עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tot5,

שלום לכולם, אז אחרי שה-250GB שהיו לי שבק חיים, אני חוזרת לחפש דיסק קשיח נייד. הסתכלתי על הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767239 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762676 אם יש המלצות אחרות, אשמח לשמוע. התקציב הוא עד 650 ש"ח (וגם זה בחריגה). הכונן אמור לשמש כגיבוי בלבד. אני עוד מתלבטת אם לקנות 1T רק בגודל 2.5" ללא חיבור לחשמל. מה אתם אומרים? תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה הבעיה היא כפולה ומתייחסת לשני HD אחרים. קודם כל נתחיל בראשון בזמן האחרון אני לא מבין למה שמוכרים מחשב חדש עם HD SATA לא מספקים דיסקט או משהו דומה להתקנה שלו? הבנאדם צריך להיתקע ולחפש מחשב תקין כדי להוציא דרייבר בשביל שהוא יוכל להתקין מערכת הפעלה? נשמע לי הזוי. בכל מקרה הלוח המדובר הוא P5RD1-VM של ASUS כמובן. באתר של החברה תחת הנתונים של הלוח עליו לא מצאתי דרייבר להתקנה של ה-HD בכל מקרה מאותו מקום שקנו את המחשב אמרו שיש בדיסק ההתקנה של הלוח קובץ שקוראים לו MAKEDISK הוא אמור להיפתח לתוך דיסקט וליצור קובץ התקנה שיפתור את הבעיה עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך להשיג את הדרייבר הזה ללא הדיסק שמסופק עם הלוח כי כרגע הדיסק לא אצלי. ולבעיה השניה היא נוגעת למחשב שלי …

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by tick tak,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by shikaka33,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כונן חדש ויש לי כמה שאלות. שאלה ראשונה - איזה כונן אתם ממליצים לקנות (בנפח של 80 ג'יגה) עם מהירות סבירה ומחיר סביר? והאם כונן של 80 ג'יגה נותן תמורה לכסף יחסית לגודל (כלומר, יכול להיות שיהיה כונן של 120 ג'יגה שיעלה רק כמה עשרות שקלים יותר...) שאלה שניה - במחשב שלי יש שני כוננים, אבל אני לא יודע אם זה כונן אחד שמחולק לשתיים או 2 כוננים נפרדים. השאלה היא איך אני יכול לבדוק את זה (בלי לפתוח את המארז), ואיך אני יכול לבדוק (בלי לפתוח את המארז) אם בכלל יש לי מקום לשים עוד כונן. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by erezmoris,

האם יש מצב שתמונות הצרובים בדיסק רגיל ימחקו וזה מה שקרה לי . והשאלה איך זה יכול להיות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by doomscripter,

שלום לכל חברי הפורום , קרובי משפחה שלי החליטו להפיל עלי את המחשב שלהם לבדיקה לאחר טענה שהמחשב עובד לאט . אז לאחר שראיתי את כל הבלגן במחשב החלטתי לפרמט להם אותו ולעשות קצת סדר . לאחר הפרמוט ולקראת סיום התקנת התוכנות הדרושות שמתי לב שלפעמים המחשב מתקשה לקרוא את הקבצים והמחיצות ולכן עשיתי בדיקה בתוכנות DiskInfo64 וDiskMark64. עכשיו מכיוון שאני לא כל כך מבין בכל החומרה הפנימית של הכונן קשיח, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מצב הכונן ועד כמה זה קריטי ? . בנוסף זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה בסקטורים בכונן קשיח לכן הייתי שמח אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הסקטורים, ואיך מנתחים את תוצאות הבדיקה . מה קריטי ומה לא ? . דבר נוסף קיימים עוד תוכנות שימושיות לבדיקת הכוננים …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by smoke_man,

לפני מספר ימים קניתי הארד דיסק חדש שמחולק לשני מחיצות העתקתי על אחת המחיצות תוכן חשוב ואחרי יומיים עשיתי פירמוט על המחיצה הראשית של הכונן הנוכחי (לא על הכונן החדש) ונעלמה לי המחיצה איך אני מחזיר את המחיצה עם החומר הקיים תודה וערב מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dino,

חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by White Raven,

בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  14. אני לא מוצא את הקבלה עבור הדיסק או אזכור של הקנייה במייל. לפי הבדיקה באתר של סיגייט (שרכשה כזכור את חטיבת הדיסקים הקשיחים מסמסונג), הדיסק שלי באחריות עד יולי 2013. השאלה היא איך אוכל להחליף אותו אם אני לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iSolt,

הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)

16. Started by wow,

1 עזבו את המחיר,איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים וכו':WD,MAXTOR,SEAGATE. 2 מה זה אומר ה-100 או 133 ובאיזה מהחברות יש את זה. 3 מה נותן ה-S ATA לעומה ה-ATA?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by swg,

אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by GeforceFX,

שלום. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני וברצוני לדעת האם Firewire1394 הוא חיבור יותר מהיר מUSB2 בשביל שאני ידע מה לקנות. אז בבקשה תגידו לי,תודה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by Blackend,

לפני כחודש קניתי את הצורב במעולה הזה...אתמול באתי לפתוח אותו ולשים דיסק בכונן כדי לצרוב אבל הוא לא נפתח. ניסיתי הכל לנתק לחבר לזהות מחדש אבל הוא בשלו! מת מת מת ... זה די עצוב שצורב בן חודש מת ...ואני יודע מה כל שונאי אל ג'י יגידו אבל תאמינו או לא יש לי עוד צורבים וכוננים של אל ג'י והם מעולם לא עשו בעיות! בכל מקרה זה די מבאס כל הסיפור הזה ... לעוד מישהו יש/היתה בעיה עם הכונן המדובר?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  20. חסר לי חיבור סאטא במחשב לצורך הסידירום, וראיתי כבל שמאפשר לחבר מכשיר בעל חיבור סאטא ליציאת USB, וברצוני לדעת האם זה יעשה את העבודה. להלן הכבל: http://www.aliexpress.com/item/USB-2-0-to-SATA-7-15-Pin-22-Pin-Adapter-Cable-for-2-5-inch/1220354570.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avivlevy,

אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  22. מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by idanpc,

שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by Thug Love,

שלום אני מאז ומתמיד מפרמט עם הדיסק של ווינדוס בדרך הרגילה עכשו אני לא יודע אם זה כול כך טוב יש לי שני מחיצות ואני מעונין לפרמט רק אחת מהם בדרך הכי טובה מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים