אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה מוכרים בארץ nas 8 bay שתומך ב-2tb ל bay אחד? בלי הרדיסקים...ושיתמוך במערכת הפעלה / קבצים של mac os x מישהו יכול לתת לי המלצות אולי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה טוב יותר לדעתכם? הסיגייט הבא טוב יותר מהבחינה הזו שיש לו חיבור USB 3 חוץ מזה הם אמורים להיות אותו דבר. העניין שWD אמורים להיות כביכול "טובים יותר". מה דעתכם? דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Desktop STBV2000200 נפח 2TB חיבור USB 3.0/USB 2.0 מול דיסק קשיח חיצוני WD דגם Elements Desktop נפח 2TB חיבור USB 2.0
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול יצא לי להעיף מבט על כמה מדיות,היה לי בסך 50 ש"ח. חיפשתי מדיות DVD-R (עשיריה) ,קניתי 10 יחידות של RITEK (מדיות מצויינות), בקיצור נשאר לי עוד קצת כסף,חשבתי.. מה לקנות,עד שראיתי מדיות של חברה בשם City Disc ,מסוג CD-R80.. מעולם לא שמעתי על CD-R80! מה זה? בכל מקרה קניתי את המדיות ב 20 ש"ח,המחיר שלהם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין.. מופיעה לי שגיאה disk boot failure insert system disk and press enter חשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA) ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINI מסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation) כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש.. ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה! ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין : 1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR. 2.הוחלף כבל SAT…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הכונן החיצוני הזה: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 הוא במחיר ממש טוב ... יש למישהו אותו או רשמים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כחודשיים 4 כוננים חיצוניים של 8 ג'יגה כל אחד (של חברת WD). ברשותי מחשב נייד שמחובר לחשמל קבוע. כל הכוננים מחוברים למפצל USB מקצועי של חברת TP-LINK (מפצל עם 7 יציאות USB) בנוסף ל-4 הכוננים שרכשתי יש עוד כונן של 4 ג'יגה שרכשתי מזמן והוא מחובר גם למפצל. רק 2-3 כוננים מתוך ה-4 שרכשתי, מתנתקים ומתחברים מידי פעם מבלי שנגעו בהם. הכונן של 4 ג'יגה הוא בסדר לא מתנתק בכלל על אף שהוא מחובר לאותו מפצל שאליו מחוברים שאר הכוננים. כשאני אומר שהם מתנתקים ומתחברים, הכוונה היא שכל פעם נפתח במחשב החלון של הכונן שנותק והתחבר ואז סוגר אותו. זה קורה ל-2-3 כוננים. בבוקר כשאני חוזר למחשב אחרי לילה שלא נגעתי בו, אני רואה 2-3 כוננים שהחלו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי צמד מאיצי אחסון וכונן SSD עבור עולם שרתי המידע שטרפו את הקלפים עם הביצועים - נראה שבאינטל מתפנים להשלמת הכנתו של הדגם שעתיד להיקרא 900p לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליחה למחוק את תיקיית הגיבוי של הכונן ע"י DELETE , היא בעלת נפח גדול מדי.. האם ישנה עוד דרך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מדיסקים רועשים - יש לי סיגייט שעושה רעש בזמן SEEK שאני שומע מהחדר השני. אני פריק של שקט והחלום שלי SSD . האם הכונן שמצאתי ב איביי הוא טוב ? אני מחפש עקרונית SSD הכי זול שאפשר שהוויסטה תשב עליו וכל שאר הקבצים ישבו על כונן 1 טרה. זה המוצר - ADATA SOLID STATE HARD-DRIVE SATA II 32GB 32 G SSD HDD http://cgi.ebay.com/ADATA-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-SATA-II-32GB-32-G-SSD-HDD_W0QQitemZ350183344227QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item350183344227&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי. סוני ו NEC ביחד, כמו טושיבה וסמסונג, אל.גי. והיטאצי, בנקיו ופיליפס. למה "קנו"? 55% אחוז לסוני, 45% ל NEC. מי בעל הבית? http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2006/02/27/afx2554631.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ה SSD החדש של אינטל - Intel SSD 670p - מומלץ ? https://www.pcmag.com/reviews/intel-ssd-670p האם אני יכול להתקין אותו בלוח אם הזה של אסוס ? B150M-PLUS תודה מראש למשיבים E10941_B150M-PLUS_UM_web_only.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי אתמול דיסק קשיח חדש Seagate ST3500320AS התקנתי אותו על מחשב שעליו מותקנת ויסטה, ופירמטתי אותו. לאחר מכן הסרתי אותו והתקנתי אותו במחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP (התקנה נקייה). ההתקנה זיהתה את הכונן עשיתי פירמוט מהיר (מכיוון שהוא כבר היה מפורמט) והתקנתי את הקבצים הראשוניים. לאחר מכן המחשב אותחל וכהוא ניסה לגשת לדיסק הקשיח הוא רשם לי: Read Eror. חזרתי על התהליך אך הפעם עשיתי פרמוט מלא אך הפעם הוא רק אתחל את המחשב מחדש (ללא הודעת שגיאה). כאשר ניסיתי להתקין את ויסטה, הוא כלל לא זיהה את הכונן. בשלב זה חיברתי את הכונן הישן שלי שמכיל את XP ונכנסתי לניהול הדיסקים וזה מה שאני רואה: שימו לב שאין לי אפשרות לפרמט את הכונן. בנוסף כאשר ניסיתי לפרמט את הכונן דרך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מעניין אותי אם זה יפגע באפשרות של לנגן סרטים מהדיסק בטלוויזיה עם חיבור USB או בחיבור ל - DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה100 ג'יגה שלי מרעיש כמו מכונת כביסה... WD .. .2MB 7200 ... מה אפשר לעשות? יש איזה תוכנה? הציעו לי אקוסטיק מנג'ר אבל זה רק לווינדוס 98 .. אין לי אחריות על ההארד דיסק הזה. אולי עוד למישהו יש כונן כזה והוא מרעיש לו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-