אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורת איחסון שניתן לשים בה דברים לטווח ארוך, כגון מוזיקה, סרטים, סרטונים, משחקים, וקבצים שונים. בעבר השתמשתי בדיסקים לDVD, הם סיפקו את כל צרכי והיוו את האופציה הכי זולה. היום, לעומת זאת, נראה שכל ג'יגה עולה כ22~ אג' שזה גם המחיר של דיסקים קשיחים החל מ2TB. השאלות שלי הן כדלהלן: א. מקום האיחסון שלי יתמלא בקצב מדוד, אין לי צורך בכל כך הרבה מקום בטווח הקצר- האם מחירם של הכוננים צפוי לרדת בעתיד? בשקל/ג'יגה כונני ה3TB מעניקים את התמורה הכי גבוהה כרגע- אך בגלל קצב המילוי אני מניח שאעבור את 2 TB רק בעוד שנה-שנה וחצי, ואולי ייתכן שאז כל TB יעלה פחות מהיום וככה אני ארוויח יותר ממה שהייתי חוסך היום. ב. השימוש בדיסק, למעט איחסון, יכלול גם קריאה רציפה ממנו. ז"א כמו במחיצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD בגודל של 750-1000 ג' שהמטרה שלו היא עבודה שוטפת (קריאה וכתיבה) כל הזמן. יש לי מס' שאלות 1)לאור המחירים הנמוכים של ה HD החיצוניים , האם כדי לקנות HD חיצוני או פנימי? 2)במקרה של HD חיצוני האם עדיף לקנות HD חיצוני "קומפלט" או מארז ל HD רגיל ואז לקנות HD רגיל? (ראיתי שיש מארזים עם כניסת IDE) 3)ואיזו חברה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני הולך לחבר את ה HD ל SATA 3 בלוח אם. האם קיים כבל SATA 3 או שהכבל הוא זהה ל SATA2? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק און קי ואשמח להתייעץ עימכם כרגע יש לי SANDISK BACKUP שהחיסרון הגדול שלו שהוא גדול פיזי ולכן רגיש מאוד. לכן אני מחפש דיסק און קי שגם קטן וקשיח, וגם ברמה של SanDisk Cruzer Extreme 16GB מבחינת מהירות כתיבה וקריאה, כמו כן אשמח אם יהיה לדיסק און קי אפשרות לחיבור למחזיק מפתחות (חובה בדיסקון קטן...) אשמח לעזרה תודה רבה [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינץ', בנפח שבין 500 ל-1000GB. (מכוון כרגע ל-640GB נניח) הדרישה שלי שהכונן יהיה בעל מהירות של כ-7200RPM. (יחבור באמצעות USB 2 רוב הזמן) ישמש להעברת קבצים/סרטים בין מחשבים, ולגיבוי המחשב שלי..... יש סלט לא כונן , המון כוננים בשוק, באתר של WD אי אפשר לראות כמה RPM יש לכל כונן חיצוני שכזה.... אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר, הלכתי לאיבוד גם ב-ebay וגם באינטרנט בכלל! תודה, תומר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני רגעים ספורים התגנבה לאוזני שמועה : שרוב ה BUFFERS של ה HDS הפופולריים כולל הWD 8MB לא פעיל אין הבדל ממשי מבחינת הBUFFER בין הגירסאות השונות. השמועה היא מבוססת שכן היא הגיע ממקור המבין בחומרה וכן בתוכנה של HD. יש לציין שהתכונה של הBUFFER אינה פועלת משום שהDRIVER ב WINDOWS לא תומך בתכונה זו של הHD ולא משום שהיא לא מאופשרת פיזית.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קופסא חיצונית לHD ו CD הקופסא מתנתקת המון ועושה המון בעיות כתיבה/קריאה באמצע העברות... מישהו מכיר קופסא טובה שלא עושה בעיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר בכונן 3.5 של WD בנפח 1TB מסדרת MYBOOK הכונן מופיע לי על המחשב כאילו הרגע קניתי אותו....כמה קבצי מידע והפעלה אוטומטית.. אבל ברגע שאני רוצה לראות כמה מקום פנוי יש אני רואה כאילו הוא מלא... אין שום דבר מוסתר...איך אני מסדר את זה...ואם אפשר הסבר על מה בדיוק קרה. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל ביניהם בא לידי ביטוי בביצועים של משחקים \ תוכנות ? כאילו ההבדל ביניהם שה - 7200 הוא קורא מהיר יותר ? , כאילו ההבדל היחידי הוא רק בא לידי ביטוי בזמן שאני צריך לחכות לטעינת משחקים \תוכנות , והעברת קבצים .. ואחרי זה אין לו טעם .?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתוכנה Samsung Magician יש את הלשונית OS Optimization .. על מה כדאי ללכת שם מבין שלושת המצבים ? שמדובר על כונן שעליו מותקן הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב LG DVD בן שנה בערך ויש לי אני משוכנע בעיה בצורב כשאני צורב נניח קובץ DVD סרט בגודל של 4 ג'יגה לוקח לו בערך 50 דקות לצריבה החלפתי את תוכנת הצריבה נירו לגירסת לייט חדשה יותר ומשום מה הבעיה נשארת,ניסיתי באמצעות מ"ס תוכנות צריבה וכלום לא עוזר בעבר הייתי צורב קבצים בגודל הזה בשליש מהזמן אני לא יודע איך אפשר אולי לבדוק אם האשמה בצורב או בתוכנה לפני רכישת צורב חדש .אשמח לקבל עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברשותי בקר SATA של adaptec מסדרת 2940 ,וכבל RAID SATA עם terminator . רציתי לדעת ,העם הוא שווה משהוא מבחינה כספית ? ראתי בזאף שזה דברים לא זולים ,יש מצב הוא באמת שווה משהוא ? פשוט קיבלתי אותו מחבר ואין לי ממש מה לעשות איתו ,אני לא מתעסק בציוד שרתים ,אבל מתעניין . תודה .ויום טוב .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-