אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליחה למחוק את תיקיית הגיבוי של הכונן ע"י DELETE , היא בעלת נפח גדול מדי.. האם ישנה עוד דרך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דיסק קשיח עם חיבור IDE או USB1/2 במה אני צריך להתחשב? ואם למישהו יש רעיונות אני אשמח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בנרות מה שעד לא מזמן היה סטנדט , צורב DVD/כונן CD בצבע לבן. אשמח לקבל כל עידכון/הכוונה בנושא מלאי זמין (אני צריך רק 1 ) ל כונן שכזה בצבע לבן. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיייייייב במלוא מובן המילה להעביר קבצים לדודה שלי על DOK, נושא רגיש וחייב שיתבצע בהקדם. הDOK לא נותן לעביר אליו קבצים ולא למחוק ממנו , בטענה שהוא WRITE PROTECTED. איך אני מסיר את ה"פרוטקשן"? ממש ממש ממש דחוף .. זה לא רחוק מעניין של חיים או מוות .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי אתמול דיסק קשיח חדש Seagate ST3500320AS התקנתי אותו על מחשב שעליו מותקנת ויסטה, ופירמטתי אותו. לאחר מכן הסרתי אותו והתקנתי אותו במחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP (התקנה נקייה). ההתקנה זיהתה את הכונן עשיתי פירמוט מהיר (מכיוון שהוא כבר היה מפורמט) והתקנתי את הקבצים הראשוניים. לאחר מכן המחשב אותחל וכהוא ניסה לגשת לדיסק הקשיח הוא רשם לי: Read Eror. חזרתי על התהליך אך הפעם עשיתי פרמוט מלא אך הפעם הוא רק אתחל את המחשב מחדש (ללא הודעת שגיאה). כאשר ניסיתי להתקין את ויסטה, הוא כלל לא זיהה את הכונן. בשלב זה חיברתי את הכונן הישן שלי שמכיל את XP ונכנסתי לניהול הדיסקים וזה מה שאני רואה: שימו לב שאין לי אפשרות לפרמט את הכונן. בנוסף כאשר ניסיתי לפרמט את הכונן דרך …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הכונן OCZ Vertex 3 2.5 Inch 120GB SSD SATA ב950 ש"ח במקום כ-1100 ש"ח האם הוא שווה? ראיתי שיש המון חילוקי דעות בין ה-Vertex 3 ל-m4 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נייד של Transcend מדגם ts2tsj35t3. לא נגעתי בו כבר כמה חודשים, אך היום כאשר ניסיתי לחבר אותו למחשב, האור הכחול שעל הכונן דלק אך הכונן לא הגיב כלל (בוינדאוס אין שום התראה על חיבור כונן כלשהוא וגם לא במנהל ההתקנים). ניסיתי להחליף כניסות USB ואף לבדוק על מחשב נוסף. מישהו מכיר את הבעיה ? עריכה- כנראה שהבעיה היא בספק כוח שלא שיך לו (מה שמחובר אליו זה 5V2A והוא דורש 12V2A). תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה100 ג'יגה שלי מרעיש כמו מכונת כביסה... WD .. .2MB 7200 ... מה אפשר לעשות? יש איזה תוכנה? הציעו לי אקוסטיק מנג'ר אבל זה רק לווינדוס 98 .. אין לי אחריות על ההארד דיסק הזה. אולי עוד למישהו יש כונן כזה והוא מרעיש לו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/ "...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..." האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הדיסק קשיח הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3550. ורציתי לדעת איך הוא גם מבחינת טיב וגם מבחינת מחיר. אני מעוניין לקנות אותו לשימוש ב-IODD. מי שלא יודע או מכיר יכול לקרוא על זה כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IODD ולראות איך זה נראה כאן: http://www.i-odd.com/. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יכול לקנות WD Black 1TB חדש דרך חבר בארה"ב ב-500 ש"ח, בעוד שבארץ זה נמכר בסביבות 800 ש"ח. האם הדיסק הזה אכן מפגין ביצועים טובים יותר מאשר למשל Samsung SpinPoint F3, שגם אותו אני יכול לקנות שם ב-500 ש"ח ? בקיצור, איזה משניהם עדיף לקנות, והאם זה שווה את הטרחה וההוצאה הכספית הכרוכות במימוש אחריות אם הדיסק נפגם ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בדיוק מכין לי מפרט מחשב חדש. מתלבט אם לקחת את ה evo 250 או את ה crucial mx100 or m500 מתלבט בעיקר בגלל הבאג שנמצא ב evo. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם מיושן של DDR 1 וIDE וכו'. אח שלי רוצה לשדרג את הכונן הקשיח, וחשבתי לקנות פשוט כונן 500 SATA 2 עם מתאם IDE, כי כונן IDE באותו נפח עולה הרבה יותר. התקשרתי לחברה שמוכרת והם אומרים שאין בעיה של תאימות לאחור, אבל המתאמים עצמם שורפים את הכוננים. האם יש אמת בדבר? ראיתי 2 סוגים שונים של מתאמי SATA-IDE, אחד מהם מתחבר דרך הIDE לSATA והשני מתחבר לחריץ PCI במחשב. בהנחה שאין אמת בדבר, מה יותר כדאי? והאם באמת כדאי לי לא להתעסק עם זה ופשוט להוציא יותר על SATA? תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-