורא כי הדיסקים האחרים, ביניהם של Kingston (128 ג'יגה) עדיף.. אני קצת מבולבל. מדובר בדיסק ובקניה יקרה גם ככה (אני קונה מחשב שלם), ולכן אני מעדיף לחשוב טוב ורוצה לעשות החלטה נכונה. אשמח לעזרתכם בשיקולים הבאים: 1) מהירות הפעולה של הדיסק.. 2) האמינות שלו. שאלה שניה, כפי שאמרתי - אני קונה מחשב. אני לא לגמרי בטוח אם זה המקום, אבל אני לא יודע היכן לבצע את הקניה.. מצד אחד יש חנויות זולות יותר מאחרות - אך מצד שני אני שומע סיפורי זוועה לגבי העבודה מולם לאחר הקניה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר HDD מאוד ישן למחשב שלי. אבל בגלל שכל היציאות ה-SATA3 שלי תפוסות (צורב, הארדדיסק), אני רוצה להשתמש דווקא ב-SATA1. למה? כי יש לי לוח של ASUS דגם H67, ויכול להיות שהיציאות הללו תקולות. אפשר בבקשה הסבר למציאה של היציאה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם הארדיסק IDE. עד עכשיו היה לי עוד הארדיסק באותו הנפח (IDE), וכל 3 חודשים הייתי מחבר אותו כSLAVE ומעביר את כל המידע הנחוץ לי. היום דיסק הגיבוי שבק חיים. אני קונה מחשב חדש עם SATA II ( טרהבייט אחד). וגם לו אני צריך גיבוי. האם יש לי פתרון זול כלשהו שלא יעלה על מחירו של הארדיסק 1TB (כ 275 ש"ח), שיוכל לגבות לי גם מידע מה SATA2 וגם מהחמחשב הישן של הIDE? הבנתי גם שלSATA אין SLAVE/MASTER, אז איך מתרחש שם הגיבוי? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב היה דולק , עזבתי אותו בערך לשעה וחזרתי המחשב נפתח עם השגיאה שבכותרת . מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32bit ולאחרונה ראיתי שישנם התקני usb שהיא לא מצליחה לזהות,כגון: sansa disk on key וכמו כן קורא זיכרונות שרכשתי לפני כמה ימים, לפי מה שהבנתי פה בפורום אין תמיכה ל disk on key Micro של sansa (נראה מוזר שחברה כה ידועה לא נתמכת בויסטה ) וגם קורא הזיכרון לא מזוהה שב XP הוא מזדהה תוך שנייה. יש פיתרון מלבד לחזור ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, התקנתי כונן SSD בנוסף לכונן HDD במערכת שלי דגם סמסונג EVO 250G. אחרי התקנה של מ'ע הפעלה (WIN7), אני לא רואה את הכונן HDD שאני נכנס "למחשב שלי". מופיע לי רק כונן C בקיבולת של כונן הSSD, אבל שאני לוחץ מאפיינים ולוחץ בלשונית חומרה, אני רואה את שני הכוננים. גם כשאני נכנס לביוס, המערכת מזהה לי את שני הכוננים, אבל בפועל לאחר שאני מעלה את מ'ע ההפעלה אני רואה רק את כוננן הSSD. אם המערכת מזהה את שני הכוננים, למה אני רואה רק אחד שאני נכנס "למחשב שלי"? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-