עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yirmio,

יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://www.romulus2.com/articles/guides/misc/bitsbytes.shtml קראתי הכל בדף, בהחלט מעניין.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by xena,

רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. אמש כשהתקנתי על DOK IMAGE של FREENAS, ככל הנראה בחרתי בטעות בUTILITY שצורב את הIMAGE את הכונן הקשיח הראשי שלי. משום מה WINDOWS המשיך לרוץ עוד כחצי שעה עד שהיה מסך כחול ומאז כשאני מעלה את המחשב עולה BOOTLOADER של FREEBSD. גם כשניסיתי להתקין וינדוס מחדש (לראות אם הPARTITIONS נשמרו כדי לשחזר את המידע) הוא לא מזהה את הכונן. חיברתי את הכונן בצורה חיצונית למחשב, אני רואה את הכונן ככונן לא מפורמט או משהו כזה בגדול 24 מגה (כנראה הצריבה של הIMAGE שלא צלחה). למישהו יש מושג אם יש איזשהו כלי שאני יכול לנסות לראות את הפרטישנים האחרים ואולי לשחזר את המידע? תודה (יש שם כמה דברים חשובים ביותר שלא הספקתי לגבות - את הלקח שלי כבר למדתי: א. אל תהיה אדיוט. ב. גיבוי אוטומטי כל יום)…

6. Started by sharon669,

האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by omri09,

דרוש USB בנפח 8GB מסטימצקי, המהיר ביותר שניתן להשיג. קישור לדגמים: http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/SubCategories.aspx?PageNo=1&CategoryID=3&SubCategoryID=3562&Filter=&Letter=&Sorting=

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by itaysk,

היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. הי אני רוצה לקנות שני הארדיסקים. הראשון 1TB השני 2TB לאחסון סרטים חשוב שיהיה שקט ולוח האם תומך SATA3 הנה האופציות מסודרות לפי גודל ההארד דיסק, אשמח לדעת מהם האופציות השקטות עם עדיפות לשלם כמה שפחות כונן קשיח WD Scorpio Blue WD10JPVT 2.5" 1TB 8MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14374 כמות: 1 מחיר: 869 ש"ח ( למזומן:852 ש"ח ) כונן קשיח WD Enterprise RE4 WD1003FBYX 1TB 64MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9560 כמות: 1 מחיר: 962 ש"ח ( למזומן:943 ש"ח ) כונן קשיח WD Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14094 כמות: 1 מחיר: 699 ש"ח…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by gll,

אחרי מספר שנים עם צורב DVD של אסוס הוא מת ולא צורב כבר איזה חברות מומלצות ונחשבות אמינות? אין ממש מגבלת תקציב זה גם ככה לא סיפור יקר

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gil28,

הקשיח של הלפטופ נפחת את נשמתו (ת.נ.צ.ב.ה) אני צריך חדש בגודל 2.5 כמובן. ראיתי את המבצע ב-KSP של החיצוני ב-362 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=13880 (זה המחיר לפני המבצע) האם כדאי לרכוש קשיח כזה? או שיש משהו יותר זול? אני מחפש בעיקרון 500GB אבל עקב המחירים אני מוכן להסתפק גם ב-320GB.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by asi9999,

שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה של דיסק קשיח ATA משו כמו 120 GB לאחר שהדיסק הקודם של (IBM) קרס ומשמיע קולות של טרקטור. תודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום אנשים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אופצית איחסון חיצונית לעריכת וידאו. מכיוון שמדובר בHD, יש צורך במהירות כתיבה/קריאה גבוהה ממה שמספק דיסק אחד - לפחות 100MB/s. לכן יש צורך בפיתרון Raid. אני מעוניין גם בהגנה מפני קריסת דיסק לכן אני מעדיף לפחות Raid 5. הנפח הדרוש הוא מינימום 4 דיסקים של 1 טרה. כך שבRaid 5 יהיה לי לפחות 3 טרה לעבודה. מהמידע שאספתי ברשת יש כמה אפשרויות: 1.http://g-technology.com/products/g-speed-es.cfm - יש עליו המלצה באתר http://www.hdvideoguys.com/Guide/E/Videoguys+NLE+Video+Storage+FAQ/0xc0dc681654a5dba55ca08f303a6c38df.aspx ניראה לי שאין יבוא רישמי של המוצר והוא מאוד יקר. 6000שח לגירסה של 4TB. מגיע רק בגירסה של 4TB או 8TB. אני כמעט בטוח שלא ניתן …

22. Started by Component,

אהלן, חבר שלי מחפש צורב DVD חיצוני. אין דרישות מיוחדות - רק שלא יעלה יותר מדי, ולא יעשה בעיות. בדקתי 10 דפים אחורה בפורום ואין דיון עם תשובה. על מה ממליצים? תודה.

23. Started by shoeyal,

כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. שלום, ברצוני לקבל המלצה על כונן 1TB נייד, אשר מקבל את החשמל מ USB. הכונן משמש לגיבויים חודשיים ולכן חשוב לי שיהיה אמין (!). סכום - כ 500 ש"ח, אך לא קריטי. איזה כונן מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים