עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by some,

צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tomchook,

לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי לפני פחות מחצי שנה דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 4 טרה ב1300 שח הדיסק הקשיח מגיע עם אחריות ל5 שנים. יש לי ניסיון רב עם מחשבים וכטכנאי. כמו כן מערכת מחשב בשווי למעלה מ14000 שח. הקירור בהתאם ולכן אין רכיב העולה על 37 מעלות בעבודה. הדיסק הקשיח המדובר עבר את ה70 מעלות בקלות. הפלסטיק של חיבור הsata3 התייבש נחלש והתפורר/נמס ונתקע בתוך הכבל. ניגשתי עם הדיסק הקשיח לKSP שלצערי מהם קניתי ואחרי שבדקו במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות וזה לא באחריות. עוד לא הלכתי לאסוף את הדיסק הקשיח. מה אני יכול לעשות? מוצר ב1300 שח בן פחות מחצי שנה עם אחריות ל5 שנים והם אומרים פיזי זה לא באחריות ואני נתקע עם משקולת נייר חדשה ב1300 שח? יש למישהו עצה מה …

7. Started by HELL BOY,

אני שוקל להזמין את EVO850 או MX300 בארץ, או לקנות MX500 מאמזון בפחות מ1100 ש"ח עד הבית. דעות? כוננים אחרים מומלצים?

8. Started by Sickp,

אני צריך כונן איכותי שלא ימות לי תוך שנתיים ואפילו לא תוך 5 שנים! נראה לי עדיף של WD היו לי עד היום כמה כוננים של WD שעבדו גם 6 שנים חופשי. אבל נגיד MAXTOR עשה בעיות אחרי 3 שנים. אבל שיהיו ביצועים סבירים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by OmEr8,

שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by greenvector,

קניתי HD502HJ‎ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by doker,

קניתי את הדיסק קשיח הזה יש לי שתי שאלות 1.בכונן מופיעים רק 119 גיגה שאפשר להשתמש האם זה תקין? 2.משום כשאני בודק כמה גיגה בשימוש זה מראה לי 60 אבל כשאני בודק את כל הקבצים בכונן יש רק 40 לאן נעלמו 20 גיגה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד די זקן (כמעט 4 שנים) ובחצי שנה האחרונה הדיסק קשיח שלו התחיל להשמיע רעשים מוזרים של טקטק...טקטק וזה נשמע כאילו מישהו דופק עם פטיש על הדיסק . בקיצור רציתי לשאול אם שווה לקנות כונן SSD (בסביבות ה250 GB) ולהחליף אותו במגנטי הקיים או שהעלות הכספית לא תצדיק את התמורה ויהיה עדיף כבר לקנות נייד חדש ? הנייד - ACER ASPIRE 5738ZG הוספתי גם קובץ של בדיקה שעשיתי ב HD TUNE והתוצאות לא להיט. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי יש לי מחשב בן שנה ככה ממתי שקניתי אותו הייתה לו בעיה באתחול שהיה לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות למרות שיש לי כונן SSD כדיסק מערכת. ברשותי דיסק גיבוי ישן של WD שאצלי כבר כמה שנים טובות (3-5 שנים..אני כבר לא זוכר בדיוק) שאני משתמש בו לגיבוי הקבצים שלי שמהניסיון שלי זה הציל אותי לא פעם מאיבוד כל הקבצים. אחרי כמה בדיקות הבנתי שהבעיות של המחשב הן בגלל הדיסק הזה אז חשבתי לקנות לי דיסק פנימי נוסף כדיסק גיבוי אבל אמרו לי שיותר מומלץ דיסק חיצוני הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות דיסק חדש ובסוף תהיה לי את אותה הבעיה מה עדיף יותר כדיסק גיבוי? חיצוני או פנימי? אני צריך תשובה דחוף היום אני הולך לקנות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by VanStyle,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?

17. אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dor767,

היי יש לי כונן של אינטל בנפח 120 מסדרה 330. האם יש צורך לבצע לו עדכון קושחה? מה היתרונות של הדבר הזה? זו יכול לפגוע בו איכשהו? זה פוגע באחריות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amisha,

1.יש שני גרפים - אחד ירוק והשני צהוב - מה מסמל כול אחד מהם ? 2.נפח המדיה הוא 4.7 GB מדוע לא צורבים עד לשם ראיתי פה כמה חברס שלא ממליצים לצרוב עד הסוף למה ? 3.מהי התוכנה שכדאי לבדוק איתה טעויות בכתיבה של הדיסק ? 4. DVDInfoPro זאתי תוכנה שבודקת את יכולות הקריאה של דיסק מסויים בכונן מסויים לא ? ד"א יציאה טובה הולי עם הת'רד - סטיקי ומהר ..זה סוג של DB לתאימות של דיסקים לכוננים ....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by גמני,

בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iSolt,

הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)

24. Started by Or ei,

יש לי סידי ,צורב,ושני הרדיסקים איזה צורה הכי כדאי לסדר אותם ? צורב (SLAVE)והרדיסק ראשי (MASTER) פרימרי סידי (SLAVE) והרדיס משני (MASTER )סקונדרי ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Ball,

אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים