עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אתמול קניתי מKSP פלופי (שחור ;D), וכשבאתי הבייתה שמתי לב שמהצד התחתון שלו הוא חשוף לגמרי, זאת אומרת, אין לו "מכסה", רואים את כל הלוחות בפנים והחלקים האלקטרוניים, בכל שאר הפלופים במחשבים שלי יש "כיסויים" משני הצדדים.... זה אמור להיות ככה ? אני מפחד שזה ישפיע על כמות הרעש המופקת גם......

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה עושים? הצורב דיי חדש...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by potassium,

שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by epichorus,

שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roi007,

צריך כונן גיבוי נייד בנפח של 2T עם חיבור usb3 כמובן, הכונן צפוי להיות בעיקר בבית ולכן לא לא חובה שיהיה מאוד קטן. עדיפות למהירות קריאה כתיבה גבוהה, תקציב של 500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sting,

האם זה כדאי ? האם זה שווה את הכסף ? האם זה מחזיק מעמד ? נ.ב המליצו לי על זה אחרי שקרעתי כמה פעמים את הכבל נתונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ymac,

https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lyor,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. חברת Phison העניקה לנו הצצה לדור הבא של בקרי ה-SSD שלה, עם ביצועים שנשמעים דמיוניים כמעט לכתבה

13. Started by Hasamba,

יש לי P3-450 ואני רוצה להוסיף HD 80GB 100ATA, בעל חנות אמר לי שמשום מה זה לא יתאים. יעבוד או לא? תודה יניב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lgmtk,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם מיושן של DDR 1 וIDE וכו'. אח שלי רוצה לשדרג את הכונן הקשיח, וחשבתי לקנות פשוט כונן 500 SATA 2 עם מתאם IDE, כי כונן IDE באותו נפח עולה הרבה יותר. התקשרתי לחברה שמוכרת והם אומרים שאין בעיה של תאימות לאחור, אבל המתאמים עצמם שורפים את הכוננים. האם יש אמת בדבר? ראיתי 2 סוגים שונים של מתאמי SATA-IDE, אחד מהם מתחבר דרך הIDE לSATA והשני מתחבר לחריץ PCI במחשב. בהנחה שאין אמת בדבר, מה יותר כדאי? והאם באמת כדאי לי לא להתעסק עם זה ופשוט להוציא יותר על SATA? תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 114508534,

שלום התקנתי שני כונני SATA, שניהם בידיוק אותו הדבר או דגם ואותו גודל, היו קודם מחוברים ב RAID , אחרי ההתקנה הופיעו שני הכוננים במחשב שלי ופתאום שמתי לב שאחד נעלם, בביוס שניהם מופיעים במנהל התקנים שניהם מופיעים. אז מה הבעיה ולמה אחד נעלם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, צהריים טובים.. קודם כל אני רוצה לציין שחפשתי בפורום (וגם מחוץ לו) לפני שהעלתי את הנושא ואני פשוט לא מצליח לפתור את זה. אז ככה: לוח אם של ASUS - P5K שעליו מובנה בקר RAID JMICRON 363 כוננים קשיחים כמו שכתבתי בנושא: 4 ST3500320AS X מערכת הפעלה: WIN XP X64 עכשיו לבעיה.. חברתי את כל הכוננים הקשיחים ללוח - 3 לחבורי SATA רגילים ואחד (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) לחיבור שעל פי ההוראות של הלוח שייך לבקר כמובן שהתקנתי את הדריברים של הבקר ואת התוכנה שלו והבעיה היא שהבקר פשוט מזהה רק את הדיסק שמוחבר לבקר עצמו.. אין בזה הגיון משום שיש רק חיבור SATA אחד לבקר והרי ש - RAID מורכב משתי דיסקים ומעלה אז ברור שפספסתי פה משהו השאלה מה ?!.. לא אכפת לי כבר לבנות מערך מדיסקים קיימים כך שה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by haranza,

שלום, אני מחפש לקנות SSD בנפח 250GB, התקציב הוא 400, אפשר למתוח עד 500 אם זה ממש יצדיק את ההפרש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by atomic rooster,

היי. הדגם הוא WD 2500KS00MJB0. ההארדיסק מגיע תוך כמה שעות לטמפ' של 42 מעלות ופולט לא מעט רעש. עפ"י HDTUNE, אופציית AAM מופעלת. מה הייתם מייעצים לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tiger2014,

האם הוא מספיק בשביל להתקין עליו ווינדוס 7 64 ביט עם תוכנות? אם אני מתקין עליו נגיד את הווינדוס ב SSD ושם את שאר המשחקים על כונן רגיל 3.5 זה עדיין יטען משחקים מהר? כמה מקום נשאר בכונן לאחר התקנת וווינדוס 7 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EnterOC,

היי, עשיתי היום מערך של 2 ארד דיסקים בRAID1 כדי לאחסן במערך הזה את כל החומר החשוב כמו תמונות ומסמכים. אם איזה תוכנה אני יכול להצפין את המידע בארד דיסק ? ז"א שיבקש ממני כל פעם שם משתמש וסיסמא כשאני מנסה לגשת לדיסק (משהו כמו התוכנה שבאה עם כונני WD הSMARTWAVE ) חשוב גם שזה יפעל גם אם מערכת ההפעלה נופלת (לא תוכנה שמותקנת על הוינדוס ואז אם הוינדוס נופל איאפשר לגשת לארד דיסק) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים