עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by kaputcom,

שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה הלך לי המחשב וקניתי מחשב חדש הייתי רוצה לבדוק האם יש תוכנה שבה אוכל לבדוק עד כמה הדיסק הקשיח תקין מדובר בדגם WD5000AAXX של WD בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אם קבלתי כונן USB דיסק און קי , ממקור שאני לא בטוח בו. האם ניתן לחבר אותו בצורה בטוחה למחשב מביל לקבל עלי וירוסים ותוכנות רוגלה שנמצאים כקובץ או אפילו ברמת החומרה? כמובן שיש את האופציה לא לחבר בכלל, או לדחוף אותו למחשב בספריה העירונית ולראות מה קורה.

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

נערך: חשוב לי שהמדיות יהיו איכותיות (שיחזיקו לאורך זמן כמו שצריך, לא כמו ה TEAC שמתו לי אחרי יומיים), אבל אם זאת שלא יהיו יקרים בטירוף, במחירים סבירים (בטווח מחירים של רוב הדיסקים). כמו שאמרתי אני צריך 25 דיסקים ולא 50, עדיף מ LIRA.co.il כי יש להם מבחר נחמד, וגם משלוחים בדואר. לא אכפת לי פלוס או מינוס, אני סתם עדיפות פלוס (לא יודע למה, ככה התחשק לי, אבל מה שבא לכם אתם מחליטים), לא אכפת לי X16 או X8, גם כפול 8 מספיק לי (שוב, לבחירתכם). רב תודות! (:

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by aviadp,

שלום יש לי כונן חיצוני שמחובר לחמחשב באופן קבוע מדי פעם אני נכנס אליו ורואה שנוספו לו כל מיני תיקיות עם שמות כגון: b3e35732a4f013274ca94925 שבתוכן כל מיני קבצי התקנה כמו כן, אני רואה שהוא עובד לפעמים (מהבהב ארוכות) בלי שבכלל העברתי אליו קבצים אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור בעיה זו האם ניתן איכשהו להגדיר שהכונן לא יפעל אלא אם כן קוראים לו? האם אפשר למחוק את התיקיות הללו? ואיפה הכונן הזה מוגדר ככונן שמתקינים אליו קבצי התקנה?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. היי כולם...... יש לי את המקבוק פרו 13" החדש (הגרסה החזקה). אני מתכנן לערוך וידיו עם פאינל קאט (מתחיל ללמוד קולנוע השנה). בשביל לא לשחוק את ההרדיסק הפנימי של המק אני מחפש אחד חיצוני. אני חושב על אחד של WD עם חיבור USB ו FireWire. רציתי לדעת אם זה משנה אם ההרדיסק הוא 3.5 או 2.5 (הגודל לא משנה לי כי הוא הולך לשבת בבית). לפי מה שנראה לי ה3.5 אינצ' יותר עמיד מה2.5 אבל זה סתם ניחוש... בנוסף 1T עולה כמו 500GB ב2.5 אינצ' אז נראה לי עדיף 3.5 ככה או ככה. בכל מקרה עעל איזה אחד אתם ממליצים שיהיה נטו לעריכת וידיו שיהיה מהיר ועמיד ביותר. תודה רבה ומצתער על החפירה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KapiSH,

נניח ויש לי סריקה של דיסק במחשב בקובץ תמונה ואני רוצה להדפיס ולהדביק על הדיסק ואין לי מזומנים כדי לקנות את הנייר העגול המיוחד עם הדבק למטה שמדפיסים עליו ומדביקים על הדיסק, האם יהיה בסדר להדפיס את התמונה, לגזור ולהדביק על הדיסק? או שזה לא בסדר? ואם כן, באיזה דבק מומלץ להשתמש? (כדי שחס וחלילה הנייר לא יחליט לרדת פתאום באמצע שהדיסק מתנגן לו ברדיו-דיסק ברכב )

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  11. דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Moty_p,

רציתי להגיד לכולם שדוקים לא עובדים במערכת של רכב ונגנים די.וי.די אם הם מפורמטים במערכת הקבצים הזאת (exFAT) זה גורם למערכות להתקע. (בבדיקות שלי היו קבצי MP3 בכונן) אז אין טעם לקנות כונן עם נפח גדול כי אם הורדתם מסיבת טבע עצבנית מאיפה שהוא ששוקל קצת יותר מ 4GB לא יהיה אפשר לשמור את זה בכונן שמפורמט ב FAT32 כי הוא לא תומך בזה ו exFAT לא עובד בכלל! (על NTFS עוד לא בדקתי) ובזמן שתרצו לשמור את הקובץ בכונןת קבלו שגיאה של "הכונן מלא" למרות שאין בו כלום

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום מתוך קריאת פוסטים אני ראיתי שיש אפשרות להגדיר שני מצבים להרדיסקים ונראה לי שגם הבנתי שבהגדרת AHCI ההרדיסקים נותנים יותר ביצועים , אז רציתי לקבל ממי שמבין בעניין מידע יותר מפורט לגבי ההגדרות האלו , מה כל אחת מהן אומרת , האם זה תקף ל-HDD או רק ל-SSD . אני רק אוסיף כי מערכת ההפעלה שלי הותקנה על הגדרת IDE , וכרגע אני על הגדרה זו , האם באמת אפשרי להרדיסק לעבור להגדרת AHCI וזה באמת משפר את הביצועים אז איך בדיוק עושים זאת ? אשמח לקבל ממכם מידע.

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. חבר נתן לי דיסק קשיח חיצוני שלו בשביל שאני יתקן לו, כשחיברתי את הכונן למחשב קיבלתי הודעה שהכונן אינו מאותחל. חברי אמר לי שיש לו שם נתונים אשר הוא רוצה לשחזר אותם. יש לי תוכנה שמצאה את הנתונים כ- 200 GB. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משערים שיקח לשחזר את כל ה- 200 GB האלה בחזרה לכונן?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by kingpin,

אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by Mister-G,

יש לי חור ענקי במאגר המידע שהוא המידע לגבי : IDE,ATA,ATAPI,SCSI..... סה"כ קראתי על כולם במלא מקומות, ואני פשוט לא מבין! מה זה אומרת תקן לממשק? מה זאת אומרת? אני אף פעם לא מקבל הסבר טיפה יותר נורמלי ומגוון ומפורט אני פשוט לא מבין כלום בזה (יענו אני יודע שזה קשור לכוננים קשיחים או לכונני דיסקים שגם פה אני קצת מבולבל) ואני אשמח אם תעזרו לי לגוון את המידע ולא תיתנו לי מקורות מידע כי כבר קראתי מספיק ואני מסובב לגמרי.. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by slrr,

יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Moooshe,

אני ממש אוטוטו קונה מחשב חדש ועד עכשיו היה לי בראש שאני הולך על ה- WD 80GB 8MB cache, בגלל כל הביקורות הטובות עליו. היום שמעתי מבעל חנות מחשבים שדיסקים של WD נחשבים (ומוכיחים את עצמם) כלא אמינים שוב ושוב בשנים האחרונות. הוא ציין לטובה את הדגם החדש והמדובר, וסיפר לי שמהסוג הזה אף דיסק לא חזר ובינתיים כולם מרוצים ממנו, אבל כולנו יודעים שדיסק קשיח אי אפשר לשפוט לפי 8 חודשים שהוא על המדף. לעומת זאת, על maxtor שמעתי רק דברים טובים, והמון כאלה. מסתבר שדיסקים של maxtor לא חוזרים כמעט בכלל וכולם מאוד מרוצים מהם, גם בשימוש אקססיבי, וזה מה שאני הולך לעשות... עכשיו השאלות שלי הן כאלה (ובאמת שעשיתי חיפוש לפני כן): 1. האם יש למישהו חוויות רעות עם הדיסק הספציפי של WD? ביקורות טובות על …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אם יש לי שתי HD של SATA2 איך אני קובע מה יהיה המאסטר ומי יהיה הסלייב? אם יש לי בתשיהם ווינדוס ואני רוצה להגדיר באחד מהם בלבד לעלות איך אני עושה את זה?

23. Started by jonyyy,

האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by rino,

מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by N.S,

איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים