אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגמי ה-SSD המתקדמים ביותר בתצורת 2.5 אינץ׳ מקבלים יורשים, שממש לא נבהלים מחשאת תגי מחיר יוקרתיים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 הארדיסקים, ולאחר שקניתי מאורר יחסית שקט למעבד הרעש העיקרי מהמחשב הוא מההארדיסקים שנגרם מה חשמל והתזוזה שלהם שמזיזה גם את המסילות של המארז ויוצרת רעש סטטי מעצבן. מה הפתרון הכי טוב למנוע את הרעש הזה? להוסיף איזה ספוג\סיליקון שיספוג את הזעזועים? יש מוצרים יעודיים להשתקה וקירור של ההארדיסקים? אשמח לקבל פתרון פשוט וזול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים עברתי פה על התגובות של אנשים וקראתי כמות נכבדת ממה שרשום פה והגעתי לדברים הבאים SSD: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CSSD-N120GBGTXB-BK-Neutron-GTX-Series-120GB-Solid-State-Drive-SSD-SATA-/130988374286?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e7f83f90e והכונן http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a1b1a84d4 תודה נ.ב עדיף שהמחיר של שניהם יהיה פחות 850 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פרימוט רגיל לא מוחק לגמרי את הארדיסק? אם כן אז אך אני ממש מוחק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש עוד כמה כמו RAID 5 RAID 10 אים אני לא טעוה מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח איכותי לחיבור המיושן ATA/IDE. תקציב עד 400 ש"ח. דרישותי: 1. מהירות. דגש על מהירות. הכונן הישן תוקע לי את המחשב. 2. שקט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הרדיסק 500GB של WD. ההרדיסק איטי בצורה מחרידה.. עושה רעשים מוזרים אך בסריקה לא נמצא BAD SECTOR. החברה שממנה קניתי את ההרדיסק לא רוצה לעשות לי החלפה בגלל שאין BAD SECTOR הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל ליצור BAD SECTOR? תודה, משה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הארדיסק הנ"ל ובבדיקה שאני מריץ עכשיו ב HD TUNE אני מקבל מהירות של ממוצע 106 MB/SEC השאלה שלי היא אם המהירות הזאת היא תקינה או שהיא איטית מידי, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט G43 והוא תומך ב SATA2
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים רציתי לשאול בקשר למצב של HIBERNATE האם נכון הדבר שבמצב זה הזרוע של ההארד דיסק לא חוזרת ונשארת על המקום שבו היא כתבה ? http://superuser.com/questions/88312/hibernate-can-it-damage-a-hard-disk יש כאן שתי תשובות שונות שסותרות אחת את השנייה ורציתי לדעת מה נכון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של מקסטור 120 ג'יגה. לאחרונה הוא משמיע תיקתוקים (כאילו הוא נכבה ושוב נדלק). הוא אמנם באחריות אבל השאלה היא אם מתקנים דברים כאלו או שפשוט מחליפים אותם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. הכונן הקשיח הפנימי שלי שבק חיים, ובנוסף מקצר את הספק. פירוט: 1. המחשב נתן התראה שיש בעיה בכונן וכדאי להחליף.. 2. אחרי יומיים כבר לא עלה הווינדוס ונכתב שיש כשל חומרתי במחשב. 3. בערב המחשב רק נדלק, והמסך נשאר שחור. 4. פירקתי את כל מרכיבי החומרה במחשב (כוננים, DVD) והוצאתי את כל ה- USB כדי להתחיל ולבודד את הבעיה. 5. המחשב נדלק עם כל אחד בנפרד שהיה מחובר, פרט לכונן הקשיח הראשי. 6. כאשר חיברתי את הכונן הקיח הבעייתי, יצא זיק מספק הכוח והוא הפסיק לעבוד. 7. חשבתי שזה הספק אשם, אבל ניסיתי לחבר רק את ה- DVD בכל זאת לעוד ניסיון. והפלא ופלא - הספק עובד והמחשב עולה. 8. חיברתי שוב את הכונן הקיח - ושוב הספק בכלל לא מתחיל לעבוד. 9. בנוסף, כאשר יצא הזיק מהספק, היה ריח של ש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להבין, אם יש תחום שאין לי אפילו הבנה בסיסית בוא הוא הארד דיסקים, על כן אני חייב לשאול, היות והמחירים כמעט זהים, מה לקנות! Seagate Baracuda 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail ומה באמת נותן לי ה8 mb???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 160 ג'יגה ויש לי עכשיו 40. עכשיו מה אני צריך לעשות עם החדש רק לחבר אותו וזהו?? או להתקין עליו וינדוס ?? איך אני ישלב את שניהם ביחד? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם, מכרתי את הדיסק הקשיח ומחר אקנה חדש WD 80gb 8mb buffer, אחרי שאני מחבר אותו למחשב איך אני אמור להגדיר אותו? מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח להמלצות על רכישת SSD 1Tb M2.0 באמזון במבצעים הנוכחיים עבור לפטופ חדש שרכשתי כעת (מגיע עם 256Gb בלבד) כשדרוג/תוספת. Lenovo ThinkPad E15 G3 15.6" Ryzen 5 5500U מעדיף שהמחיר יהיה מתחת לרף המס (<75$), אמינות גבוהה (הבנתי שעדיף TLC עם DRAM Cache) ומהירות גבוהה יחסית. ראיתי את הכונן הזה שנראה אטרקטיבי אבל הוא QLC ללא Cache - Western Digital 1TB WD Green SN350 אשמח להצעות והמלצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, ברצוני לרכוש צורב חדש שיחליף את הצורב הנוכחי והזקן שלי בן ה ארבע וחצי כמעט 5 שנים, ובחנות שאני קונה ממנה מוכרים רק פיליפס וLG וזאת החנות הקרובה מהבית שלי ועל אף שהיא שכונתית כזו יש שם שירות נהדר ויש לי נסיון טוב ומחירים זולים כמו חנות מקוונת.. כבר שאלתי אם מוכרים לייט און מכיוון שכולם ממליצים פה עליו והוא אמר שלא, שאלתי למה אז הוא אמר שיש לו בעיות עם היבואן שלו לא משנה בכל אופן אני יכול לשאול אם יש עוד איזה פירמה שהוא יכול להביא חוץ מפיליפס וLG וכאן החלק שלכם, חוץ מלייט און, על איזה צורב אתם ממליצים לי בשביל צרכיי הביתיים כמו שאומרים :] תודה מראש, אור..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-