אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
אני שוקל לקחת הארדיסק חיצוני למחשב נייד (לחבר אותו דרך כבל USB או מארז יעודי) 1. מה הבדלים ב HD בין 3.5 ל 2.5 (חוץ מגודל פיזי ומשקל)? 2. ביצועים? בין השאר האם שני הסוגים מספיקים כדי להיות הארדיסק ראשי עבור מערכת הפעלה? האם חיבור ה-USB יספק כדי להחזיק אותו כראוי? אם ה-USB מהווה מגבלה אבל מספיק למטרה זו, אז האם מיותר לקחת הארדיסק חזק יותר (כנראה ה-3.5) כי במילא לא אנצל את יכולות שלו? 3. צריכת חשמל? (ב2.5 הבנתי שאפשר למשוך מתח מUSB) 4. מה לגבי עמידות שונה שלהם לצורך ניידות? (האם ה 2.5 שבד"כ נמצא בנייד יותר עמיד?) 5. מה הבדלים במחירים לאותו גודל? 6. האם נכון שאין HD 2.5 עם באפר של יותר 2 MB? בתודה מראש, טל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך... איזה מכה... אתמול שמתי לב שכל ה- cdrw שקניתי (10 במארז אחד) סובלים מבעיה של התקלפות הציפוי (לא אציין שם יצרן הסידי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם/לבטל מכירות). האם לדעתכם אוכל להחזיר סידירומים אלו לחנות ולקבל זיכוי (הם נקנו לפני כחצי שנה מבאג ויוצרו ע"י חברה ידועה בתחום)? אגב כשקניתי אותם חשבתי שעשיתי עסקה טובה: 10 סידי במארז ב- 50 ש"ח :-X דרך אגב: לשמחתי לא איבדתי חומר כי החומר עליהם הוא רק גיבוי נוסף לזה שיש לי בכונן הקשיח החיצוני.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, יש לי בעיית איכסון, אין לי כבר מקום לא בD ולא בA והכל מקבצים שאני לא משתמש בהם אבל רוצה שיהיו שם למקרה הצורך, כמו ISO למסשחקים שכבר התקנתי או איזה 40 GB של סרטים וסדרות שראיתי כבר או שאני עתיד לראות אבל לא בוער לי. הבעיה? אני קמצן, ולא רוצה לבזבז אפילו שקל. רציתי לדעת האם יש שירות אכסון חינמי שנותן לך להעלות אליו מידע?(חשבתי על להעלות לMEGAUPLOAD ורפידשייר אבל אני פוחד שהם ימחקו ת'קבצים אחרי שלא יורידו אותך הרבה זמן) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם הטמפרטורה תקינה? - 48 מעלות. 2. בבדיקת Error Scan - לא נמצאו בעיות (נעשתה בדיקה מהירה) 3. מה זה אומר מה שמודגש בכחול ובטורכיז. 4. זה אומר שאוטוטו אני אומר עליו קדיש? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=6083&stc=1&d=1402607062
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לעתכם דיסק קשיח הזה ישפר משמעותית (נגיד 50%) את זמני הטענה של המשחקים ב Xbox one יחסית לכונן הסטוק שבאה איותו? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST2000DX002&cart=14839826631943547&lang=heb תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח היקר שלי החליט לא לעבוד. מדובר בדיסק די ישן שאפילו אין לו sata. הבעיה שמאפיינת אותו היא שהמחט עושה תיקים (ticks) עצבניים ומסרבת להעלות את ה-xp. כשניסיתי יחד עם חבר לבצע לו גוסט, זה לא הצליח בפעמים הראשונות. בפעם שזה כן התקדם המחט פתאום שבה באמצע לעשות תיקים עצבניים. החבר (שהוא מיומן בשחזורים דרך גוסט) טוען שהבעיה היא במחט. הוא יודע על שיטות להחלפת מחט, אבל לא מבין בזה. המטרה שלי היא רק לגבות את כל המידע שיש בדיסק. ברור שאני לא מנסה להחזיר אותו לשימוש. השאלה שלי היא האם החלפת מחט היא ריאלית? כמה זה יקר? ואיפה אפשר לברר אם זה בכלל אפשרי? ובבקשה בלי הטפות על "למה לא גיבית?". אתם יודעים שאתם צודקים, אז למה לפזר מלח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להבין, אם יש תחום שאין לי אפילו הבנה בסיסית בוא הוא הארד דיסקים, על כן אני חייב לשאול, היות והמחירים כמעט זהים, מה לקנות! Seagate Baracuda 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail ומה באמת נותן לי ה8 mb???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יצרתי מחיצה בכונן דינמי כדי לנסות את Windows 7. בעת ההתקנה אני מקבל את ההודעה שאין לי אפשרות להתקין במחיצה כיוון שהיא דינמית. מה הכוונה? מדוע אין אפשרות להתקין? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה ולא מצאתי לה פיתרון באנטרנט, בתקוה שתוכלו לעזור לי. חיברתי כונן חיצוני למחשב שפועל עליו ubuntu בכדי להעביר מידע אל המחשב. התהליך כבר רגיל לי, זו לא הפעם הראשונה שאני מחברת את הכונן למחשב ומעבירה חומר. אולם, הכונן נפתח עם שמו, המחשב מזהה אותו, אך כל החומר שהיה בתוכו, קבצים ותיקיות, נעלם. ואז- התחלתי לשחק עם האפשרויות ולחצתי על unmount ואז בחזרה על mount. לא שאני יודעת במה מדובר. פשוט רציתי לנתק את הכונן- מחשבית, על -סייפלי רמוב הארדווייר... בכל אופן, כלום, מלבד לכך שהמחשב זיהה שגם נשאר 42 מגה בית בכונן כמו שהיה כשהעברתי אל הכונן את החומרים, ז"א, כתב שאין כלום על הכונן אבל זיהה כמה נשאר מבחינת מקום שם. חזרתי למחשב שממנו העברתי קבצים לכונן, וכשהכנסתי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-