עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום! מחפש הארדיסק 2TB עד 800 ש"ח עם אופציה לחריגה אם זה ממש משתלם. כמובן לצורכי משחקים וכל שאר השימושים אינטרנט וזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MOFRA,

אז ככה תקציב:400 שקל ומטה דרישות: שטח אחסון נייד של יותר מ2GB מיקום:חיפה וצפונה *הערה:יש לי גם דיסק קשיח ישן של 4 GB (אז אולי כדאי לחשוב על מגירות)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Hanan Sabo,

שלום, אני רוצה לקנות כונן blu-ray. האפשרויות שלי הן או להזמין לארץ, או כתובת בקנדה (שיש לי שם מישהו שיביא לי). ראיתי שהמחירים של הכוננים החיצוניים הם 100$ קנדי לפני משלוח ומס (13%) שיש שם. יש סיבה עקרונית שלא לקנות כונן פנימי של נייד (ראיתי ב 63 כולל משלוח), ולחבר לו את המתאמים האלה ל USB ב 15 שקל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Big_White,

לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by the_lighting,

יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?

6. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 3emi,

התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yagelk,

מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה

9. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oran26,

טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Stella247,

היי, המליצו לי על הפורום הזה בתקווה שיוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות ssd למחשב הנייח שלי, על מנת להתקין עליו את המערכת ההפעלה בלבד בשביל שהיא תעלה מהר יותר. (כרגע המצב, שעליי לחכות בין 5 - 10 דק עד שהוינדוס יסיים להעלות, וזה אחרי התקנה נקייה שלו). דפדפתי פה קצת, ואז דפדפתי באייבורי, ואני מתבלטת בין השניים: דיסק SSD Samsung 840 EVO MZ7TE120BW 120GB 2.5" Sata 3 דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD הקיגסטון זול יותר ב 120 שח. על מה אתם הייתם ממליצים? ובנוסף, איך מתבצע התהליך ההתקנה של הכונן? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by salea656,

שלום, יש לי כונן שהתקנתי עליו windows 7. עכשיו הכונן בשימוש שלי כבר מלא שנים והחלטתי לתת אותו למישהו כי אני לא צריך אותו. אז החלטתי לעשות בדיקה עם icare לראות מה אני יכול לשחוזר אחרי שעשיתי לו כבר כמה פעמים full format ומלא פעמים quick format. נתתי לתוכנה לרוץ איזה 10 דק' (ברגיל זה מינימום שעה אם לא יותר) ועשיתי ביטול רק כדי לראות כמה מחיצות הוא מצא. היו שם כל כך הרבה מחיצות שנראה לי שהוא מצא מחיצות מלפני 7 שנים. אז אני עכשיו רוצה לדעת איך אפשר למחוק את כל המחיצות האלה כשבמחיצה החדשה הם לא לוקחים לי מקום. אפילו אם זה לכתוב עליהם 0 אבל רק למחיצות המשניות ולא למחיצה הראשית שעובדת עם הווינדוס, כדי שמערכת ההפעלה לא תיפגע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by golanc,

אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuvalkob,

יש לי הצעה לקנות אותו ב 380 שקל שווה לי? 40 12 40 8mb buffer

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ZaKeN17,

היי רציתי להפנות לתשומת ליבכם על בעיה שקיימת במחשבי המקבוק 2018, בדגם שמגיע עם SSD 512GB בגודל 15", הדגם מגיע עם SSD של סמסונג במקום SSD של טושיבה מה שמשפיע מאוד על הביצועים של המחשב. ביצועי כתיבה של 1600-1700~ בדגם של Samsung במקום 2600-2700~ (ואפילו יותר) בדגמים של טושיבה https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-33758743-1015483/908-900/samsung.jpeg https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-33758743-1015484/toshiba.jpg לפי מה שידוע לי אפל יודעת על המקרה ומציעה refund או תיקון. בנוסף ישנה בעיה ברמקולים. לינק לפוסט בקהילה של אפל עם הבעיה: https://discussions.apple.com/thre…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכירו את כונן ה-M.2 שמציע נפחים של עד חצי טרה-בייט באורך של פחות ממחצית מזה של רוב הדגמים המוכרים לנו לכתבה

18. Started by Jeka90,

שלום בגלל פירמוט מחשב ואיבוד הרבה מידע חשוב החלטתי לקנות דיסק קשיח חיצוני שיהיה בו גיבוי של כל המידע החשוב. כעיקרון אני מחפש דיסק קשיח בגודל 500GB. ראיתי שיש המון סוגים של דיסקים קשיחים חיצוניים ואני פשוט הולך לאיבוד ולא יודע איזה סוג לקחת ואיזו חברה.. מישהו יכול לעזור לי? עדיף חנות מאזור המרכז. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BeBest,

שלום, יש לי דיסק קשיח תקול, קניתי אותו מבאג אבל אני לא מוצא את התקלה. בדקתי באתר של Western Digital (כאן) ורשום שהוא עדיין תחת אחריות עד 25.6.14 (בד"כ נותנים רק שנה לא?) מדובר ב WD5000BPVT מסדרת Scorpio Blue (דיסק 2.5" לנייד). מדובר בבעייה פיזית בדיסק, הוא משמיע נקישות ונעצר. ז"א זה לא עניין של סקטורים פגומים וכו'. רציתי לדעת איפה אני יכול להחליף אותו והאם בבאג יסכימו להחליף לי אותו למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא את הקבלה (אבל בטוח יש להם את זה במחשב). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין לדעת איזה הראד דיסק נותן יוצר ביצועים... SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ 650 ש"ח או WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ש"ח... אז מהיר יותר ומציג ביצוהים גבוהים יותר? ואם הפשר הסבר על ההבדלים בין sata2 לsata...? ומה זה בכלל NCQ? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by borg,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח IDE אמין בנפח של 250-300GB לצורך גיבויים. ההתלבטות היא בין Samsung 250GB 8MB ל-Seagate Barracuda 250GB 8MB ו-Maxtor MaxLine III 250GB 16MB או Maxtor MaxLine III 300GB 16MB (דיסקים קשיחים של WD לא באים בחשבון מבחינתי). הסמסונג ידוע כדיסק קשיח מאוד חרישי, אבל קשה למצוא אותו. הדיסק הקשיח מיועד למחשב שמותקנים בו שני דיסקים קשיחים שקטים של סמסונג, ועוד שניים של מקסטור שהם גם מאוד שקטים, כך שאני לא מתעקש במחשב הזה על שקט מוחלט, כל עוד הדיסק הקשיח שקט ברמה סבירה. חשובה יותר הטמפרטורה של הדיסק הקשיח בשל ריבוי הדיסקים הקשיחים במחשב. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח, במיוחד דיסק קשיח המיועד לגיבויים, זה האמינות של הדיסק הקשיח, כך שהתכוונתי לקנות את הסיגייט שי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, אשמח להמלצה או טיפ על כונן חיצוני בגודל 1T שהיה מספיק מהיר לנגן סרטי HD ללא בעיות ושיהיה יציב לגיבויים תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amisha,

1.יש שני גרפים - אחד ירוק והשני צהוב - מה מסמל כול אחד מהם ? 2.נפח המדיה הוא 4.7 GB מדוע לא צורבים עד לשם ראיתי פה כמה חברס שלא ממליצים לצרוב עד הסוף למה ? 3.מהי התוכנה שכדאי לבדוק איתה טעויות בכתיבה של הדיסק ? 4. DVDInfoPro זאתי תוכנה שבודקת את יכולות הקריאה של דיסק מסויים בכונן מסויים לא ? ד"א יציאה טובה הולי עם הת'רד - סטיקי ומהר ..זה סוג של DB לתאימות של דיסקים לכוננים ....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים