אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG: GSA H42N באתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של: GSA-H42LI ההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה? זה המפרט: Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון? יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDE ולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב dell inspiron 15 5000 אני מעוניין לשדרג אותו ב- SSD דגם Transcend 370s השאלה שלי: א. האם הוא תואם למחשב הזה? ב. מה אני צריך לעשות בשביל להעביר את הדיסק קשיח הנוכחי במקום הצורב ג. האם יש דגשים מיוחדים כשעושים את השדרוג (לא עשיתי זאת בעבר) טנקס(: נ.ב אל תציעו לי דגם אחר כי זה מה שקיבלתי בעבודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בשרת עם מערכת מסוג windows server 2008 החומרה עצמה סטנדרטית מחשב רגיל (לא שרת) השימוש בשרת הוא עבור מסדי נתונים קטנים של SQL , Oracle צריך דיסק בגודל 500 ג'יגה (עד 1 טרה) שיהיה מהיר ואמין ויעבוד 24/7. מה מומלץ? WD Black WD Red WD Purple WD Re SSD? למרות שהוא מאוד יקר....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע רוצה לסדר את אחד המחשבים שלי שמשמש לאחסון. לפני שאני עושה פעולה מבלי להיות בטוח אז אני חייב לשאול.. האם יש דרך לאחד שתי מחיצות ? תחת כונן C מותקנות התוכנות והמערכת הפעלה ויש שם בערך 115GB. תחת מחיצה אחרת D יש קרוב ל 830GB כלומר זה הארדיסק אחד של 1TB ואני רוצה לאחד את המחיצות תחת כונן אחד C. אפשרי מבלי לפרמט\לאבד מידע ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות דיסק קשי חיצוני נוסף יש לי דיסק קשיח לפני כמה שנים של החברה Wd בגרסאת הפספורט והוא 250 גיגה וברצוני לקנות עוד אחדראיתי באינטרנט וכל זה ויש הרבה ביקורות רעות על החברה הזאת ולא יודע מה לבחור אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 500-1000 גיגה וכמובן בלי חיבור לחשמלאשמח אם תציעו לי משהו טוב אמיתי ואמין תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברשותי M4 בנפח של 128GB,הוא בשימוש כבר כ-4-5 חודשים,ביצועים מעולים למרות שאני על SATA2. יש דרך לסחוט עוד קצת ביצועים על SATA2?עשיתי את מה שיש במדריך של הSSD באתר,עדכון קושחה יעזור בשיפור ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פעם ראיתי צורב אני חושב של פיוניר, שיש לו יכולת לצרוב על שטח שלא משומש בדיסק כל מיני כתובות או תמונות קטנות . מישהוא יודע באיזה דגם מדובר ואיפה משיגים כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להרחיב את כונן C בעזרת Windows 7 הצלחתי להפריד מכונן D כ- 30G ואני לא מצליח להוסיף את זה לכונן C מה עושים ??? מצורפת תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לא מכיר כל כך את הנושא. כדאי? שווה את הכסף? אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/228/1 ממש נחמד,החיסרון היחידי לטעמי הוא צריבת 4X במדיות של 6X RW,אבל אני בטוח שיסדרו את זה בקושחה הבאה (גם ככה לא מוכרים בארץ מדיות RW במהירות 6X).
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בלוח אם תמיכה בSATA ואני מתכנן לקנות הארד דיסק חדש עכשיו השאלה שלי : מה עדיף לחבר אותו בSATA או לחבר אותו בIDE ? מה יותר מהיר משתיהם ? והאם המהירות כלכך משמעותית ? הארדיסק שאני רוצה לקנות: WESTURN DIGITAL 200 JB?(7200 8M תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ורצוי מאתר http://ksp.co.il/ כי מה שמומלץ כאן בפורום אין להם
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לקנות דיסק עם אמינות גבוהה חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1241&products_id=12319 WD320YS אבל ראיתי שיש המלצה להמנע מכוננים אלו במחשבים ללא מערך רייד המלצותכם בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .. חבר שלי לפני קניה של HDD חיצוני והוא רצה לדעת כמה דברים וגם להעשיר את הידע שלו בנוגע לרכיב. 1. באיזה טכנולוגיה משתמשים ב- HDD חיצוני ? בדומה לפנימי ? עם דיסק ומחט ? או אם לא אז איך ? כי הרי הרכיב מאוד רגיש , אז אם זה יהיה חיצוני זה עלול להיות פגיע יותר לא ? 2. איזה חברה הכי משתלמת היום לקניה ? הכי טובה שאפשר להשיג ? חצי טרה . 3. מדובר על HDD חיצוני בעל חיבור E-SATA בלבד .. מה המחירים שלו נעים בערך ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=11138
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-