אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי שלשום מחשב "משני" פשוט ביותר מכאן - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3479&CatCode= אני רוצה לחבר הארד דיסק ישן ממחשב אחר ככונן משני נוסף, במקום להעתיק את כל הקבצים שיש עליו אל ההארד דיסק החדש. החיבור שלו הוא כאמור IDE ובמחשב יש רק כניסות SATA. קניתי מ KSP את ממיר כלשהו - http://ksp.co.il/?uin=5269 אני מחבר את הצד של חיבור ה IDE אל ההארד דיסק הישן, ונותן להארד דיסק חשמל, בצד השני של הממיר יש שתי כניסות SATA וחיבור קטן לכוח (חשמל לממיר עצמו). חיברתי כבל SATA מהממיר אל לוח אם ולא עובד. לא ברור לי למה יש שתי יציאות (אשמח אם מישהו יסביר), אבל ניסיתי את שתיהן ושום דבר. ההארד דיסק הישן נדלק, אני שומע ומרגיש אותו עובד, הנורה על הממיר עצמו נדלקת כאינדיקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כונן של אינטל בנפח 120 מסדרה 330. האם יש צורך לבצע לו עדכון קושחה? מה היתרונות של הדבר הזה? זו יכול לפגוע בו איכשהו? זה פוגע באחריות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק ליעוץ המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'? אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הנייד שלי יש חיבור eSATA ובמחשב הנייח USB3 ואני מעוניין לנצל את שניהם. חיפשתי בנרות דיסק קשיח חיצוני שכולל את שני הממשקים הללו ולא מצאתי. אני בטוח שיש איפשהו אפילו מארז ריק (ללא HD) עם שניהם אבל אני לא מוצא ולא מכיר. אני מחפש משהו בגודל של mybook 3.5'', לא איכפת לי שיהיה שנאי חשמל בנוסף. בהתחלה חשבתי על תקציב של 500~ כולל ה-HD, מינימום חצי טרה (אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה ריאלי :-\ ). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר עדכון קושחה של המכשיר מערכת ההפעלה של הלנובו יצרה תיקיות שיתוף שונות כגון:picture,movies וכו'. ובנוסף יצרה לי שם משתמש וסיסמא ראשי. מה שגרם לכך שהמשתמשים השונים שהיו מחוברים למכונה נדרשים להזין שם משתמש וסיסמא ובתוכנה מסויימת ההגדרות לא עובדות. מישהו מכיר את הממשק תוכנה הנ"ל ? לתומך IOMEGA אין מושג איך לעזור לי בזה וטוען שגם הוא נתקל בתקלה לאחר עדכון ואי אפשר להחזיר גירסא אחורה אלא רק במצב פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר שה-Barracuda מימש את הסיכון, אני נאלץ לרכוש HD חדש. דרישה עיקרית - שיהיה שקט (ה-barracuda היה רועש מהצפוי). עד 450 ש"ח, נדרשים 500GB לפחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.יש שני גרפים - אחד ירוק והשני צהוב - מה מסמל כול אחד מהם ? 2.נפח המדיה הוא 4.7 GB מדוע לא צורבים עד לשם ראיתי פה כמה חברס שלא ממליצים לצרוב עד הסוף למה ? 3.מהי התוכנה שכדאי לבדוק איתה טעויות בכתיבה של הדיסק ? 4. DVDInfoPro זאתי תוכנה שבודקת את יכולות הקריאה של דיסק מסויים בכונן מסויים לא ? ד"א יציאה טובה הולי עם הת'רד - סטיקי ומהר ..זה סוג של DB לתאימות של דיסקים לכוננים ....
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL OptiPlex 380, ברצוני לקנות SSD, בדקתי בביוס שאני יכול לשנות מצב SATA לAHCI ולא מצאתי אפשרות כזו כלל וכלל, האם אתם יודעים איך להגדיר נכון ביוס של דל שיפעל טוב עם כונן SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול האם תהיה השפעה לרעה בביצועי המחשב אם אני אחבר למחשב חדש כונן מכאני ישן שלא בשיאו. כמובן שלא אשתמש בו למערכת ההפעלה או לתוכנות אלא רק לאכסון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי את כלל הדברים שאמורים לשפר את הביצועים של ה SSD אך עדיין אני מקבל תוצאות נמוכות:-הפעלת TRIM ב CMD -הפעלת ACHI בREGEDIT -הSSD מחוברים לבקר ה 6GB/S -כתיבת חזרה למטמון מאופשרת { דרך התוכנה של INTEL] -כתיבה למטמון זמינה {דרך מנהל ההתקנים} -אני על WINDOWS 7 X64 ULTIMATE בביוס אני ביטלתי את ה XHD -XTREAME HARD DRIVE ואפשרתי RAID ו ACHI מה עוד יכול להיות חסר כדי לקבל ביצועים גבוהים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-