אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש לפאטופ MSI בן כמה שנים ובו דיסק Fujitsu MHV2060AT. הדיסק נכשל בתוכנת הבדיקה של החברה ("Fujitsu HD Diagnostic Tool") וגם בתוכנות אחרות כגון SeaTools של סיגייט ו-SmartMonTools. האחרונה מציגה מידע רב, אבל השורות הבאות נראות לי כיותר משמעותיות: Self-test execution status: ( 137) The previous self-test completed having a test element that failed and the device is suspected of having handling damage. ............................................................................................. Vendor Specific SMART Attributes with Thresholds: ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE 1 Raw_Read_Erro…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק ישמש לגיבויים של חומר שקיים על המחשב שלי (מסמכים , סרטים, מוזיקה ומשחקים). אני מתכוון לנייד אותו מעט מאוד ממקום למקום (אם בכלל). רוב התכנים יגובו מהמחשב שלי. לכן לא איכפת לי שהוא יהיה יחסית גדול פיזית. הנפח צריך להיות 500-1000 ג'יגה. עברתי על הודעות בפורום בנושא זה, אולם לא הצלחתי להגיע להחלטה מה הכי מומלץ לי מבחינת יחסי עלות-תועלת? מה עדיף מבחינת אחריות? איזה חברות נחשבות אמינות? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי מדיסקים רועשים - יש לי סיגייט שעושה רעש בזמן SEEK שאני שומע מהחדר השני. אני פריק של שקט והחלום שלי SSD . האם הכונן שמצאתי ב איביי הוא טוב ? אני מחפש עקרונית SSD הכי זול שאפשר שהוויסטה תשב עליו וכל שאר הקבצים ישבו על כונן 1 טרה. זה המוצר - ADATA SOLID STATE HARD-DRIVE SATA II 32GB 32 G SSD HDD http://cgi.ebay.com/ADATA-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-SATA-II-32GB-32-G-SSD-HDD_W0QQitemZ350183344227QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item350183344227&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקחת הארדיסק חיצוני למחשב נייד (לחבר אותו דרך כבל USB או מארז יעודי) 1. מה הבדלים ב HD בין 3.5 ל 2.5 (חוץ מגודל פיזי ומשקל)? 2. ביצועים? בין השאר האם שני הסוגים מספיקים כדי להיות הארדיסק ראשי עבור מערכת הפעלה? האם חיבור ה-USB יספק כדי להחזיק אותו כראוי? אם ה-USB מהווה מגבלה אבל מספיק למטרה זו, אז האם מיותר לקחת הארדיסק חזק יותר (כנראה ה-3.5) כי במילא לא אנצל את יכולות שלו? 3. צריכת חשמל? (ב2.5 הבנתי שאפשר למשוך מתח מUSB) 4. מה לגבי עמידות שונה שלהם לצורך ניידות? (האם ה 2.5 שבד"כ נמצא בנייד יותר עמיד?) 5. מה הבדלים במחירים לאותו גודל? 6. האם נכון שאין HD 2.5 עם באפר של יותר 2 MB? בתודה מראש, טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב התלונן שאין לו מספיק מקום במחיצה של המערכת הפעלה (15GB עד עכשיו) אז עשיתי חלוקה מחדש לשתי המחיצות בכונן (C ו-D). אישרתי לו לעשות ריבוט ולהתחיל את הפעולה. הוא נתקע באמצע במשך המון זמן ונאלצתי לעשות ריסט. עכשיו המחשב עלה לי כרגיל אבל המחיצה D נעלמה לא כלא הייתה והמחיצה C עדיין על 15GB. כל ההרד דיסק שלי עכשיו הוא כאילו 15GB במקום 40GB. במחשב שלי כלל לא מופיעה המחיצה D. פתחתי את הPartitionMagic ושם קיימת מחיצה C ועוד מחיצה ללא אות וללא סימנים מזהים ושהגודל שלה 23GB (משלים בקירוב ל40GB) ואין עליה סימנים של כמה מלא וכמה לא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם מיושן של DDR 1 וIDE וכו'. אח שלי רוצה לשדרג את הכונן הקשיח, וחשבתי לקנות פשוט כונן 500 SATA 2 עם מתאם IDE, כי כונן IDE באותו נפח עולה הרבה יותר. התקשרתי לחברה שמוכרת והם אומרים שאין בעיה של תאימות לאחור, אבל המתאמים עצמם שורפים את הכוננים. האם יש אמת בדבר? ראיתי 2 סוגים שונים של מתאמי SATA-IDE, אחד מהם מתחבר דרך הIDE לSATA והשני מתחבר לחריץ PCI במחשב. בהנחה שאין אמת בדבר, מה יותר כדאי? והאם באמת כדאי לי לא להתעסק עם זה ופשוט להוציא יותר על SATA? תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו: פרמוט ידני ביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרת ביטול page file העברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגיל ועוד הרבה פעולות.... מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה? קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולות ודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה? קניתי CRUCIAL M4 והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. הדגם הוא WD 2500KS00MJB0. ההארדיסק מגיע תוך כמה שעות לטמפ' של 42 מעלות ופולט לא מעט רעש. עפ"י HDTUNE, אופציית AAM מופעלת. מה הייתם מייעצים לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאמינו או לא. וידאתי את העיניין. אני מכניס דיסק נקי לצריבה, מוציא אותו, יש לו שריטה בסוף הדיסק. בדקתי כמה דיסקים, הוצאתי דיסק מחבילה אחרת, וואלה, אותה שריטה, באותו מקום. איך דבר כזה יכול לקרוא ??? הרצתי בדיקות, הצורב שלי מראה פתאום כמות שגיאות גבוהה מהרגיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להוציא אותו מתי שהמחשב פועל ? כמובן שהוא על SLAVE.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מתחיל לקרוס להיות קטוע ועוד דברים משונים ומאז ומתמיד הוא שורק בצליל מאוד גבוהה ומעצבן! עכשיו פירמטתי לפני פחות מחודש לכן אין סיבה שזה יהיה הסיבות לקריסות.... אני צריך דרך לקבוע אם באמת ההרד דיסק מתחיל את דרכו האחרונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הצורבים מסוגלים לכתוב על 100 דקות דיסק?? ואני מתכוון לדגמים של הX48 והX52? זה שיקול מאוד רציני בקניית הצורב. אהה ועוד שאלה האם הצורבים מסוגלים לכתוב גם דיסקים מוגנים ולעבוד עם תוכנת CLONE CD ? גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Westren Digital WD2500KS 250GB Westren Digital WD2500JS 250GB Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום שלוש לוח אם של award וכנראה צריך לעדכן את הביוס בשביל שיקרא את הדיסק קשיח! רציתי לשאול אם אולי יש דרך אחרת? או אם למישהו יש חבילת עדכונים ואני יברר בדיוק את המפרט, תודה מאוד אם תעזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת הזו, גירסת: SpeedFan 4.31 בבדיקת איכות/מצב הדיסקים הקשיחים שלי, אני מקבל,בכול דיסק, הערה,שאני לא מבין: מצורפים כאן הלינקים לתוצאות: ---- כאן הערה אזהרה שקשורה לבעיה ב- Power On Hours Count (על HD זה מותקנת מערכת ההפעלה שלי). Attribute Current Raw Overall ----------------------------------------------------- Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 208 4591 Good Start/Stop Count 99 1037 Normal Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 64 26799 Watch limits (Warning: Power On Hours Count is below the average 82-100). Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להיעזר בכם, איזה כונן קשיח הכי טוב שיש ל-500 ג'יגה?? (אמור לעלות בערך 250-300) ואיזה צורב הכי טוב עד ל-150 ש"ח??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בנושא , וכן - עיינתי בלינקיה ובכל זאת חשתי צורך לפתוח דיון עזרה. אני ממש צריך משהו נורמלי , שיהיה שקט יחסית (לא פריק של שקט) ויהיה מהירות סבירה . הוא נועד בעיקר כדי לשמור סרטים גדולים (10GB בערך ) וזהו. כמו כן אני ממש לא רוצה לזרוק הרבה כסף על זה ולכן אבקש את הכונן שייתן תמורה טובה ובמחיר המשתלם ביותר. ממש תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-