עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המחשב הניייד שהוצע לי יכול להגיע עם אחד משני הדיסקים הבאים: 320GB במהירות 7200RPM או חצי טרה במהירות 5400RPM. העתקי למטה את המפרטים והשאלה עד כמה ההפרש במהירות משמעותי לאור העובדה כי המחשב נועד בעיקר לשימושי אופיס? 320 GB 7200 rpm SATA Hard Drive Drive Weight 0.25 lbs (115 g) Capacity 320 GB Height 0.37 in (9.5 mm) Width 2.75 in (70 mm) Interface ATA-8, SATA 2.6, 3.0 Gb/s, NCQ Transfer Rate Synchronous (maximum) 300 MB/s (Drive Capability) Seek Time (typical reads, including settling) Single Track 1.5 ms Average 11 ms Maximum 22 ms Rotational Speed 7200 rpm Logical Blocks 625,142,448 Operating Temperature 32° to 140° F (0° to 60° C) [case temp] Features ATA Security 500 G…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kalda01,

חיברתי את הSSD ללוח GA-MA785GMT-UD2H. בזמן העליה ראיתי שבשלב סריקת הכוננים הוא מופיע. הוא זוהה על ידי WIN7 וקיבל את האות K התקנתי תוכנת CLOANING של סמסונג וביצעתי העתקה של דיסק C אל הSSD. לאחר מכן הפעלתי מחדש ושיניתי את סדר טעינת HD בBIOS כך שהSSD יהיה ראשון. המחשב עלה וראיתי שכונן C כעת הוא הSSD החדש. בשלב הזה התקנתי את הMAGICIAN של סמסונג ובעת הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה שלא זוהה אף כונן SSD במערכת. האין זה מוזר שחלונות עובד עם הSSD בלי בעיות והתוכנה של סמסונג טוענת שאין במערכת כונן כזה ? מה הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברשותי דיסק קשיח נייד 250 Seagate freeagent go ומרגע חיבורו למחשב (גם למחשב הנייד וגם לנייח), לוקח לוינדווס בערך 5 דקות לזהות אותו וכל ניסיון להיכנס לאחד התיקיות מצריך הרבה מאוד זמן חשיבה משהו בסדר גודל של בין 5 ל10 דקות לכל תיקיה, ועדיין אפשרי לעתיק אילו וממנו קבצים, אבל זה לוקח כמובן כמה דקות טובות מחיי. עברתי קצת על הסטיקי של פורום וניסיתי כל מיני תוכנות ניהול וניתור שהמלצתם לראות מה הבעיה. אז ככה :איחוי דיסק גם בתוכנת דיסק קיפר וגם בוינדוז לא ממש מתאפשר לי. בדקתי באתר של סיגייט אם אני צריך עדכון קשוחה דרך המספר הסריילי. והשתמשתי בתוכנת ניתור של סיגייט וביצעתי מספר בדיקות והכונן נכשל בבדיקה של short/long DST. אשמח אם תוכלו לעזור לי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים לאחר שהחלפתי את הדיסקים במחשב ל-4TB, הגיע הזמן להגדיל גם את דיסקי הגיבוי החיצוניים. אני צריך 2 דיסקים - אחד 3.5" של 6-8TB ואחד נייד של 2.5" בנפח 3-4TB, מעדיף כמובן את הנפח הגדול יותר כדי שישמש אותי יותר זמן - האם יש למישהו כאן ניסיון עם דיסקים כאלו ויכול להעיד על האמינות והביצועים שלהם (יחוברו למחשב ב-USB 3) מה מומלץ לקנות ? נראה גם שיש בעיה של זמינות - דיסקים 2.5" של Seagate ו-WD בנפח 4TB שעלו כ-650 ש"ח "נעלמו" מהאתרים ובמקומם יש רק את ה-WD החדשים שעולם 770 ש"ח. בנוסף, דיסקים WD My Book 8TB לא זמינים ברוב סניפי הרשתות. מישהו יודע מה קרה לדיסקים ? יש סיבה למחסור ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SilverHawk,

יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך! הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק. סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי, חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד. לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד. הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הצלחתי להקים מערך רייד 1 שבו מערכת ההפעלה עובדת על שני דיסקים קשיחים במקביל וניקראת משניהם. לא ברור איפה השיפור בביצועים?.בעיני המחשב עובד בדיוק באותה המהירות שהוא עבד לפני הקמת המערך. הבקר עובד תחת חלונות יפה מאד עם שני הכוננים הקשיחים אבל אין שיפור מהותי בעבודה השוטפת. אולי צריך לעשות עוד משהו?? תגובותיכם בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי חברים לרקע כללי אני אספן של הרבה סרטים סדרות וכדומה.וכיום אני מרגיש שאפילו שיש לי 10 טרה או קצת יותר זה לא מספיק לי. לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי למצוא הרדיסק נגיד חיצוני 20 או 30 טרה או קופסא גדולה שתכיל כמה הרדיסקים במחירים שיפויים. יש חייה כזאת? אפילו נגיד קופסא שתכיל 30 טרה בכמה הרדיסקים במערך קריאה של RID.תודה מראש לעוזרים לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני החל מ 500GB. יש לי בבית חיצוני 500GB 3.5" של LACIE ואני מאוד מרוצה ממנו. השימוש שיהיה לדיסק השני הוא חשוב מאוד שזה אחסון של הקלטות וידאו שהעברתי מקלטות וידאו למחשב. אני די מעדיף לקנות 2.5" ככה שיהיה קטן ולא מסורבל. השאלה היא אם יש איזה חסרון משמעותי שיש ל 2.5" שבגללו כדאי לי לקנות 3.5 ולא "להסתכן" בשימוש בו לאחסון מידע חשוב מאוד. בעיקרון אני הייתי מעדיף לקנות את ה LACIE בגלל הניסיון הטוב שיש לי איתו אבל אולי ה WD או חברה אחרת עדיפה עליו? התקציב שלי הוא 400 ש"ח שזה בעצם המחיר של הכוננים עד 500GB. אפשר להתגמש אולי באיזה 50 ש"ח או משהו אם יש ממש הצדקה לכך. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1) http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1709 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16773 3) http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042090&refid=6 4) http://www.getit.co.il/Direct/36375/12

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי בו איזה 600 ג'יגה של קבצים ועכשיו אין לי גישה אליו. בחיבור למחשב אין זיהוי שלו רואים אומנם למטה במחשב שיש סימן של חומרה ואפשרות להוצאת חומרה בבטחה אבל בכונן F איפה שבעבר שמו צויין , כעת שם הקשיח לא רשום שם. והמחשב דורש אתחול מחדש שלו שזה אומר שכל הקבצים שלי ימחקו מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת ידוע לי שיש תוכנת שיחזזור אבל אני צריכה לעשות המון פעולת שחזור העתקה למחשב ואז לדיסק קשיח חיצוני ומדובר ב600 ג'גה וגם נוסף לזאת למחשב יש רק 20 ג'יגה הדיסק קשיח שלי הוא transcend store jet25 m3 והוא הדגם השחור ירוק . לא יודעת איך עושים בו גיבוי קיבלתי דיסק מצורף ויש על הקשיח כפתור שניתן ללחוץ ובחיים לא לחצי כי לא ידוע לי למה נועד. בכל מקרה אם אני לוחצת עליו עכשיו לפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קראתי ושוב קראתי וחפרתי ולא הצלחתי להבין או להגיע למסקנא חד משמעית בקטע הזה . אני רוצה לעשות כונן ssd רק למערכת הפעלה . זה יהיה מחשב גיימינג 64 bit והשאלה היא : איזה חברה ודגם מומלץ וכמה ג׳יגה צריך ? אין מגבלה של כסף - רוצה משהו טוב יציב ואמין . תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ברשותכם מספר שאלות: 1. מחפש HDD במחיר שפוי(עד 550 שקל) שישמש לאחסון של סרטים(500GB-1TB) 2. הלוח אם תומך ב IDE ולא ב SATA השאלה שלי אם יהיה עדיף לי לקחת HDD חיצוני ? תודה רבה אשמח להמלצות גם מאיפה לקנות ואיזה דגם.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע בוודאות איזה צורב יכול לצרוב דיסקים של 90 דקות או 100 דקות???? למישהוא יש נסיון עם צורבים של TEAC ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בכל פעם שהמחשב עולה, זאת ההודעה שמופיעה על המסך בתוספת "Press alt+ctrl+del to reset". התקלה קרתה לפני כשלושה חודשים, ותוקנה ע"י טכנאי. לפני כחודש הווינדווז פשוט לא עלה, כל מה שראו זה מקף קטן מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. פירמוט והתקנה מחדש של ווינדווז פתרו את הבעיה. השבוע התקלה (DRE) חזרה. שלפתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר, שם הוא עובד כמו שצריך. לכן אני מאמין שהבעיה היא במחשב עצמו ולא בכונן. מה יכולה להיות התקלה ואיך אפשר לתקן אותה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת, יש לי בעיית איכסון, אין לי כבר מקום לא בD ולא בA והכל מקבצים שאני לא משתמש בהם אבל רוצה שיהיו שם למקרה הצורך, כמו ISO למסשחקים שכבר התקנתי או איזה 40 GB של סרטים וסדרות שראיתי כבר או שאני עתיד לראות אבל לא בוער לי. הבעיה? אני קמצן, ולא רוצה לבזבז אפילו שקל. רציתי לדעת האם יש שירות אכסון חינמי שנותן לך להעלות אליו מידע?(חשבתי על להעלות לMEGAUPLOAD ורפידשייר אבל אני פוחד שהם ימחקו ת'קבצים אחרי שלא יורידו אותך הרבה זמן) תודה מראש

23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 אני מעוניין להוסיף לו כונן ssd 120gb המיועדת למערכת ההפעלה האם זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by name,

שלום! אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש של 40 גיגה ואני מתלבט בין שתיים 1. Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 2.WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version ואם תוכלו אז תגידו לי מה מיוחד בכל אחד מהם נ.ב- wd cost more the maxtor (like 60 shekels תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.