עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה עדיף 2 כוננים קשיחים של 120\160 ג'גה (או 160+160\140+140) או כונן אחד של 200\250 גי'גה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guy3122,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.

4. יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by SUBX2,

הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  6. הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה

7. יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shlomi_x,

היי, האם ניתן לבצע Image לדיסק חיצוני שמחובר באמצעות כבל USB? הרעיון הוא ליצור גיבוי של הדיסק הראשי שמכיל את מערכת ההפעלה, ובעת קריסה (שנקווה שלא תגיע) להחליף דיסק בדיסק. 1. מהי התוכנה המומלצת למטרה זו? 2. האם ישנן תוכנות חינמיות שמאפשרות זאת? 3. האם Ghost תומך ביצירת Image גם בסביבת חלונות? ב DOS עם חיבור USB? 4. האם דיסק הגיבוי חייב להיות זהה לדיסק המגובה? תודה! שלומי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iyehuda,

1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. במחשב מותקן SSD 840 של סמסונג והBIOS מקונפג על AHCI היום קניתי דיסק קשיח חדש של סיגייט 3T כדי שישמש לאחסון. בהתחלה הוא בכלל לא זיהה אותו ורק אחרי שנכנסתי לכלי ניהול הדיסקים ראיתי את הכונן עם אפשרות לפרמט 746 גיגה בלבד. Windows7 64bit I5 2300 INTEL dh67bl מה עושים? מחזירים לחנות?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by gilazi,

שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by jclarkk,

עד שאני מביא לעצמי עוד C300 הייתי חייב להתרברב קצת בתוצאות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FA ‏1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ האם הפרש של 120 ש''ח שווה?? וכמה באמת ההבדל בניהם? כי מהנתנוים באתר של WD לא ממש רואים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי אותו כבר חצי שנה השתמשתי בו והכל טוב ויפה , היום אני בא לחבר אותו פתאום הוא רושם לי עליך לאתחל את הדיסק לפני שתוכל להשתמש בו . ניסיתי לחבר למחשב נייד ועדיין יש את אותה בעיה ... מה עושים ? יש לי שם המון תמונות ודברים שאני לא יכול לאבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, לאחרונה אני חושש שההארד דיסק עושה לי בעיות, פתחתי דיון על זה בתמיכה, מי שרוצה יכול לעזור לי שם. רציתי לדעת, יש עוד דרכים לבדוק אם ההארד דיסק תקין? הורדתי את התוכנה HDDLife והוא אומר לי שהדיסק קשיח במצב Critical... אני רוצה להיות בטוח לפני שאני חושב על להחליף את ההארד דיסק, יש עצות? ולגבי הדיסק קשיח, איזה מומלץ במחיר של 300 ש"ח?, חיבור IDE.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  16. שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by x-pac,

יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gooz,

שלום לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  19. כל הקטע של רייד 0 קוסם לי חוץ מהמינוס הגדול של סיכוי יותר גבוהה לפשלות בקטע שיש שני הארדיסקים אז הסיכוי לתקלה בשני דיסקים הוא גבוהה מדיסק אחד וברגע שאחד נדפק אז הלך המידע המידע שלי חשוב לי יותר ממהירות קראתי על עוד סוגי רייד אבל הכל נראה לי מסובך ולא מובן לפי מה שהבנתי מרייד 3 זה נותן שנים או יותר כוננים בסטריפ וכונן אחד נפרד לגיבוי משנותן לי האופציה לרקוד על שתי החתונות רייד 2 לא בא בחשבון כי צריך 7 כוננים רייד 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני רייד 5 לפי ההיגיון שלי זה מתאים בעיקר לשרתים ואחריזה כבר הפסקתי לעקוב 1+0 10 30 50 100 ffs O_O מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by Id0,

הוא הופיע כמבצע באתר כלשהו, אני לא בטוח שמותר לפרסם (אם אסור תגידו..) אבל הנה הכתובת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4870969 הוא נראה צורב נחמד המהירויות שלו לא גבוהות במיוחד, לא הזכירו זיכרון פנימי ובכלל משהו מוזר לי שם עם כל המהירויות אבל הוא צורב DVD-RAM X3 וDVDX8 בשתי השיטות ובשביל 200 שקל? נשמע מפתה בשביל חסרי צורב ותקציב כמוני אשמח אם תאמרו לי מהו הדגם, ומה לגבי עידכוני firmeware לטווח הרחוק ובכללי אשמח להצעות\רעיונות\ביקורות

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  21. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. ה-M4 שלי עדיין חי וקיים ועושה את שלו, אבל אני מעוניין בשדרוג, הוא כבר אצלי שנתיים ובא לי להתקדם לדור החדש יותר. אין סיבה מיוחדת, פשוט בא לי. התקציב גמיש אבל מומלץ לא לחרוג מ-700, אני בעיקרון מעוניין בכונן הכי טוב שהכסף הזה יכול לקנות היום, מכיוון שלא התעדכנתי כמה חודשים אני לא ממש יודע מה השתנה בשוק אז אני אשמח להמלצה. בגדול מה שחשבתי עליו זה 840 Pro של סמסונג או M5 של פלקסטור. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nirbe,

שלום, התקנתי במחשב שלי כונן קשיח נוסף והעברתי אליו קבצים. עכשיו כשאני מנסה להשתמש בקבצים, הוא עושה לי בעיות. למשל כשאני רוצה לצפות בסדרות ששמתי עליו, אחרי כמה זמן הווידאו פשוט נתקע, אז כשאני מנסה להעביר לשולחן עבודה, שזה הכונן הקשיח הרגיל, הוא כותב לי את השגיאה הבאה: Can't read from the source file or disk מה לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים