אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה דלוק במשך שנתיים בערך עם תנועה מועטה רק תוכנה אחת שרצה בוינדוס 10 לניתור נתונים (1% CPU אולי) וגם לא כותבת לדיסק החלטתי לבדוק את הדיסק ואני רואה: מעבר לתשובה הברורה להחליף את הדיסק, האם הנתונים נקראיפ פה לא בצורה נכונה ? כי פה זה מראה ירוק: תודה !
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה חברה. אני קונה מחשב חדש: Q6600 GA-P35PDS3R 8800GT 2GB RAM 800MHZ ויש לי התלבטות בקשר לדיסק הקשיח. המוכר בחנות שאל אותי מה יש לי עכשיו אמרתי לו אני לא יודע אם זה IDE או SATA. הוא אמר שחשוב שזה יהיה SATA חדש עם 16MB BUFFER שלא יהיה צוואר בקבוק. קיצר אמרתי לו שאני אבדוק את זה. פתחתי עכשיו את המחשב ואני חייב להודות שאני לא יודע להבדיל בין ATA ל-SATA. יש לי HD אחד שמחובר ב-IDE, 40GB. ויש לי 2 HD שמחוברים בכבל אדום קטן, שניהם 80GB. קיצר אני לא יודע אם האדום הזה זה SATA או ATA, ואם אני זוכר נכון אז שניהם 8MB BUFFER. אז לסיכום: מה ההבדל בין ATA ל-SATA ואיך אני יכול לזהות את זה במחשב שלי האם חובה HD חדש עם 16MB BUFFER ו-SATA למחשב כזה כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? חברה, זה חש…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי כולם קניתי מחשב חדש ואיתו דיסק קשיח חדש הדיסק הוא דיסק קשיח של סייגט 500 ג'יגה 32 מטמון בחיבור סטה חיברתי הכול כהלכה למחשב ומישומה שאני מעלה את הדיסק של וינדוס מהבוט אחרי הטעינה הוא עושה לי מסך כחול ולא משאיר לי ברירה אלא לעשות ריסטרט וככה זה קורה שוב ושוב.. חשבתי שאולי הדיסק קשיח לא בסדר אבל הוא עובד והמחשב מזהה אותו עכשיו , חיברתי אותו למחשב ה''ישן'' שבו יש כבר דיסק קשיח של 120 ג'יגה בתצורת IDE המחשב זיהה אותו והוינדוס עלה , איך אני לא רואה את הדיסק הקשיח ואת ה500 ג'יגה שלי בשום מקום יתרה מזאת , רשמתי בבוט שהסידי יעלה ראשון והדיסק הקשיח יעלה שני הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי ריסטרט כמו שאמור להיות הוינדוס טוען את קבצי ההתחלה שלו.. ואז מופיעה הודעה מוזרה הוינדוס א…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס טוען לשגיאה חמורה בדיסק הקשיח, הוא המליץ לי להחליף או לפנות למישהו שמבין בזה. בנתיים יצרתי גיבוי של ווינדוס על דיסק חיצוני וקניתי חדש שיחליף את הדיסק הפגום. התקלה הופיע לאחר שנתיים - אין אחריות האם תהיה לי אפשרות להעביר את כל תוכן הדיסק הישן כמו שהוא לדיסק החדש והכל יעבוד בצורה תקינה? אולי כבר עדיף לי לנצל את ההזדמנות ולהתקין את הווינדוס מחדש? *אין לי סיבה לפרמט. המחשב עובד בצורה חלקה מהירה וללא תקלות חוץ מההודעה האחרונה הזו שם יומן רישום: Systemמקור: Microsoft-Windows-DiskDiagnostic תאריך: 17/08/2014 17:40:49 מזהה אירוע: 1 קטגוריית משימה:ללא רמה: קריטי מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: תיאור: אבחון דיס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ככה, יש לי MAXTOR 20GB לא זוכר את הדגם המדויק, אבל הוא יכול לעבוד במהירות של 133, עכשיו שקניתי HD התעקשתי אליו ספציפית למרות שהוציעו לי baracoda ודומיהם, בטענה שבכל מקרה הלוח שלי לא יתמוך ב 133 אלא רק ב- 100 מה שהם לא ידעו זה שעל הלוח שלי (p4s8x asus) יש IDE מיוחד רק בשביל ATA 133 . עד כן הכול טוב ויפה. אני מגיע הביתה ומחבר את ה MAXTOR החדש ל-IDE המדובר בלוח, והנה המחשב לא מזהה אותו. מחבר ל- IDE הרגיל (ultradma133/100/66 ע"פ החוברת של הלוח ) והכל עובד כמו שעון, רק שהביוס אומר לי שהHD שלי עובד ב UDMA 5 , וזה, מהמעט שאני יודע, שקול ל- 100 ולא ל133! מה עושים? מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ATA 133 ו UDMA 133 , מה מהם יש בHD שלי ולאיזה IDE אני אמור לחבר אותו ע"מ …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, אך מכיוון שאנחנו בדיוק על תפר בין טכנולוגיות מעבדים, אני מעדיף לחכות עם השידרוג הגדול ובינתיים לשפר את הביצועים באמצעים אחרים. אז חוץ מתוספת זיכרון (מ 2GB ל 4 GB) התחלתי לחשוב על קניית כונן SSD. ראיתי שבחו"ל ניתן לקנות כונן של 32GB בערך ב 100$ וזה נראה לי כדאי. האם למישהו פה יש ניסיון עם כונן כזה ? האם זה באמת משפר את הביצועים בצורה משמעותית ? בגלל גודלו של הכונן, אני מן הסתם ישים עליו את מערכת ההפעלה בלבד (אולי בצירוף אופיס) ואת כל השאר על כונן רגיל. האם תהיה לזה השפעה רצינית, בהתחשב שרק מערכת ההפעלה תהיה עליו ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרט דרך כניסת ה-USB בדי וי די יש לעיתים דחופות קטיעות ועיוותים. אני מניח שזה בגלל קצב הקריאה האיטי. האם קניית דיסק און קי עם קצב קריאה/כתיבה גבוהים יותר יעזרו? האם יש פיתרון אחר ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ביצעתי את העדכון שאמור לפתור את הבאג המדובר. לאחר הרצה אני מקבל מהירות קריאה תקינה ומהירות כתיבה נמוכה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 כוננים חיצוניים שכל אחד מהם בעל קיבולת של 8GB אחסון מהסדרה האדומה של חברת WD. בהתחלה כמה מהם התנתקו עד שעליתי על הבעיה, כיביתי את האפשרות לכיבוי/ניתוק הכונן בהגדרות האפליקציה של WD. זה פתר לי את רוב הניתוקים אבל עדיין פה ושם יש ניתוק והבנתי שזה נובע מהתחממות ואז מתבצע כיבוי על מנת להגן בפני נזקים בלתי הפיכים. מה שפתר את הניתוקים לגמרי זה הוספת מאוורר אישי קטן שמאוורר מהצד על כל 4 הכוננים. לפני כחודש וחצי-חודשיים בחורף, במזג אוויר קר, עשיתי ניסוי וכיביתי לכמה שעות את המאוורר ואיך לא, היו ניתוקים. לכוננים חיצוניים יש חיסרון דווקא על פני הפנימיים? הפנימיים פחות מתחממים? אולי בשל הקופסא, האוורור לא אפקטיבי? אני שוקל לרכוש עוד כוננים אבל עם בעיית נית…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-