עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by idanohh,

קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by kalda01,

האם יש סיבה לא לרכוש את הכונן הזה? 5 שנים אחריות ומחיר בהחלט סביר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by omerbar,

אהלן חברים, רציתי לדעת איזה כונני SSD טובים יש היום במחיר של עד 500 שקלים להחליף את הכונן boot שיש לי עכשיו(הוא גם ssd פשוט הוא התמלא מהר מאוד כי הוא רק 120gb), אני ישאיר את הכונן עצמו למטרות אחסון אבל אני צריך משהו גדול יותר. הלוח אם שלי הוא זה: כאן אין לי בעיה להזמין מחו"ל.. חשבתי על הכונן הבא: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147593 אני מחפש בעיקר ביצועים אבל עדיף שהוא יגיע עם לפחות 240+ gb נ.ב אני מעדיף M.2 כי כרגע הכונן boot שלי הוא SATA רגיל והסלוט של הM.2 בלוח האם יושב בודד וריק... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by 00Amir,

אני מחפש כונן 1T אשר ישמש לגיבוי בעיקר. ראיתי שהסמסונג F3 מומלץ , לא הצלחתי להבין למה הוא מומלץ.. לא הבנתי למה בסטיקי יש רק כונני סמסונג.. האם יש כונן יותר איכותי מה Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - ב 455ש"ח מה רע? תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by tenana,

רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. מה אתם אומרים הדיסק קשיח הלך?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by slowdive,

הי, לפני כמה ימים שאלתי בנוגע להרד דיסק 160GB אמין עם דגש על זה שיהיה כמה שיותר שקט. הוצע לי לבדוק סיגייט וסמסונג.רק שבמקום בו אני קונה אין סמסונג וחבר אמר לי ש"סיגייט זה דראעק" לי יש WD 160 והוא יחסית רועש. אז אופציה נוספת בחנות היא MAXTOR,איך הוא?ומה דעתכם על מה שנאמר על סיגייט ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  11. אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ואם לא-האם אפשר לעשות שימוש למוזיקה בדיסק DVD או רק בדיסק CD? שאלה אחרת-אני זוכר שכשצורבים יש אפשרות "לסגור" את הדיסק. האם זה קיים בכל התוכנות צריבה? תמליצו לי על תוכנה שמאפשרת צריבה כזאת כי אני מעדיף להוסיף שירים כל פעם

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by eegg,

ראיתי את הצורב הזה הוא מתחבר לחיבור sata נכון ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח abit ib9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16468

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. במה הוא שונה מהשאר? כי שמתי לב שאחד כזה של 80gb עולה בדיוק כמו אחד של Maxtor בלי ה 8mb buffer? אז מה הבאפר נותן בדיוק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by diablo4u,

תקציב - ראיתי שהמחירים נעים בין 650 ל750.. אין לי בעיה עם זה.. הממ אני מתלבט בין sata לide... כרגע לפי מה שראיתי הכי משתלם לי לקחת את ה200 ג'יגה של wd 8mb catch 7200... ב690 שקל מפנדה ורק בגלל שיש לזה 3 שנים אחריות... אין כזה הבדל בין סאטא לרגיל נכון? תייעצו לי כאן על כונן אחר או שתגידו לי שזה מתאים...

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by iSolt,

הדגמים לא זהים Toshiba 5TB מה ההבדלים בינהם? PH3500U PX3010E http://www.amazon.it/Toshiba-PX3010E-1HQ0-HardDisk/dp/B00U7AB6ME/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1441340688&sr=1-1&keywords=PX3010E http://www.amazon.com/gp/product/B00OP2PKH2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by משה א.,

אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שלום לכולם. יש בירשותי את הלוח הנל: GA-Z77X-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov וכונן SSD של סמסונג 120GB. כשה אני מנסה להתקין את התוכנה intel rapid start technology. אני מקבל הודעה: minimum requirements בדקתי בלוח ואכן הכונן עובד על ACHI והIRST על מצב פעיל. יש למישו רעיו כי לי כבר נישבר......

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by x-dude,

רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום נניח שאני צורב DVD DUAL LAYER עם הצורב שלי שתומך בפורמט הזה. האם כדי לקרוא את הדיסק הצרוב אני צריך גם קורא מיוחד או שכל כונן DVD ידע לקרוא את זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס זיכרון PCMCIA שאני מעוניין לשכפל משהו ניסה לעשות את זה והצליח? קראתי בהרבה אתרים בחו"ל שזה לא אפשרי ובאיביי מצאתי מתאמים לזה אבל הם עולים הרבה כסף ואני לא בטוח שהם יעזרו לי בכל מקרה אני מנסה להשיג מחשב נייד עם חיבור כזה תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by davidpc,

שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים