עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by momo777,

היי, אני מרגיש איטיות במחשב בעיקר כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן וכמה תוכנות ברקע. יש גם איטיות בעלייה של תוכנות. כמו דפדפן ואופיס. השאלה אם אני אוסיף SSD למערכת ההפעלה,לכרום ולאופיס נגיד, זה יפתור לגמרי את הבעיה או שיש עוד מגבלות. ושאלה כללית על SSD: אם נגיד אני מתקין עליו אופיס אבל הקובץ וורד נמצא בHD אז עדיין הקובץ יעלה לאט? המפרט: GeForce GTX 260 AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec מריץ ווינדוס 7 תודה לעונים!

2. Started by Kirma,

שלום, לפני כשבוע וחצי רכשתי SSD חדש ושמתי לב שחסרה מדבקת אחריות והשנייה בכלל במקום הזוי יש לכך סיבה ? עוד מישהו נתקל בזה ? תמונה מאותו כונן בדיוק מ NewEgg תמונה מהכונן שלי [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by יונתן4,

שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Golden4142,

היי, הוספתי למחשב הנייד שלי של ASUS G750JW כונן SSD חדש Samsung 850 EVO 250GB לפני ה SSD היה לי כונן 1 של 750GB המחולק לשניים C ו D על כונן C אין כלום חוץ מאנטי וירוס, מערכת הפעלה וכמה תוכנות חשובות. ועל D כל הקבצים שלי התקנתי את הכונן SSD דרך התוכנה Samsung Magician ודרך Data Migration העברתי את הקבצים שעל C (הכונן הראשי שלי) הבעיה שאני לא יודע איך להגדיר את ה SSD שיהיה הכונן הראשי ואת C לאתחל ולהחזיר לכונן אחד ביחד עם D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. הכוננים הניידים של סאנדיסק יאפשרו לכם לנייד איתכם המון מידע, ובמהירות של עד 850 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sDoron,

לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by harry,

טוב לרגל המאורע הנדיר של קניית דיסק קשיח חדש (האחרון היה לפני 4 שנים :-[) אז רציתי בבקשה המלצה שלכם לדיסק קשיח שאתם יודעים מנסיון שיחזיק ל5,6 שנים, כי אני קונה לעיתים מאוד רחוקות דיסק קשיח אז חשוב לי שיחזיק הרבה זמן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by eizik26,

שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום חברים, האמת שאני מתלבט בין הsegate 320GB ל- WD Passport 320GB, הבדל המחיר נכון להיום 10 שח (WD יותר יקר) ולא משמעותי. לכן אשמח לקבל המלצה על סמך ביצועים, איכות מוצר ואמינות. תודה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by ItachiSan,

היי, אני מעוניין לרכוש DOK בנפח 16-32GB. התקציב הוא עד 300 ללא חריגות (אם אפשר לחסוך עדיף). כמובן שחשוב שהוא יהיה מהיר ושתהיה לו איכות בניה טובה (חסין מים/זעזועים וכו' אפשרי אבל לא חובה). אמינות>מהירות. מצאתי את בינתיים את ה DOKs האלה. מה דעתכם? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/corsair-32gb-voayager-rubber-shock-water-resist-usb-p-11410 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/flash-drive-corsair-voyager-32gb-usb-p-12216?language=he http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7486 תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by jhony,

איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by yair71,

יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום! מחפש הארדיסק 2TB עד 800 ש"ח עם אופציה לחריגה אם זה ממש משתלם. כמובן לצורכי משחקים וכל שאר השימושים אינטרנט וזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by יניב51,

היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כונן בגודל של 80GB . אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה נתונים כמו ATA ו- BUFFER אומרים. אשמח אם תסבירו לי את המושגים ותמליצו על כונן טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. רכשתי דיסק קשיח מסוג: WD Pasport 80MB במחיר 400 ש"ח. אני יודע שישנם מוצרים בשוק המאפשרים להעביר סרטים לדיסק קשיח חיצוני ואח"כ לראות את הסרטים בטלויזיה או ב-די.וי.די. האם אפשר בעזרת תוכנה או חומרה פשוטה לעשות זאת גם עם הדיסק שרכשתי?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. וכרים את כונן ה-T1 המיניאטורי של סמסונג משנה שעברה? עכשיו יש לו אח עם גוף מתכתי ונפח מירבי כפול שוק כונני ה-SSD החיצוניים, אשר מהווים שידרוג של כונני ה-USB המהירים בכל הנוגע לביצועים וליחסי העלות-תועלת שמגיעים במסגרת מימדים מעט יותר גדולים, ממשיך לתפוח עם דגם חדש מבית סמסונג, אשר קיבל את השם T3 ויהיה (ככל הנראה) היורש הרשמי של כונן ה-T1, שהושק לפני שנה בדיוק. בחברת הענק לא חשפו כמעט שום פרט טכני על הדגם החדש, אך אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהמפרט הפנימי דומה לדור הקודם – כלומר קרוב לזה של כונני ה-EVO 850, עם איבוד ביצועים מסויים שנובע מהמרת ממשק ה-SATA הפנימי הסטנדרטי לממשק USB חיצוני שתומך ב'חיבור חם' של ההתקן. השינוי המשמעותי הוא תוספת של נפח 2 טרה-בייט לקו המוצר…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by sma,

קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte k8ns ultra 939. קניתי גם דיסק 160 SATA של seagate. כשאני מנסה להתקין אותו, (הכנתי floppy מהדיסק של הלוח אם שמכיל את הדרייברים שצריך) אני מקבל גם נפח נמוך יותר ( כ-125 ג'יגה) וגם מופיע לי הסימון של התקני USB כאילו אני יכול להסיר אותו (בצד ימין של ה-taskbar). יש לי גם תוכנה של seagate אבל גם שם כתוב שהיא יכולה לפרמט רק עד 137 ג'יגה ומעבר לזה צריך service pack כלשהוא (יש לי windows xp ללא service pack). אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאוד אודה לו.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by Stingray,

מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.