אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אם לא איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ??? יש מאוורר ג'נרי שמקרר(אם בכלל) עליו ישירות האם החיישן שלו אמין?כמה הסטייה שלו? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כי זה נראה לי דיי גבוה אולי זה בגלל שיש לי שתי הארדיסיקם אחד מתחת לשני ואחד "חונק" את השני? ההארדיסקים במפרט מישהו יודע של איזה מהם החיישן? הwd מעל הseagate
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעשור האחרון השאלה עלתה שוב ושוב. בעקבות שיפור עצום בביצועי המעבדים והמעבר לריבוי ליבות (והמערכת בכלל) ומכיוון שגורם ההרדיסק כצוואר בקבוק הולך ומחמיר משנה לשנה. עולה השאלה, האם כתיבה וקריאה ל/מכונן מכווץ תחסוך זמן המתנה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אבי שוקל לשקול dvd , הוא הבחין בנגנים שקוראים divx ( ככה העבודה שלי קלה יותר , לא צריך להמיר ) אך רוב הסרטים שאני מוריד מקודדים בxvid . בנתונים הטכנים של הdvd רשום שהוא תומך בMpeg4 , זה כולל גם את הxvid ? בנוסף , האם גם הוא תומך בסרטים המקודדים בac3 ? dvd הוא DI510 metz .
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות אותו במחיר כזה למחשב החדש שלי? הוא צורב DVD נכון?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל יש לי MAXTOR 40 GB 7200 + WD 60 GB 7200 אחד אצלי כשנה, השני כחצי שנה. ויש לי עסקה להחליף את שניהם תמורת אחד גדול של 120 GB עם אני אוסיף 250 ש"ח שווה או לא?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כותרת ואני לא מדבר על מקרים שנשאר 100 MB פנויים בואו ניקח לדוגמא HD של 80 ג'יגה ושל 20 ג'יגה, בשניהם יש 17 ג'יגה בשימוש והם עובדים על אותה מערכת מחשב יהיה הבדל במהירות בין שני המקרים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם עם חיבורי SATA. אני שוקל לקנות HD נוסף אבל SATA2 (פשוט משיקולי מחיר). האם HD SATA2 יתמוך בחיבור SATA רגיל. האם יש השפעה על הביצועים של ה-HD?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בחלק מהמארזים יש אפשרות לקבע את ה HDD בעזרת ברגים במצב אנכי ולא אופקי כמקובל. האם זה לא עלול לפגוע באורך החיים והתפקוד?או שהם מיועדים גם למצב אנכי ולא רק אופקי. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LIGHTSCRIBE, זה ממה שהבנתי ציור על הצד ההפוך של הדיסק, במקרה יש לי צורב LS. אני מפחד להרוס אותו.. הוא צריך דיסקים משלו או שאני יכול לעשות LS על כל דיסק, שיש עליו ציורים ולוגואים של החברה. תודה על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-