אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש פה אז אם אני לא עושה משהו כמו שצריך אז תגידו לי... אז ככה : יש לי WIN7 32BIT .. אני רוצה להעביר קצת שטח אחסון פנוי ב D ל C (כרגע יש לי רק 8G פנוי ב C ו-120 ב D) הWINDOWS נמצא על כונן C שניהם פועלים על NTFS (ראיתי שחלק פה מציינים את זה אז רשמתי..) בקיצור מצאתי שתי דרכים כדי לשנות שטח אחסון : 1.לוח בקרה > כלים מנהליים (Administrative Tools) > ניהול מחשב (Computer Managment) > ניהול דיסק (Disk Managment)" הגעתי לניהול דיסקים.. הורדתי מדיסק D כמה ג'יגות. יש אפשרות כשלוחצים קליק ימני על כונן מסוים להרחיב מקום אחסון כלומר להוסיף שטח לכונן משטח שכרגע לא בשימוש (אותו שטח שהורדתי מ D..)אז באמת כשאני מנסה להוסיף שטח בD זה עובד אבל כשאני לוחץ קליק ימני על C זה לא…
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם, אם יש דבר כזה בארץ שאני קונה מחשב נייד מחנות, אני מבקש להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל ל-SSD בתוספת מחיר? תודה על העזרה, חיים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (Dell inspiron 11z) ויש לו רק 2GB של RAM. ברצוני להוסיף לו כרטיס SD שישמש לשיפור המהירות עבור תוכנות רעבות לזיכרון, ויש לי SLOT לכרטיס SD. איך יודעים שכרטיס SD מתאים במהירותו לREADYBOOST? אשמח ללינקים לאתרים בהם ניתן לקנות את הכרטיסים המומלצים על ידכם. אני מניח שגודל רצוי של כרטיס יהיה 4GB או 8GB. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הגיע אליי היום הEVO 850 שקניתי מאיביי, לא קיבלתי איתו ציוד התקנה (הוא סגור בקופסא המקורית, עם דיסק, והמדריכי התקנה). הבנתי שאני צריך כבל SATA, ומשהו שיחזיק אותו, כרגע מה שעשיתי היה לנתק את ה-HDD הנוכחי לגמריי, לקחתי את החיבורים שלו וחיברתי לSSD, המארז של המחשב כרגע פתוח והSSD רופף באוויר P: התקנתי ווינדוס, העברתי למצב AHCI, התקנתי את Samsung Magician, הFirmware מעודכן, OS Optimization על Maximum Performance, ווידאתי שהסיריאל הוא אכן מקורי בתוכנה, אז, לשאלות: 1. ה-SSD כרגע בהתקנה זמנית (כמו שאמרתי, המארז פתוח והוא רופף) - מה אני צריך לקנות בשבילו? יש לי את הרבה מהדברים האלה שמחברים לצדדים של ה-HDD אבל זה לא תופס ל-SSD ממה שניסיתי.. 2. האם הבדיקת מהירות יצאה ת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי צורב שלא צורב! :'( הוא מתחיל לצרוב וב99 אחוזים הוא נתקע... ניסיתי לצרוב עם Easy CD Creator 5 Platinum עזרה בבקשה... אני נואש... :'( העוזר יבורך... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן אני רוכש היום סטרימר של פופקורן C200 ואני צריך לרכוש גם דיסק קשיח שיתאים לו מהרשימה הבאה : http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists איך הדיסק קשיח הזה?: Western Digital Caviar Green WD20EARS אמין? מהיר? יחזיק הרבה חומר של מדיה ... די דחוף אני מתכנן היום או גג מחר לרכוש את הכל. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה הכרטיס SD שלי נדפק עם תמונות. המחשב פשוט לא קורא אותו עם הכונן כך שכרגע אני לא יכול להשתמש בתוכנת שיחזור ! יותר מזה האקפלורר פשוט נתקע בתהליך... כנראה הכרטיס באמת מת האם יש משהו שאפשר עוד לעשות בנידון להציל את התמונות אצלי בבית ?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שמעתי שיש IDE 33\66\100\133 או משהו כזה איך אני מבדיל בניהם ובמה אני צריך להשתמש להרדיסק 8 מגה באפר ATA100 - עם 80 גיגה- של ווסטרן דיגיטל תודה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להחליף את ה-Crucial MX300 275GB שלי (הוא בחיבור M.2 SATA), ל-SSD בחיבור M.2 NVME (הבנתי שהוא מהיר הרבה יותר). אז קודם כל - זה לוח האם שלי: Gigabyte B250M-D3H קישור לעמוד שלו: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B250M-D3H-rev-10#kf האם בכלל אפשר לחבר אליו NVME? אם כן, אז אני מתלבט בין שני דגמים כרגע: 1. Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 2. ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 מה עדיף משני אלה? והאם יש עוד SSD NVME שכדאי לקחת בחשבון? אודה לעזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-