אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי צורב כזה http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_2&pid=18 עם מערכת הפעלה XP P יש לי נרו 5.5.10.40 (האם לעדכן?) האם אוכל לעשות אוברברנינג ? אם כן: א. כיצד? האם כמו ההסברים כאן שהוסברו על צורבים מסוג אחר? ב. כמה נפח אוכל לדחוס ב-700MB של דיסק MDK? ועוד שאלה: מה הנזקים שיכולים להיות לי מצריבה מעל המותר?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום. שאלה קצת מוזרה אולי, אבל כאשר אני מתקין את כונן ההארדיסק, ומבריג את הברגים המתאימים, הם פשוט ממשיכים להסתובב על ריק. אמנם הם שוקעים אל תוך הכונן כמו שצריך, אבל לא ננעלים. אני ממשיך לסובב ולסובב..... יש לכך הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חברת Sabrent הצנועה נעזרת בפלטפורמה של Phison בכדי להציע כונני NVMe מהירים במיוחד עבור מעבדי AMD החדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בטוח שהנושא כבר היה אבל איך אני בודק שהדיסקים שלי הם באמת 8 מגה באפר? ומה זה הlba \large \chs שרואים בביוס ? כי יש לי שני דיסקים שניהם אמורים להיות 8 מגה באפר 80 גיגה ואחד מהם מראה lba (ככה זה היה מאז ומתמיד ואני זוכר שגם בדקתי פעם ואמרו לי שזה מה שצריך להיות) והשני מראה chs (החדש יותר ) וגם עושה הצגות של גוסס למרות שהוא בן שבוע בערך
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא להארד דיסק הזה (שבתמונה) מתאם, הוא פורק ממחשב נייד עתיק. תודה מראש לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן במידה והארד דיסק החיצוני הוא USB3 וכך גם המערכת.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הכונן החיצוני שלי לא עובד באופן תקין. הוא לא נפל או משהו כזה בכלל... רציתי להדליק אותו ואז זה השמיע רעש של סיבובים ו"תיקים" כאלה שחוזרים על עצמם. נקנה לפני 5 שנים כך שאין אחריות כבר לדעתי. מישהו מזהה את הבעיה? המלצה למקום טוב לתיקון? נ.ב. יש לי שם חומר חשוב אז לקנות כונן חיצוני אחר לא בא בחשבון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. ובכן, כרגע במחשב יש לי רק הארדיסק אחד, של WD, בנפח של 160 ג'יגה, 7200RPM, 8Mb Buffer, SATA, ללא NCQ. אמנם הוא גדול, מהיר, אמין, עם עוד הרבה שנות אחריות ובמצב מצוין - אבל לאחרונה שמתי לב שהאוספים שאני מחזיק על המחשב - גדלים בקצב מהיר מאוד, ואני מאמין שייגמר לי המקום בקרוב; וחוץ מזה, הארדיסק נוסף שווה מקור נוסף לגיבויים. לכן אני מעוניין ברכישה של הארדיסק נוסף, שיגלם את האיזון המושלם בין ביצועים לאמינות. ברגע שאקנה אותו, אהפוך אותו לכונן הראשי ואת ה- 160 למשני, לגיבויים בלבד. בחנתי הרבה כוננים-קשיחים שנמכרים בארץ, אבל שמתי עין על אחד מעניין במיוחד - WD2500KS - שנראה לי הכונן הטוב בארץ פרט לרפטורים או ל- SCSI'ים, שנמצאים הרבה מעל לתקציב שלי, או מבוססים למשחקים בלבד.…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה האמריקאית מרחיבה את היצע דור ה-PCI-Express 4.0 שלה עם דגם מוזל - ודגם משוכלל במיוחד שיהיה זמין גם עם תושבת מעניינית עבור מערכות קירור מים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה לפני כחצי שנה יצאה אחותי לטיול בארה"ב עם רשימת קניות מסודרת שהכנתי לה... הבעיה היא שבעוד שבוע היא חוזרת לארץ ורק עכשיו היא נזכרה שהיא צריכה לחזור גם עם משהו בשבילי... ביקשתי ממנה לקנות לי את הצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW-1640 ואפילו אמרתי לה להזמין אותם מ Newegg... היום אני נכנס לאתר של newegg ופתאום חשכו עיניי... הדגמים הנ"ל כבר לא מופיעים באתר...מה שאומר שהפסיקו לייצר אותם או שאזל להם המלאי או שלא יודע מה.....(הלוואי ואני טועה) שלחתי להם גם אימייל בנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל אופן אני במירוץ נגד השעון למצוא לאחותי עכשיו חנות שעדיין מחזיקה במלאי בדגמים שהזכרתי וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בעניין זה... אנשים אני לא רוצה משו אחר...אלה הצורבים שאני רו…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בדקנו את הכונן החיצוני של Western Digital המיועד ספציפית עבור חובבי המשחקים - בכדי להבין כיצד הוא מתפקד בהשוואה לכוננים חיצוניים "פשוטים" ולכוננים פנימייםלכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקי הסי די שלי מוגדר בסלייב אם אני יעביר אותו למאסטר הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצויות בפורום מחשבים ניידים הבחירה המסתמנת שלי היא Dell Vostro 5470 בדגם שכולל SSD בנפח 128GB. דגם זה מגיע ללא HDD. רציתי לדעת אם אין בעייתיות בשימוש שוטף בHDD חיצוני בחיבור USB 3.0 (כנראה בגודל 1TB, אמור להספיק לי), מהבחינה של התקנת משחקים כבדים והרצה שלהם ישירות מהכונן החיצוני ולא מה-SSD. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החברה האמריקאית שמציעה נכון להיום את הכוננים המשתלמים ביותר בשוק בדור ה-Gen 4 מתכוננת להשקה הראשונה שלה עבור הדור הבא, עם מהירויות העברה של עד 12,400MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים מתאם שכזה?? מבירור מחירים אני מזהה שיש פער מאוד רציני במחירים של כונני NAS לעומת אותם נפחים בכונני USB ישירות למחשב אני מעוניין לחבר כונן גיבוי לרשת שיהיה בלתי תלוי במחשב שלי וכן שאני מפעיל תוכנה לגיבוי המחשב שלי בזמנים קבועים מראש האם ישנו מתאם כזה שאני יכול למצוא ולחבר כונן לרשת ואם כן האם הוא יעיל ומהיר וכמובן אמין ויציב ?? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE בנפח של 1TB בן 5-6 שנים. לפני מספר ימים הוא התחיל להשמיע קליקים בעת חיבור לחשמל למשך 5-10 שניות ואז שומעים את דימום המנוע. הדיסק לא מזוהה במערכת הפעלה. הוצאתי את דיסק מההתקן החיצוני וחיברתי ישירות למחשב ועדיין אותו הסיפור. האם ניתן לשחזר מידע ממנו ? אם כן, איזו מעבדה / חברה מומלצת ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-