עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by night man,

אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TAMIRRR013,

תמיד שאני צורב שירים לרכב אחרי שבועיים בערך מזמן שהדיסק באוטו שירים מסויימים מתחילים להיתקע מידי פעם והשירים לא רצים חלק, חשבתי ליקנות תמדיות האלו http://ksp.co.il/?uin=14858 ששמעתי שהם מצויינות אבל מה זה GOLD כי זה לא verbatim הרגיל , אף פעם לא שמעתי על ה GOLD מישהו יודע מה ההבדל?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  3. הדיווחים העדכניים מצביעים על כך שחברת הענק היא שוב מלכת עולם שבבי ההבזק, וגם מלכת שבבי הזכרון הנדיפים לכתבה

4. Started by אורתוגונלי,

מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום , אני קונה בקרוב מחשב חדש ומעוניין להוסיף אליו כונן SSD (חשבתי על SSD128GB בשילוב עם הארדדיסק רגיל של 1TB) עד כמה שהבנתי - עדיין לא ברור מידת האמינות של הכונן הזה (עדיין יחסית חדש , מגבלות כתיבה , צריך תחזוק וכו') בסופו של דבר המידע על הדיסק הרבה יותר חשוב מהמהירות , ולכן להיות עם כונן כזה אומר לעשות גיבויים סדירים (או מלכתחילה להתקין שם רק ווינדוס). עד עכשיו לא ניתקלתי בשום בעייה עם דיסק קשיח רגיל , ויש לי בערך 7 כאלו. יצא לי גם לקרוא על אפשרויות אחרות של SSD: 1. דיסק קשיח היברידי (משולב HD רגיל עם נפח קטן cache של SSD) . 2. SSD cache. הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא, אגב אין הגבלת תקציב לכונן (למקרה שתגידו שיש אחד סופר אמין אבל יקר) תודה חג שמח

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by grove,

שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם המלומדת איזה דגם מומלץ לקנות בנפחים קטנים 160 250 320 SATA שהוא בעל ביצועים גבוהים יחסית ויספק בתור דיסק SYSTEM למערכת הפעלה וכמה תוכנות כמובן שמיותר לציין שאני מחפש גם משהו עם אמינות WD? SEAGATE? דגמים תודה וסליחה על החפירה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by KYSG,

DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by druide,

משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

אהלן, יש לי לפטופ עם 2 חיבורים להארדיסק , 1X nvme בשימוש , ועוד אחד 2.5 עם הארדיסק מכני , אני רוצה להחליף את המכני 5400 לssd נוסף . ראיתי שיש מתאם מ nvme ל 2.5 במעט מאוד כסף (יש המון מבצעים על nvme כרגע לדוגמא זה ב450 שח כונן טרה כולל מיסים ומשלוח של cricial) https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156199&Description=ssd nvme 1tb&cm_re=ssd_nvme_1tb-_-20-156-199-_-Product הלפטופ עם תמיכה של nvme , אך החיבור הנוסף הוא 2.5 האם הכונן יהיה יותר איטי היות והוא מחובר בחיבור סטה? עדיף ssd רגיל ביותר כסף נניח 860 איוו ? או שעדיף את הnvme עם האדפטר? תודה לעונים.

10. Started by nnnmmm007,

אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב ובמחשב הזה יש 2 כוננים (מפוצלים ל-3 ) בקיצור C , D ,H על C יש את הווינדוס וב-H יש 160 ג'יגה, עכשיו עם אני יעביר את כל הבגיבווים של המשחב לכונן H ואז יפרמט את C , כלום לא יפגע נכון ? בגלל שזה מידע ממש חשוב! ועם אני ינתק את הכונן מהמחשב (כלומר יוצא את החיבורים) לפני הפירמוט ואחרי הפירמוט יחזיר את החיבורים המחשב יזהה את האיחסון גום את הקבצים עליו, נכון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום לכם. יש לי DVD של טושיבה M1712. הוא אצלי כבר מעל 3 שנים וכשאני חושב על זה לא נראה לי שהשתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD. (דיסקים רגילים הוא קורא) אני היום מכניס דיסק של DVD ומקבל את השגיאה שמצורפת, מה הבעיה? חיפשתי דריברים ל DVD אבל לא מצאתי משהו שמתאים, יש איזה אתר שמרכז את רוב הדריברים או שאני צריך לשלוח בקשה לטושיבה? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by spitzi,

שלום, הצטברו לי כמה דיסקים 3.5" ישנים, כולם עם ממשק SATA. אני רוצה לקרוא אותם דרך USB 2.0 בלפטופ כדי להוציא נתונים ולגרוס תוכן, ובהמשך אולי גם כדי לחבר דיסק כהתקן אחסון חיצוני דרך קבע. מה המלצתכם על מארז מתאים? בשאיפה, לא יותר מ-150 ש"ח. אפשר גם לקנות דרך אתר חו"ל, נראה לי שרוב מה שמוכרים בארץ זה איכות נמוכה במחירים מופקעים. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. קניתי שבוע שעבר דיסק סיגייט חדש 320 ג'יגה בסאטה 2 שישמש ככונן איחסון בנוסף לכונן 120 ג'יגה גם כן סיגייט ישן יותר שמשמש למערכת. כבר מההתחלה משהו לא היה כשורה, כשהעתקתי קבצים מהדיסק 120 אל ה320 ההעברה היתה איטית מהרגיל, משהו היה לי חשוד. הרצתי HD TACH והדיסק עבר את הבנצ' עם BURST SPEED של כ115 וAVG READ של 96 ועם 17ms. קצה הקרחון קרה ממש הרגע כאשר איחוי קובץ תוכנה מהאינטרנט שהיתה מחולקת לחלקים בRAR לקח לו דקה לעשות כל אחוז!!! והתוכנה לא גדולה מידי. הדיסק לא נותן לי לעשות דיפרוג מלא דרך הכלים של הווינדוס ואני עוד מחכה לבצע עליו בדיקה דרך perfectdisk08 ונראה מה יהיה. בנוסף כאשר צופים בסרט שמאוחסן על הדיסק, ובאותה העת פועלות עליו הורדות במהירות של מעל 150 קילו בשנייה הסרט מקבל…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. האם כדי לקנות דיסק כזה? האם המהירות הכן גבוהה בהרבה ומרגישים זאת גם למשתמשים ביתיים (משחקים וכדו..)?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  16. ראיתי באתר של איבורי את הרד דיסק הזה : דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137&CatCode=399 נפח 640 גיגה ב360 ש"ח לפי הנתונים שלו נשמע אחלה הרד דיסק. השאלה שלי האם יש כאן קאץ? או בעיה סמויה שבגלל הרד דיסק במחיר כזה נמוך? האם יש איזה ביקורת או משהו על המוצר? עריכה: מצאתי גם את הרד דיסק הזה: דיסק קשיח Seagate דגם ST3750640AS נפח 750GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2153&CatCode=399 יש פרטים? האם הוא טוב ומה הסיבה שהמחיר שלו רק 410 שח? ומה מבינים בסופו של דבר כדאי לי לרכוש? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  17. אני לא יודע מה כדאי יותר: שווה יותר לקנות קשיח אחד בעל מהירות גבוהה למערכת ההפעלה ואחד עם מהירות נמוכה יותר לאחסון או לקנות שני קשיחים עם מהירות גבוהה? חשבתי על מצב כזה: הקשיח שאני מתכנן לקנות כרגע הוא 1TB ועולה 271, אם אני קונה 2 יוצא 542 עכשיו, אם אני קונה 1TB שעולה 271, וקשיח של 2TB שעולה 402 אבל הוא איטי יותר יוצא סך הכל 643 שזה הבדל של 1TB בניהם עם סכום של 130 שקל הפרש..

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobi_sion,

אפשר לקבל פירוט נוסף לאמצעי אכסון גדולים ברמה ביתית כמו ה- DROBO למשל שמפרר להחליף דיסקים קשיחים ודרך כך ליצור מקום גיבוי גדול ובלתי מוגבל (דרך החלפת דיסקים) איזה עוד פתרונות יצירתיים כאלו יש ברמה של משתמש ביתי דורבו http://www.drobo.com/products/drobo.php קובי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אני צריך לקנות מתאם כזה למחשב, כי אני צריך עוד חיבור של SATA במחשב שלי ואין לי מספיק. למי שלא יודע זה מתאם שמאפשר לחבר SATA גם ללוח אם שאין בו חיבורי SATA. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. מצאתי שני אתרים די אמינים שמוכרים את זה. http://www.getit.co.il/Prod/33136/ http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22332 רציתי לדעת מאיפה לדעתכם כדאי שאני אזמין את זה מבין השניים. כי חשוב לי שהאתר יהיה מספיק אמין. 2. מישהו כבר התנסה בדבר הזה? מישהו כבר קנה את זה ובדק את על הארדיסק SATA? אני אשמח אם מישהו שכבר קנה את זה יוכל לספר לי איך זה. תודה מראש לכל מי שיעזור!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  22. הדיסק הקשיח מחולק אצלי ל-3 כוננים C (כמעט מלא), D (כמעט מלא) ו-H (כרגע ריק) ויש עוד שטח של 20GB לא מנוצל - UNALLOCATED. אני רוצה לשנות את גדול המחיצה של כונן C ולהגדיל אותו אבל משום מה כאשר אני נמצא בתוך ה-DISK MANAGMENT הוא לא מאפשר לבצע הרחבת מחיצה (הפקודה EXPEND VOLUME "אפורה"/לא זמינה. איך ניתן להגדיל את המחיצה של כונן C בגל זאת? (מערכת הפעלה ויסטה ביתית 32MB).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by המתפלש,

אהלן, לפני כמה ימים חברה שעובדת איתי שלחה כונן קשיח נייד (לא SSD) למעבדת שיחזור לאחר שהפסיק לעבוד. האבחנה שלהם הייתה שהראשים (יש יותר מאחד בדיסק רגיל?) נשברו ותיקון עולה 3000 ש"ח. יש אלטרנטיבה להחלפת ראשי הקריאה? במעבדה הם אמרו שהם לא מכירים אופציה לשחזר את המידע בלי לתקן את הדיסק. (כבר נזפתי בה על שלא גיבתה- אין צורך לחזור על המובן מאליו).

25. שלום רב, אני מנסה לתקן מחשב שעמד זמן מה בלי שימוש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס ואחרי ההפעלה המחשב נתקע. הדיסק הקשיח עצמו מחובר בכבל SATA. האם זה אומר שהדיסק הרוס? עשיתי ריסט לביוס אבל זה לא שינה כלום. המחשב amd 64 athlon 3000+ gigabyte ga-k8vt800 צורב כונן קשיח WD

• 6 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים