עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני חייב עזרה דחופה בתקווה שיש אפשרות להציל את החומר. נכנסתי לניהול במחשב וניהול דיסקים קשיחים ובטעות מחקתי מחיצה DELETE VOLUME הלא נכונה. והמחשב מזהה את הכונן אך אי אפשר להיכנס מבקש לפרמט אותו לפני. יש לי שם מידע ממש חשוב. כמובן שלא אישרתי לו לפרמט את הכונן, מחכה למענה שלכם. יש אפשרות לשחזרו? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by cupidil,

קראתי את הסטיקי וראיתי המלצו לגבי דיסקים פנימים אבל לא עבור חיצוניים. אני רוצה דיסק 3.5 בנפח 1T, כפתור הדלקה\כיבוי (קראתי בביקורות שאנשים נתקלו בבעיות שהדיסק המשיך לעבוד לאחר שקיבו את המחשב). בנוסף אני מעדיף דיסק שלא מחייב התקנה של תוכנה כדי לעבוד איתו (כך שבכל זאת תהיה אפשרות של ניידות) ראיתי המלצות עבור: 1. ST310005FDD2E1 Seagate FreeAgent 2. סמסונג HX-DU010EC האם כדאי לקנות משהו מהשניים האלה או משהו אחר תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. הלך לי דיסקשיח WD BLACK אחרי חמישה חודשי עבודה. יש עליו מידע שהייתי רוצה לשמור, אך לא במחיר של לשלם למשחזר מקצועי. ניסיתי להריץ שתי תוכנות, כולל זו של WD, אך תמיד הסריקה נתקעת אחרי זמן מה ומתקבלת הודעה שאי אפשר להמשיך. אני רק רוצה לוודא שאכן שום תוכנה שאני אמצא לא תעשה את העבודה שכן הוא ממש תקוע מכנית. האם אני צודק או שיש תקווה? אגב, המצב החמיר מרגע לרגע. בהתחלה עוד יכולתי להיכנס לכונן ולסייר בין התיקיות (עד שהוא היה נתקע) אך כעת כשאני מחבר אותו למחשב אחר, ומנסה להיכנס אליו, וינדוס אומר לי שאני צריך לפרמט את הכונן. כלומר, כאילו שהוא נמחק. שוב, האם אני צודק והמצב אבוד (ללא משחזר מקצועי)?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש הרד דיסק קומפקטי עם 500TB +- לטיול בדרום אמריקה, אני צלם ולכן אני צריך גיבוי לכל התמונות ומשמע: 1. הוא צריך להיות עמיד לטלטולים פה ושם, רצוי מאוד עם יכולות מוכחות. 2. שמעתי שבגובה מסויים המחט שקוראת את הנתונים יכולה לא לתפקד, וחלק מהטיול שלי יהיה במקומות דיי גבוהים מעל הקרקע (לה פס, בירת בוליביה, למשל). ניסיתי לפשפש פה ושם, ראיתי רק את זה http://www.transcendusa.com/products/Modlist.asp?CatNo=109&LangNo=0&Func1No=&Func2No= סדרת ה store jet של טרנסקנד, שווים משהו? יש עוד דברים דומים לחברות השונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני מחפש כונן חיצוני שיהיה לי למספר שימושים - גיבויים, העברת מידע(חשוב נושא הניידות) לכן החלטתי שאני רוצה 2.5" שמתי עין על 2 דגמים - 1. My Passport Essential של WD 2. FreeAgent Go של Seagate בתקציב שלי את הסיגייט אפשר לקחת בגרסת ה-500GB ואת ה-WD בגרסת ה-320 בוא נגיד ככה - אני ימצא מה לעשות עם 500GB, מה דעתכם על כל אחד מהכוננים ? האם אחד מהם טוב יותר מהשני במהירויות כתיבה / קריאה באופן משמעותי או שאפשר לקחת את החצי טרה של סיגייט בראש שקט ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום רב לכולם, שבת שלום ושבוע טוב... במערכת שלי כרגע מחוברים 2 כונני SATA. על אחד מהם, מותקן ה XP. כשאני מחבר את השני, (כונן פנימי), ווינדוס זיהה אותו ככלי איכסון וזיהה את שמו, WD500, אך הוא לא נותן לי אפשרות לגשת אליו מה'מחשב שלי'. הכונן מופיע במנהל ההתקנים אך לא מופיע בתווית 'storage' תחת ניהול מחשב. כמו כן הכונן מופיע ב BIOS. הכונן מלא בגיבויים יקרי ערך, ואני מוכרח למצוא דרך לגרום לווינדוס לאפשר גישה למידע שעליו, מבלי סכנה של מחיקת קבצים... עזרה, בבקשה!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  9. פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  10. היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דין.,

שלום חברים, התחדשתי במסך FHD ואני רוצה לצפות קצת בבלו-ריי ולכן אני צריך נגן. במקרה אני גם צריך צורב דיוידי אז הרעיון לקומבו קפץ ישר לראש. מה דעתם על ה-SH-B083L של סמסנונג? או על כל נושא הצורב המשולב בכלל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! עד היום הייתי משתמש ב- my book essential edition, אבל פתאום כבר אי אפשר להעתיק ממנו או אליו, ואני מחפש תחליף ראוי. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כונן נייד של 1-1.5TB. תודה!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by gilp123,

שלום, מישהו יותר איך אני יכול ליצור כונן וירטואלי להעלאת תמונה ישירות מהמחשב אל SKYDRIVE ? יש תוכנה שנקראת GLADINET אבל משום מה אני לא מצליח לראות את התמונות שקיימות ברשת ה - SKYDRIVE. תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Splashy,

בהמשך לת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471887.msg4032948#msg4032948 אני מקבלת קצב כתיבה איטי ביותר בדיסק 2.5" eSATA שהזכרתי בת'רד הנ"ל, כ-30 MB/s, ממש כמו USB 2.0. האם יש משהו שניתן לעשות? האם בקר PCI Express של Promise ישפר את המצב? למשל הבקר הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA300-TX4302&cart=128594146125287820〈=heb פשוט אני לא יודעת אם שווה להשקיע בבקר שהוא לא SATA3 וגם לא יודעת האם אכן יהיה שיפור משמעותי. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by J0n1,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1TB עם יציאת esata. מצאתי את הSeagate BlackArmor 110WS, איך הכונן שבתוכו - ST310005BWD1E2RK? למי שיודע, איך הוא ביחס לSamsung EcoGreen F2? שאלה נוספת קשורה, אם אני קונה כרטיס פשוט של SATA/ESATA (כרטיס PCI רגיל), האם הביצועים יושפעו מאיכות הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by wallace,

לאחרונה הגיעו לידיי זוג כוננים של סיגייט זהים, שניהם 2.5" במהירות 5400RPM ונפח 160GB. חשבתי על משהו יצירתי לעשות איתם, ותהיתי אם יהיה חכם להשתמש בהם במחשב הראשי שלי (נייח) ב-RAID0, כך שארוויח כונן של 320GB, שזה כבר הרבה יותר מכובד, וגם ארוויח שיפור בביצועים (אני עובד הרבה עם קבצי וידאו גדולים ותוכנות שעושות הרבה HASHING לקבצים, וביצועי הדיסק הקשיח מאוד חשובים לי). השאלה אם זה רעיון טוב. מה דעתכם? שווה אולי לנסות ולראות, או שלא שווה בכלל לטרוח?

19. יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, יש לי כאן "ערמה" של כוננים קשיחים (6) שאני מעוניין לשים בשרת קבצים ביתי שאני כרגע מרכיב, אלו בעיקרון הארד-דיסקים ישנים, רובם 80GB של חברות מגוונות. רציתי לדעת איזה מהם עדיף בתור הארד-דיסק SYSTEM. 1. Western Digital WD1200JB-00EVA0 (120GB IDE) 2. Western Digital WD800JB-00CRA1 (80GB IDE) 3. Western Digital WD400LB-00DNA0 (40GB IDE) 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 (80GB IDE) 5. Samsung SpinPoint SP0842N (80GB IDE) 6. Hitachi Deskstar 7K160 HDS721680PLA380 (80GB SATA) שימו לב שכל הקשיחים הם בעלי חיבור IDE, ורק האחרון הוא בעל חיבור SATA. מי מבין הקשיחים האלו הוא המהיר ביותר? או שאין יותר מידי הבדל ועדיף פשוט ללכת על האחרון מהיותו SATA?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 2…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mzlbat,

היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by denzel12,

שלום לכולם, ההארד דיסק שלי התקלקל ואין באפשרותי לגבות את הנתונים שהיו בו. האם ישנה אפשרות לשחזר נתונים מהארד דיסק תקול? ואם כן מה היא העלות של פעולה זו? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש פה למישהו מושג כמה שנים יכול להחזיק הארדיסק בלי שנוגעים בו? האם יש טעם לאחריות ארוכה? כמה אפשר לסמוך עלייהם? מהו אמצעי האחסנה הבטוח ביותר ובמחיר שפוי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.