עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mike_Shinoda,

שלום, תככנתי היום לרכוש Samsung EVO 250GB ואז הציעו לי את הכוננים הללו בהנחה: Crucial SSD 120GB M500 SATA 3 OPAL 2.0 ב-292 ש"ח Plextor SSD 128GB M5 Series MLC 2.5" SATA 3 ב-378 ש"ח האם המחירים הללו משתלמים בשביל להתפשר על הקיבולת והמהירות? או שהחסכון לא כזה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by חננב,

תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jclarkk,

עד שאני מביא לעצמי עוד C300 הייתי חייב להתרברב קצת בתוצאות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by redead,

התקציב הוא באזור ה400 שקל המבחר בחנויות דיי קטן זה בנתיים מה שמצאתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD3&cart=140583858274722416〈=heb הוא מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tb0001,

שלום, ברצוני לדעת אם ישנו כלי אשר סורק את כל הדיסק הקשיח (מבחינה פיזית, כלומר ללא קשר למחיצות או מערכת קבצים) ומדווח על שגיאות ובעיות פוטנציאליות. רצוי כלי תחת רישיון פתוח (לדוגמה GPL או BSD), אבל גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. (במילים אחרות, אני מחפש משהו שדומה לכלי הזה, רק בישביל דיסקים קשיחים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amir213032,

היי עד היום גיביתי תמונות בכונן חיצוני ובנוסף בכונן פנימי . השטח עומד להיגמר ואני מתלבט אם לרכוש nas כדוגמת 220+ של סינלוגי או לרכוש כונן חיצוני וכונן פנימי גדולים במיוחד . השאלה היא מה בעצם ההבדל העיקרי בין nas לכונן שנמצא בתוך המחשב ואני משתף ברשת הביתית ? והאם זה נכון להשקיע בnas כשאין לי צורך בגישה מרחוק לקבצים אלה רק גיבוי פעם בכמה שבועות של התמונות אם יש למישהו עצה מקצועית ממש יעזור לקבל החלטה לפני הbf

7. Started by waizman,

איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FA ‏1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ האם הפרש של 120 ש''ח שווה?? וכמה באמת ההבדל בניהם? כי מהנתנוים באתר של WD לא ממש רואים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by RayZ,

ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by oz25,

יש לי דיסק און קי שעושה לי גיהינום. יש לו נפח של 32GB. בהתחלה יכולתי להכניס קבצים עד 4GB עד ש"פתחתי" והרחבתי אותו. עכשיו אני מנסה להעביר בו סרטים והוא לא מפסיק לעשות לי בעיות עם הקבצים. פעם הוא רושם לי שאין קידוד לסרט למרות שיש, פעם אני מנסה להעביר את הסרט קדימה ואז המסך נתקע, ופעם אני מנסה להכניס כתוביות לסרט וזה לא עושה כלום. מישו יכול לעזור לי ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי אותו כבר חצי שנה השתמשתי בו והכל טוב ויפה , היום אני בא לחבר אותו פתאום הוא רושם לי עליך לאתחל את הדיסק לפני שתוכל להשתמש בו . ניסיתי לחבר למחשב נייד ועדיין יש את אותה בעיה ... מה עושים ? יש לי שם המון תמונות ודברים שאני לא יכול לאבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. מה קורה חבר'ה? חשבתי לעצמי, אחרי שעלו בפורום הרבה שאלות על איזה DOK כדאי, מה המהירויות האמיתיות שלו, אם זה תלוי גם בנפח שלו, חשבתי לעצמי, אולי נפתח דיון מרוכז כאן ושכל אחד שיש לו DOK, יעשה מבחני השוואה, ויעלה תמונות לכאן (עדיף דרך אתר חיצוני, ככה הם לא ימחקו אחרי זמן מה באתר) אז ככה, לכל מי שרוצה להשתתף: (תכתבו לפי הכללים האלה) 1) לכתוב את החברה, דגם, נפח וגרסת קושחה. 2)נעשה מבחני השוואה עם תוכנת HD TUNE. גרסא חינמית 2.55, שמבצעת Benchmark רק של קריאה או התוכנות שדורשות רישיון ויודעות לבצע בדיקות גם של קריאה וגם של כתיבה, עדיף גרסת 3.00 (גרסת 3.50 Trial) או ומעלה, בתקווה שאין הרבה שינויים בין הגרסאות בדיקות הBENCHMARK הכוללות כתיבה, מבוצעות דרך הFILE BENCHMARK ולא דרך הBE…

• 14 תגובות
    • 9.1k צפיות
  15. יש לי מחשב asus g51vx-x1a שאני מעוניין להוסיף לו ssd(בנוסף לכונן בגודל 320GB) אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: samsung 830 וcrucial m4 1)האם samsung או crucial נותנים אחריות בארץ על ssd שנקנה בחו"ל? 2) למיטב הבנתי המחשב שלי תומך בSata2 ולא Sata3 במהירויות של הכוננים האלו זה ישפיע? 3)ראיתי המון מבחני ביצועים שונים והבנתי שכל אחד מהם חזק בתחומים מסויימים. מישהו יכול לפרט בצורה פשוטה מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף עבורי?(השימושים שלי הם בעיקר תכנות,שימוש כללי וקצת משחקי fps).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
    • 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כונן איכותי שיצרוב כמו שצריך בעיקר לצריבת מישחקים לXBOX 360 תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  20. הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות hard disk חדש של 500GB רציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי שלא יהיה יותר מדי יקר אבל שיהיה טוב אני מעונין לחבר את ה HDD החדש בנוסף ל HDD הישן שיש לי ה HDD הישן שיש לי הוא: Western digital 500GB 16MB AAKS מה לקנות בנוסף אליו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FroggeR,

שלום כן שאלה דיי טיפשית אני משער, אבל אני פשוט לא מוצא איך מחברים אותו לספק. כנראה שזה בגלל שהרבה זמן לא התעסקתי עם חלקים אז כנראה השתנו הדברים :-\. בכל מקרה אני רגיל שיש חיבור כזה עם 4 פינים כמו שיש בכבלים של מאוררים... ואין שמה את זה. אני משער שאתם יודעים איך לחבר הארד דיסק ואיך הפינים שלו נראים. אם לא אני אצלם לכם שתזכרו ... תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.