עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ziv_r,

מחפש לקנות מארז NAS שיתאים לכונן קשיח IDE. חובה תמיכה ב NFS & NTFS. אני זקוק למוצר אשר נמכר ללא כונן קשיח. אין לי בעיה לקנות מוצר אשר לא נמכר בארץ. התקציב - עד 700 ש"ח. יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Holy,

טוב אז היום התפוצץ לו הספק של המחשב הישן שלי בלי סיבה נראית לעין ולקח איתו כל חלק וחלק במחשב. דרך אגב זה ספק 250W שזהה לספק 300W שנשרף לי בעבר (פתחתי את שניהם, בדיוק אותם ריכבים ובדיוק אותו מקום נשרף). זה רק מוכיח כמה המדבקה המפורסמת שווה. קיצור בין הקורבנות ישנו ההרדיסק, מין הסתם הבקר שלו נשרף אבל הדיסקים שלמים להערכתי. השאלה שלי איפה אפשר לשחזר (עדיף באזור חיפה) וכמה בערך זה צריך לעלות (בהנחה שרק הבקר נשרף) כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

יש לי כרטיס MICRO SD של PATRIOT. היה איזה שנה בתוך הSGS2 שלי הכל היה טוב, לפני חודש העברתי אותו למכשיר אחר. הכל עבד טוב, ואחרי כמה ימים הכרטיס הפסיק להגיב, וכשאני מחבר אותו למחשב הוא דורש FORMAT. יש מצב להציל אותו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by koby058,

אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by foniko,

אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב בחנות RSM. התקציב שלי הוא באזור 1200-1300 שקלים ההתלבטות העיקרית היא בין הכוננים הבאים: Crucial SSD M4 Sata3 128GB OCZ SSD Vertex 3 120GB intel SSD Intel® Solid-State Drive 510 Series 120GB Sata3 מה אתם אומרים? איזה כונן הכי טוב מבחינת ביצועים ואמינות? אם יש לכם המלצה על כונן SSD נוסף שעונה לדרישות אני אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני זמן מסוים הוצאתי הארד דיסק ממחשב שנהרס, אני רוצה להעביר את המידע שיש עליו ללפטופ שיש לי, הבנתי שיש אפשרות להעביר דרך כבל USB, אם כן, האם אני צריך לבדוק משהו שמתאים במיוחד לHD שלי? מצ״ב צילום של הHD שלי. תודה רבה ושבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הדגש הוא על מהירות במשחקים ובהעברות קבצים כבדים (סרטי HD, קבצי ISO וכו'), לא אכפת לי שיהיה רועש ויצרוך יותר חשמל, אני רוצה את הכונן הכי מהיר עד 450 שקלים. ראיתי גרסאות של 640GB שעולות פחות מ500GB וכאן ההתלבטות איזה כונן קשיח לקחת בהתאם לתקציב. אני מוכן להתפשר על 500 אם הוא יתן ביצועים עדיפים על ה640 החנות - עדיפות למשהו בת"א אבל אם יש משלוח שמקבל מזומן אז לא משנה לי. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/5960 האם הוא מספיק או שיש יותר טובים? האם יש דרישות מיוחד ממערך RAID? או שיש לי הכל (רשום יש מפרט עדכני בפרופיל) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  10. היי! מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1) WD: 500 GB,SATA 2,16MB Buffer שנתיים אחרית, 404 ש"ח 2) Seagate: 500 GB, Sata 2, 32MB Buffer חמש שנות אחריות, 339 ש"ח לכאורה לסיגייט יש יתרון גם ב-BUFFER, גם במס' שנות האחריות וגם במחיר (65 ש"ח הפרש), אבל בחנות טוענים שעדיף לי WD כי הם יותר אמינים. לדעתכם הWD יותר אמין שעדיף לשלם עליו יותר ולקבל פחות BUFFER, ופחות אחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  11. היי יש לי הארד דיסק חיצוני של WD של 500 G. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים שגדולים מ-4 G הוא כותב שאין מקום בהארד דיסק, אבל כל מיני קבצים קטנים יותר כן עוברים. זה בטוח משהו בהגדרות. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by moshe_ha,

יש לי את הצורב DVD שבכותרת שהוא אמור להגיע למהירות של 8X אבל כשאני צורב המקסימום שאני יכול לשים זה 4X....למה? הנה תמונה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/page.JPG יכול להיות שזה בגלל המדיות?

13. Started by קוורטי,

שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by or,

אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nati86,

שלום, ישנה תיקייה שהיא בקטגוריה של קבצי מערכת, שכפי שנראה לי מגבה את מה שמוחקים גם באמצעות SHIFT+DEL. האם יש אפשרות לשחזר קבצים שנמחקו ממנה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אנשים, אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב שני חלקים של סרט\משחק (שאמורים להיות שני דיסקים) על דיסק DVD אחד. השאלה היא בעצם האם העניין יעבוד? (כי הצריבה כמובן היא לא הבעיה)

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by bad-sector,

sorry for writing in english, im surfing through winXPE cd so i don't have hebrew keyboard... i got WD80GB with 8mb buffer. one got broken after 9 months and now the second one after 10 months what could be the reason for this ? i have no idea what is wrong and why its keep hapening... you can write back in hebrew i can read it.... my PC : Amd 2400, NEC3520, Cd ROM, 786DDR, Radeon9100 and a generic Power supply... if any one knows what could be the problem so i would stop replacing hd's i will be gratefull... thanks and happy passover...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. של סילור ליין - רשום שהם ורבטים 02RG20 MMC מה אפשר להבין מזה?........ והאם לקנות עוד כאלה..... קניתי קופסא של 25 וכולם נצרו ולא נהרס שום דיסק ! TSSTcorpCD_DVDW_TS-H552U_US06 זה הצורב שלי ולא יודע למה אומרים שהוא דפוק מתוך 100 צריבות של DVDR 2 דיסיקם נהרסו והנה תמונה של בדיקה שעשיתי שאני לא יודע ואמור להבין מה יש שם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by integral,

היום קניתי בוקס של 4120B לחבר. והפלא ופלא הבוקס בא גם עם 10 DVDR+X8 של LG. המדיה קוד זה CMC MAG E01 שמוכרות גם כממורקס X8 +R ולפי מיטב ידיעתי גם פיליפס X8+R ואלה מדיות פשוט מעולות (כמו שתראו ב KPROBE המצורף). אז מי שמתכנן על הצורב, שיחפש את ה BOX החדשים עם המתנה הנפלאה ששווה הרבה כסף (כל הכבוד ליבואן של LG?). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה די מוזרה ונורא מציקה: יש לי צורב DVD של NEC (דגם: 3520A). מסתבר שהוא קורא רק חלק מהדיסקים - הוא קרא לי את כל המדיות DVD שניסיתי, וגם כמה דיסקים רגילים, אבל לאחרונה ניסיתי כמה דיסקים רגילים שהוא פשוט לא קרא - הוא התייחס אליהם כאילו יש דיסק ריק עם 0 מקום פנוי בכונן. אני יודע בוודאות שהדיסקים האלה מכילים מידע. זה קרה לי גם עם דיסק שקיבלתי עם הלוח אם של ג'יגה-בייט. שכפלתי אותו עם צורב במחשב אחר ואז הוא כן קרא את הדיסק הצרוב. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור? יש רעיונות? עדכון firmware יעזור פה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DMAN,

אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  23. אני רוצה כונן קשיח חיצוני שיהיה מחברה טובה ואמינה ושלא ייהרס. אני רוצה גם שיהיה מהיר, לפחות 7200RPM. חשבתי על החברות WESTERN DIGITAL או SEAGATE או MAXTOR. איזה מהם הכי טובה והכי אמינה??? אשמח לשמוע הצעות על כוננים קשיחים חיצוניים מהחברות האלה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yair1920,

מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים? השאלה שלי נובעת מתוך בעיה... האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLI תודה!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Nitro,

השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים