אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן של Seagate סידרת Momentus 5400.3 IDE של 160 גיגה דגם :ST9160821A firmware: 3.ALE שיושב בתוך קופסאת USB של VANTEC ומשמש אותי בתור כונן נייד עכשיו רציתי לעשות לכונן עדכון של firmware אז פירקתי אותו מהקופסא וחיברתי ישירות למחשב שלי עם מתאם של IDE למחשב נייח ואני בא להוריד עדכון אני לא מוצא בשום מקום מידע... חרשתי חצי גוגל....באתר הרשמי לא מתייחסים בכלל לכונן הישן הזה אם תוכלו לעזור לי אולי למצוא אתר שאני יכול למצוא כזה עדכון ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את כל מידע מדיסק הקשיח ישן לזה החדש הבעיה היא שאין כונן דיסקים בכלל במחשב הישן ככה שצריבה היא לא פתרון איך אני יכול לעביר את הכל בקלות ובמהירות יש לציין שהדיסק הישן הוא IDE? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי HD חדש למחשב. לא חדש חדש, היה בו XP מהמחשב הישן. בהתחלה הוא עבד יופי, הוינ7 זיהה את הדריבר התקין הכל. אפילו הצלחתי להיכנס אליו במחשב שלי, הוא עשה לו בעצמו כונן חדש בשם F. הוא הראה לי כמה פנוי יש הכל. אני מטומטם לחצתי מקש ימני "אתחול". הוא שאל אתה בטוח הכל ימחק וזה וזה, אמרתי "כן". הוא עשה כמה דקות בום הודעת שגיאה אי אפשר חיבורים בדוק אם לא קריאה בלבד וכאלה . . עכשיו אין אפשרות להיכנס לדיסק קשיח. אני חושב שהוינדוס עשה חצי פעולה. הוא מחק הכל, והרס לי את הדיסק הקשיח מקש ימני מאפינים אומר שיש 0 מקום. לפני שעשיתי היה כתוב 120G פנוי 110 כי היה עוד XP. מה עושים אנשים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן נייד 500 גיגה שאני משתמש בו לצורכי עבודה, אני מנייד את הקבצים שלי על הכונן הנייד ועוד עליו גם כן בבית ובעבודה, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לסנכרן ולגבות אוטומטית כל מה שאני עושה . נגיד לכונן שיש לי במחשב, כונן 500 גיגה שכל איזה כמה זמן או אוטמטית או באמצעות תוכנה יבוצע גיבויי מהכונן הנייד לכונן הפנימי שבמחשב, ככה שבמידה ואחד הכוננים יתקלקל/יגנב וכ'ו יהיה לי תמיד גיבויי של כל הקבצים החשובים שלי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה הולך לקנות את מצלמת וידאו דיגיטלית סמסונג SMX-F40 http://www.camera.co.il/Sale.asp?pid=6170&salenum=# היא מגיעה ללא כ.זכרון רציתי לשאול איזה יהיה מתאים ולכמה שעות וידיאו יספיק. הדרישה שיהיה לפחות 2 שעות של ווידיאו. כמה גיגה אני צריך לקחת? והאם אני צריך ללכת על הדגמים היקרים והמהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיצד הייתם ממליצים לגבות בתוכנה הזו, ע"י הקובץ הייעודי (CBU.) ,שהבנתי שגם מכווץ (ואם הוא מכווץ, אז עד כמה לכווץ), או פשוט AS IS ? כמו כן אשמח לדעת איך לגבות את מערכת ההפעלה בעזרת התוכנה, בדרך בה אוכל להשתמש בה מהדיסק החיצוני במקרה של תקלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שניי סוגיי הפורמטים ? מה עדיף? צריך לפרמט כונן חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
USB 3 הוא רק תוכנה הוא גם צריכה תמיכה בחומרה? הכוונה אם אני קונה HD חיצוני עם USB 3 למחשב בן שנתיים,הוא יעבוד לי במהירות של 3 או לא ?
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שמתי עין על 3 תוכנות באתר: Magic Boot Disk USBASPI MS-DOS Driver MHDD יש לי שתי שאלות בעניין: 1. האם הבנתי נכון, ששתי התוכנות האחרונות כלולות בתוכנה הראשונה? כלומר, מספיק לצרוב את הראשונה? 2. מה יקרה אם אכין דיסק Boot משני מקורות שונים? כלומר, נניח ואשתמש ב- Magic Boot Disk ובנוסף אוסיף תוכנת דיאגנוזה של דיסק קשיח של חברה ספציפית, אשר גם לה יש יכולת Boot. האם תהיה לי אפשרות בחירה או תפריט באיזה Boot לבחור? איך זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WD 500GB Caviar Green SATA2 32mb או Samsung 500GB SATA2 32mb Spinpoint F3 שניהם באותו מחיר בערך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 1.5 טרה. לצערי הוא מתחמם מידי. האם ניתן לחבר אליו אמצעי קירור כלשהו? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין על הכונן החיצוני (2.5) במקום במחשב נייד את כל התוכנות ולהפעיל דרכו ? כמו משחקים וכדומה? או שהביצועים לא טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , תמיד תהיתי לאן נעלם כל המקום ההארד דיסק ? למשל יש לי כונן חיצוני של טרה של WD אבל בפועל יש לי רק 930 ג'יגה .. לאיפה נעלמו להם 70 ג'יגה ? וקניתי אתמול דיסק און קי של סאנדיסק של 32 ג'יגה ובפועל יש בו רק 30 ג'יגה , אז איפה עוד 2 ג'יגה ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רכשתי הרדיסק נוסף של סמסונג F3, והוא עושה רעש מוזר של "נדלק" כאשר אני מתחיל להשתמש במחשב אחרי כמה זמן שלא השתמשתי בוא. הרצתי לו את הבדיקה של HDTUNE והכל בסדר. הורדתי גם את התוכנה של הייצרן אך לא ממש הבנתי איך אני משתמש בתוכנה שלהם. ??? ------------------------------------------ חיטטתי קצת בהגדרות של המערכת-POWER. והבנתי שפשוט היה מוגדר שאחרי 20 דקות שההרדיסק לא בשימוש הוא נכבה אוטומטית. עדיף להשאיר את זה ככה או לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, בהמלצתכם הוספתי למחשב שלי samsung F3 של טרה. אני רוצה להעביר מחיצה שלמה (כמעט 300GB) ותיקייה של steam (שהיא 45GB בקבצים קטנים), מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? כרגע אני משתמש בteracopy אבל הוא מראה כל מיני דברים מוזרים כששואלים אותו כמה זמן זה ייקח. יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה, זיו ד.א. אני לא רוצה מירור, אני רוצה להעתיק תיקיות גדולות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשובה לי האמינות, ו WD נותנים 5 שנים אחריות לעומת 3 בסמסונג (אם כי הוא יקר בכ 100 ש"ח). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483291.msg4135488#msg4135488 החלטתי לקנות את הכונן, ועכשיו קיבלתי אותו. לפני שאני מעמיס עליו כל טוב אני רוצה לבדוק שהכל תקין איתו. קראתי את הנעוצים והתוכנה של סמסונג עובדת רק מדיסקט, היות ואין לי כונן דיסקטים, ולא ראיתי אופציה לDOK אשמח לדעת כיצד הכי טוב ונכון לבדוק דיסק קשיח? ושאלה אחרונה, אין בעיה לחבר אותו למחשב כאשר המחשב עובד, נכון? שאלה מצחיקה, אבל כך כתוב לפי השלבים של סמסונג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני אמור לקבל הרד-דיסק נוסף למחשב שלי ויהיו שני הרד-דיסקים עם חיבור SATA, השאלה שלי היא איך אני מגדיר מי מהם יהיה הMASTER ומי ה SALVE? והשאלה השניה: ההרד הנוכחי שלי עושה קצת בעיות (לפעמים נתקע כשמעלה ווינדוס), האם המצב שבתמונה (SCREEN SHOT של HD-TUNE) הוא סביר או שההרד-דיסק מת? Uploaded with ImageShack.us תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-