אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לאחר חיפוש בפורום וגם מנסיון אישי, התופעה די מוכרת, צרצורים כאשר כותב/קורא... הדיסק שלי - (HITACHI 1 TERA) בן 4 שנים ובשנה האחרונה התחיל לצרצר, לפני כן עבד שקט. ראיתי פתרונות של תושבות גומי,קופסה מספוג מבודד ורעיונות של דיסק תלוי על גומיות. אני לא מעוניין לקנות מוצר שכזה כרגע, מעדיף לאלתר משהו טוב ואיכותי, האם למישהו יש רעיון? וכמה זמן דיסק מצרצר יכול להמשיך לעבוד? יש לי רק סרטים עליו, לא משהו אשר דורש גיבוי. רק מעוניין להשקיט כמה שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של HITACHI (160GB) הרכבתי אותו אבל אני לא מצליח לגרום לכך שהוא יעבוד... ההרד דיסק עצמו פועל אבל אני לא יכול לשים עליו מחיצה כדי לעבוד איתו. הווינדוס מזהה אותו כמו שאפשר לראות בתמונה אבל בMANAGE ובPartitionMagic אני לא רואה אותו. מה אני אמור לעשות כדי להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp כרגע יש לי כונן SSD Crucial M4 128GB שמחובר ל SATA 6Gb/s (היחיד שיש בלוח האם). אני מעוניין לקנות SSD נוסף, כנראה Samsung Evo 850 ולחבר אותו ל SATA 3Gb/s, השאלה שלי אם זה יהווה צוואר בקבוק משמעותי או שההשפעה תהיה זניחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רוצה לחבר כונן חיצוני SSD ללפטופ עם חלונות 7 פרו (בבקשה אל תשפטו אותי ;-)). רציתי לקנות את הכונן הזה - אבל - כתוב שהוא מיועד לחלונות 8 ומעלה. האם זה יעבוד עם חלונות 7? (בתקווה שכן, לא רוצה להתעסק עם כונן קשיח או דיסק און-קיי שעובד ל-א-ט :-()
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי סטרימר מבית xtreamer דגם SideWinder הנפוץ. בתוך הסטרימר יש מקום להתקנת כונן קשיח של 2.5": http://xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx[ אני מתכנן לקנות את הכונן הבא: Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS מבית סיגייט.http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD השאלה שלי היא האם עלולות להתעורר בעיות תאימות כל שהן בין הכונן לסטרימר? למשל תאימות בממשק SATA או בקיבולת מקסימלית (500GB)? או דברים אחרים שאני לא יודע? בנוסף אני מתכנן לקנות מארז חיצוני לכונן אליו אני אטען את הכונן במיקרים שאני אצטרך ארד דיסק נייד. המארז הוא כולל חיבור ESATA: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kamazo-2-esata.html ושוב אותה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני שוקל בזמן האחרון לקנות הרד חיצוני שיהווה תחליף ל DOK 16GB שיש לי עכשיו. עקרונית מחפש הרד דיסק קטן מימדים עם חיבור USB 2 ללא צורך בספק כוח חיצוני אחר. אשמח אם יהיו תוספות כמו נוריות חיווי על הפעלה וכו. מעוניין בקיבולת של לפחות 160GB ומעלה. לגבי האחריות אשמח על דגם שיהיה לו כמה שיותר אחריות (בכל זאת הרד דיסק מכני ויכול להתקלקל). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. שאלה אולי קצת לא קשורה: האם אפשר כמו DOK להתקין תוכנות PORTABLE שיעלו אוטמטית כמו שהייתי משתמש עד כו עם ה DOK ? השתמשתי עד כו בתוכנה PortableApps אם מישהו, האם הדבר אפשרי ? או צריך הרד דיסק מיוחד בשביל זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232272.0, קניתי אתמול את המחשב כולו, והיום התקנתי WINXP ו-SP2. עכשיו, ידוע לי ש-SP1 לא תומך ביותר מבערך 130 ג'יגה בדיסק קשיח, אבל עכשיו כשהתקנתי גם SP2, ה-200 ג'יגה האבודים לא אמורים להופיע? זה לא שאני צריך את המקום לעכשיו, אבל בכל זאת, קצת מבאס לשלם על 320 ג'יגה ולקבל "רק" 130... בקיצור, איך גורמים למקום להופיע?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS) אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-